10

xhui09

New member
"אל תגידי שאת לא רוצה יותר ילדים"

אולי יבוא אביר על סוס לבן ונורא תרצי ? בואו נראה, אני בת תיכף 40, יש לי 3 ילדים קטנים שבדיוק מתחילים להיות גדולים שאני מגדלת לבד. אממממ..... נראה לי שאני יכולה להגיד בוודאות די טובה שכאלה לא יהיו לי יותר. אבל מי יודע ? אולי יבוא אביר על סוס לבן, אני אלבש קרינולינה ונצא אל השקיעה עם בטן הריונית ענקית.. ארררררר

b e c k y

New member
חחח ע-נ-ק

לגמרי אתך. גם אצלי כל הזמן מציקים "לא בא לך ילדה קטנה?" א. לא!!!!!!! ב. למה לי????? אני ישנה טוב בלילה, יכולה לדבר עם הילדים שלי במשפטים שכוללים שמות גוף ויותר משלוש מילים. ג. כבר הייתי שם וניגבתי מספיק פעמים תחת של מישהו אחר. ד.אני בת 40! שמעתם? 40!!! זה לא גיל להריון, זה גיל לנוח. ה. ועם מי שבדיוק אני אמורה לעשות את הילדה המדהימה הזו? אני גרושה לגמרי, אין אף מרביע פוטנציאלי בסביבה. ו. ינעל רבקום, תנו להתבגר בשקט, מה יש לכם? מה, אתם מהאגודה לאיזון דמוגרפי? מה אכפת לכם שאני אוציא את הכסף שלי על מאמן פרטי וטיסות לחו"ל ולא על מטפלת ופמפרס. לא מתרבה יותר. הפצתי את הגנים שלי מספיק!

כמה גנים הפצת?

חחח מסכימה איתךבענק איזה מזל שאותי לא שואלים את השאלה הזאת אולי כי את ההפצה האחרונה עשיתי כמעט בגילך..... ו=יאלה פרגני לעצמך הכללללל הם מתים מקנאה לילה טוב אגוטה נחת

ye44

New member
עפ"י אמנת

ז'נבה יש לך את כל הזכות שבעולם להתעצבן

למעלה