10:47 כבוד לי!

מ ו ר ע ל

New member
שמע אם כאלה תוצאות מה איכפת לך...

מהאלפיים...?! 2.80 לרוחק?! וואו! אני אישית עשיתי 2.51 וזה די ויותר 70 בטן 7 מתח חחח אתה יכול לתרום לי קצת:) וגם 10.2 זריזות מהירות לא הצד שלי אגב בתור אסמטי אני יכול להגיד ש8:47 זה תוצאה טובה ויכולתי לעשות יותר טוב...

s h e e p i t

New member
אתם מפחידים אותי ....

מעכשיו רק מי שגרוע (עד כמה שאפשר) בספורט אני מרשה לו לרשום תוצאות.. האחרים... לא! לא מעניין!

THE sky angel

New member
אני אני אני!! חיחי.. :)

אז נתחיל בזה שאני לא יודעת לעשות כפיפות בטן, אז זה 1 במקרה הטוב! אממ וקפיצה לרוחק תמיד אותה תוצאה, 1.60 משו כזה.. אממ ומה עוד? מתח?? פחח!! למה אין בגרות בכדורסל או כדורגל???? אוף!!

s h e e p i t

New member
חחחח.... ../images/Emo3.gif

*מתחילה להרגיש טוב עם עצמי* אוהבים אותך מור.... עוד מישהו ?

לי יש! לי יש!

יצא לי 27 בכפיפות בטן, שזה אפילו לא עובר, כי עובר זה 35... וגם ב-27 חברה שלי אוסיפה לי איזה... ממ.. 5.. 7.. 20!!! ובמתח.. יצא לי.. 2 שניות בדיוק. קפיצה לרוחק.. כשעשיתי, לפני שנתיים בערך, אז יצא לי.. 1.67 בערך. שזה נחמד. זה טוף.. אבל לא עשיתי השנה עדיין. תקשיבי, אני בכלל לא מגיעה לשיעורי ספורט. זה השיעור הכי לא נחוץ בבצפר! אני תמיד מבריזה ממנו וזה נורא נורא כייף!

ה טמבל

New member
רק לא מבדקי כפיפות בטן

ושכיבות שמיכה... גל ביום סיירות (גל=192): *עושה שכיבות שמיכה* "192 כמה עשיתי?!?!" "72 המפקד!"(צועק ובקושי נושם) "כמה 192?!?!" 72 המפקד!!!"(צועק במבטע של קרמבו) "כמה?!?!" "72 קיבינימט המפקד!!!" "אני רואה פה 35" (רציתי להגיד שאני רואה פה בן זונה אבל יצא לי...) "כן המפקד!!"

כשאני חושבת על זה..

חברה שלי עשתה 3.90 בקפיצה למרחק.. וזה היה עוד שנה שעברה! היא 1.70.. וכן! זה מפחיד! אבל ככה זה.. מעניין כמה היא תעשה עוד 3 שנים בבגרות.. =)

kedeman

New member
קפיצה למרחק?

זה לא היה מהמקום אבל!!! אין שום סיכוי!!! אני עשיתי בקפיצה 2 מטר (אחרי שבמשך שעה עזרתי לידידה שלי להבין איך קופצים את זה בכלל - היה לי מצחיק :) 2000 עשיתי משהו בסביבות ה-10 לא זוכר כמה בדיוק... ידיים - 37 (למה בנים צריכים 50, בנות צריכות 20, ואיך זה שרוב הבנות לא מצליחות לעשות 10??? וגם זה אלה שיותר בכושר שם) ובטן... זה היה בזיון לא זוכר כמה אבל לא הרבה מאוד....

ה טמבל

New member
גם אני רוצה להשוויץ בתוצאות!!

למרות שבגרות לא עשיתי, אני זוכר אותם בערך משעורי ספורט ומהתקופה שעוד התאמנתי... 2000 הייתי עושה ב8 בערך, צריך לשפר את זה לפני הגיבושים שכבר מתקרבים... בטן אני לא יודע איך מודדים את זה בבגרות, אבל ביום סיירות עשיתי 97(ואני לא בטוח אם זה בדקה או שתי דקות) שכיבות שמיכה אני מגיע ל80+ בערך... לפחות לפני כמה חודשים הגעתי, עכשיו אני לא בטוח... ומתח בערך 20 עליות, אבל אני לא שוקל כלום אז זה לא חוכמה...

s h e e p i t

New member
חחח... כמעט כמוני!

עשינו היום ריצת אלף ("כיף") עכשיו אני במנהג הרגיל שלי לרוץ על הכביש ולא על המדרכה ואחת המורות צועקת עליי לרוץ על המדרכה אז צעקתי עליה בחזרה שיש פקק תנועה איפה שכולן רצות... בכל מקרה... לקח לי שעתיים ככה לעשות הכל...
ואומנם אתה לא שוקל כלום אבל אתה עדיין מצליח להכאיב לאנשים שאתה יושב עליהם

חחחחח

פעם הבאה כשניפגש אני אגיד לך אם את צודקת או לא.. =) וחוץ מזה לא חכמה.. נפלת מהמזרון.. אז זה יותר כאב לך.. =)

אשף

New member
תקשיבו לקטע מטורף !

אחד מהמושב שלי עשה לפני כמה שנים בבגרות 5:47 בריצת 2000.... מטורף....

אנחנו עשינו 4 פעמים 1000 השנה..

כך שטכנית עשינו ריצת 4000 פשוט עם הפסקות של כמה ימים בינהן. כל אלו היו כ"חזרה" לריצה המכרעת שבה מודדים (כבר 5000) אבל אותה לא עשיתי כי הייתי חולה והיה קשה לנשום.. אז אני חייבת להם ריצה- בפעם אחרת. אמנם, אני גאה להגיד שבשלוש מארבעת הפעמים שכן רצתי הגעתי ראשונה. (התוצאה לא בעננים אבל עדיין). ובכפיפות בטן בדקה אני לא מצליחה יותר מארבעים ומשהו כי הגב שלי בשנתיים האחרונות הורס לי את החיים.. קורה. לילה לילה ויום נעים.

ברור שזו לא הייתה קפיצה מהמקום..

אבל היא באמת גבוהה! בלי שום קשר לגובה שלי!! היא גבוהה וזו עובדה (כיאילו דהה.. =) לקפוץ מהמקום אני עושה בערך חצי מטר? =\ כפיפות קטן אני עושה טוב.. בדקה זה יותר מ60 לדעתי.. כזה נראה לי.. =) מה שאצלינו רצנו זה היה 1500.. ועשיתי את זה פעם אחרונה שנה שעברה לדעתי.. והייתי עצלנית אז המורה נתנה לי לעשות את זה בהליכה והיה לי משהו בסביבות ה-10 דק'.. קצת יותר.. אבל עד הבגרויות יש לי עוד זמן.. =)

למעלה