הסיבה הראשונה והברורה היא:
שכל הישראלים, כולנו סובלים ממחלה אחת - מחלת גאוות היחידה - ויהי מה. וזה הכול בגלל ההיסטוריה שלנו: נידו אותנו מכל מקום, לא רצו בנו, ועכשיו אנחנו כל כך שמחים פתאום לראות בסרט אמריקאי שאומרים איזה מילה בעברית, שיש שם איזה יהודי... אנחנו כל כך נהנים בחו"ל לשמוע עברית, אפילו שאנחנו אומרים שלא, כי ישראלים סתם עושים המון רעש. אנחנו כל כך שמחים למצוא במקום שלא חשבנו שנמצא בו, בנאדם שדומה לנו באהדת אותה קבוצת כדורגל, שגר באותו מקום, שלמד באותו ביצפר, אפילו סתם אחד שמכיר מישהו שאנחנו מכירים. אנחנו כל כך שמחים להיות על גג עזריאלי בין מאות אנשים ושמישהו אחד ישאל אותנו אם אנחנו בבני המושבים.. כל כך אוהבים ללכת בקבוצה עם חולצות כחולות ושמישהו יראה אותו וישאל "אתם מגרעין עודד?". כל כך נהנים כשאנחנו מוצאים דבר משותף עם מישהו אחר דבר שיאחד אותנו שיעלה לנו את המורל ויגבש אותנו עם גאוות יחידה שרק לנו הישראלים יש. וכששואלים אותנו אם אנחנו מהנוער העובד והלומד, אומנם אנחנו לא באמת נעלבים ומתחילים לבכות או להתעצבן, אבל מרגישים זלזול, כי יש לנו את התנועה שלנו, הקטנה והלא מאוד פופולרית אבל שלנו - בני המושבים. וכשמשווים אותנו למשהו אחר זה מעליב, זה לא תמיד כיף... הסיבה השניה: היא בערך אותה סיבה, אחרי התפלגות שכזו שהגיעה אפילו לתקשורת, גם לנו מגיע שיתייחסו אלינו כאל תנועה בפני עצמה, וחשוב לנו שכל העולם ידע - אנחנו בני המושבים! והיה לי עוד הרבה מה להגיד, אבל הגיעו אורחים לחג השני ואני זזתי... חג שמח שיהיה לכולם!! ואל תשכחו...
היום ב- 20:05 בערב ב- HOT3 - האלופה 2, פרק 10 ואני מופיע שם... הפעם ממש לשניה וחצי... במסיבת עיתונאים של דורי... אבל בפרקים הבאים אני מככב