עונה היום, קוראת מחר
שם: ליאורה/סטיב
שבט: Mall Rats כמובן
סדרת החודש: עם כל הכבוד ל100 שהיא הדבר העיקרי שראיתי... הארלי קווין
סרט החודש: Sweet Home Alabama, שעוד לא ראיתי (שוב) אבל הוא מחכה לי במחשב
שיר החודש: מצורף בהמשך
ספר החודש: השלישי של "חרב האמת", למרות שכמו כל דבר אחר גם אותו הזנחתי החודש
דמות החודש: לקסה
שחקנ/ית החודש: ההיא של לקסה, מתעצלת לחפש איות נכון לשם שלה
ציטוט החודש: Jus Drein Jus Daun
למה מצפים בחודש יולי? להמשיך לא לעבוד מהמשרד
, אולי לשחק The Last of Us 2
אם היו מקצרים את שבוע העבודה ל4 ימים מה תעדיפו: יום חופש נוסף בשלישי או חמישי? שלישי, שבוע חצוי זה מושלם
מה הדבר הראשון כשאתם עושים כשאתם חוזרים מהעבודה? "חוליוווווווו!!!!!", צומי לחוליו ואז לשטוף ידיים. גם לא בימי קורונה
מה יגרום לכם לנטוש סדרה? וואו, אין חוקים. לפעמים אפילו סתם עצלנות
מה התמונה האחרונה בטלפון שלכם? מסתבר שזו תהיה התמונה שאני רוצה לחלוק עם הכיתה, כי אני לא אוהבת לצרף 2
כייון שזה אולי הסוף של תפוז כמו שאנחנו מכירים אותו - כמה שנים אתם בתפוז? אם אני יודעת לספור נכון, 16
האם האתר השפיע באיזה אופן על החיים שלכם מחוץ למחשב? איך לא?
את רוב האנשים מהעבר שאני עדיין בקשר איתם הכרתי דרך תפוז, יצאו לי מפה מערכות יחסים (וממעבר על המסרים שלי, הרבה פספוסים
), למדתי להשתמש בשירותי דודים, פיתחתי אינסטינקט הכנסת אייקונים שלא קיימים במקומות אחרים לטקסט שאני כותבת, ועוד ועוד
מה הבינג' הכי מופרע שעשיתם? בתקופה שבה לא עבדתי ראיתי את כל "זינה הנסיכה הלוחמת" בקצב די מטורף, אני חושבת שראיתי פעם כ16 פרקים ב24 שעות
למסיבת 4TH OF JULY של איזה סדרה הייתם רוצים להיות מוזמנים? פארקס!!!!
יהיה מלאאאאא בשר
אנחנו אוהבים להתייחס לסדרות אמריקאיות כנחותות מבריטיות - אבל מה הדבר הכי טוב בסדרות אמריקאיות? אף פעם לא צריך כתוביות כדי להבין אותן
אם זה השאלון האחרון שלנו - שאלה שרציתם לשאול ולא יצא לכם? זוכרים את המדגישומטיק?
תמונה ו/או וידאו שתרצו לחלוק עם הכיתה: קחו ותהנו