10 המכות של CSI

10 המכות של CSI

ראיתי שבהמון פורומים עושים עשר מכות לאותו נושא הפורום, אז החלטתי שכאן כל אחד יכתוב את עשר המכות שלדעתו קורים ב CSI . סבבה?! יופי אני שמח... אז הנה עשר המכות שלי... 1. ערוץ 1 שמתעתע בשעות השידור, אך העיקר הוא מביא לנו עונות ברצף של מיאמי אז זה מכה + לטיפה חחחח. 2. השמועה על עזיבתה של ג'ורג'ה מלאס וגאס. 3. פיצול הפרק המשותף של מיאמי וניו יורק לשני הסדרות יחד. 4. מות ספידל ממיאמי. 5. קבירת ניק חי בתוך האדמה. 6. סכסוך ראיין אריק. 7. כל עניין ריי המת/חי...הדאגה של הוריישיו עליו, שליחתם לברזיל, ומותו הסופי של ריי. 8. התאונה שעשתה קתרין בעונה 7. 9. התאהבות שרה וגיל. [מכה טובה דווקא חחחח] 10. שצופי יס לא יכולים לראות בהוט, ולסבול את ערוץ 1.

מממ רעיון מקורי

אבל אין לי 10 דברים לחושב עליהם, הייתי יכול לציין את מה שקורה במיאמי, אבל אני לא מחישב את זה כ"מכות" כי לא ממש אכפת לי.

תפסיק להיות ציני ראבק איתך...

"מממ רעיון מקורי" "אני לא מחישב את זה כ"מכות" כי לא ממש אכפת לי." אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

מה אתה רוצה בלאט?

אמרתי מה שאני חושב, שזה רעיון מקורי ה"מכות" האלו ושאני לא מצליח לחשוב על "מכות" שנאי מרגיש שהן בשמעותיות עבורי, יש מלא מקרים במיאמי אבל אני באמת לא מחשיב אותך ל"מכות" כי אני פשוט לא מתחבר עם הסדרה הזו ולא ממש אכפת לי ממנה. מה יש לך? אמרתי את כל מה שאני חושב.

לא, באמת...

אולי אתה לא מבין מה שאני מתכוון לכתוב, אולי אני פשוט לא מתנסח ברור מדי, אבל פשוט כתבתי מה שאניי חושב, את דעתי, זהו.

bar167

New member
למה לא שמת ספוילר?!?!

למה ספיד מתתת?!?! עכשיו מישו חייב להסביר לי..

ההסבר על מות ספיד.

אז ככה: הוא והוריישיו ניכנסו לחנות תכשיטים כדי לחקור מישהו, במהלך החקירה ספיד שם לב לדמות חשודה מסתתרת מאחורי חדר בחנות, ואז הוא שלף את הנשק שלו והלך לכיוון הדלת בזהירות. הוריישיו ראה את זה והוציא את נישקו גם... ואז אותה דמות יצאה החוצה והתחילה לירות לכיוון ספיד, ספיד בדיוק בא לירות בו בחזרה אך היה לו מעצור בנשק, ואז הוא קיבל כדור ישר בלב. הוריישיו ישר נחלץ לעזרתו של ספידל, כך שהחשוד ברח. והנה בשבילך סרטון שמתאר את הירייה בספיד, המוות, נתחית גופתו, ההלוויה, זהירות זה ספוילר בנזונהההההההההה... ומה זה עצוב !!!!! http://www.youtube.com/watch?v=kH1d8bC6Dp0

חחחח לבכות?!?!?!?!?!?!!??!?!?!?!?

זה כולה סדרה, למה לבכות??? הוא חי בריא ושלם במציאות כאילו מה הקטע ? חחח טוב ככה זה כשאת מכורה למשו...אני מכיר את זה חחח... רק שאני לא לוקח ברצינות דברים מרגשים בסרטים וסדרות.. רק אקשן עובד עליי.

Ambious

New member
נו בחייאת רבאק, ספויילר בכותרת?

היה כלכך קשה לכתוב בכותרת "זהירות ספוילר?" עכשיו סתם הרסת לי. תודה רבה על ההתחשבות.

bar167

New member
היום ראיתי את הפרק המשותף:]../images/Emo58.gif

פרק ממש יפה ומסובך קצת
אחד הטובים!! זה הפרק ששני הורים במיאמי נרצחים ואז זה מוביל אותם לניו יורק והורישיו עובד יחד עם מאק טיילור ודני (איזה חלום הפרק הזה! לראות את דני ואריק באותו פרק!!) וכל השאר.. למרות שנראה לי שהיו עוד שני פרקים משותפים שאחד מתחיל במיאמי ונגמר בניו-יורק זה מתחיל ברצח של כמה צעירים שהיו במסיבת כדורים כזאת ובסוף מראים את הרוצח שנסע לניו-יורק ומאיים על האחות הגדולה כדי שתפתח לו את הכספת והורג אותה או משו כזה... נראה לי שאני מתבלבלת..
אם מישו רוצה להסביר לי הוא מוזמן

היו שני פרקים משותפים

הראשון שתיארת זה סוף עונה 2 של מיאמי, שבו "הציגו" את ניו יורק. השני זה עלילה שהתחילה במיאמי (עונה 4) ונגמרה בפרק של ניו ירק (עונה 2).

bar167

New member
אז ראיתי את שניהם.. :]]

באיזה פרק של ניו-יורק זה נגמר?

למעלה