100 עובדות על עצמכם

אוקיי אז...../images/Emo105.gif../images/Emo115.gif

1.קוראים לי נוי 2.אני בת 12 ו4 חודשים 3.נולדתי ב11.4 4.המאומצים שלי
5.אני גם נורא אוהבת את
כי הוא דומה לי 6.לדעתי הבנים הכי יפים הם עם שיער שחור,עיניים כהות,ושיזוף כהה,אבל עם סטייל אולי אפילו ערסונים..חח... 7.היו לי 2 אוגרים 8.היה לי 2 דגים
9.היה לי צב 10.יש לי 2 אחיות ואח 11.אני בת זקונים 12.אני עולה לכיתה ז' 13.הצבע שאני אוהבת זה:ורוד ותכלת 14.אני לא פקאצה
15.רוב האנשים שרואים אותי חושבים שאני או דומה לאחותי או שאני בת 14.. 16.יש לי חולשה לגלידה
17.אני מתעצבנת די הרבה 18.אני אוהבת נורא פורומים 19.אני אוהבת את מיקלואיס
20.ואת פונצ'ו גם
21.אני רואה רבלדה 22.והאלופה
23.אני כמעט בטוחה שאף אחד לא קרא את זה 24.הייתי בצופים
25.הייתי באוהל של בדואים
26.יש לי איסי 27.יש לי מסן 28.אני חצי עירקית חצי כורדיה 29.אני אוהבת שמצחיקים אותי 30.הרבה אומרים לי שיש לי ציפורניים יפות 31.אני אוהבת את חג שבועות 32.ואת יום העצמאות
33.השנה ראיתי את מלי לוי ואת פיני גרשון בבת מצווה של חברה שלי(היא האחיינית שלה) 34.יש לי מלא שגעונות

המשך..../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif../images/Emo115.gif

35.יש לי מלא ג'ינסים 36.אני אוהבת את פו הדוב
37.אני רגישה 38.אני אוהבת את עידן יניב 39.הבנים היפים מלמעלה הם בסטייל עידן יניב 40.יש לי משקפים לטלויזיה 41.הלהקה האוהובה עלי היא בלק איד פיז 42.אהבתי את הזוג רן ונינט יותר מנינט ויהודה 43.הסרט האהוב עלי הוא איזה מין שוטרת 44.אני אוהבת בריכה יותר מים 45.טסטי 5 פעמים 46.נפתחה לי הגבה שהייתה בת 8 והיו לי 6 תפרים 47.נמאס לי לכתוב עובדות 48.נשארתי ערה כל הלילה 49.אני גבוהה אבל לא מידי 50.לא קניתי כלום לשנה החדשה(עוד לא...)

cohenet91

New member
זה הולך להיות טוב ../images/Emo9.gif

1. פתחתי היום בלוג בתפוז. 2. עד לפני כמה זמן הייתי לגמרי נגד בלוגים. 3. עד היום הייתי מאוהבת באמת באמת רק פעם אחת, בכיתה ו'. 4. יש לי חולשה (לא במובן הטוב) למחטים ולפירסינגים. 5. התעלפתי משהו כמו 10 פעמים בכל חיי. 6. אני נורא אוהבת שוקולד. 7. אף פעם לא נכשלתי במבחן. 8. פעם שחיתי. יש לי שתי מדליות. אחת מהן נשברה
9. הייתי בחו"ל פעם אחת, בבת מצווה, בצרפת. 10. אני חולה על אחי!
11. יש לי נקודת חן בזרת. 12. יש לי לשון גיאוגרפית XD 13. היו לי פול אובססיות במהלך חיי הקצרים: לחלקי גוף שונים (שיער, צוואר, גב, עיניים, תחת), לשוקולד, למוזיקה, ללהקות מסויימות (דרים ת'יאטר, מארון 5, ספייס גירלז, בקסטריט בויז), פו הדב ועוד... 14. אני צופיפניקית. 15. מוטב מאוחר מאשר בכלל לא- אני ענת. 16. בת 15. עולה לי'. 17. מפחדת מנחשים. 18. דווקא אוהבת עכבישים. 19. היו לי גם כל מיני אוספים- טלקארטים, בולים, פקקים (!)... 20. פעם שאפתי הליום. 21. אבל מעולם לא לקחתי סמים, שתיתי או עישנתי. 22. איכפת לי מאיכות הסביבה. 23. אני נבהלת בקלות. 24. פעם, כשהייתי על הריצפה של הבריכה, ראיתי דבורה. היא נראתה לי מתה, לא שמתי לב ודרכתי עליה. התברר שהיא סתם גססה... 25. אני די מטומטמת
26. בימים אלו אני מדברת עם עובדת סוציאלית (סוג של פסיכולוגית מטעם שירותי הרווחה
). 27. פעם עשיתי צמות על כל הראש. 28. פעם היה לי שיער ממש חלק, עכשיו הוא ממש מתולתל. 29. כואב לי הגרון כבר שלושת רבעי שנה
30. דברים שאמרו עליי: שאני חכמה, יפה, חזקה, רזה, שיש לי טעם טוב במוזיקה, שאני נחמדה, שאני חברה טובה, שמעריצים אותי... מצד שני- שאני מכוערת, מטומטמת, שמנה, שיש לי חרא של טעם במוזיקה, שאני מתעצבנת בקלות, שאני היסטרית (הכי לא
), שאני שקטה מדי (לפעמים ותלוי עם מי). 31. אני די מקפידה על הבריאות שלי: הולכת פעם ב... לרופא, עושה ספורט, אוכלת די בריא, נוהגת לעשות בדיקות רפואיות כשצריך, לא מעשנת, לא שותה, מורחת קרם הגנה, שותה הרבה מים וחובשת כובע
32. הפעם היחידה שנשארתי ערה כל הלילה הייתה השנה, בל"ג בעומר. 33. פעם, כשהייתי אצל חברה שלי, ביקשתי ממנה להחזיק את האוגר שלה. הצמדתי את שתי הידיים, ובדיוק כשהיא שמה לי אותו בידיים פתחתי אותן
34. הכי הרבה זמן כשישנתי בשטח זה שבוע, במחנ"ק בצופים, ממנו חזרתי לפני יומיים
35. יש לי חוש זמן טוב. 36. יש לי חרא של חוש כיוון. 37. אני כותבת. 38. אמנם חשבתי על התאבדות, אבל מעולם לא ניסיתי (ואני גם לא אנסה). 39. גם אני חוויתי טראומות ממפגשי ישראבלוג, ולמרות זאת המשכתי לבוא גם לבאים
40. פעם נגמלתי מהמחשבה למשך 6 ימים. 41. פעם לא היה לי מחשב בבית 4 חודשים. 42. אין לי פלאפון (אבל יהיה בקרוב). 43. אני שונאת לקנות נעליים. 44. הייתה תקופה שהתנדבתי באקי"ם. 45. פעם תרמתי לקבצן ברחוב 20 ש"ח. אחרי זה אמא שלי התעצבנה עליי ואמרה לי שאולי הוא סתם מתחזה
46. כשהייתי קטנה נהגתי לשים כיפה על הראש בזמן הקידוש בשישי בערב
47. עד גיל 5 בערך חייתי באשליה שיש לי יום הולדת בחורף
48. אני חולה על משחקי קלפים, משחקי קופסה, ומשחקים בסגנון: אמת או חובה, חבילה עוברת, חובות, שאלות וכו'
49. פעם היה לי מנוי לyours של jerusalwm post. הם פשטו את הרגל ואני יצאתי מזה עם כמה גיליונות, קיבלתי את כל הכסף של המנוי בחזרה, ואת הדיסק the best of 2001. 50. מעולם לא תליתי פוסטר בחדר. אולי אני אמשיך מחר או משהו. לילה טוב לכולם

cohenet91

New member
עוד עוד עוד!

51. שכחתי להגיד שגם קראו לי פריקית וערסית
וגם מוזרה
52. אני חצי רומנייה וחצי מרוקאית. 53. עם זאת, מעולם לא עשינו בבית מימונה. 54. אני גורעה בהבעה בע"פ =\ 55. נכון שהתאהבתי באמת רק פעם אחת בכיתה ו'? חוץ מאותו אחד היו לי משהו כמו 4 קראשים, ולא ספרתי את אלה שבמפורסמים
... 56. אני אוהבת קיץ. 57. יש לי יום הולדת ב21/8/91. 58. הדיסק הראשון שקניתי הוא songs about jane של maroon 5. 59. והאחרון הוא awake של dream theater. 60. בכיתה ד' התכתבתי (אשכרה מכתבים) עם ילדות מאיזה ב"יס נידח באיזשהו מקום נידח בארץ, שאני אפילו לא זוכרת את שמו. ביום שהכיתה הזאת באה לבי"ס שלנו הייתי עם בחילה איומה. 61. אני שונאת בחילות. 62. יש לי זכרון מעולה לתאריכים. 63. אני בוכה ממש בקלות, ואפילו נהנית מזה. 64. נשאר לי רק סבא אחד, מצד אבא. 65. אני מאמינה באלוהים. 66. אני מעדיפה vh1 על mtv. 67. הפרטיות שלי זה אחד הדברים שהכי חשובים לי. 68. שמות שיצא לי לשמוע עליהם: נדיר, קסם, מישאל, אחווה ואכזבה (את כולם חוץ מאכזבה יצא לי להכיר באיושהי דרך). 69. הייתי פעם, נוראאאא מזמן במועצת תלמידים :S 70. היו לי גם אוספי צדפים ואבנים
71. למדתי לרכוב על אופניים בגיל 8. 72. למדתי לבלוע כדורים שנה שעברה. 73. פעם מישהו התקשר אליי במחשבה שנרשמתי לשירות למציאת אהבה בטלפון, כדוגמת love me. ניסיתי להסביר לו בעדינות שאני לא בשבילו ושאני קטנה ממנו בדי הרבה שנים. אח"כ הוא התחיל לתחקר אותי אם יש לי אחיות, שכנות, אחיות של חברות, בנות דודות בגילו... הוא היה מציק ונואש, אך עם זאת חמוד
74. בכלל, בטלפון חושבים הרבה פעמים שאני יותר מבוגרת. 75. אני שונאת בכותבים במציאות בשפה 'מחשבית'. 76. פעם היה לי ספר זכרונות שתיפקד גם כיומן. עצה שלי אליכם- אל תעשו את זה :S 77. הייתי שנתיים בלהקת ריוקד ביסודי. 78. אני נורא רוצה לחזור לרקוד. 79. וללמוד לנגן על גיטרה. 80. ולצנוח צניחה חופשית. 81. אני תלמידה טובה. 82. יש לי בית קטן וגינה ענקית
83. יש לי מסך 19 אינץ' (מקנאים? יופי
) 84. לא מזמן ישבתי עם חברה וידיד באיזה גן ציבורי. התחלתי לשחק עם נמלה. ידיד שלי הסביר לי שיש זן שעוקץ וזן שנושך, ושהיא שייכת לזן הנושך. התעלמתי מההסברים שלו. המניאקית נשכה אותי משהו כמו 10 שניות ועוד 10 שניות היא נשארה לי על היד, למרות שניערתי אותה בלי הפסקה
85. אני אוהבת ללכת מכות, סתם בשביל הכיף. 86. אני תמיד לוקחת איתי תיק לכל מקום, עם מים ונייר טואלט. 87. אומרים לי שאני מחזיקה את העט/עיפרון בצורה מוזרה ועקומה. 88. חיית המחמד היחידה שהייתה לי עד היום הייתה ארנב ששמרתי עליו במשך שבועיים, בחופשת פסח. 89. הקשר האינטרנטי הכי חזק והכי ארוך שהיה לי אי פעם הוא עם ישראלי בן 18, שחי כבר שנתיים באוסטרליה. אנחנו בקשר כבר שנה וחצי, וסיפרתי לו דברים שלא סיפרתי לחברות הכי טובות שלי. 90. כבר כואבות לי העיניים ואני צריכה ללכת לישון. נמשיך בפעם אחרת. רעיון לא הכי מקורי, אבל באמת מעולה וכייפי!

cohenet91

New member
ועוד עוד עוד! ../images/Emo9.gif

91. פעם הייתה לי ארלגיה לקקאו. 92. עד היום שני בנים הציעו לי חברות. סירבתי לשניהם. 93. אני פשוט שונאת קליקים, יענו קנאקים שעושים בידיים. 94. בפורים האחרון התחפשתי לנערת במבה
95. אני נוטה להפסיד במשחקי קופסה -_- 96. 4 אנשים מהמשפחה שלי חלו בסרטן, מתוכם 3 נשים. 97. היו לי התמכרויות ל: קולה, מחשב, טלוויזיה, מוזיקה, שוקולד, אימיילים... 98. הציון הכי נמוך שלי אי פעם הוא 58 בהיסטוריה, בכיתה ו'. 99. יש לי כח סבל. 100. זאת הפעם הראשונה שכתבתי על עצמי 100 עובדות ><

sandor2

New member
הינה ..

1. קוראים לי שחר סנדור 2. אני בת 12 ו9 חודשים 3. אני שונאת שוקולד, עוגות ועוגיות
4. אני חוללללת חומוס! 5. לפני שלושה שבועות בערך עברתי ניתוח בגב \: 6. כרגע ממש כואב לי הגב .. 7. אני הכי קטנה מהמשפחה 8. יש לי 3 אחיות 9. בכיתה ד' במחנ"ק עשיתי צמות בכול הראש. 10. אני עולה לכיתה ח'. 11. הייתי היום בקניון וקניתי כמה בגדים חדשים.. 12. אני הכי קטנה בשיכבה 13. יש לי חדר ענקי!! 14.יש לי בית פרטי 15. אמא שלי גננת 16. 8 חודשים אסור לי להיכנס לבריכה/לים..
17. שנה אסור לי לעשות ספורט . 18. בכיתה ו' הייתי הילדה הכי מהירה בשכבה 19. יש לי שער חום כהה ממש ואני יחסית רזה 20. אני חצי אכנזיה וחצי פרסית 21. יש לי 4 חברות הכי הכי טובות וקוראים להן - לין ליה אור ויעל. 22. אני לומדת בתיכון עירוני י"ד. 23. המאכל הכי אהוב עליי הוא סלט 24. אני אוכלת בכול יום לפחות פעמיים סלט, אם לא יותר.. 25. אני אוהבת נורא לשיר
26. אני אוהבת לרקוד במסיבות 27. אני חולה על טאקי אבל תמיד מפסידה .. \: 28. על הדלת שלי בחדר יש לי 62 תמונות 30. עד לפני חודש אהבתי ילד אחד יותר מחצי שנה [והיינו חברים] 31. אני רשומה לפורום פיתות 32. יש לי שני ידידים הכי טובים - בתקי [עמרי בתקילין] ורן ארגמן. 33. אני משתמשת ב2 בשמים - PROMESS, HUGO 34. אני חולללה על ליפגלוסים ויש לי המון .. 35. בכיתה ה' פילחתי מסטיק בזוקה ממכולת. 36. יש לי עקמת 37. הלבוש האהוב עליי הוא גופיית סבא ומכנס קצר. 38. הגובה שלי הוא 1.57 אבל תמיד אני אומרת לכולם שהוא 1.58 39. אני שונאת להיות הרבה זמן באותו מקום .. 40. יש לי אובססיה למסטיקים ובמבה :)) 41. הסרטים האהובים עליי הם "פיטר פן", "טיטניק" ונראלי שזהו 42. אני נלחצת נורא אם אני היחידה שנשארת ערה בבית.. 43. בחיים שלי לא עישנתי סיגריות, שתיתי, לקחתי סמים או עישנתי נרגילה
. 44. הציון הכי נמוך שלי במבחן השנה היה 28 בספרדית 45. הציון הכי גבוהה שלי היה 97 באנגלית 46. עד אמצע כיתה ו' הייתי התלמידה הכי גרועה במתמטיקה ועכשיו אני יחסית טובה 47. עשיתי השנה בת מצווה במועדון הגת רימון עם חברה 48. אני לא מכירה אפחחחד בפורום הזה .. 49. בתחילת השנה הכחשתי שאני חצי פרסית.. ואני לא יודעת למה \: 50. נשארו לי עוד 50 עובדות 51. עוד 49 עובדות 52. יש לי המון ספרים בבית ומתוכם קראתי רק איזה 10 53. אני מאמינה באלוהים 54. אני בצופים - שבט דן אימפריה
55. אני לא יוצאת למחנה קיץ השנה .. \: 56. בתחילת השנה עברתי לשבט המתחרה של שבט דן [לשבט צהלה] ואז חזרתי והרגשתי נבוכה מאוד.. 57. אני חוצפנית 58. למורה שלי קוראים תמי בריל 59. אני שוננננננאת תנ"ך והמורה שלי הכשיל אותי בתעודה 60. נתנו לי השנה שם של מבריזנית כי הייתי נכנסת לשיעור ואז אחרי 5 דק' יוצאת ולא חוזרת 61. אני דיי פחדתי מהמורים אצלנו 62. השעו אותי השנה כי קישקשתי על המושבים של האוטובוס 63. בפסח של כיתה ו' שברתי את כל השיניים הקידמיות שלי למעלה בגלל שעשיתי שק-קמח לחברה שלי..
64. לחברה שלי לא קרה כלום והיא התחילה לבכות כי חשבה שלא יסדרו לי את השיניים 65. מחשיבים אותי כאל חברה טובה מאוד 66. אני לא כ"כ מתה על ים ועל בריכה 67. יש לי 2 חברות שהאחיות שלהן דוגמניות מצליחות 68. אני בוכה בקלות
69. כואבת לי היד.. 70. כמעט ובחיים לא תראו אותי לובשת טי שירט 71. אני כול הזמן לובשת גופיות!! 72. הייתי דלוקה על ילד שעולה לכיתה י' 73. אני לא נהינת שיותר מבנאדם אחד בא אליי.. 74. אני ילדה נורררררא בלאגניסטית!! 75. אני שונאת את השיניים שליי 76. אני לוקחת עכשיו תרופות בגלל הניתוח 77. אני לא יודעת לבלוע כדורים 78. אני שונאת את הקיץ 79. אני אוהההבת עד מאוד את החורףף 80. אני מסוגלת להרוג מישהו אם ממש חם ליי 81. אני סובלת מחום 82. יש לי חורים באזניים 83. כל החדר שלי מלא תמונות 84. כבר כמעט חודש לא שמתי נעלי ספורט 85. התמונה שיצאה לי בספר מחזור נראית נוראאאא 86. בייסודי היו לי חברות אחרות מאשר אלה שהן עכשיו 87. אני נחשבת נורא מקובלת בחברה
88. אני מתעצבנת בקלות 89. החליפו לי מכשיר ומס' פלאפון בערך 4 פעמים 90. רבתי עם אחותי לפני שעתיים 91. קרה לי השנה שלא התקלחתי 8 ימים [בעע!] 92. יש לי פינת איפור בחדר 93. אני לא מתאפרת חוץ מליפגלוס ולפעמים סומק 94. אני ממש ממש ממש לא פרחה!!!!! 95. אני שונאת ערסים,פרחות,פאקצות,פריקים.. 96. אני לא אוהבת לשקר, אבל משקרת הרבה...
97. לפעמים אני עושה את עצמי טיפשה, אבל אני ממש לא.. 98. יש לי כלבה ו4 חתולים
99. נשאר עוד עובדה אחת 100. משעמם לי בחיייייייייייייייים
אני לא מאמינה שגמרתי .. זה היה ארוךךך

אני../images/Emo9.gif

רק כי ענת שולטת
1.אני גל,בת 15 2.מגיל 4 הייתי עוזרת לאבא לבשל במטבח,וזו הסיבה שעכשיו אני די טובה בבישול(אבל תמיד יש מקום לשיפור
) 3.בזיכרון שלי טבוע,ועד היום אין לי מושג עד כמה זה נכון,שכשהייתי קטנה טעמתי טיפת רעל(זה היה מר תחחחחחחחחחחחת) ולא קרה לי כלום,כי זו הייתה טיפה בודדה(רצתי אחר כך ושתיתי ליטרים של מים XD) 4.כשהייתי קטנה אחותי דחפה אותי בטעות והראש שלי נדפק בקיר..דיממתי שעות ועד היום יש לי צלקת גדולה שמסוות בשיער. 5.בכיתה א' הייתי המובילה בכיתה בקריאה,וסיימתי את כל חוברות בלי סודות ואשכולית הרבה הרבה לפני כולם 6.עד סוף ח' נחשבתי לתלמידה מצטיינת,מכיתה ט' התחלתי לזלזל ואני נחשבת לדי ממוצעת כרגע. 7.ריח של סיגריות יכול לגרום לי להיות עצבנית,כי אני לא יכולה לסבול אותו.אני מגיבה ממש בקיצוניות לפעמים.. 8.אני שונאת מנטה,וריח של מסטיק מנטה למיניהם(עם משחת השיניים זה עוד איכשהו בסדר)עושה לי בחילה נוראית. 9.כשהייתי קטנה רציתי(בעיניים נוצצות ממש) להיות רואת חשבון.היום אני רוצה להיות משהו בתחום המחול,וללמוד כלכלה. 10.אני יוצרת.אני כותבת שירים וקטעים ספרותיים.הדברים שאני כותבת יקרים נורא לליבי. 11.אני מכורה למוזיקה עד כדי כך שהוכח ונוסה שכשאין לי מוזיקה זמן ממושך אני הופכת לעצבנית ברמות מטורפות,ואיך שמישהו שם מוזיקה(בעיקר אם אני אוהבת אותה) אני נרגעת מבלי לשים לב לשינוי הקיצוני. 12.לאף אחד אסור לגעת בדיסקים שלי,חוץ מאנשים מסוימים במקרים נדירים. 13.אם יש משהו שאני גרועה בו הוא אומנות(ציור,פיסול...כל מה שלומדים בשיעורי אומנות ממוצעים) 14.אם יש משהו שאני שונאת הוא שיעורי ספורט(
הא הא יש לי פטור!)וגיאוגרפיה(ברוך שפטרנו) 15.בכיתה ט' התרמתי ללקויי שמיעה במשך 3 שעות בשכונה רחוקה מהבית שלי.אחרי שסוף סוף הגעתי הבייתה הרגליים שלי רעדו במשך שעתיים. 16.אני פאנטית של לשון,ואני נוהגת לתקן אנשים עד כדי כך שהם שונאים אותי על זה.כואב לי שאני לא אלמד את זה יותר,בגלל שכבר נבחנתי על זה בבגרות XD 17.אני מאוד אוהבת ירקות,בעיקר ברוקולי,כרובית,אבוקדו ועשבים כמו פטרוזיליה וכוסברה.אבל אני לא מחבבת גזרים ושונאת כרוב ניצנים וחצילים. 18.אני מכורה קשות לגלידה 19.כשהייתי קטנה שנאתי את הים והיום הוא אחד מהמקומות האהובים עלי 20.כשאני עייפה יותר מידי אני מתחילה למלמל שטויות מטומטמות ללא כל קשר למציאות ("פופקורן סגול" "מכנסיים משובצים עם פסים ונקודות" ....) 21.באופן די טבעי אני קמה כל בוקר ממש מוקדם(7-9 ולפעמים יותר מוקדם),ככה שלקום ב11 נראה לי מאוחר.כשחזרתי מרוק עצמאות הלכתי לישון ב7 וחצי וקמתי ב9(בבוקר). 22.בד"כ יש לי אינטואיציות מאוד חזקות ומאוד נכונות,ויש לי מועקה כשאני מתעלמת מהן. 23.אני מתה על סודוקו :p 24.יש לי רגישות ללקטוז(חלק בלתי נפרד מחלב אמיתי),אבל מכורה למוצרי חלב. 25.אני אנמית,וכשגילו את זה הייתי במצב חמור ביותר(קרוב לעירוי דם) 26.עד היום פתחתי 6 בלוגים,רובם נטושים או מחוקים.. 27.אני נורא אוהבת לרכוב על סוסים בזמני הפנוי. 28.אני בזבזנית באופן נורא ובזבזתי את רוב החסכונות שלי על דיסקים מקוריים. 29.רוב הזמן לא תמצאו אותי עם תכשיטים,או עם איפור. 30.כל הילדות שלי כ"כ רציתי שיעשו לי מסיבת הפתעה,ולעולם לא עשו לי. 31.אני ספונטנית רוב הזמן,ומשתדלת לא להיות יותר מידי מחושבת. 32.אני סובלת כבר שנים מכאבי ראש שהוגדרו כתעלומה רפואית. 33.כמעט אף פעם אני לא מסוגלת לסיים דברים שהתחלתי,וספק אם אני אסיים את העובדות האלה בכלל.

המשך../images/Emo199.gif

34.אני נורא אוהבת להתבדח וצוחקת רוב הזמן,אבל אני כמעט אף פעם לא מחייכת.אלא אם כן יש משהו ספציפי במיוחד שעושה אותי מאושרת. 35.אני נורא אוהבת להופיע,ועד היום הופעתי ב10 הופעות מחול והצגה קצרצרה אחת בחידון חנוכה. 36.אני היחידה במשפחה ששומרת כשרות ומנשקת מזוזות. 37.אני מתה על אוכל איטלקי,ואוכל סיני הוא בעדיפות אחרונה אצלי
38.אני לא יכולה לסבול כשמבקשים ממני להיות יצירתית,כי אני אף פעם לא מצליחה להיות כזאת. 39.כשהייתי קטנה ונסעתי עם המשפחה לבית מלון הופיע שם ריקי מרטין.אני כמובן לא הכרתי אותו,וחזרתי לחדר בפרצוף עצבני "יש שם איזה מעצבן אחד בשם ריקי מרטין" 40.סבא שלי ניהל את רכבת ישראל בעבר הרחוק,או את אחת התחנות הראשיות שלה(אחד מהשניים:S) 41.רוב המשפחה שלי מסוכסכת ואני בקושי מכירה את בני הדודים שלי.ואת הדודים. 42.מעולם לא טעמתי סושי 43.אני גרועה באנגלית,אבל נמצאת ב5 יחידות. 44.אני לא מחבבת קולה ומשקאות מוגזים במיוחד,ושותה רק אם אין שום ברירה אחרת. 45.אני שונאת בירה שחורה.. 46.הצבע האהוב עלי הוא כחול,וזה שאני לא הכי מחבבת הוא כתום,וצהוב. 47.העונה האהובה עלי בשנה היא חורף 48.יש לי שני מזלות,כי אני על יום החילוף(מאוזניים ועקרב) 49.נולדתי בשם גיל,ומאוחר יותר הוא שונה לגל. 50.אני שונאת חום.אני אובססיבית לגבי שיזוף ומנסה לברוח מהשמש כמה שיותר.חום יכול לגרום לי לדיכאון מבלי שאשים לב. 51.השואה היא הנושא הרגיש לי ביותר,וכל אזכור קטנטן של הנושא יכול לגרום לי לחרדות. 52.יש לי גיטרה מעל לשנה,ואין לי מושג איך לנגן עליה. 53.למדתי לנגן על אורגנית בעצמי(^^' עם אקורדים) עם עזרה קטנה מאחיות שלי,שלמדו את זה. 54.אני נורא אוהבת לשיר,אבל מזייפת ברמות מטורפות. 55.היה לי כלב לפחות 9 פעמים.חתולים היו לי פעם אחת,וארנב גם כן.היו לי 4 דגים שמתו תוך יום. 56.אני דרמטית,ונוטה להרגיש רגשות בצורה מוגזמת. 57.כל פעם שהתאהבתי זה נגמר ברע,ולא יצא לי מזה כלום. 58.אני רגישה לנגיעות,ולפעמים נוגעים בי רק טיפה ובעדינות וזה יכול לכאוב לי הכי בעולם. 59.כמו הרבה אחרים,אני מכורה למחשב ולפעמים יושבת עליו יותר מ12 שעות ביום.הוא אפילו כבר דפק לי קצת את הראייה לקרוב,וזו בעיה של מבוגרים רוב הזמן. 60.יש לי נטייה לשים מלח כמעט על כל דבר שאני אוכלת,חוץ מעל ממותקים. השאר-כשיהיה לי

מ א מ י2

New member
היה קשה לכתוב 100 מספרים?! ../images/Emo219.gif

. אני מאמינה שכן
. קשה לי. אולי מחר. צ'או.

../images/Emo176.gif

1. קוראים אותי אורה 2. יש שיקראו לי גם "אורוש" 3. ויש שיקראו "אורושקה" 4. ויש שיקראו "אור" 5. או כל שם אחר שתצליחו להעלות בדעתכם מהשם האמיתי שלי
6. אבל במסנג'ר- קראתי לעצמי "אורושימה"
7. זו הפעם השניה שאני כותבת על עצמי 100 משפטים. 8. הפעם הראשונה פורסמה בבלוג שלי [כע, גם זו הולכת להתפרסם שם!
] 9. הוו אז יש לי בלוג! 10. ויש לי גם קומונה 11. אני מנהלת עוד כמה קומונות
12. נבחנתי היום במבחן התיאוריה! 13. עברתי אותו!
14. אני אוהבת את האייקון ה
15. כנראה שאגש לטסט בסוף החודש 16. מחר יש לי את שיעור הנהיגה ה-17 שלי
17. כמו ששמתם לב, אני חולת אייקונים
18. לקחתי חופש מהעבודה, גם היום וגם מחר 19. כנראה שמחר אשתלט על סידור החדר שלי!
20. באחת השבתות, כשלי ולאחותי לא היה מה לעשו, החלטנו לספור את החצאיות שיש לנו. 21. אחרי הספירה, הגענו למסקנה שאנחנו יכולות לפתוח פה חנות בגדים
22. והגענו לעוד מסקנה- שאין לנו חולצות. 23. אז יצאנו לקנות חולצות! 24. אעע, אמרתי את זה, אבל לא בתור עובדה- אז אני עובדת. 25. ובמהלך העבודה הזו, התחילו איתי 2 אנשים שדיברתי איתם בטלפון
26. ועוד אחד שהתחיל לעבוד אצלנו
27. רק חבל שהם גדולים ממני!
28. ואם כבר בנים, אז- לזה מהרשומה האחרונה בבלוג- אמרתי "לא" 29. הוא לא ממש הבין, אבל אני את שלי עשיתי. 30. פגשתי היום את אחת הידידות של אחי, והיא הזמינה אותי לצאת איתם בערב שבת! 31. התחלתי לקרוא את הספר "צופן דה וינצ'י"- ספר נחמדי
32. עכשיו שמתי לב שלא אמרתי משפט אחד! 33. אני בת 18 ו-3 שבועות
34. השעה עכשיו 18:00 35. ידעתי שבשלב מסויים אני אתחיל לכתוב שטויות כדי שיהיו לי הרבה משפטים
36. אבל מה 'כפת לי?
37. כתבתי עכשיו 36 משפטים 38. בעצם 37 משפטים 39. או ש-38?
40. אני לא רוצה לחזור על משפטים מהפעם הקודמת, 41. אבל זה ממש קשה, אז אני שוקלת להפסיק ב50 עובדות? 42. נו, צריך שיהיה מספר יפה, לא?
43. וכמו שאני מכירה את עצמי [ואת חוקי מרפי], פתאום יהיו לי הרבה משפטים לכתוב
44. כמו למשל: יש לנו את הספר "חוקי מרפי" בבית 45. וגם "אהבה בימי כולרה"- הספר הבא ברשימת הקריאה שלי 46. אני רוצה לקרוא עוד ספר, אבל שכחתי איך קוראים לו 47. למעשה אני רוצה לקרוא עוד כמה ספרים, אבל אני לא זוכרת איך קוראים להם
48. קראתי את הספר "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" 49. קראתי גם את ארבעת הספרים של "הארי פוטר" 50. אני צריכה למצוא מישהו שיביא לי את החמישי והשישי

../images/Emo176.gif

51. ידעתם שאם תכתבו בכתב של Times New Roman בגודל 12, תוכלו לכתוב 50 שורות בדף!? 52. כע, אני כותבת את המשפטים בקובץ WORD, כדי שחלילה זה לא ימחק "בטעות"
53. ראיתי את שלישיית הסרטים של "שר הטבעות" 54. [התחלתי לחשוב מה עוד לכתוב] 55. חברה שלי התקבלה לש"ל שלי =] 56. אני עושה ש"ל בשנה הבאה
57. אני לא מעשנת 58. אני לא שותה 59. קבעתי תור לבדיקת עדשות [לעוד חודש בערך
] 60. אולי נעצור את המשפטים ב"60 משפטים על אורוש"? 61. לא, לא בא לי
62. אני אוהבת את פו הדב! 63. אני אוהבת גם את חזרזיר! 64. וגם את טיגר! 65. ולא, אני לא ממש אוהבת את האחרים
66. טוב, נו, אולי את החמור! 67. למרות שאני לא ממש אוהבת חמורים בד"כ
68. ואם נדייק בקשר ל "57"- מעולם לא עישנתי =] 69. לא סיגריות, לא נרגילה וגם לא כל דבר אחר
70. כמובן! איך שכחתי?! סיימתי השנה י"ב! 71. משמע, אין יותר בגרויות! 72. משמע, אין יותר ללמוד למבחנים בספרות, תנ"ך, היסטוריה, לשון והבעה! 73. משמע, אין יותר לכתוב בשיעורים הנ"ל! 74. משמע, ראיתי את "ארץ נהדרת- נלחמת" 75. משמע, שנדבקתי מהמילה "משמע"
76. לא מדוייק [
] להגיד בכלליות "אין יותר מבחנים", בגלל המשך הלימודים שלי בעתיד
77. לכן, גם לא מדוייק להגיד שאין יותר לכתוב בשיעורים!
78. כע, אני יודעת שאני מצחיקה את עצמי, אבל זה לא 'כפת לי
79. אני יודעת להקליד בעיוורת 80. הנה, למשל המשפט הזה נכתב בלי שאראה את המקלדת!
81. וגם המשפט הזה! 82. אבל העניין הוא, שאני לא מחזיקה את האצבעות כמו שצריכים להחזזיק 83. "אני פשוט יודעת" [לא ברור איך!
] 84. ולמי שתהה, גם המשפטים 82, 83 ו-84 – נכתבו בעיוורת!
85. אה! ובקשר לנהיגה, הייתי כבר בהילוך חמישי!
86. וגם יצאתי מהעיר! 87. נסעתי פעמיים או אפילו 3 פעמים ברוורס! 88. אני רוצה לבקש ממנו ללמד אותי גם חניה ברוורס 89. אני מתכוונת לקחת 4 שיעורים בשבוע
90. אני שומעת עכשיו את החדשות בערוץ 22 91. כע, המחשב בסלון 92. המחשב הישן- נמצא בחדר של אחי 93. השיר על נסראללה קורע אותי כל פעם מחדש
94. אני אוהבת את "משחק מכור" 95. אני אוהבת גם את "ארץ נהדרת" 96. אני אוהבת את "Prison Break" 97. אני אוהבת גם את "Lost" 98. אני אוהבת גם את "עקרות בית נואשות" 99. המשפטים: 96, 97 ו-98 מזכירים לי את הORAL בגרות באנגלית
100. תודו שלא שמתם לב שהגענו ל 100 [
]

McflyRule

New member
היר איי אם D:

רק בגלל שמשעמם לי. 1. אני דלוקה על מישהו שגדול ממני ב-4 שנים 2. אני אוהבת פסיכולוגים אבל בחיים לא הייתי אצל אחד חוץ מפסיכולוגית משפחתית וזה לא נחשב כי כל המפגשים היא דיברה עם ההורים שלי -__- 3. קוראים לי אוריאן 4. השם שלי הוא על שם של ילד אחד שחשבו שהוא יהיה בת אז רצו לראות לו אוריאן אבל הוא יצא בן (ביג שוק) וקראו לו מקס 5. אני אוהבת רוק ואימו ופאנק 6. אני פוחדת מאהבה ומג'וקים 7. נולדתי ב-12.3 בתאריך של מפורסם -> דני ממקפליי 8. אני בת 13 וחצי 9. אני פוחדת לדבר עם בנים פנים מול פנים 10. אני הכי אוהבת את הצבע ירוק 11. שהייתי בת שנתיים שפכתי על עצמי כוס רותח של תה ויש לי צלקת על יד שמאל
12. אני אוהבת שינויים 13. אני לא מצליחה לעשות שום דבר בבלאגן 14. ובכל זאת לא מפריע לי לחיות בבלאגן בחדר שלי 15. אני שונאת את הכתב שלי, ובגלל זה אני מנסה לשנות אותו כל הזמן. 16. אני כותבת סיפורים כל הזמן 17. וגם שירים לפעמים 18. אני מקימה להקה עם 2 חברות שלי 19. היו לי 17 אוגרים 20. ואיזה 15 ארנבים 21. צב אחד 22. ו-2 חתולים שאחד ברח תוך חודש והשני היה אצלנו 3 שנים בערך וברח 23. לא הצתרפתתי
24. כולם בשוק מזה שאני מספרת להם שלא הצתרפתתי. 25. אני מנגנת בגיטרה כבר 3 שנים ואני אוהבת את זה
26. אני חולת פרסומות 27. והמשחק באבלס 28. אני רכלנית 29. לפעמים אני שונאת את עצמי 30. אני אוהבת לעצב בגדים 31. יש לי 2 גיטרות חשמליות ואחת קלאסית שאבא שלי מנגן בה 32. החלום שלי הוא או להיות מעצבת אופנה או להיות בלהקה 33. הייתי בקורס מיכא"ל 34. ובקורס ללמידת צרפתית 35. נרדמתי בשניי הקורסים 36. ובדאבל שיעור אנגלית משעמם במיוחד 37. יש לי עקמת בגב
ואני הולכת לפזיותרפיסט 38. נולדתי בצרפת וחייתי שם 4 שנים 39. אחר כך עליתי לארץ וגרתי בכפ"ס שנה אחת 40. אחר כך עברתי להוד השרון ואני גרה פה כבר 8 שנים בערך 41. אני חולת שאלונים D: 42. היו לי בערך 15 חברים מכיתה ד' 43. חוץ משניים, עם כולם התנשקתי בפה 44. את האקס האחרון שלי זרקתי שבוע לפני הסילבסטר כי פחדתי מהנשיקה. 45. אני שונאת שבנים לא שמים עליי בגלל שהם חושבים שאני קטנה 46. אני שונאת שאח שלי מעצבן אותי 47. אני אוהבת שוקולד, פיצה, המבורגר, שניצל ופירה, פסטה. 48. ולא איכפת לי כמה פחמימות אני אוכלת 49. אני חולת מחשב ומסנג'ר 50. בימים עברו אהבתי את בריטני ספירס והיו לי 1000 תמונות שלה 51. אחרי הסרט "יפה במנהטן" התחלתי לאסוף גם של ג'ניפר לופז 52. הייתי פקצה, הייתי פריקית, הייתי אימו, עכשיו אני פשוט אני. 53. אני נחשבת קצת גבוהה, אבל תמיד רציתי להיות נמוכה 54. כנראה שבגלל זה אני מתאהבת בגבוהים ממש 55. אני אוהבת מותגים של סקייטרים כי זה כל כך יפה
56. אני שונאת שאנשים מקטלגים אותי 57. אני שונאת שאח שלי דבוק למחשב 24 שעות ולא נותן לי אותו 58. אני שונאת לראות סרטים קיטשיים שאני לבד/עם בנות
59. אני בן אדם שלא מדבר הרבה ולא נפגש הרבה עם אנשים בדרך כלל. בחופש הזה היה שבוע שלא יצאתי בכלל מהבית. 60. כשאני ליד אנשים שאני דלוקה עליהם/מאוהבת בהם אני מתחילה להתחרפן 61. ביום שני תגיע אליי בת מהצפון ואני אארח אותה 62. אני שונאת שההורים שלי ואחותי מעירים לי על הגב שלי ושאני איישר אותו 63. אני שונאת שאומרים לי שהתחתונים/החריץ בחוץ 64. אני שונאת להיות מובכת 65. הבן הכי יפה בעולם זה הארי ג'אד מבחינתי. 66. אני עולה לכיתה ח' 67. פעם הייתי דומה לאחותי כמו 2 טיפות מים, עכשיו אנחנו שונות בטירוף. 68. יש לי אחות ואח 69. אני סנביץ' 70. אני חולת סדרות ריאלטי וסדרות קיטשי כמו מגרש ביתי
71. אני בנוער העובד 72. אין לי כבלים
73. יש לי מסנג'ר 74. ואייסיקיו 75. אני חצי אשכנזיה חצי ספרדיה 76. החג האהוב עליי הוא שבועות 77. והשנוא הוא פסח כי לוקח שנים עד שההגדה נגמרת 78. צמתי רק פעם אחת בחיים שלי, השנה, ביום כיפור וכמעט נשברתי. 79. עד כיתה ג' או ד' בערך היה אסור לי לשים לק, בכיתה ה' שברתי את הכללים של אבאמא 80. הלקה המועדפת עליי הם מקפליי 81. האנשים היחידים שראיתי מהאינטרנט זה נועה מבלוג ואנשים מפורומים ומישראבלוג 82. הסרט האהוב עליי היומן 83. וגם שודדי הקאריביים 1+2 84. הכינוי שלי זה אורען 85. פעם קראו לי גם אורנה 86. שתיתי שמפניה, יין, בירה שחורה ולבנה וזהו D: 87.הברזתי רק משיעור אחד כל החיים שלי 88. אני לומדת ציור 89. אני אוהבת לרוץ 90. עדי אומרת שאני מוזרה 91. אני חושבת שאני סתם מיוחדת 92. אני מתחילה לכתוב דברים מפגרים כשמשעמם לי. 93. לדוגמא סתכלו למעלה 94. חברה הגיעה אליי עכשיו 95. אני נוטשת מלא פורומים כל הזמן 96. כמו הפורום הזה לדוגמא 97. עוד שלוש עובדות אני מסיימת 98. עוד 2 עובדות... 99. עוד עובדה אחת... 100. סיימתי. אני מאוהבת במישהו בן 17 והוא לא שם עליי

•HadaS•

New member
אננננני ../images/Emo3.gif

1. קוראים לי הדס 2. אני עולה לכיתה ח' 3. היום בדיוק אני בת 13 ו5 חודשים (נולדתי ב2 במרץ תעשו חשבון:p) 4. נולדתי ב2.3.93 חחח 5. אני צמה עכשיו
תשעה באב חח 6. ישלי אחות אחת בת 10 עוד 24 יום 7. קוראים לה עינב 8. אני האחות הבכורה נהנהנה 9. הצבעים שאני אוהבת הם ורוד כחול תכלת ואדום. 10. אני לא שותה מוגז 11. לא שותה קפה 12. פוחדת מבלונים קשות חחח 13. לא אוכלת מסטקיים 14. אל תקראו לי ילדה מוזרה עכששיו :p 15. אני חולה על מריאנה אספוסיטו 16. ועל עפר שכטר 17. ועל עוד מישו
18. הבן שאני רוצה זה בן עם חיוך חמוד, שהוא יהיה מצחיק וחמוד ולא ערסס :-! 19. אני פאדחנית רצח חחח 20. ומחורפנת רצח 21. ויש לי שיגעוננות 22. ואני משפיעה על אחרים עם השיגעונות שלי 23. ואני אוהבת את זה 24. הייתי בצופים כיתה ' ועזבתי כי זה משעמם 25. פגשתי את איסבל מסאדו בנחמין רוחאס פלור ברטוטי וחואן חיל נבאררררו 26. מחמיאים לי על זה שהתייפתי בזמן האחרון טחח 27. אף פעם לא טסתי 28. אי אוהבת לצאת עם חברות 29. לפני שבוע כשהייתי בים ראיתי פעם ראשונה מדוזותת 30. ועקצה אותי אחת \= 31. אף פעם לא שברתי יד\רגל\מרפק\אוזן\ראש\תחת\סנטר 32. כשהייתי קטנה נכנס לי מסמר לתוך הרגל.. אייי זה היה כואב אני זוכרת כמה צרחתי.. 33. ובאותו המקרה הייתי בבית חולים והאחות נתנה לי מזרק למתנה לשחק איתו והוא עדיין אצלי טחח 34. מפחדת קשותת מג'וקים וכאלללה מגעילים 35. אמרו לי שאני סנובית צפונבונית
טוב אולי זה נכון
36. יש אנשים שחושבי םשאני שקטה כשאני מזה לעע חח 37. ישלי רק סבא וסבתא חיים מצד אמא 38. אני מאמינה מאוודדד באלוהים 39. הייתי אסמטית אבל טפו טפו זה עברר 40. הציון הכי נמוך שלי בתעודה הוא 45 במתמטיקה השנה.. שונאת תמקצוע הזהה רבאקק 41. אבא שלי חבר של שמיל מחוב סומסום חחחחחחחחחחחח
((רציני)) 42. ישלי קרוב משפחה קצת מפורסם.. רוצים לדעת מיזהה? נממ נחשוב עלייכם.. סתם פנו לפרטיי 43. אני חולה על אוכל 44. אני עקשנית 45. ומתעצבנת מהר 46. אבל לעומת זאתת אני נורא חברותית 47. ואכפתית ומתחשבת חח 48. וישלי יציאות ממש מפגרות 49. אני שונאת ערסים 50. ופוזאיסטים 51. אני לא אוהבת לקרוא בכלל 52. כשהייתי קטנה הייתי מציירת בלי סוף וככה הייתי מביעה את הרגשותיי ((חח איך זה נשמעע :p)אבל איבדתי את חוש הציור שלי. 53. מאז שאני בת 5 או 6 רציתי להיות שחקנית!!! ועד עכשיו זה מה שאני רוצה!! 54. שרתי בערוץ הילדים.. פאדיחות רצצצצצצצצח ! 55. קיבלו אותי לדבר הדפוק הזה בערוץ הילדים "מי אמור" והייתי אמורה לשחק בזה אבל כלהזמן שכחתי להביא את אישור הרופא אליהם אז כשהבאתי איחרתי תמועד וכבר לא היה יותר מי אמור \= 56. הלכתי פעמיים לאודישנים להיות ילדת הפסטיגל ולא התקבלתי אף פעםםם 57. פעם היה לי חוש אופנה מזעזע :pPP 58. ישלי דודים שגיליתי עליהם רק לפני שלוש שנים 59. כבר 4 שנים שלא הייתי חולה!!!!! וזה מעצצבבן :( 60. אני אוהבת לצלם את עצמי מהמראה חח 61. אני אוהבת מחשב 62. וטלוויזיה 63. ולצאת מהבית לבלות 64. לא כבר אמרתי את זה?! 65. לא משנה 66. אני עצלנית 67. ישלי תכלבה הכי מדהימה בעולם ואני חולה עלייה 68. קוראים לה שוש 69. ישלי אותה שנה וחצי!! 70. זו הפעם הראשונה שיש לי בעל חיים בבית !!!! 71. כשהייתי קטנה הייתי מתווכחת עם ההורים שלי על זה שכןן הייתי בחתונה שלהם חחחחח 72. פעם חשתי שאני שרה יפה :( 73.אני אוהבת לרקוד ולשחק 74. עדיין לא התנשקתי צרפתית אבל נשיקה בפה כןן.. 75. המוכרת הבטיחה לי שהנעלי סירה שקניתי מידה מתחתיי יתרחבו 76. אבל הם לא התרחבו אז בנצי מהחנות תיקן לי אותם 77. אבל הן עדיין קטנות עליי סעמקק 78. יבאבא איזה רגליים גדולות ישלי אאעע? :p 79. המורה הכלבה לאנגלית נתנה לי ולחברות שלי 65 באנגלית רק כי אנחנו מפטפטות כל שיעור.. ואנחנו בהקבצה ראשונה ואנחנו דווקא מאוד טובות באנגלייתת!!!! 80. ישלי קלסר ע-נ-ק-י עם פולללל תמונות של קטנטנות והמורדים ופינת אור! 81. אני חולה על הסידרה חברים 82. והאלופה 83. ופלוריסיינטה 84. ורולאבוגן 85. אני חולת שאלוניייםםם 86. כבר אין לי עובדות לתת חחחחח 87. אני הכי אוהבת את חג פסח כי זה כל המשפחה המורחבת ביחד וזה הכי סבבה ויש הכי קטעים!! 88. לפני שלוש שנים אני וחברה שלי התחלנו לכתוב תסריט לטלנובלה שהמצאנו דומה לקטנטנות 89. וכבר עשינו אודישנים היו לנו שחקנים ואפילו שירים המצאנו והיה לנו בית לצלם והכל היה לנו, היה חסר רק מצלמה.. ואחרי כמה חודשים פירמטו לי תמחשב עם התסריטטטט 90. בלי קשר לזה הייתי גם כותבת מלאאא תסריטים ליענו סרטים שאני רוצה לעשות 91. על כל דבר ישלי תלונות :pP 92. אני צכה גשר אווףףף 93. אני רזה \= 94. שונאת צבועים. 95. וואי כבר לא נשאר מה לכתוב חחחח 96. לפני שנה הכלב של חברה שלי הלך לאיבודד כשהם היו באילת לאיזה שבוע.. ואני וחברה שלי הלכנו בשיא החום של יום שבת וחיפשנו אותו כמו מטומטמות 97. ומצאנו אותו בסוף
מישו לקח אותו ושמר עליו עד שימצאו תבעלים שלו 98. זה היה קטע מזה מרגש איך שהכלב וחברה שלי נפגשו שוב.. שניהם בכו חחח :'( 99. יאאאא עוד אחדד עוד אחדדדדד 100. זהוו סיימנו עם ה100 עובדות ברוך השם... לילה טוב לכולללללם ;C

למעלה