10 המכות של CSI

FeLL67

New member
מממ רעיון נחמד [:

כעיקרון אני מסכימה עם כל מה שכתבת, למרות שמבחינתי המכה האמיתית האחת והיחידה היא CSI מיאמי

דייייייייייי אל תגידי את זה.......

אני לא מבין למה כולם ואפילו רוב הפורום פה לא אוהבים את מיאמי.. מה יש לכם ממיאמי???? נכון שהיא אקשן וזולה יותר מניו יורק ולאס וגאס...אבל היא אשכרה מצליחה באמריקה...הם זכו בהמון פרסים כל השחקנים ותסריטאי הסדרה. זו אחלה סדרה לדעתי..היא פשוט נועדה להיות יותר אקשן מניו יורק ולאס וגאס, זה הכל.

hitchhiker218

New member
לא כולם שונאים

ובהתחלה זאת הייתה סידרה מעולה, אבל הם קצת ירדו ברמה ב-2 עונות האחרונות.... מבחינתי מאז מותו הטראגי שלי ספידל אהובי....:( ויצא לי לראות אתמול csi lv 2X22 וזה היה הפרק המשותף עם מיאמי וממש אהבתי.. כי הם באמת אחלה פשוט שזה נהיה על הפנים מאז שכולם מנסים להתנקש בחייו של הוריישיו

hitchhiker218

New member
חחח.. לא הייתי מנסחת את זה ככה..

אבל אין ספק שהשיער שלו ניראה כמו סוג של להבה...=] שקסי מאמא

CapitanSparrow

New member
הורשיו...שקסי?

לא
אתמול ראיתי סרט עם דיויד קרוזו, נשפכתי על הרצפה
עבריין ג'ינג'יייייXD

FeLL67

New member
אני לא חושבת שרוב הפורום

-לא- אוהב את מיאמי זותומרת אני ואדי נראה לי היחידים שממש שונאים אותה, השאר פשוט "מחבבים פחות" כי תכלס באתי לרשום 10 מכות וכ-ל הדברים שהכי מפריעים לי הם בCSI מיאמי [ערוץ 1, הוריישיו, המשקפיים של הוריישיו, המשפטים של הוריישיו, ה"מתח" המטופש בין ריאן לדלקו, רצח ספיד):, הבחורות של דלקו והפוזה שלו, כל החרטא עם ריי, וזה שראיין לא עושה כלום חוץ מללקק להורישייו את התחת] ויש עוד ><"

../images/Emo45.gif יש הרבה דברים...

וזה נדמה רק לי או שהדמות של ראיין נעשתה בהשראה כלשהי מדמותו של גרג מווגאס? וגם אני לא אוהב במיאמי, את הטכנולוגיה המוזגזמת שלהם, כל הממשקים של כל תוכנות המחשב שלהם, איך המעבדה נראת ולמה תמיד הקורבן חייב להיות איזה צעיר עשיר אררר אבל משהו שאצלי ייחשב כ"מכות" אמתיות יהייה משהו בסדרה שאני אוהב (כמו ווגאס או אפילו נ"י), דברים הפוגעים בסדרה או בדמויות בה... אולי אם אחשוב על משהו אכתוב, דברים שקורים בסדרה לא אהובה עלי לא ממש מענינים אותי, זה רק גורם לי להעריך את הסדרה פחות ולהעלות אצלי גיכוח ואפילו זלזול כל פעם שאני נתקל בהם לילה טוב!

ראניה15

New member
10 מכות...הא?! חח

זה נורא שהרגו את ספידל! [אהבתי אותו] ואם ה2 פרקים אם ניק באדמה היו ממש טובים יש לי עוד מכה: התעללות בהודג'ז המסכן... גריסום ממש לא נחמד עליו...גם ווריק...בעצם אפאחד לא נחמד עליו.. למה?

FeLL67

New member
הוא כזה מצחיק../images/Emo6.gif

אבל גם חפרן מטומטם וקרצייה D:

למעלה