1,2,3 בדיקה..

טוהר17

New member
1,2,3 בדיקה..

ללסטאט המנהל, מנהל צריך שיהיה בפורום יותר מפעם בשלושה ימים (כן כן,חקרתי לך בכרטיס אישי..) ורמז.. אתה זה שאמור להחליף את אילן (כוכב ה שחר) מתי שהוא עמוס.. ואם זיכרוני איני מטעני,הרי שאתה בסכ"ה י"בניק.. וכך גם אני.. ורק התחילה השנה.. טוהר17

Unblessed

New member
...

אילן לא כל כך עמוס כרגע, הוא כותב הרבה בפורום האחות:) לסטט הודיע שהוא יעדר קצת מהפורום, וחוץ מזה, חוץ מההודעה שלך אני לא רואה פה משהו שדורש מנהל פורום. *סתם בא לי להדחף:)* ירדן

L e s t a t

New member
טוהר יקירתי

אני נמצא בפורום בערך פעם ביום-יומיים או כמה פעמים ביום. התפקיד שלי כבר אינו להחליף את אילן אלא לנהל את הפורום לצידו, אני משתדל להימצא בפורום כמה שיותר אבל בזמן האחרון פשוט לא מצאתי שום צורך להשתתף בדיונים האחרונים שלא דרשו את תשומת הלב שלי או את התגובה שלי. ובאשר לזה שאני בסה"כ י"בניק - גם לי יש חיים פרטיים, התחייבויות שונות שבינהן ולמעשה בראשונה יש את ביה"ס ובל נשכח שאני גם עוסק במאגיה ומקדיש לה זמן מזמני. אז אולי להיות "בסך הכל י"בניק" זה אולי לא ביג דיל ובאמת משהו משהו כמו ללמוד ביולוגיה באוניברסיטה או לעשות תואר שלישי בפסיכולוגיה אבל זה עדיין דורש גם קצת זמן מהזמן שלי ובקרוב גם יהיה סמינר י"ב (לפי דעתי אפשר להפסיק להסוות אותו ופשוט לקרוא לו "סמינר יהדות וציונות"). אז אולי יש מנהלי פורומים שיש להם מספיק זמן מסיבות שונות ומשונות אבל לא לי ולא לאילן יש את כל הזמן שבעולם כדי להקדיש לפורום ובכל זאת אנחנו נמצאים פה יחסית הרבה. אולי לא כל שעה ושעה, אבל לפחות פעם-פעמיים ביום. ואם תביטי גם בדפים האחרונים של הפורום תראי שנוכחותנו כאן בכל שעה לא תמיד נחוצה, בכל זאת יש לנו פה חברי פורום שמשתדלים לא לעבור על התקנון. הנחיצות שלנו פה מסתכמת בפעם-פעמיים ביום וגם כשאין לנו כל כך זמן אנחנו משתדלים להגיע לפורום לקצת זמן. ואכן, השנה רק התחילה ובהתחלה אנשים פשוט מתפרפרים

צודק../images/Emo45.gif

כאילו גם צריך להבין שלבנאדם יש חיים
הוא לא תקוע כל היום בפורום
מספיק שהוא יהיה פה פעם ביום-יומיים

L e s t a t

New member
לאו דווקא

יש משהו בדבריה של טוהר, אני באמת מרגיש כאילו קצת הזנחתי את הפורום לאחרונה.. זאת משום שאני באמת עסוק יותר מהרגיל בזמן האחרון. ואני נמצא בפורום פחות ממקודם. לכן, אהיה בפורום פחות מפעם. והשינוי עוד יבוא על המאמרים, חכו.

לפי דעתי זה בסדר...

כי זה לא שיש מנהל אחד בפורום!! עכשיו יש שני מנהלים אז זה לא כ-זה משנה אם מנהל אחד יבקר פחות מהמנהל השני בפורום... קפיש?

למעלה