10 הדיסקים ש...

NiKi†a

New member
10 הדיסקים ש...

[לא זוכרת איזה סיבוב].
10 הדיסקים (שוב- או פחות) שלא הייתם מתנגדים להחזיר לחנות.

NiKi†a

New member
אין לך דיסקים מכיתה ד'

שהיית רוצה להחזיר לחנות?
משו של הבקסטריט בויז או בריטני? חיחי

L A D Y B U G 2

New member
נכון צודקת, איך לעזאזל שכחתי.....

אם כבר, אז יש הרבה... 1. כל הדיסקים של הבאקסטריט בויז (כן,כן אני יודעת
) 2. וואסטלייף (שוב
) 3. o-town (בלאט שוב
) 4. אן סינק (
) ולא לשכוח את.... 5. בויזון (
בריבוע)

וואי יש מלא.. :(

כל הזבל של כיתה ו': בריטני ספירס - שלושה דיסקים. ברנדי - דיסק אחד. ג'ניפר לופז - דיסק אחד. פינק - דיסק אחד. משנה שעברה: לינקין פארק - דיסק אחד. וגם לא הייתי מתנגדת להחזיר את use you illuion1 של גאנס. התאכזבתי ממנו קשות.

מה???

התאכזבת מUse Your Illusion 1?? מה קרה לך??? אני עד עכשיו מתווכח עם עצמי איזה מהם יותר טוב, הראשון או השני... למרות שAppetite For Destruction הוא הכי טוב.. דיסק מעולה קיצר ובקשר לנושא עצמו.. לא הייתי מחזיר כלום :]

כן.. :/

כל השירים שבאמת יפים באלבום הזה הכרתי מלפני שקניתי את זה. וכל השירים שלא, לא ממש אהבתי. זה נשמע כאילו אקסל מנסה לעשות ראפ בצורה כושלת. והרבה מהליריקס זה פשוט ניסיון מעצבן להיות "קשוח" ו"ילד רע". התאכזבתי מאוד, ציפיתי לעוד שירים כמו don't cry, november rain וcivil war (שהייתי בטוחה שנמצא בדיסק הזה עד שקניתי אותו ואז גיליתי שהוא מופיע בדיסק השני.)

מצטער אבל אני לא חושב ככה

השתמש באשליה שלך 1+2 דיסקים ענקיים. שניהם מאוד דומים אחד לשני שבהם המאזין פשוט מקבל הארד רוק במיטבו לפנים. יש בשני הדיסקים אחלה שירים.

זה לא שכל הדיסק רע..

יש בו כמה שירים מעולים שבגללם גם קניתי אותו אבל יש בו כמה שירים אחרים שפשוט הורסים אותו. (perfect crime למשל.)

dirty boots

New member
אני אנסה

אני אנסה למצוא 10:p 1. הדורבנים- קובי (יש לי שניים- אחד קנו לי ליומולדת ולא החלפתי והשני מאיזה מסיבה מישו שכח אצלי) 2. אמינם- דה אמינם (אין לי מושג למה ביקשתי את החרא הזה) *מכאן והלאה דיסקים שרובצים אצל אח שלי והם לא שלי* 3. בריטני 4.לינקין פארק- היבריד ת'יאורי (צרוב) 5.פייב- אינבינסיבל 6. אוסף להיטים 1999 7. אוסף אם טי וי טוב מצאתי רק 7 שרובם לא שלי בכלל

Rusty Cage

New member
אעעע

1. כל הפופ המסריח מלפני 200 שנה (פייב, ווסטלייף ועוד איזה שתיים כאלה) 2. לינקין פארק- הייבריד ת'אורי 3. לינקין פארק- רינימיישן או מה שזה לא יהיה. אל תשאלו אותי למה קניתי ת'חרא הזה... 4. בוטלג של פרל ג'אם מ2004. בעיקרון אני חולה על ההופעות שלהם (יש לי 3 בוטלגים רשמיים מקוריים, אלבום הופעה רשמי, די וי די ועוד הופעות בוידאו) אבל זאת פשוט אחת ההופעות המסריחות שראיתי. וזה עוד עלה לי 120 פאקינג שקל! 5. כריס קורנל- אופוריה מורנינג. זה לא אלבום רע, יש בו כמה שירים טובים אבל בכל זאת נורא התאכזבתי ממנו...מזל שלא שילמתי עליו יותר מדי=) וזהו...אין עוד כאלה למזלי=)

NiKi†a

New member
בואו נראה איזה זבל יש אצלי ../images/Emo3.gif

1. ווסטלייף - דיסק אחד 2. כל מיני Now למינהם - נראה לי יש לי 2..או 3 3. לינקין פארק - דיסק אחד 4. באקסטריט בויז- דיסק אחד! (מה זה עושה אצלי?!) 5. מאריה קארי- דיסק אחד (איכ) 6. דסטניז צ'יילד - דיסק אחד (בחיים לא אהבתי אותן ואין לי מושג איך הוא הגיע אליי) 7. אוסף שירי פופ ששמעתי בכיתה ה'
לפחות את בריטני לא אהבתי בחיים והדיסקים המזופטים שלה לא נמצאים אצלי בבית P:

roy net

New member
יש כמה...

אמנם אף פעם לא היה לי פופ בין האלבומים (למרות שחלקם שנויים במחלוקת...) אבל בחרתי את אלה: Anouk - together alone bon jovi - these days U2 - zooropa חמי רודנר - גאולה סלחו לי על האלבומים המזעזעים (שאריות מכיתה ד'...)

roy net

New member
כן שמתי לב

נתנחם על שאר האלבומים מחר ברכבת בדך חזרה לבסיס...

למעלה