זה הולך להיות טוב ../images/Emo9.gif
1. פתחתי היום בלוג בתפוז. 2. עד לפני כמה זמן הייתי לגמרי נגד בלוגים. 3. עד היום הייתי מאוהבת באמת באמת רק פעם אחת, בכיתה ו'. 4. יש לי חולשה (לא במובן הטוב) למחטים ולפירסינגים. 5. התעלפתי משהו כמו 10 פעמים בכל חיי. 6. אני נורא אוהבת שוקולד. 7. אף פעם לא נכשלתי במבחן. 8. פעם שחיתי. יש לי שתי מדליות. אחת מהן נשברה
9. הייתי בחו"ל פעם אחת, בבת מצווה, בצרפת. 10. אני חולה על אחי!
11. יש לי נקודת חן בזרת. 12. יש לי לשון גיאוגרפית XD 13. היו לי פול אובססיות במהלך חיי הקצרים: לחלקי גוף שונים (שיער, צוואר, גב, עיניים, תחת), לשוקולד, למוזיקה, ללהקות מסויימות (דרים ת'יאטר, מארון 5, ספייס גירלז, בקסטריט בויז), פו הדב ועוד... 14. אני צופיפניקית. 15. מוטב מאוחר מאשר בכלל לא- אני ענת. 16. בת 15. עולה לי'. 17. מפחדת מנחשים. 18. דווקא אוהבת עכבישים. 19. היו לי גם כל מיני אוספים- טלקארטים, בולים, פקקים (!)... 20. פעם שאפתי הליום. 21. אבל מעולם לא לקחתי סמים, שתיתי או עישנתי. 22. איכפת לי מאיכות הסביבה. 23. אני נבהלת בקלות. 24. פעם, כשהייתי על הריצפה של הבריכה, ראיתי דבורה. היא נראתה לי מתה, לא שמתי לב ודרכתי עליה. התברר שהיא סתם גססה... 25. אני די מטומטמת
26. בימים אלו אני מדברת עם עובדת סוציאלית (סוג של פסיכולוגית מטעם שירותי הרווחה
). 27. פעם עשיתי צמות על כל הראש. 28. פעם היה לי שיער ממש חלק, עכשיו הוא ממש מתולתל. 29. כואב לי הגרון כבר שלושת רבעי שנה
30. דברים שאמרו עליי: שאני חכמה, יפה, חזקה, רזה, שיש לי טעם טוב במוזיקה, שאני נחמדה, שאני חברה טובה, שמעריצים אותי... מצד שני- שאני מכוערת, מטומטמת, שמנה, שיש לי חרא של טעם במוזיקה, שאני מתעצבנת בקלות, שאני היסטרית (הכי לא
), שאני שקטה מדי (לפעמים ותלוי עם מי). 31. אני די מקפידה על הבריאות שלי: הולכת פעם ב... לרופא, עושה ספורט, אוכלת די בריא, נוהגת לעשות בדיקות רפואיות כשצריך, לא מעשנת, לא שותה, מורחת קרם הגנה, שותה הרבה מים וחובשת כובע
32. הפעם היחידה שנשארתי ערה כל הלילה הייתה השנה, בל"ג בעומר. 33. פעם, כשהייתי אצל חברה שלי, ביקשתי ממנה להחזיק את האוגר שלה. הצמדתי את שתי הידיים, ובדיוק כשהיא שמה לי אותו בידיים פתחתי אותן
34. הכי הרבה זמן כשישנתי בשטח זה שבוע, במחנ"ק בצופים, ממנו חזרתי לפני יומיים
35. יש לי חוש זמן טוב. 36. יש לי חרא של חוש כיוון. 37. אני כותבת. 38. אמנם חשבתי על התאבדות, אבל מעולם לא ניסיתי (ואני גם לא אנסה). 39. גם אני חוויתי טראומות ממפגשי ישראבלוג, ולמרות זאת המשכתי לבוא גם לבאים
40. פעם נגמלתי מהמחשבה למשך 6 ימים. 41. פעם לא היה לי מחשב בבית 4 חודשים. 42. אין לי פלאפון (אבל יהיה בקרוב). 43. אני שונאת לקנות נעליים. 44. הייתה תקופה שהתנדבתי באקי"ם. 45. פעם תרמתי לקבצן ברחוב 20 ש"ח. אחרי זה אמא שלי התעצבנה עליי ואמרה לי שאולי הוא סתם מתחזה
46. כשהייתי קטנה נהגתי לשים כיפה על הראש בזמן הקידוש בשישי בערב
47. עד גיל 5 בערך חייתי באשליה שיש לי יום הולדת בחורף
48. אני חולה על משחקי קלפים, משחקי קופסה, ומשחקים בסגנון: אמת או חובה, חבילה עוברת, חובות, שאלות וכו'
49. פעם היה לי מנוי לyours של jerusalwm post. הם פשטו את הרגל ואני יצאתי מזה עם כמה גיליונות, קיבלתי את כל הכסף של המנוי בחזרה, ואת הדיסק the best of 2001. 50. מעולם לא תליתי פוסטר בחדר. אולי אני אמשיך מחר או משהו. לילה טוב לכולם