1 מי יודע?

דורד

New member
סיכום עד כה!!! (להמשיך מכאן)

שישה, אני יודע שישה חורים לשרוך אדום חמישה ערכי תנועה ארבע שכבות בגיל תיכון שלושה מחוזות שני מנהלי אתר אחד עזריקם, עזריקם, עזריקם, עזריקם, עזריקם שבמועצה האזורית באר טוביה 7, מי יודע?

Oukami Kun

New member
דמוקרטיה, שווין, ציונות, עבודה, סוב

סובלנות. (קראתי באתר, אני לא עד כדי כך מורעל
)

kedeman

New member
תשמע.. זה לא מדוייק

יש בעיקרון יותר ערכים שהתנועה מחנכת אליהם אולי אפילו בפועל יש ערכים ששמים עליהם יותר דגש כמו למשל איכות סביבה אפשר אבל להכניס את 5 ערכי המושב.... (לצערי הרב אני גם לא יודע אותם וגם לא מצאתי..)

NKstuff

New member
והנה לכם עוד חוסר דיוק

מתייחסים לחורים בחולצה הכחולה כ3 זוגות כל זוג משהו אחר כסיסמאת הנועל לעבודה להגנה ולשלום

דורד

New member
לעבודה, להגנה ולשלום!

עלה והגשם!!! עלה נעלה... זה מזכיר לי שהיום רבתי עם איזה נוע"לניקית על זה שבני המושבים הם לא חלק מהנוע"ל ועל למה אנחנו כל כך נעלבים כשמחשיבים אותנו לחלק מהנוע"ל

דורד

New member
הסיבה הראשונה והברורה היא:

שכל הישראלים, כולנו סובלים ממחלה אחת - מחלת גאוות היחידה - ויהי מה. וזה הכול בגלל ההיסטוריה שלנו: נידו אותנו מכל מקום, לא רצו בנו, ועכשיו אנחנו כל כך שמחים פתאום לראות בסרט אמריקאי שאומרים איזה מילה בעברית, שיש שם איזה יהודי... אנחנו כל כך נהנים בחו"ל לשמוע עברית, אפילו שאנחנו אומרים שלא, כי ישראלים סתם עושים המון רעש. אנחנו כל כך שמחים למצוא במקום שלא חשבנו שנמצא בו, בנאדם שדומה לנו באהדת אותה קבוצת כדורגל, שגר באותו מקום, שלמד באותו ביצפר, אפילו סתם אחד שמכיר מישהו שאנחנו מכירים. אנחנו כל כך שמחים להיות על גג עזריאלי בין מאות אנשים ושמישהו אחד ישאל אותנו אם אנחנו בבני המושבים.. כל כך אוהבים ללכת בקבוצה עם חולצות כחולות ושמישהו יראה אותו וישאל "אתם מגרעין עודד?". כל כך נהנים כשאנחנו מוצאים דבר משותף עם מישהו אחר דבר שיאחד אותנו שיעלה לנו את המורל ויגבש אותנו עם גאוות יחידה שרק לנו הישראלים יש. וכששואלים אותנו אם אנחנו מהנוער העובד והלומד, אומנם אנחנו לא באמת נעלבים ומתחילים לבכות או להתעצבן, אבל מרגישים זלזול, כי יש לנו את התנועה שלנו, הקטנה והלא מאוד פופולרית אבל שלנו - בני המושבים. וכשמשווים אותנו למשהו אחר זה מעליב, זה לא תמיד כיף... הסיבה השניה: היא בערך אותה סיבה, אחרי התפלגות שכזו שהגיעה אפילו לתקשורת, גם לנו מגיע שיתייחסו אלינו כאל תנועה בפני עצמה, וחשוב לנו שכל העולם ידע - אנחנו בני המושבים! והיה לי עוד הרבה מה להגיד, אבל הגיעו אורחים לחג השני ואני זזתי... חג שמח שיהיה לכולם!! ואל תשכחו... היום ב- 20:05 בערב ב- HOT3 - האלופה 2, פרק 10 ואני מופיע שם... הפעם ממש לשניה וחצי... במסיבת עיתונאים של דורי... אבל בפרקים הבאים אני מככב

spraizler

New member
אני לא נעלב..

פשוט מסביר שאנחנו לא. אולי נעלבים קצת בגלל הגאוות יחידה אבל הרוב זה בגלל הדברים השליליים שיש בנועל.. כל הקטע של שלילת תנועות אחרות שהם לא הם, וכל ההכתבה הזאת והשטיפת מוח. שוב זה לא כל התנועה זה רק אני אישית שנתקלתי בדברים כאלה.

מיכלצי

New member
לא יודעת על מה אתה מדבר

בכל מקרה, כל תנועת נוער טובה למי שמשתייך אליה, אין אחת טובה יותר מאחרת, זה ויכוח טיפשי ומיותר. והיינו חטיבה בנוע"ל עד לא מזמן ועדיין אנשים התעקשו לתקן ולהפריד בין התנועות.

spraizler

New member
נכון בגלל זה אני לא נעלב או משהו

גם לא ממעיט בערכן של תנועות כאלה ואחרות. חוץ מהצופים שהם קצת פחות תנועת נוער לפי מה שאני חושב.

Taina12

New member
7 אני יודע!!!

7 ימים המשצים/המדמים כולל הכיף פעילים! שישה אנשי צמ"ר חמישה ערכי תנועה ארבע שכבות גיל תיכון שלושה מחוזות שני מנהלי אתר אחד עזריקם עזריקם.... שבמועצה אזורית באר טוביה.. 8 מי יודע?[האמת אני יודעת אבל שמישהו אחר יכתוב מטרות תנועה]

spraizler

New member
8 אני יודע!

8 מטרות לתנועה! 7 ימים המשצים/המדמים כולל הכיף פעילים! שישה אנשי צמ"ר חמישה ערכי תנועה ארבע שכבות גיל תיכון שלושה מחוזות שני מנהלי אתר אחד עזריקם עזריקם.... שבמועצה אזורית באר טוביה.. 9 מי יודע?

דורד

New member
9 אני יודע

(זה יהיה מעאפן!) 9 תלמים מקסימום בסמל 8 מטרות תנועה 7 ימים המש"צים/מד"מים כולל הכיף פעילים 6 אנשי צמ"ר 5 ערכי תנועה 4 שכבות בגיל תיכון 3 מחוזות 2 מנהלי אתר אחד עזריקם עזריקם, עזריקם, עזריקם, עזריקם שבמועצה האזורית באר טוביה 10 מי יודע?

למעלה