1.8.2003

ה מוזה

New member
1.8.2003 ../images/Emo65.gif

קסם
לו הייתי יכולה לקטוף לך כוכב הייתי מגישה לך אותו עטוף באהבה כל מילותי השזורות כאן - הן לך הקסם של חיי מתנת אל נדירה לו הייתי יכולה לשנות את חיי לא הייתי משנה את קיומך בם ביום שמלאכי עליון הגישו מתנות חיים לבני האנוש את היא לי מתנת היקום האל ומלאכיו אבקש עבורך שהיום הזה יפתחו שערי גן העדן ומלאך אהוב ירד לעולם ישמור צעדייך באהבה יש בך כל שאוכל לבקש אוהבת אותך עד מעבר לשמיים עד מעבר לפעימת ליבי האחרונה האושר שבך הוא האור בחיי מזל טוב
קסם

מוזה....

אני מבינה שהיה לך יום מדהים היום אך לא הבנתי כול כך... מה... נולדה לך ילדה... ילד...? מזל טוב בכול מקרה

tivol man

New member
מוזה

הקסם הוא כגרגר אבק על גב כף ידך מזל טוב לכל אשר ליבך יחפוץ...

שיריה

New member
../images/Emo65.gif

"לעמוד על חרטום ספינה השטה בנהרות החיים לפרוס ידיים כמפרש לרוח התחושות באהבה לעטוף תשוקה, לחבק כאב כאשד הזורם על סלעי רגשות לחוש קור מצמרר של מי ים עמוקים לפרוש כנף מעל מי נהרות אשר ברדידותם הם שותקים לשאוף עולם אל ריאות, בנשיפה לחולל סערות כמאהב ללטף מפלי נהרות לחיות! לחיות ביקום בו יש רק מעטים החיים בעולמם הכפר של שוטים" (מתוך "כפר השוטים") הילדה הזאת חייבת להיות ילדה מופלאה, חייבת להיות קסם. מאחלת לה שהקסם הזה ימשך לעד. שתמיד תשכיל לראות אותו. להרגיש אותו. מאחלת לה שכל מכשול שתתקל בו ישמש אותה לזינוק קדימה. לעליה. שתמיד תאהב ותהיה נאהבת. שלעולם לא תפחד.
מזל טוב

../images/Emo28.gif

שהקסם שלך ימשיך לפרוח לצמוח לגרום לך לחייך ולהיות מאושרת ... לא יודעת למי הכוונה , לא יודעת מעין האושר והקסם.. אבל מאחלת לך מכל ה
שהאושר שלך ימשיך להאיר לו אי שם קרוב ללבך .. זהו היום בו אני מחייכת בשבילך ובשביל אביך המביט בך מלמעלה גאה שמח ומאושר עד אין סוף... כל הטוב שבעולם מאחלת לך אני ...
מזל טוב

למעלה