1 מי יודע?

חחח

אבל הוא מספק לנו המון בדיחות... "ורררררררררוד" "שחוררררררררר" "סגול" חחח וגם על העגילי סבתא שלו
. חח, אחותי הגדולה סיפרה לי שהיא רואה את התוכנית שלו בביפ (לי אין הוט) וזה מצחיק נורא, כל שנייה מהעובדת שלו: "אורית אני צמא", ואז תוך שתי שניות: "אורית, את לא תאמיני! אני שוב צמא!!!"
והוא ליד המתקן של המים.. חחח

t0mi

New member
כןןןןןןןן

אני רואה את זה!!! וזה כל כך פתטי לראות אותוווו

t0mi

New member
לא מצחיק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הממ,

אני לא יודעת אם תומי היא הסיבה שכבר לא כ"כ נעים פה בפורום. כלומר, הבדיחה הזאת אולי הייתה מגעילה ולא במקום אבל בדרך כלל היא בסדר... אבל מה שכן, את צודקת שבזמן האחרון נהייתה כאן אווירה קצת פחות נעימה וחבל

t0mi

New member
אההה הבנתייי

אז יש סיכוי שאני הסיבה שהפורום לא נעים???

t0mi

New member
מה אנחנו בבני ברק?

הפורום צובע בשחור ולבן? אי אפשר טיפה חוש הומור?

i love skat

New member
ת'אמת

זה כן היה במקום כי הילדה הזאת הייתה צריכה שיעמידו אותה במקומה ושישתיקו אותה..וזה מה שהיה נחוץ כי עובדה שאחרי זה היא סתמה.. אם לא היו אומרים לה כלום היא הייתה ממשיכה וממשיכה..ואז זה סתם לגרום לתומי להעלב.. לא חבל?!

Danielushhhh

New member
היא לא התכוונה לזה

היא התכוונה שבמס' 8 היא כתבה צורת הביצים שלו

t0mi

New member
חחח עזבו

שלחו לי אתמול את האשכול ברשמי של מויאל והם התחרפנו לגמרי אז אני מושפעת, סליחה אם פגעתי במישהו

תקשיבי,

הפורום הזה הוא לא פורום ספרות, לא פורום שייקספיר, ואולי מה שתומי אמרה היה קצת לא במקום, אבל היא לא אשמה בשום דבר, גם כי אין אשמה, הפורום מאוד חי ומלא, וגם כי אלה שלא כותבים, עושים את זה כי הם לא רוצים, ולא בגלל שתומי אמרה את המילה האסורה, ילדים קטנים לא לקרוא- ביצים!!!!

שני דברים לי אלייך.. ../images/Emo60.gif

דבר ראשון, זכותך כמובן להעביר ביקורת.. אך להבא,, אנא עשי זאת במסרים. אם היית שולחת לי או לה מסר, הריב הזה לא היה מתקיים. דבר שני, חבל מאוד שאת לא כותבת בפורום רק בגלל כמה הערות שלא מוצאות חן בעינייך, את לא חושבת?

למעלה