100 עובדות על עצמכם

z u z i

New member
גמאני רוצה ../images/Emo9.gif

1. קוראים לי זואי 2. אני בת 13 וחודש 3. נולדתי ב-26.6 4. ה"חברה-הכי-טובה" שלי, היא בעצם בן. (חבר הכי טוב) 5. אני מכירה אותו מאז שנולדתי (^ ^) 6. אני מאוהבת במישהו כבר כמעט 3 שנים (!!) 7. יש לי שיער בלונדיני מתולתל 8. אני שונאת אותו
9. 5 ילדים הציעו לי חברות. לא הסכמתי לאף אחד מהם... 10. משום מה, כמעט כל הבצפר יודע את השם שלי (באמת אין לי מושג איך ולמה) 11. אנשים חושבים שאני רוסייה 12. אני לא 13. אני אוהבת לאהוב. פשוטו כמשמעותו 14. אני חושבת שאני מכוערת 15. אני מכורת שוקולד. בגמילה 16. אני רומנטיקנית לאללה... 17. גם קצת טיפשה לפעמים.. 18. ומחורפנת 19. יש לי משפחה ע-נ-ק-י-ת 20. אני גרה בקיבוץ 21. אני אוהבת להצטלם (למרות עובדה 14) 22. חולה על הקיץ 23. די שונאת את החורף 24. מתה על שקיעות וזריחות 25. עדיין לא התנשקתי (אבל רוצה) 26. אני אוהבת את המומינים (שתקו!) 27. 6 זה מספר המזל שלי. 28. אני אוהבת שמות קצרים לבנים זהו לבנתיים...

pacific ocean

New member
יאללה נענה ../images/Emo13.gif ../images/Emo203.gif

1. שמי אשלי... 2. נולדתי ב-11-9-90....תאריך פשוט משמח..בעיקר בארה"ב.. 3...אה..ונולדתי בארה"ב..לוס אנג'לס.. 4. אמא רויטל..אבא חואן... 5. אני חצי מכסיקנית אידיאנית מאבא ורומניה מאמא.. 6. הוריי התגרשו ועברתי לישראל עם אמא... 7. עברתי לבת ים אח"כ להרצליה ואח"כ לרמת גן, העיר בה אני גרה עכשיו
8. יש לי כלב...ג'יימס.. 9. היה לי חתול ...מגי... 10.הוא מת מטיפוס בבטן בגיל 4...
11. אני אוהבת לרקוד... לשיר... 12.מתה על ציור וטובה בזה.. 13. עובדת בגן ילדים עם אמא שלי בחופש.. 14. השמות הכי אהובים עליי הם איתי, איילם...מיקה ודקלה. 15. בגיל 3 פתחתי ת'סנטר כשנסעתי בבימבה לתוך שער מתכת..(בן דוד שלי דחף אותי..גררר)... 16. יש לי משפחה בארה"ב שאני מבקרת כמעט כל שנה.. 17. יש לי עיניים ירוקות...שיער חום... 18. אוהבת מוסיקת רגאיי מאגניבה של שון פול...והיפ הופ... 19.שיר אהוב..."אור"..."מחר הוא יחזור"..."אמא".. 20. לפני שבוע הקלטתי לאמא שלי את השיר "אמא" באולפן הקלטות ליומולדת שלה... 21. היא בכתה כל כך הרבה שהיא יכלה להשקות את הצמאים באפריקה. 22. גיליתי שאני יודעת לשיר טוב בטקס ליום הזיכרון ביסודי כיתה ז' או ח'... 23. קבעו לי נראה לי לפחות 3 סולואים/דואטים בטקס הזה חח... 24. הייתי חצי שנה בכושר קרבי...הבת היחידה עד שהייתי חייבת לצאת בגלל מחויבות אישית... 25. בתחילת השנה עשיתי מחויבות אישית במכבי אש...ועכשיו אני מתנדבת בלי קשר למחויבות כבר חצי שנה... 26. את החבר הראשון והאחרון שלי הכרתי במכבי אש..ואנחנו כבר חצי שנה ביחד...בן 18 וחצי...אור...חייל... 27. אני שיא היצירתית ואני מתה על להכין מתנות מאשר לקנות אותן... 28. פרח אהוב..ורד לבן.. 29. מאוהבת בים...אחד המקומות הקסומים שקיימים על העולם הזה.. 30..חיות אהובות....דולפין..כלב...ופינגווין קיסרי (
).. 31. בגיל 5 נכנסו לי מספריים לעין...ע"י ילד ששמו גלעד לפי מייטב זכרוני.. 32. הייתי בגן דתי ..עליתי לכיתה א' בבצפר דתי ועברתי לרמת גן לבצפר רגיל... 33. בכיתה א' נכנסתי לכיתה החדשה...שכולם ראו אלפי..ואכלתי פיתה עם שוקולד..סליחה חצי פיתה חח.. 34. אני נורא ביישנית, אבל מצד שני כשמשהו מעצבן אותי אני לא שותקת.. 35. יש לי עצבים של מכסיקנית על האש.. 36. הייתי ביזמים צעירים שנתיים...וההמצאה של הקבוצה שלנו זכתה מקום ראשון ביריד ארצי במכירות, ומקום ראשון בתחרות ארצית ששלחה אותנו לייצג את ישראל בקרואטיה...(אירופה למי שלא יודע).. 37. חולה על יהודה לוי.......יאמייייייייייי. 38. אני התנזרתי מכפכפים בגלל ששבוע שלם נפלתי בגלל הכפכפים. 39.פעם אחת החלקתי במדרגות..פעם נפלתי ברחוב...ופעם במדרגות הנעות על הפנים...ירד דם..לא נעים... 40. יש לי חברה שאני מכירה כבר 10 שנים והיא הכי הכי טובה שלי.. 41. לומדת במגמת ביוטכנולוגיה...חביב.. 42. הייתי מאוהבת במישהו מכיתה ב' עד ז' חחחחחח! 43. לפני שנה פגשתי את אבא שלי בלאס וגאס..(פגישה מתוכננת) אחרי שש שנים שלא ראיתי אותו... 44. מאוהבת במוטוקרוס...אקסטרים ספורט ומכוניות!... 45. הנשיקה הצרפתיתי הראשונה שלי הייתה עם החבר הנוכחית..אני התחלתי אותה!.. 46.רוצה לגדל נחש ואמא לא מרשה אוף!. 47.יש לי שני חורים באוזן ימין ושלושה באוזן שמאל.. 48. יש לי אובססיה לשמירת חפצים ישנים מאודדדדדדדדד. 49...שלא נדבר על האובססיה שלי על ניקיון ידיים... 50. מכורה לדיאט קולההההההההההההההההה..... 51.כל פעם שניסיתי להתקבל למשהו...אף פעם לא הצלחתי.....אף פעם! 52. בזבזנית ברמותתתתתתתתתתתתת. 53. אשנים חושבים שאני או פאקצה..או ערסית...או פריקית...אבל אני סתם טום בוי רגילה... 54. פעם הערצתי את אתניקס....עופר לוי....עכשיו אפחד חחח.. 55. נראה לי בחיים שלייי לא הבאתי אישור לטיול של בצפר שהוא מקורי...הכל אני רשמתי וחתמתי חעחעחע....כי הייתי שוכחת בבית וואהההההה 56. הייתי במטווח עם כיתה שלא שלי...אלא כיתת מחשבים...השנה...והיא מורכבת מרוב בנים ן-4 בנות+אני...
...ניצחתי..מקום ראשון...מכל הכיתה.. 57. אוהבתתתת שוקולדדד ברמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת 58. נכנסת למצב כפית במהירות..יענו מצב שצוחקים משטויות..והרבה זמן.. 59. פעם בחנוכה הייתי עם המשפחה בחו"ל..וקנו לי מתנה מעפנה...התחלית לבכות כי קינאתי בבני דודים שלי...וכל הארוחה בכיתי וכעסתי על דודה שלי... 60. אוהבת לתכנן דברים מראש ושונאתתת שמבטליםםםםםםםםםםםםםםם. 61. מתחברת יותר לאחים קטנים או אחיות מאשר לגדולים/ות.. 62. שומעת בווליום כל כך גבוה ת'מוסיקה באייפוד שאנשים מעירים לי באוטובוס חחחחח. 63. יש לי צחוק שמשתנה בהתאם למי שאני נמצאת איתו.... 64. בעדדדד נישואים בין הומואים ולסביות, מסמפטת כל גזע שקיים וחושבת שכולם שווים בפני האלוהים ובעינינו... 65. פעם הופעתי בהופעת סיום של החוג לריקוד שלי וביציאה דפקתי ת'ראש בברזל של הבמה...אאוץ'.. 66. כשנפגשתי עם הבן דוד הגדול שלי אחרי הרבה זמן שלא דיברנו וניפגשנו..בטעות נתתי לו נשיקה על הצוואר..לא היה נראה טוב בכלל!. 67. יש לי נטייה לחלום בהקיץ כל הזמן... 68. הייתי מאוהבת במורה לריקוד שלי במשך חצי שנה בערך...קשותת... בכיתה ח'... 69.מתעבת את הצבע הורודדד ומתההההההההה על ירוקקקקקקקקקקקקק. 70 הגבר שהכי עושה לי את זה חוץ מחבר שלי...גברים במדים של מאבטחי אוטובוסים...החולצת חאקי הפתוחה...ג'ל בשיער ומשקפי שמש שחורים.. 71.אלרגית לתכשיטי כסף... 72. מכורה לארוויזיון כבר שלוש שנים ומכיר כמעט את כל השירים חח.. 73. לא סובלת ריחות גוף רעיםםםם בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע. 74.פעם אני ושכניפ שלי...בכיתה א'..נאבדנו ברחוב הראשי של העיר שלנו...יחד עם חברה שלי...וחזרנו אחרי 10 שעות בערך.. 75. איזה זקנה אחת נתנו לנו כסף באמצע הרחוב שנוכל לקנות אוכל... 76. אני ושתי חברות שלי ישבנו באוטובוס ליד סכיזופרן...היה מוזר... 77. מאוד תחרותית...מאוד......... 78. שלא נדבר על עצלנית ברמות... 79. אני אוהבת קודם לראות סרט לפני שאני קוראת את הספר שעליו הוא מתבסס... 80. כבר אין לי מה לכתוב חחחח! 81. אני היפוכונדרית..כל דבר קטן זה בשבילי סוף העולם... 82. עונה אהובה....חורף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 83. היד שלי נתפסה פעם במיקסר אאאאווה... 84. כשאני מתעצבנת אני מוציאה את העצבים שלי בצעקות על האוויר חח.. 85. אני תמיד הילדה בכיתה שרוצה להגיד ת'תשובה..לא בטוחה שהיא נכונה..והחננה אומר אותה במקומיי... 86. יודעת לשקררר הכי טוב בעולם! 87. עושה חיקויים של כושית בהארלם....פורטוריקאנית...תאילנדי...גרמני....משהו סוףף חח 88. אוהבת זאבים...חיה מרתקתתת ביותר.. 89...הלכתי על עקבים גבוהים ביציאה של חברים ודםקתי נפילהההה על הכבישששששש חבל"ז... 90. רוצה להתגייס...מאוד... 91. הרגליםם שלי כבר נרדמו מהכתיה...למה דווקא הן?.. 92. אוהבת רומנטיקה והמוןןן ממנה... 93. אני שונאת להחליף מתנות..אני תמיד שומרת... 94. בכיתה ג' כבר ידעתי לבשל... 95. הדבר הכי מגעיל זה גבר שחושב את עצמו...ודגים... 96.אה ועגבניות חחח. 97. חולה על פלפל ומסוגלת לאכול אחד חריף גדול בביס אחד מבלי לשתות. 98. אני חצי ישנה כבר אההניגננננננננננננננננננננננננננננננננננננ. 99. אופס ..הרגע נרדמתי על המקלדת..אני נוטה להרדם על מקלדות...סתם...אני נוטה להתלוצץ חיחי.. 100...אההה ואני הכיי צינית שבעולם ויש אנשים שאוהבי םאת זה ויש שלא ..

noa elisha

New member
לא נראה לי שאני יצליח 100 אבלל ננסה

1.קוראים לי נועה 2.אני עולה לכיתה ט' 3.אני בת 14 4.אני דתיה 5.אני גרה ברמת גן 6.אני הבנאדם הכי פחדת שקיים בעולם! 7.לא נוצרה בעולם חייה שאני לא מפחדת ממנה! 8.פעם הייתי אצל פסיכולוגית בגלל הפחדים שלי 9.אבל יצאתי ממנה כי היא הייתה קרציה 10.אני בת יחידה 11.אני ממש רוצה שיהיו לי אחים! 12.אני שונאת ללמוד 13.אני חולת קניות 14.אני מכורה לטלויזיה מסטיקים ושוקולד 15.האנשים שאני הכי אוהבת בעולם הם אבא ואמא שלי! 16.אני מפחדת שיקרה להם משהו 17.אני ממש רגישה 18.ופראנואידית 19.אני כל הזמן חושבת שכולם שונאים אותי 20.אני נלחצת ממש כשאני מדברת עם בנים פנים מול פנים 21.לפעמים אני ממש מתחרפנת 22.אני ממש נמוכה 23.יש לי עיניים חומות 24.ושיער חום 25.אני מידה 36 בנעליים 26.אני ילדה ממש עצבנית 27.אני מאוהבת במיטה שלי 28.אני בנאדם מוזר מאוד 29.יש לי עקמת 30.אני צריכה משקפיים אבל אני לא קונה כי זה מכוער 31.אני מאוהבת קשות בעפר שכטר 32.אני יכולה לראות 3 שבועות ברציפות טלויזיה כל עוד אני ערה (זתומרת עם לישון) 33.אני מתה על המורה שלי 34.גם כשהיא מגעילה אליי 35.אני לא משוגלת להתרכז בשיעור 36.אני כל הזמן מפריעה בשיעורים 37. הציון הכי נמוך שלי הוא 35 בכיתה ה' במדעים 38.אני גרועה בלימודים 39.כל המורים אומרים לי שיש לי פוטנציאל אבל אני לא מממשת אותו 40.אני שונאת שאנשים אומרים לי מה לעשות 41.יש לי אובססיה נוראית לבנים 42.כל בן שאני רואה אני נדלקת עליו 43.כולל מפורסמים 44.טסתי יותר מ17 פעמים לחו"ל 45.אני שונאת לטוס לחו"ל 56.יש לי המון קרובי משפחה באמריקה 57.כל המשפחה המצומצמת שלי (דודים בני דודים סבאסבתא) גרים ממש רחוק ממני 58.אני קשורה לפלאפון שלי 59.אני מפחדת עכשיו ממש 60.ואין לי מושג למה 61.בא לי ללכת לראות טלויזיה אבל אין לי כוח לקום 62.לפעמים אני חושבת שאני ממש מכוערת 63.אמא שלי כרגע הלכה לשירותים ונבהלתי כי היא פתחה את הדלת 64.קר לי ואני יושבת עם מאורר 65.מגרדת לי היד 66.יש לי אובססיה לאוכל 67.יחסית לכמה שאני אוכלת-אני רזה 68.אבל אני ממש לא רזה 69.אני ממש אוהבת להשתזף 70.אבל אחרי שבוע תמיד השיזוף דוהה 71.אני שונאת לדבר בשפה גבוהה 72.אני שונאת שמתקנים אותי איך שאני מדברת 73.אני שונאת שאומרים לי לעמוד זקוף 74.הפיזיותרפיסטית שלי אמרה להורים שלי שלא יגידו לי לעמוד זקוף כי אני לא יכולה בגלל שיש לי כיפוזיס, וגם אם אני יעמוד זקוף זה רק יראה כאילו אני עומדת זקוף,אבל זה לא ישנה כלום 75.הם ממשיכים להגיד לי לעמוד זקוף 76.אני מכורה לטאקי 77.אני ממש אוהבת ללכת לחברות שלי 78.וללכת לקניות 79.ולסרטים 80.אני ממש אוהבת את הדברים של billabong 81.אני אוהבת לעשות תסרוקות בשיער 82.יש לי אייסי 5.1 83.והוא ממש מגניב 84.אני אוהבת את הסמיילים שלו 85.אני שונאת את הסמיילים של תפוז 86.כי הם נפתחים לי ממש לאט 87.ממש אין לי סבלנות 88.אני שונאת לחכות לדברים 89.אני שונאת אנשים שחושבים שהכל מגיע להם 90.לפי דעתי ללכת לבצפר זה מגניב 91.כי הבצפר שלנו מגניב 92.חוץ מהלימודים 93.אני אוהבת הפסקות 94.הכיתה שלי ממש מחורפנת 95.אני הולכת לבני עקיבא 96.אבל משעמם שמה 97.אני אוהבת לקרוא אווים ואודות של אנשים 98.התחונה שהכי הייתי רוצה לשנות אצלי זה שאני שופטת אנשים לפי היופי שלהם 99.אני שונאת אנשים מעצבנים 100.ברוך שפטרנו גמרתי!

מ א מ י2

New member
באמאשלכם תקראו ותשרשרו-../images/Emo179.gif

1.אני לוטן 2.יש כאלה שיקראו לי לוטי 3.יש כאלה שיקראו לי לוט 4.יש כאלה שיקראו לי לוטני 5.ויש כאלה שלא קוראים :X 6.יש לי אחות בת חצי שנה 7.אח בן 17 8.אבא שלא נדע בן כמה (טאפ,43) 9.אמא בת 36 10.ואחלה בחלה של משפ' בקיצצ 11.אני בפורומים- 12.הפיג'מות
13.סקרים ושאלונים (היי
)
14.מועדון לילה
15.בלאק אייד פיז
16.הראל סקעת
(!) 17.ונראלי שעוד כמה
. 18.פעם חשבתי שהחיים שלי פאקינג מזוינים 19.אני עדיין חושבת ככה
. 20.טוב זה לא כ"כ גרוע :) 21.אני בקומונה- 22.שרוטים שרוטות 23.לכו לשם,תבינו מזה D: 24.אני טוחנת להם שם ת'מוח בשירים יאפים 25.אני היחידה שחולה על הראל סקעת שם 26.כל השאר גזורות על הגייבוז (כן,גייבוז)..ורק שנטלי/סטף/תמאליה לא יבואו ויקומו עליי בגלל שאמרתי גייבוז XP 27.אני פוחדת מג'וקים 28.תיכננתי ללכת להחתמות על הדיסק של הראל סקעת בראשל"צ וזה התבטל :( 29.אני אוהבת קולה 30.פאנטה 31.פאנטה אשכוליות 32.(דיאט,כי סתם בשביל הפוזה,זה אותו דבר) 33.וגם ספרייט D: 34.אה,וגם מים,בגלל החוסר ברירה 35.קיבלתי ת'ציון הכי גבוהה במיצ"ב בבצפר בספרות (אנחנו קוראים לזה שפה..לכו תבינו ת'בצפר שלי)-99 וחצי XP.. 36.קיבלתי ציון שני הכי גבוה במיצ"ב במדעים-92 37.יש כאלה שיחשבו שאני קרציה 38.(הם צודקים) 39.אני אוהבת לצרוח 40.זה משחרר אנרגיות 41.כשהייתי קטנה נהגתי לדפוק ת'ראש שלי בלול בשביל להזיז אותו למטבח 42.אמא שלי חשבה שיצאתי פאגרת בגלל זה 43.נו,יצא ממני משו :p 44.ועדיין ישלי מוח! 45.מויאל נראה כמו טונה פוזלת 46.שימות :) 47.גם החברה המחומצנת שלו שנראית כמו אתי אלון 48.אני נהנת לקלל את לינוי מהכיתה שלי 49.היא בתבתבבתתת זונעע 50.ישלי בשביל השנה החדשה יומן פוקה :p 52.אני עולה ל-ו' |חבל| 53.הא,שכחתי להגיד-אני בת 11 54.מיבנה 55-יבנה=ג'יפה סיטי 56.איף שוב יש את עידן יניב בטלויזיה :$ 57.נכון יש'לו קול של צימוק?? 58.אשכרה הוא מנסה לשיר מזרחית והוא לא מצליח XD 59.איכ מזרחית בכלל :$ 60.זאת העובדה ה-60 D: 61.אני כבר ב-61! 62.וב-62 63.וכו' -.- 64.אני מתהההההההההההההההההההה לראות כבר הורי החלומות 65.ישלי סיבות
66.טאפ אני יאמר
- 67.יהיה שם על "דרכם של מפורסמים" איך הם נהיו מפורסמים ועל הורים שמכריחים ת'ילדים שלהם להיות מפורסמים-בין הריאיונות וחווי הדעות יהיו-חיים רביבו,חני נחמיאס (איף,דוחפית),הראל סקעת ורוני. אז יששש :) :) 68.שניה ישלי טלפון :p. 69.חזרתי >< 70.יאיי עוד 30 אני מסיימת! 71.לא חשבתי שזה יהיה כ"כ מהר D: 72.אני לא מבינה למה יש כאלה שעושים למשל 50 עובדות ואז עושים בהודעה חדשה >< =/ 73.נו,ניחא
74.קיבלתי מיצ"ב-100 באנגלית D: 75.אני אוהבת אנגלית 76.אני -ג-ר-ו-ע-ה- במתמט' 77.עזבו,פאדיחות =/ 78.מישו זוכר את חגית נדרי מכ"נ 2? 79.סתם זה מעניין ת'י >< :p.. 80.*80 עובדות* 81.ישלי 1005 פוסטרים..אני לא תולה אותם >< 82.אני שומרת אותם :p 83.פסטיגל 2004 היה שאווה יותר מהשנה 84.השנה היה פארש 85.בגלל שהאיש שהיה באמת חשוב בפסטיגל היה תפקיד אורח
86.שהוא יהיה תפקיד אורח?! 87.יהיה מטומטם לראות את הראל סקעת+הראל מויאל רוקדים ברוקדים עם כוכבים (לא כזוג שניהם XP) 88.מה שבטוח-אם זה יקרה-מויאל ילך ראשון
. 89.כי מגיע לו 90.*עובדה 90!* 91.יש מישהו שזוכר את נולד לרקוד? 92.אני בקושי :p 93.נכון שאנ'לא מצחיקה?! 94...נכון =/ 95.אני כותבת מהר 96.עכשיו לא כי היה לי טלפון+שמרתי על אחותי 97.מומינים זה מעפנה 98.הכינוי הראשון שלי היה מ א מ י 1 (עזבו את למה שיניתי) 99.עוד אחד ואני מסיימת 100.זייהו,סיימתי תודה לאל

Lordonya

New member
הנה:

1. הרבה זמן לא כתבתי בפורום הזה. 2. קוראים לי אינה. 3. אני בת 19 4. אני מאילת. 5. אני מחפשת עבודה 6. אני אתיאסטית 7. חבר שלי מסורתי 8. אנחנו מסתדרים 9. יש לי כלב 10. קוראים לו באקה. 11. אני קוראת לו באקי. 12.גרתי 9 חודשיים בגבעתיים 13. בדירה שכורה של 2.5 חדרים עם החבר והכלב 14. באותה תקופה הבנתי מה זה אומרת להיות עני 15. יש לי פטור מהצבא 16. אחד הימים שבהם חוויתי תחושת חופש אמיתית היה כשקיבלתי את הפטור. 17. אחרי היום הזה באו עוד מספר רגעים כאלה. 18. הייתה לי ספת ז'מש אדומה. 19. מצאתי אותה ליד בית אבות 20. אני והחבר סחבנו אותה על עגלת סופרמרקט עד הבית. 21.אני אוהבת את הפארק הלאומי ברמת-גן 22. אני אוהבת בכלל פארקים 23. אבל יותר יערות. 24. הייתי 3 פעמים בחיי ביער שוורצוולד בגרמניה 25. הייתי 11 פעמים בגרמניה 26. אני לומדת גרמנית 27. אני חושבת שמתי שאצליח לקרוא את "פאוסט" בגרמנית, לימודיי יבואו לקיצם. 28. אני מתעדת ללמוד וטרינריה 29. עד גיל 9 גדלתי בקיבוץ 30. הכי אהבתי את האורווה 31. יש לי משקפי ראיה 32. הזוג הקודם שלי נשבר השבוע 33. אני שונאת לדבר בטלפון ליד אנשים 34. אני שונאת אנשים שמדברים גם בנייד וגם עם מישהו בו זמנית. 35. אני שונאת סיגריות 36. אני תמיד חייבת שיהיה לי שעון 37. אני מסתדרת יותר טוב בלי נייד 38. אין לי רישיון נהיגה 39. גם אין לי רצון לאחד. 40. עברית מאונגלזת מעצבנת אותי. 41. אני נוסעת הרבה באוטובוסים 42. הייתי בהופעה של רוג'ר ווטרס 43. כדי להגיע אליה יצאתי ב- 11 מאילת 44. הגעתי לנווה שלום ב - 20:00 45. לא מצאתי בכל אשדוד סמבוסק 46. לפני שגיליתי מהו סמבוסק, חשבתי שזה כלי נגינה. 47. אני מידה 36 במכנסיים 48. גם בחולצות. 49. מידה 39 בנעליים 50. וב 75B בחזיה 51. השיער שלי בצבע שטני עם המון גוונים 52.השיער לא צבוע ומעולם לא צבעתי 53. אין לי פירסינג/קעקוע 54. אני לא עושה גבות 55. אני מגלחת שחי, רגליים ומשפעה. 56. אני אוהבת מיצים טבעיים 57. אני לא שותה קפה 58. אני שותה קפוצ'ינו כל בוקר. 59. אני לא שותה בירה 60. רק בירה שחורה 61. אני אוכלת אוכל לא כושר. 62. יש לי חיבה לבייקון עם מקושקשת 63. אני לא יודעת לבשל 64. אני כן יודעת להכין אוכל לעצמי. 65. אני אוהבת לצלם. 66. התמונה הבאה שאני יצלם תהיה בסופרפארם. 67. יש לי מצלמה דיגיטלית של פוג'י דגם 3310 68. אני קוראת לה "דיגי" 69. אני אוהבת לתת שמות לדברים 70. היה לי ויכוח של שעה על שם לחתול 71. אני רציתי לקרוא לו "שתן" והפרטנר דווקא רצה לקרוא לו "פיפי". 72. הייתי פעם אחת בקניון באר שבע 73. החוף החביב עליי הוא חוף "מיעמי" באשדוד 74. "מיסטר בין" יכול להצחיק אותי גם בפעם המיליון. 75. הסרט האחרון שראיתי בקולנוע היה הארי פוטר. 76.זה היה ב"סינמה סיטי". 77. הספר הבא שאני ארכש יהיה "פומפיי". 78. המוצר הבא שאני אקנה יהיה כרטיסית אוטובוס. 79. השתתפתי 3 שנים בחוג כתיבה יוצרת באוניברסיטה 80. מהחוג אני זוכרת רק את המנחה. 81. אני משתמשת בסכין גילוח של "ונוס". 82. אני אוהבת מוזיקה. באמת אוהבת. 83.פרטיות מאוד חשובה לי 84. אני כותבת רק בעטים 85. אני אוהבת עטים. וציוד משרדי בכלל. 86. בתחילת יב' התחלתי לכתוב עבודה על מלחמת וויטנאם. 87. העבודה מעולם לא הגיע לכדי השלמה. 88. אני, עדיין, סקרנית מאוד לגבי המלחמה הזו. 89. אני רוצה שיהיה לי יום אחד כלב מסוג "רועה גרמני" 90. אני משתמשת בדאודרנט "פא". 91. אני אוהבת חדרי מקלחת שבהם יש חלון ואפשר לראות השמיים. 92. הכי אני אוהבת להתקלח בחדר כזה שיורד גשם. 93. אני אוהבת מרפסות וחצרות, זה תמיד יותר מעניין אותי משאר חלקי הבית. 94. אני גרה בקומה רביעית ואין לי לא מרפסת ולא חצר. 95. יש לי שני צמחים: פיקוס בשם "פיקי" וקקטוס בשם "ז'אק". 96. אני טיפוס של חורף. 97. אני חושבת שזה בגלל שנולדתי ביום הכי קר בשנה. 98. אני לא עונדת תכשיטים. 99. כובעים אני אוהבת. 100. אני מאמינה עד עמקי נשימתי במשפט "חייה ותן לחיות.

לא חשבתי שזה יהיה כזה קשה...

ומצד שני, עכשיו הייתי יכולה לכתוב עוד 100. 1. רחוקה משלמות, אך אני תמיד שואפת להשתפר וללמוד עוד. ויש הרבה מה... 2. אני מתעניינת במתמטיקה ופיסיקה. 3. אני מתעניינת גם בהסטוריה של ישראל. 4. בחטיבת הביניים עשיתי עבודה גדולה על תקופת המנדט הבריטי, רק לצורך המחקר. 5. אני נהנית מטיולים בטבע. 6. טיילתי בעיקר בארץ, אך גם בקפריסין, פינלנד, נורווגיה, שבדיה וגרמניה. 7. מסומנים לי עוד כמה יעדים בהם אני רוצה לטייל, ברחבי העולם. 8. אני נהנית בעיקר מטיולים רגליים בשטח. 9. אני מאוד אוהבת את המדבר. 10. במבט לאחור אני מופתעת מכמה דברים שעשיתי. 11. אני אוהבת לקום מוקדם בבוקר, וכך לנצל את השעות האלה. 12. אני אוהבת לנהוג, בעיקר ברכבים גדולים  13. נסיעות לילה אהובות עלי, במיוחד באיזורים פתוחים. 14. אני שותה כל יום לפחות 2 ליטר מים. 15. אני לא שותה קולה. 16. ממעטת לשתות משקאות ממותקים. 17. לא שותה קפה בדרך כלל, אבל אם כן- אז שחור וחזק. ללא סוכר. 18. אוהבת לבשל. 19. אוהבת לאפות. 20. אוהבת להכין הפתעות קטנות למשפחה וחברים. בעיקר עבודות יד. 21. משתדלת לעסוק בפעילות גופנית כלשהי במשך השבוע. 22. לא אוהבת לדבר אנגלית. אם צריך- אז צריך. אם לא- מצויין! 23. קל לי להבין שפות אחרות במידה חלקית (ספרדית, שבדית, גרמנית, ערבית...). 24. אילו היה לי יותר זמן פנוי- הייתי רוצה ללמוד שפה זרה על בורייה. 25. לא מפחדת מג'וקים, עכבישים וחרקים שונים. 26. לא מפחדת ממאמץ פיזי. 27. לא מפחדת מלקיחת אחריות על פרויקטים או בכלל. 28. לא מפחדת מהחושך
29. לא מפחדת להיות לבד. נהנית מזה, לרוב. 30. לא משעמם לי. החיים מאד מעניינים, גם אם זה לפעמים דברים קטנים, רגעים פשוטים של אושר. 31. אוהבת לעבוד עם ילדים. 32. לא אוהבת לעמוד לפני קהל. מסוגלת, אך לא אוהבת. 33. אוהבת ליצור קשרים עם אנשים מעניינים. 34. יש עקרונות עליהם אני לא מוכנה לוותר או להתפשר. 35. שקטה יחסית. יש האומרים- שקטה מדי. 36. מקווה להיות חברה טובה לאחרים. 37. אני נוטה לתכנן סדר יום, או תוכנית לטיול, או לפרויקט וכו'- אבל מודעת לכך שלרוב זה לא הולך לפי התכנון, וצריך להתגמש. 38. מצד שני- יכולה להיות מאוד ספונטנית, לפעמים. 39. לפעמים יותר מדי חשוב לי מה אנשים אחרים יחשבו. 40. בגלל לחץ חברתי התחלתי לגלח רגליים, אך אחרי שבועיים הפסקתי. 41. הבוקר שטפתי וקילפתי המון סברסים. ולא אכלתי אפילו אחד... 42. הערב אני מתכוונת לאפות לחם מיוחד. בבוקר עשיתי את ההכנות הדרושות. 43. היום יש לי עוד המון המון דברים לעשות, ובכל זאת אני נהנית מלתת לעצמי מנוחה קלה בצורה השאלון/סקר הזה. 44. לא מנסה להשתזף. 45. לא מסתכלת המון במראה. 46. חופפת את השיער עם השמפו שנמצא באותו רגע, אך אם אני יכולה לבחור בין כמה, אבחר בשמפו בשיער שמנוני. 47. משתמשת בסבון הרגיל הפשוט, ולא סבון נוזלי. 48. לא אוהבת ללכת עם שיער פזור מטעמי נוחות. 49. אוהבת אבטיחים. 50. אוהבת פירות. 51. אוהבת לכתוב ולקבל מכתבים. 52. לא אוהבת לנדנד לאנשים. 53. אף פעם לא שברתי את היד או הרגל או איבר אחר בגוף. 54. לא פעם נפלתי ממקומות גבוהים. זה כאב. בעיקר כשנפלתי מעץ שבו היה המחנה שלנו, בתור ילדים. 55. אוהבת משחקי כדור. 56. לא אוהדת אף קבוצת כדורגל באופן מיוחד, אך נהנית לשחק. 57. לא צופה בטלויזיה בדרך-כלל. 58. כוססת ציפורניים- ומנסה להיפטר מהמנהג הזה. 59. ישנה טוב, בדרך כלל. מסוגלת לישון בתנוחות מוזרות ומשונות, מבלי שייתפס משהו. 60. אם לא עוצרת לטרמפיסטים מרגישה אח"כ נקיפות מצפון בדרך-כלל. 61. ו... לא תמיד עוצרת לטרמפיסטים. מנסה להפעיל שיקול דעת. 62. אם עוצרת ואוספת טרמפיסט/ית- מקווה שתתפתח שיחה. אבל לא מתאכזבת גם אם לא. לפעמים חבר'ה נרדמים (במיוחד בנסיעות ארוכות יותר). 63. לא יודעת לנגן כמו שצריך על אף כלי נגינה. 64. פעם למדתי קצת נגינה על פסנתר, בתמורה לבייביסיטר ל-3 בנים שובבים. מאז עבר הרבה זמן... אך עדיין מסוגלת לקרוא תווים. 65. החלום שלי היה ללמוד לנגן בכינור. 66. כעת אני מקווה שאם לא זה, אז לפחות על מפוחית...
67. אוהבת להסתכל על אצבעות של אנשים המנגנים על גיטרה. 68. אוהבת לדרוך בשלוליות, אך משתדלת שלא לעשות זאת. 69. הרבה פעמים מציירת בזמן שאני מדברת בטלפון. 70. לא אוהבת כפכפים. 71. לא תמיד שומרת על ארוחות מסודרות. 72. לא אוהבת לקנות בגדים. לא אוהבת שופינג... 73. פעם אספתי בולים, ברגים שונים, מדבקות ומכתביות. 74. אספתי גם גלמים של פרפרים. 75. "לגו" היא המצאה נהדרת, לדעתי. 76. כאשר אני יוצאת לטיולים או בכלל מחוץ לבית, אורזת בצמצום. במיוחד לטיולים שכוללים הרבה הליכה. 77. לפעמים חולמת בהקיץ. 78. לא מסודרת במיוחד. החדר שלי מבולגן בדרך כלל. 79. לפעמים מאבדת דברים. לרוב זה מפתחות. 80. ואז אני חושבת שצריך להמציא משהו שימנע ממני לעשות זאת, או יקל במציאתם. 81. ובכל זאת זה לא משכנע אותי לסדר את החדר. 82. אוהבת פרחים. 83. אוהבת לאכול מצות בפסח. 84. החג האהוב עלי הוא פסח. 85. מעבר למנהגי החגים, אני אוהבת את המשמעות שלהם. 86. מתייקת ניירות בקופסאות של קורנפלקס ודגנים אחרים. 87. אוהבת מוסיקה קלאסית ושירים ישראליים "של פעם". 88. נוטה לחשוב על דברים ורעיונות באמצעות דוגמאות. 89. קוראת מהר. 90. הולכת מהר, לא אוהבת הרגשה של "הסחבות". 91. באופן כללי- אוהבת לעשות דברים בזריזות וביעילות. מקווה להשתפר בתחום הזה. 92. לא אוהבת להתקשר בטלפון לאנשים לא מוכרים. 93. כאשר עומדת בתור, משתעשעת באמצעות משחק של המצאת שימושים שונים (ומשונים) לחפצים. לפעמים זה סתם הזוי, אבל לפעמים המשחק הזה נותן לי רעיונות מעשיים ויעילים. 94. לא אוהבת שאנשים נדחפים לפניי בתור, אבל לרוב מעדיפה לוותר מאשר להסחף לויכוח. 95. לא יודעת ללכת על הידיים. 96. משתדלת לזכור לצחצח שיניים. 97. ביקורים אצל רופא שיניים משעשעים אותי. 98. כאשר עייפה- נוטה לשתוק ולא לדבר הרבה. 99. לפעמים מדברת עם עצמי (ששש... זה סוד). 100. אוהבת לימונים.

למעלה