10/4/2014 בוקר - פיילוטים

omfgstfuplz

New member
כן אלה פרקי האמת

אז החוות לגידול דגנים הוא פיילוט וטוב שכך - היה פרק קשה אחושרמוטה ועוד הופיע אצלי במספר 8

noam650

New member
לא מדויק

לא אם הם יכולים. האם אתה תומכך בפיתוח של רובוטים המסוגלים לבצע משימות אנושיות

omfgstfuplz

New member
לי לא היה פרפרים וגם לא תמונה של נשיא אמריקאי

אז כנראה שזה היה פיילוט...

SuperShiro

New member
לא פיילוט. היו לי שני פרקי אנגלית

והטקסט הזה הופיע באחד מהם.

omfgstfuplz

New member
היו לי 3 פרקים

קטעי הקריאה היו 1. קאנט 2. ניוטון 3. חיידקים ו DNA

אמן שקאנט הוא הפיילוט למה איבדתי תחושת זמן בסוף הפרק ולא הספקתי לסיים לסמן את התשובות בדף כשהיא אמרה לעבור פרק(אבל גנבתי 3 שניות לניחוש חח)

omfgstfuplz

New member
כמותי גם 3 פרקים

התרשימים היו 1. חוות לגידול של דגנים 2. רמת לחץ, שעות עבודה ופעילות גופנית 3. לא זוכר :S

yo232

New member
פילוט

היו לי שלושה פרקים במילולי- אחד DNA השני עם התנהגות של בני אדם והשלישי גם משהו שקשר לביולוגיה. מה הפיילוט??
היה פרק אחד במילולי שהשאלות היגיון היו קצרות בצורה משמעותית משאר הפרקים

פיילוט מילולי

למישהו יש מושג אם הפרק עם קטע הקריאה על חירות ושוויון הזדמנויות הוא פיילוט? נראה לי שהייתה לי שם הסטה של התשובות..

noam650

New member
אנגלית ומילולי פיילוט?

אני זוכר שבאנגלית אחד היה על תמונה של ראש הממשלה האמריקני (שאלה 8 בהשלמת משפטים) שלא ידעתי שם שום מילה. הכל התחיל בIN.

SuperShiro

New member
שאלה - זכור למישהו האם הפרק בכמותי

עם הגרף שעסק בהבדלי גבהים וגילאים בין מספר ילדים (שהוא כאמור פרק פיילוט) היה הפרק הכמותי השני בו הוא נבחן?

קטעי קריאה - שאלות

אשמח לדעת מה התשובות...

בטקסט על קאנט:
הייתה שאלה מה מבדיל בין הגורם השלישי לבין השניים הראשונים. אחת מהתשובות הייתה שהוא מתייחס לתכלית של האובייקט הנצפה בשונה מהאחרים.

בטקסט על DNA:
2.שאלה על למה לכאורה יש סתירה (למה בני אדם לא מבצעים התמרה כמו חיידקים) - סימנתי תשובה שהכי קרובה לטענה בטקסט על כך שהמזון מתעכל בקיבה ולכן לא עובר החומר התורשתי (מישהו יכול לאשר ולחדד?)

3. הייתה שאלה על הניסוי שנערך ששמו חיידקים בלי מצע מזון ורק עם מצע של DNA והם השתנו. מישהו זוכר את התשובות ומה התשובה הנכונה?

4.השאלה האחרונה - לא זוכר אותה,אבל אני חושב שסימנתי משהו שקשור לעובדה שגרעין התא של החיידקים פתוח ואין לו קרום - מה שמאפשר חדירה גבוהה יותר של חומר תורשתי.

זוכמיר5

New member
בטקסט על קאנט

הפסקה האחרונה פתחה בערך במילים: "בשונה משתי הגישות הראשונות המפיקות הנאה רגשית (משהו כזה) מהאובייקט, הגישה השלישית מתמקדת באובייקט עצמו..." אם אני לא טועה התשובה הייתה מספר 1 שכתבה את ההבדל הזה בשינוי קל.

2. גם פה התשובה הייתה בשורה הראשונה בפסקה. חיידקים מחוספסים ביצעו התמרה אחרי שניזונו מDNA של חיידקים אחרים, כלומר הDNA במזון שינה את הDNA שלהם, אבל בני אדם אוכלים פירות ובעלי חיים ולא קורה אותו הדבר. לכאורה זו סתירה.
לא שאלו מה מתרץ את הסתירה אלא למה יש סתירה כביכול.

3. לא זוכר.

4. שאלו מה ניתן להסיק לגבי חיידקים אם היה להם גרעין לקרום. לא זוכר את התשובות, אבל כנראה שלא הייתה מתבצעת התמרה כנו אצל בני אדם.

noam650

New member
קאנט

בטקסט של קאנט התשובה הייתה שבשני המאפיינים הראשונים מתייחסים להתייחסות האדם לאובייקט, ואילו בשלישי מתייחסים לאובייקט עצמו.

למעלה