10 הדיסקים ש...

normajane

New member
כנראה שכולנו צריכים לעבור את שלב

הזבל כדי להגיע לדבר האמיתי.... שני אלבומים מיוחדים שגיליתי: turn on the bright lights ן-antics שניהם של interpol להקה ניו יורקית שנשמעת לגמרי בריטית. מומלץ!

FreeLanceR2

New member
אז ככה

רוב הזבל מכיתה ד' עף מהחלון לפני שנה אבל הצלחתי למצוא עוד כמה שצריך להיפתר מהם. בריטני ספירס-דיסק אחד בקסטריט בויז-שני דיסקים פייב-דיסק אחד אקווה- דיסק אחד אן סינק- דיסק אחד כל ה-now וה-hits למיניהם.

haIIo

New member
לא עשרה, אבל בכל זאת:

Placebo - Placebo Pixies - Best of Pixies Linkin Park - Hybrid Theory

haIIo

New member
קודם כל - מחזיר*.

חוץ מזה, להקה דיי טובה. אבל הדיסק הראשון שלהם מעצבן אותי נורא.

NiKi†a

New member
קודם כל - אופס..סורי :]

ויש לי גם את הדיסק הראשון [והשני..והאחרון.אבל מי סופר?
] והוא דווקא אחלה דיסק [לדעתי], שמעתי אותו מלא בטיסה חזרה לארץ מאמריקה :)

Franz Ferdinand

New member
אכן, למה???

פלאסיבו מעולים!!! עכשיו לדיסקים הכושלים שאני הייתי מחזירה (לא תאמינו לכמה זבל נהגתי להקשיב): איך אפשר שלא? - בריטני ספירס (רק דיסק אחד למזלי...) כריסטינה אגילרה (למרות שיש לה את אחד הקולות הכי יפים ששמעתי, היא יותר מדי פוזה וחוץ מזה - אני כבר לא אוהבת פופ!!!
) דיסק אחד, צולע למדי, של A*TEENS NOW 5 ו-7 WOW 2 ישנם 2 אמנים מהתקופות הקודמות שלי שאת הדיסקים שלהם אני לא הייתי מחזירה והם (נא לא לסקול אותי באבנים...) דסטניז צ'יילד ואמינם. עכשיו, לפני שאתם מתחילים לחשוב לעצמכם "הילדה נפלה על כל הראש" תנו לי להסביר: התקופה הראשונה שלי הייתה פופ, ודסטניז צ'יילד היו כמו המיוז של עכשיו. פשוט הייתי משוגעת עליהן! ולהקות אהובות תמיד משאירות צלקות, אני פשוט לא הייתי מסוגלת להביא את עצמי לזריקת הדיסק הזה, מצטערת... אותו הדבר עם אמינם של תקופת הראפ שלי (שבאה מיד אחרי הפופ)... דברים כאלה עוברים אבל יש לי הרגשה מוזרה שהתקופה הזו לא תעלם למשך זמן רב ביותר כי מיוז פשוט גדולים מהחיים והם שבו את ליבי בצורה הכי חזקה שאפשר!

NiKi†a

New member
אצלי זה היה עם

פייב P: היו לי קלטות שלהם!
וגם אני הייתי שומעת אמינם...ויש לי דיסק צרוב שלו, אבל הוא דווקא פסדר, אין לי טענות אליו, חוץ מהעובדה שאני לא אחזור לשמוע אותו o_O

L A D Y B U G 2

New member
אמינם= גועל נפש.....

אני אישית לא סובלת אותו הבנתי שהוא יורד על כל העולם בגלל החיים הקשים שהיו לו (או משהו כזה) יורד על המפורסמים השונים ומי שהוא רוצה... אבל אם הוא לא שם לב גם הוא לא מי יודע מה..... ולמה בכלל החיים שלו צריכים לעניין אותי יש לי מספיק בעיות גם ככה....אולי גם אני יתחיל בקרירי כזאת??? בקיצור הוא קוץ בתחת שמוציא אותם שירים כל הזמן....

Rusty Cage

New member
מה רע בראפ? אולדסקול והארדקור

ראפ זה מצויין! אל תשללו ישר... אמינם דפוק אכן אכן, אבל הוא אחלה ראפר חחח שמעו טופאק! רק טופאק!

roy net

New member
מה אתם מתרגשים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

פלסיבו להקה בינונית ביותר... אני יותר מתפלא על הפיקסיס...

Rusty Cage

New member
יאפ, הם נחמדים לאללה

אבל פקיסיז זה בכללל שמונה רמות מעליהם
מה לא אהבת בדיסק שלהם?
אני במקומך היית מתבאסת מהדיסק הזה רק בגלל שזה אוסף, אבל השירים מצויינים לדעתי

slallum

New member
כל הדיסקים של Rainbow

לא מצאתי אותם בשום חנות
וגם in rock של Deep Purple, אבל בטח יש את זה עוד איפהשהו.. פשוט לא מצאתי
והכי חשוב: Dream Theater - When Dream And Day Unite, גם זה אנל'א בטוח שאין בחנויות.. פשוט לא מצאתי את זה

California Girl

New member
הממ.

קודם כל מישו פה רצה להחזיר דיסק של פיקסיז.. אתה מוזמן להביא לי!
המממ יש הרבה דיסקים אבל חלק תרמתי לחברות שלי
ות'רוב לא קניתי בכלל.. 1- אבריל לווין (
שונאת אותה!!) 2- אנסינק שקיבלתי בכלל מקרובי משפחה בחו"ל 3- ג'סטין.. כנ"ל כמו 2 4- אמינם וD12- מה עבר עלי?! 5- וויטוס- ביזבוז של כסף 6- ג'ניפר לופז אבל גם אותו קיבלתי 7- כל הנאו שמאו והאוספים למיניהם (בויז אנד גירלז מישו זוכר?
) הכל במתנה
8- דסטיניז ציילד 9- בדיוק זכיתי בדיסק החדש של דסטיניז.. 10- עוד דיסק שזכיתי דיג'יי טייסטו בלעע.. טוב יש עוד הרבה אבל הבנתם תעיקרון \: העיקר שאבריל תעוף לי מהבית כבר!!

gloria23

New member
חחחחחח

וואי וויטוס! מעניין מה קורה איתם? דווקא אהבתי את הקאבר שלהם ל teenage dirtbag אנווי, אחחחח הנוסטלגיה..אני זוכרת שאצלי זה היה עם הבקסטריט בויז ועם דסטניז צ'יילד, והאוספים של נאו וכאלה... אבל מאז אני לומדת ולומדת ומחפשת עוד משהו חדש לשמוע ועוד להקה פה ושם חחח...בלה בלה...

למעלה