1 מי יודע?

דורד

New member
1 מי יודע?

נשחק משחק 13 מי יודע התנועתי?! אני אתחיל שתפו פעולה, באמא שלכם... בנושא ההודעה כתבו "X אני יודע" ובתוך ההודעה כתבו X בלה בלה בלה X-1 בלה בלה בלה X-2 בלה בלה בלה... (הבנתם, יענו כמו השיר המקורי...) ואז בסוף תרשמו X+1 מי יודע? יענתו את המספר הבא דוגמה בהודעה הבאה:

דורד

New member
1 אני יודע

1 עזריקם עזריקם, עזריקם, עזריקם עזריקם שבמועצה האזורית באר טוביה 2 מי יודע?

spraizler

New member
2 אני יודע

2 מנהלים, מנהלים מנהלים מנהלים מנהלים, לאתר של התנועה! 3 מי יודע?

דורד

New member
2 אני יודע *תיקון לשחר*

2 מנהלי אתר 1 עזריקם עזריקם, עזריקם, עזריקם, עזריקם שבמועצה האזורית באר טוביה 3 מי יודע? ***(עכשיו הבנתם יותר טוב?)***

דורד

New member
4 אני יודע!

4 שכבות בגיל תיכון 3 מחוזות 2 מנהלי אתר 1 עזריקם, עזריקם, עזריקם, עזריקם, עזריקם שבמועצה האזורית באר טוביה 5 מי יודע??

A G C T

New member
5 אני יודע!

5 ימים לטרומ"פים במחנה פסח 4 שכבות בגיל תיכון 3 מחוזות 2 מנהלי אתר 1 עזריקם, עזריקם, עזריקם, עזריקם, עזריקם שבמועצה האזורית באר טוביה 5 מי יודע??

Taina12

New member
יש שלושה 5 יותר טובים!!

-חמישה ערכי תנועה -חמישה ימים במשצים -חמישה ימים במדמים ולא אצל כולם טרומפים 5 ימיםS:

lady tay

New member
1-5 מי יודע

חמישה ערכי תנועה ארבע שכבות תיכון שלוש מחוזות שני מנהלי אתר אחד עזריקם, עזריקם עזריקם עזריקם שבמוא"ז ב"ט (אולי כדאי להחליף ל"אחד אייל חפר"?)

lady tay

New member
../images/Emo11.gifמי מאלון הגליל??

אני?! לא אני מרמת הגולן ("גוש גבינ"א שליטה!")

amir oshri

New member
6 אני יודע

שישה גרעינרים בדרך כלל במועצה 5 ימים לטרומ"פים במחנה פסח 4 שכבות בגיל תיכון 3 מחוזות 2 מנהלי אתר 1 עזריקם, עזריקם, עזריקם, עזריקם, עזריקם שבמועצה האזורית באר טוביה 7 מי יודע?

foofi

New member
6 חורים לשרוך האדום בחולצה כחולה../images/Emo3.gif

למעלה