07/2020 – משתנים – סיכום חודש
הפורומים המועדפים על הגולשים בפורום שיחת היום; צרכנות; סלולארי; סדרות מחו"ל; משוב; מצעדים וביקורת מוזיקה; מפלגת הליכוד; השפה העברית; הישרדות וריאליטי אמריקאי; אקטואליה בחודש יוני נכתבו בפורום 3047 הודעות על ידי 47 כותבים חברי הפורום שכתבו הכי הרבה הם: עדי
– 588 דילן – 549 ליאורה (לא לימור)(אפשר גם סטיב) – 412 מילי – 237 Lion Heart עם 146 אורן – 121 עדי
– 101 לונה – 90 Mister Miracle עם 60 ריזון – 54 שיר – 39 קלמנטינה - 33 דורי – 28 שניר 1991 – 26 אוסווין - 22 ניר – 16 דיברגנט - 16 שניר (Snirf) עם 12 איגור – 12 חוץ מזה אני עם 396 הודעות החודש עדי
ודילן מקבלות אדום עוד מתוכנן לחודש יולי: סדרות חוזרות (אקדמיית המטרייה, חדר 104) סדרות חדשות (Cursed, מועדון הבייביסיטריות) בקולנוע עדיין מחכים... (אולי סוף יולי) נכנס לחום יולי אוגוסט האמיתי נעבור מסרטן לאריה נציין את תשעה באב אבל חוץ מזה נתמודד עדיין ממחסור חמור בחגים למרות שילדים יסתובבו חופשי ברחובות וכנראה לא נכנס לסגר אבל בטח כן נקבל הגבלות חדשות ונציין את ימי ההולדת
של הסדרות הבאות: כתום זה השחור החדש (7 שנים), Awkwardא(9), Warehouse 13א(11), Dr. Horrible's Sing-Along Blogא(12), Mad Menא(13), Damagesא(13), The Guildא(13), Psychא(14), הפמליה (16), ה4400 (16), Queer Eyeא(17), Nip/Tuckא(17), המשרד {המקורי} (19), אוז (23), סטארגייט (23), The Daily Showא(24), חשיפה לצפון (30) ומה שכמעט בטוח יקרה בחודש יולי זה שהאתר הזה יסגר וזה אומר שזה שרשור סיכום החודש האחרון שיהיה בפורום המוכר לנו. (זה אומר שייתכן שאני לעולם לא אדע שוב מהם 10 הפורומים המועדפים עליכם
) איך שלא יהיה ואיפה שלא יהיה אני מאמין שנשרוד כקבוצה וגם את יולי נסכם יחד. (אחרי הרגשנות הזאת אני ממש אתאכזב אם יעבור עוד חודש בלי שנעבור) שאלון יעלה מאוחר יותר (או כבר מחר, על ידי מישהו) אבל לבנתיים: גלידה או עוגה? *אתם הולכים לעשות לי בעיות אפילו הפעם, נכון? עם כל מיני תשובות של זה תלוי איזה גלידה ואיזה עוגה... אז אני אבהיר לכם: אם מציעים לכם לקבל או איזו עוגה שאתם רוצים או איזו גלידה שאתם רוצים (במנה של קינוח לאדם אחד) איזה אתם מעדיפים?