10:47 כבוד לי!

jefro

New member
אין לכם מושג

איזה קקי לי... עמדתי לשבור שיא אישי באלפיים, ולהוציא את התוצאה ההכי מהירה בבגרויות, אבל סובבתי את הברך... הצלחתי להוציא 7:26, אבל בגלל התאונה הזאת לא הצלחתי לרדת מהשבע... וביום שבת התחריתי בבארי (אופני הרים) אבל עיקמתי איזה חלק בכיסא והייתי צריך לרכב בעמידה כל התחרות... לקחתי רביעי בלחץ ודפקתי את הברך שסובבתי יומיים אח"כ...(בתחרות)

אלעד!!!!!!!!!!!!!!!

לא נורא חמוד! העיקר שהסתפרת! חחח... סתם... אבל ממש יפה לך
אבל אל תדאג- יהיה טוב! יהיו עוד תחרויות, ועוד תכנס בכל מיני עצים, ועוד תקח מקומות ראשונים (מילה שלי!) ודרך אגב, אם אני לא אראה אותך ביום חמישי בערב, אני לא מדברת איתך!

s h e e p i t

New member
אתה לא יודע לקרוא ?!

אמרתי שרק המוגבלים (כמוני) יש להם אפשרות לרשום על התוצאות שלהם ומכיוון שאתה לא מהם (אפילו שהתעוותת או משו בסגנון) אתה לא אמור לרשום ! תודה אני

just stav

New member
גם אני הייתי מתלהבת מ..

התוצאות שלי בבגרות בספורט, אבל זה יהיה קצת קשה לעשות כי: א. אין מה להתלהב בהן! ב. אני בכלל לא עושה אותה כי אני במיון לוחמות. מחר! איזו התרגשות! הולך להיות כל כך מצחיק... :)
יום טוב לכולם Love סתו

s h e e p i t

New member
חחח... ראיתי היום על הלוח מודעות

את מה שיש לכם בבגרות מה זה החרא הזה ?! =\\\ 12 דקות כמה שיותר סיבובים =\\\ עדיף לרוץ 2000 זה נגמר יותר מהר...

just stav

New member
לא נכון...

הממוצע של השלשה שלנו הוא 3 סיבובים. זה רק 1500... ובשביל לקבל 100 צריך לרוץ 5 סיבובים=2500. וגם: אין לנו מתח, רק 25 שכיבות שמיכה (ואפילו לא מלאות) יביאו 100. ובמקום כפיפות בטן עושים איזה משהו מוזר שמעלים את הרגליים אחורנית עד לקיר, או משהו כזה... 50 כאלה בדקה ויש 100. אולי בכל זאת יהיה לי ציון סביר... כשאני אעשה את המועד ב' עוד חודש. איכס! לחשוב על ספורט על הבוקר... אני חוזרת למיטה לפי שמתחיל המסע המופלא לזיקים.
יום טוב לכולם Love סתו

just stav

New member
אגב, רותם... סתכלי על השעה...

באיזה שיעור את עכשיו? חחח בוקר טוב
יום טוב לכולם Love סתו

S a l i t

New member
אגב,סתוי...סתכלי על השעה...

באיזה שיעור את עכשיו? ואכן - בוקר טוב!!!

S a l i t

New member
תותחייייייית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

למעלה