מספר ______ אנחנו צריכים לדבר. ( בערב שיש משחק של ברצלונה )
ש שרשירית New member 16/10/11 #16 תזרמי ../images/Emo5.gif והתשובה שלי לזה היא "רק דגים מתים זורמים".
R Rtitan New member 16/10/11 #20 ../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif "להתעצבן זו בחירה שלך..."
ש שרשירית New member 16/10/11 #21 אני חושבת שזה מנצח !!!! כשאומרים לי משפט כזה בא לי לקחת מסור חשמלי ולהתחיל לפרוס ל100 גרם. שונאת אבל שונאת שאומרים לי את זה. כאילו באמת אפשר ללחוץ על כפתור ולהחליט עכשיו אני בוחרת או לא בוחרת להתעצבן. עצבנת אותי עכשיו !!
אני חושבת שזה מנצח !!!! כשאומרים לי משפט כזה בא לי לקחת מסור חשמלי ולהתחיל לפרוס ל100 גרם. שונאת אבל שונאת שאומרים לי את זה. כאילו באמת אפשר ללחוץ על כפתור ולהחליט עכשיו אני בוחרת או לא בוחרת להתעצבן. עצבנת אותי עכשיו !!
ב בלונדה ה מ ת ו ק ה New member 16/10/11 #23 חחחחח את גדולה עם התאורים שלך!!!! צודקת אי אפשר להחליט לא להתעצבן זה אופי אפשר ללמוד איך "לשלוט בכעסים"? עוד משפט מעצבן.....
חחחחח את גדולה עם התאורים שלך!!!! צודקת אי אפשר להחליט לא להתעצבן זה אופי אפשר ללמוד איך "לשלוט בכעסים"? עוד משפט מעצבן.....
א אייבורי New member 16/10/11 #28 ../images/Emo6.gif אני תמיד עונה אני לא מעוצבן מעצבנים אותי! [ככה זה כשיש לך אח מרוקאי]
R Rtitan New member 16/10/11 #32 ../images/Emo4.gif מסור חשמלי לא מצליח לפרוס ל-100 גרם... מניסיון ... וזה עוד יותר מעצבן!!!
B b e c k y New member 16/10/11 #29 ... # תרגעי. # אם לא היית כל-כך__(השלם את החסר)__ כבר מזמן היית משיגה את זה. # אל תקחי ללב.
מ מתולתלת30 New member 16/10/11 #30 יש לי יש לי כשמתחילים לספר ו/או לרמוז משהו: "לא בעצם עדיף שאני לא אספר . . ."