1. שאלה

צחי א

New member
1. שאלה

שכבר שאלתי בעבר ולא קיבלתי תשובה. בסצנה האחרונה של הפרק בו ג´רי ואיילין מחליטים לנסות לחזור להיות בני-זוג תוך ניסוח מערכת חוקים שיבטיחו את הצלחת הזוגיות, נראה שהם חוזרים להיות חברים - קריימר פוגש את איליין יוצאת מהאמבטיה עם מברשת שיניים נדמה לי. עכשיו השאלה היא - איך זה שאין לחזרתם של השניים לזוגיות שום תזכורת בפרק/ים שלאחר מכן, ושבעצם לאחר מכן הם חוזרים להיות רק ידידים, כאילו שהסצנה הזו לא התקיימה? למישהו יש רעיון? 2. אני מאד שמח שהפורום חזר. זוחל ואחרים, כל הכבוד.

tuchi

New member
הממ....

הם אף פעם לא חזרו להיות חברים(כאילו לצאת...)....הם רק סיכמו שיטה כדי שהם יוכלו להישאר חברים(כאילו ידידים..) ולעשות את זה בו זמנית.... אז נשאר רק להניח שהם במשך כל הסדרה ממשיכים...? או שאחרי הפרק הזה הם התחילו לצאת יותר אז הם לא היו צריכים... בכל מקרה.. איזה פרק בא קודם זה הוא הפרק שאיליין מגלה לג´רי שהיא זייפה איתו?....

צחי א

New member
יש הגיון...

אם כי מאז ועד היום לא הוזכר אפילו ברמז שהם המשיכו לעשות את זה, אבל לך תדע... אני לא זוכר מה בא לפני מה אבל, אל פרק הזיוף מתחבר גם הפרק בו איליין משאירה לג´רי הודעה סקסית אנונימית בטייפ איתו הוא מקליט את הופעתו - ולקראת סוף הפרק, כשמתגלה העניין, ג´רי, ג´ורג וקריימר מביטים עליה בעיניים כלות. ראיתי את הפרק לא מזמן והוא אחד הפרקים הגדולים בעיניי.

אני חושב שהתבלבלת כאן

הפרק עם הטייפ הוא לדעתי הפרק הנשכח שבו ג´ורג´ מתאהב באיליין(כן,היה פעם דבר כזה).

צחי א

New member
התכוונתי מתחבר במובן התוכן

ולא מבחינת סדר הפרקים. ולא הבנתי למה אתה קורא לפרק זה "הנשכח".

טעות שלי

לא קראתי לעומק את ההודעה שלך. בקשר ל"הנשכח",אולי באמת זו לא היתה המילה המתאימה.התכוונתי שזה פרק שאף פעם לא ראיתי שדיברו עליו בפורום,למרות שברעיון הכללי שלו יש משהו מיוחד,ולא הייתי מנחש שהוא קיים אם לא הייתי רואה אותו(כאילו,ג´ורג´ ואיליין?נראה לכם?)

למעלה