1 מי יודע?

t0mi

New member
יש לי בשמונה!

8=צורת הביצים שלו!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי פה מצחוק... יאללה... יש לך תשע???????????????????????????

אמיגה

New member
ועוד דוגמא מצויינת

למה הרבה לא כותבים בפורום הזה...בדיוק הצלחת להביא דוגמא חיה לסגנון שאת מביאה לכאן, שהוא גס וחסר טעם, ואולי מצחיק עוד אחת או שתיים, אבל נמוך ... לך יש חלק גדול בזה שהפורום הזה לא מתרומם !

t0mi

New member
טוב, בסדר

אני דפוקה, אני זאת שלא מרימה את הפורום, אוקיי קלטנו, רוצה שקל?

אמיגה

New member
קלטנו? מדברת בשם כולנו?

את לא נשמעת כמו אחת שקולטת משהו...חבל שלא ספרת אפילו עד 10 ! את יעני על תקן של בדרנית ...אפילו חוש הומור צריך שיהיה לו טעם וריח . יש לך עוד כל כך הרבה מה להתבגר...ותשמרי את השקל, ילדה. תמיד אפשר לקנות איזו סוכריה על מקל עם זה... אני מציעה שנסיים את הדיון ה"עמוק" הזה ביננו בברכת שבת שלום, ומקווה שתרגעי קצת, כי את מוציאה את החשק להרבה אנשים להכנס לכאן בכלל...

i love skat

New member
אמ...כנסי לפה.."אמיגה"

תגיד מה את בכלל יודעת?? הא?? בכלל תומי היא זאת שעושה מצברוח פה בפורום עם עוד הרבה ילדים!! את בכלל לא קשורה מה את ממציאה ומשקרת לדעתי ת'אמת יש לה חוש הומור מצויין ולפחות הוא מריח יותר טוב מהפרצוף שלך.. אולי תעופי כי בנתיים את זאת שעושה פה אויירה לא נעימה. ואל תגידי דברי שאת לא יודעת..יותר עדיף שתסתמי ותעיפי לעצמך איזה שתי כאפות גדולות לפני שאת מדברת ככה אל תומי..ותאמיני לי..שכללללל הפורום חושב ככה!!! אני יודעת!! בפירוש!!

t0mi

New member
אלוהים

אם אהבה הייתה פרח את שדה שלם!!!!!!!!!!! בואי נראה לה איפה מקומה!!!

t0mi

New member
תגידי, בת כמה את?

לא רק כדי שאני אדע, כי את ממש מתנהגת כמו תינוקת, כאן זה פורום של צעירים,צחוקים, את לוקחת כל דבר קשה, ורק שתדעי שסוכריות על מקל יש לי מספיק בבית.

i love skat

New member
יש לי שאלהה

הרווחת מזה משהו..לא!! כולם פה עכשיו רק שונאים אותך..באמת עדיף שתעופי..ואת רואה..כולם אוהבים את תומי.. אז אין לך זכות דיבורר..על המקרה שלך אומרים..את יחידה במינה,וטוב{אני מוסיפה-מאוווווד} שכך

t0mi

New member
בטח שהיא הרוויחה מזה משהו

היא פגעה חזק חזק ברגשותיי...עכשיו אני נורא נעלובה...
בגללי הפורום לא מורם

i love skat

New member
חחחחחחחחחחחחח קורעעתת

אמא,תומי!! מאיפה כל היציאות האלהה!! את ילדהה פשוט קורעת מצחווק!! אני מתעלפת פה מצחווקק!!..
...

t0mi

New member
חס ושלום!

אל תתעלפי אני רוצה שתקראי את מה שהגבתי לך!!!

../images/Emo4.gif מה הקטע שלך?

א. הפורום שלנומתרומם יפה מאוד, והוא אחלה פורום, אז אם הוא לא נאה לך ולא יאה לך את רשאית לעזוב כמו החזיר מדירה להשכיר!!!
ב. את לא תעזי לדבר ככה לתומי, הבנת? היא לא עשתה לך שום דבר רע, היא בסה"כ רצתה קצת לצחוק, מה יש? אסור?! זה שמהבדיחות שאת מספרת אף אחד לא צוחק זה לא אומר שאת צריכה לרדת על אנשים אחרי שכן מצחיקים! חצופה! תומי נהדרת והיא לא מורידה מהרמה של הפורום, להיפך היא מעלה אותה! ג. יפית

t0mi

New member
מפעם לפעם אני רק חושבת

איזה פורום מקסים יש לי!!! אדוונת אני כל כך אוהבת אותךךךךך

תומי ../images/Emo99.gif

אל תקשיבי למה שהיא אומרת, היא בסה"כ חסרת חוש הומור כמו צביקה פיק.
תומי אני אוהבתותך יותרררר

חחח ../images/Emo6.gif

עם כל הכבוד למאסטרו, ויש כבוד, אין לו הרבה חוש הומור.
רק צריך לסמיילי הזה שיער ארוך ומזוויע כמו של המאסטרו, והוא יהיה מושלם! ככה, עם המשפקי שמש של פיק וה*חוסר*חוש הומור) השתגעתי.

למעלה