09.01

• פותח הנושא danzk
  • פורסם בתאריך
כן, מפחיד

tuti100

New member
יום מתיש..

עבדתי 8 שעות במקום 3 .. ושכחתי את האוכל בבית ובערך גוועתי ברעב!
אבל עכשיו אני בבית.. ואכלתי המווווון.. (זה לא היה חכם..
) ומחר עוד יום ארוך.. לילה טוב.

a Warming Sign

New member
סעמק../images/Emo194.gif

התאהבתי באריק ברמן! מה זה צריך להיות.. למרות שאני עדיין טוענת שלעיתים יש לו קול קצת גיי,ויש כמה שירים באלבום החדש שאני לא מסוגלת לשמוע, אבל מי כותב טקסטים כל כך יפים ואמיתיים כמו: "זה לא שאני אור, את באה ממקום חשוך. ואני לא כזה נכון, פשוט את רגילה הפוך. אם תסתכלי בתוך עיני ותראי שם משהו טוב חולף, אל תופתעי אם תגלי שזה הטוב שבך שמשתקף. מי זה שדיבר, גרם לך להרגיש קטנה? ואם הוא גבר שיבוא לדרך אצלנו בשכונה. שימי פה את הראש ותני לעצמך קצת שקט, אל תספרי לי מתנות, בקרוב תוכלי גם את לתת." לא נותר לי אלא להצטרף לקריאה: אריק ברמן תעשה לי ילד. או לפחות איזה שיר עצוב.

AdamINC

New member
אמרתי לך שהאלבום שלו... פשוט...

מעולה. מכל הבחינות.

Drorrrrrr

New member
האלבום שלו פשוט אמיתי

הוא לא מחפש מילים רכות או עדינות כדי לכתוב את מה שהוא חושב. חוץ מזה שהוא מוזיקאי בחסד, יש לו לחנים נהדרים. אלבום נהדר [חוץ מאיזה שניים שלושה שירים שאני צריך להתרגל אליהם].

AdamINC

New member
../images/Emo45.gif

כמו 'בין אלון לאיזדרכת' שהוא קצת לא ברור והקול שלו מוזר שם
אבל אלבום מעולה.

TiNkyy

New member
בהחלט אלבום מעולה :)

וזה שיר ממש ממש יפה :) ויש לו קול מקסים :) וכמה סמיילים :)

Gal isr

New member
מכירים את זה שיש Over ממישהו?

קרה לכם שהייתם פעם עם אותו בנאדם יותר מדי ופתאום התחיל להימאס לכם? כי היום זה קרה. נכנסתי להתקף קריזה עצמי של שעתיים בערך אחרי זה. כל יום כמעט, רוב היום עם אותו בנאדם..זה לא עושה טוב

Gal isr

New member
../images/Emo41.gifגיוס ב 11.4+שינויים לטובה בסידור

עבודה רק שיפרו את היום. הגיוס פחות, אבל השינויים כן. מחר בוקר במקום ערב ויציאה באחד לפנות בוקר.. בחמישי בוקר במקום אותו מצב בדיוק.

יאפ, כל כך מוכר..

ועזוב את זה, פעם הייתי צריכה להיות עם חברה 5 ימים.. טוב שלא תליתי את עצמי על העץ הקרוב. ;[

למעלה