09.01

• פותח הנושא danzk
  • פורסם בתאריך

danzk

New member
09.01

יום קצוות

Taam YutvatA

New member
תפוזבל../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

סיימתי לראות את העונה ה3 של או.סי. ראיתי את ה-5 פרקים האחרונים עכשיו. ואי איזה עצוב
לא רוצה לספר יותר מדיי, אבל נראה לי שיכולתי להעלות לכנרת איזה כמה מטרים טובים, ואני לא מגזימה
כמות הדמעות שירדה ממני, הייתה אינסופית
בכל מקרה. לגבי מחר. הרבה אין להתחיל לראות את העונה ה4, לעשות כמה אנסינים באנגלית ולישון המון. יום מעולה שיהיה לכם.

AndreaCorr ©

New member
the o.c../images/Emo99.gif!

רק בזמן האחרון שנהיה לי המון זמן פנוי גיליתי את הסדרה הזו... אבל עוד לא ראיתי את הקטע שאת מדברת עליו

Taam YutvatA

New member
באמת אחלה סדרה../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

איזה פרק את ? וזה לא קטע ספציפי זה הכול ביחד

ואווו איזה סידרההההה

אני מחכה שחברה שלי תצרוב לי את כל מה שהיא הורידה (ואני מאמינה שייש לה את ה4 עונות ראשונות לפחות על המחשב) ראיתי רק כמה קטעים משם והיא שוווהההההההההה ואדם ברודי>>>>
(זה השם כן..?)

Taam YutvatA

New member
חחחח אני מתה על אדם../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

עם הציניות הזאת שלו
וגם לי יש את 4 העונות הראשונות

AndreaCorr ©

New member
אני בעונה 2, לא יודעת איזה פרק כי אני רואה

בטלויזיה (יס)... אז אני לפי הסדר שלהם

AdamINC

New member
אני בדיוק סיימתי לראות את פרק 9

בעונה 4.. לא ברור לי למה מבטלים אותה. הפרק הזה היה ממש מצחיק.. באסה.

Taam YutvatA

New member
בגלל הרייטינג../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

אני ראיתי בינתיים את 4X01 ו 4x02 והם לא משו בינתיים, מקווה שההמשך יהיה יותר טוב..

Taam YutvatA

New member
סיימתי לראות את פרק 3 גם../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

אני אמשיך כבר מחר, מאוד מקווה בשבילך

../images/Emo133.gifעוד שמונה ימים למלווה ../images/Emo133.gif

עבר עליי יום חביב... גם שני פה וזה ממש נחמד
אולי גם חופיתוש תבוא היום!!! איןןן היא כזו פשושה. אבל מה אני ממציאה.. זה רק תחילת היום. אגב, גיליתי שמה שקרה יום ראשון התפרסם לכל העולם
ילדה אחת פה (גם בת שירות) חולה.. והמנהלת שלה התקשרה אליה הבייתה לספר לה
לא חולה בראש?
איך אני יודעת? היא בדירה עם שני ושני סיפרה לי היום.. דיי כ"כ נקרעתי מצחוק............. וכנראה גם רן (נו המושמוש הזה.. מורה לשל"ח) יודע.. כי הוא שאל מה המצב? ועניתי לו "מעולה" אז הוא אמר וואי נשמע כאילו לא רע לך בכלל(משו כזה)
מה נסגר עם אנשים?!
ממשיכים עם חשיבה חיובית
כן, אני בדיוק קוראת "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" הספר "מאיר" לי את החיים
סתם לא, אבל הוא מעודד לחשוב חיובי.. מקווה לתוצאות בשטח |מושפעת| יאללה חפרתי. יומטוב!!!!

אז ככה..

מר אנוכי כותב אליכם משפיה הרחוקה..... יום מעאפן עובר עליי כרגע.... קמתי ב6:30 כדי לעזור להשכים את הילדים והיה ממש רע.. הם החליטו להיות ממש קקות אליי הבוקר.. בצהריים הם המשיכו להיות קקות אליי ועכשיו כולם הלכו לחדר אוכל לארוחת ערב ורק אני נשארתי פה להשגיח ולטפל בחניך חולה שכל הזמן מקיא ויש לו חום.. ואני רק דואג לא להדבק כי ביום חמישי יש לי יום סיירות...

למעלה