1 במאי

Mנטה

New member
הסיבה העיקרית שאני נכנסת לפורום

זה או אחר, מחפשת מידע באינטרנט או במקומות אחרים זה כדי לשמוע על פעילויות ולבחור לאן להצטרף. אבל כל מה שאני מוצאת, בכל המקומות, הוא תמיד בשעות מוקדמות. אם קובעים פעילות בשבע וחצי-שמונה, עדיין נוער יכול לחזור הביתה. וחוצמיזה, ועם כל הכבוד לנוער, זה לא רציני לבנות עליו כל כך הרבה.

אני חושב שהתרומה החשובה ביותר

שאפשר לתת היא להיות אכפתי, להרים טלפון לנועה או למישהו אחר מאוכל במקום פצצות ולשאול אותם איך אפשר לעזור. צלחות וסכום - עד כמה שאני יודע הם רב פעמיים (סביבה) כשיש קערות שטיפה במקום. מוצרי מזון - משיגים מכל מיני מקומות. אני מניח שלא יתנגדו לתרומות, להזכירכם מדובר באוכל צמחוני. אפשר גם לתרום ציוד שישמש אותם לאורך זמן רב - כמו אופניי תלת אופן (לסחיבת הסירים או האוכל), עגלה לסחיבת מצרכים מהשוק, סירים, תבלינים. בהצלחה

goldyboy

New member
מנטה, תקשיבי

אפאחד לא אומר שהעבודה שאת עושה לא חשובה. וגם לא היתה כוונה לתקוף אותך באופן אישי. העניין הוא שאנחנו מנסים להבהיר שכמוך כמונו, אנשים עובדים ולומדים, שיוצאים לפעילויות בין לבין. אין איזה תקופה עם פחות עבודה שאת יכולה לפנות לך זמן? אצלי בעבודה, כשיש תקופות של לחץ אז פחות יוצא לי להגיע לפעילויות אבל בתקופות שקטות אז אני מקצץ משמרות ויוצא יותר לפעול. אין מצב שאת יכולה לקצץ משמרת פעם בשבוע? או פעמיים בחודש?

Mנטה

New member
גולדי, לא מדובר בענין אישי באמת

מדובר במאבק שבו צריך כמה שיותר אנשים וכשאתה קובע פעילויות בשעות כאלו אתה משיג תוצאה הפוכה. אני מאוד רוצה להגיע אבל אני גם אחיה בלי להגיע ולא יקרה לי כלום. מי שלא יחיה אם אני ועוד אנשים כמוני לא יגיעו, זה המאבק עצמו. אין פה ויכוח על העבודה של מי יותר חשובה, יש פה רק ויכוח אחד: למה אי אפשר לעשות את כל הפעילויות האלו בזמנים שאנשים יכולים להגיע אליהם.

goldyboy

New member
את צודקת, זו בעיה

גם באנונימוס נקבעות לפעמים פעילויות בשעות שלא נוחות לאנשים שעובדים, אבל בדרך כלל בגלל שאותה שעה בדיוק שבה מתבצעת הפעילות היא השעה הקריטית. אבל הבעיה היא שחייבים לקבוע איזושהי שעה שרירותית. הרי כל שעה שלא תקבעי וכל יום שלא תקבעי מישהו לא יכול. אז חייבים לקבוע יום ושעה ומי שיכול - שיגיע. בחורף, למשל, זו בעיה כי מחשיך מוקדם. אבל בקיץ מחשיך מאוחר אז יש יותר מרחב תמרון. אפשר להעלות את ההצעה הזאת.

למעלה