עונה
שם: שהם
מקצוע: חל"ת
אני חושב על מספר שלם בין אחד לאלף, נחשו*: 33
סדרת החודש: הישרדות 40
סרט החודש: לא ראיתי
ספר החודש: קראתי המון האמת, אבל הכי נהניתי מ"סוד הקסם היפני"
שיר החודש: IF IT MAKES YOU HAPPY
דמות החודש: ניירובי מבית הנייר
למה אתם מצפים בחודש הקרוב? להיפגש עם חברים שלא ראיתי הרבה זמן מכורח הנסיבות
מה עדיף – עוד ישיבת זום או ללכת על גחלים? (זאת כמעט הייתה השאלה בפוסט הראשי) לישון
איזה שחקן טלוויזיה ישחק אותכם (או מישהו אחר מהפורום) בעיבוד הטלוויזיוני של הפורום שלנו? (זה רק עניין של זמן עד שלא ישארו להם רעיונות אחרים) שאלה טובה... קולטון היינס
האם אתם מכירים את הינשוף הזה שעושה קול כמו אזעקה שממשיכה כל הלילה? (כי הוא מטריף אותי לפעמים) חחח מכיר אבל לא חושב שזה משהו שיפריע לי למרות שהשינה שלי מאוד קלה
מה הסדרה שאתם הכי... (שיט, אני בבעיה כי אני לא רוצה להרוס שאלות שאיגור אולי ירצה להשתמש בהם)
מה יקרה בפרק ל"ג בעומר של אחת הסדרות האהובות שלכם? בטח משהו עם בון פייר שהיה גם ככה במלא סדרות אמריקאיות למיניהן חחחח

האם מישהו יכול להזכיר לי מה בכלל הקטע של שבועות? לתקוע מלא מאכלי חלב
(לא שאני בעצם זוכר את הקטע של ל"ג בעומר – יש איזה משהו עם רובין הוד יהודי?)
לפי חוק בינלאומי אתם חייבים להיות ניצב בסדרת טלוויזיה כלשהי בהווה – באיזו סדרה תבחרו? וואו יש הרבה שהייתי שמח... אבחר ב- "לא בטוחה"
האם אתם חושבים שיהיה גל שני? חוששני שכן
(האם ליתר ביטחון צריך להכניס לבידוד אנשים שהשם שלהם במקרה הוא "גל שני"?)
באיזו סדרה אתם הכי מצפים לראות איך יתייחסו לעניין הקורונה? (לא יכול להיות סדרה תיעודית) באף אחת חחחח וזה לא חוק אז לא חייבים לענות
חוטב עצים מצליח לחטוב 40 עצים ביום הראשון בעבודה. אבל בכל יום נוסף הוא מצליח לחטוב פחות עצים למרות שהוא מתאמץ באותה מידה או אפילו יותר. למה? כי ההתלהבות פחתה? מאיפה הבאת את השאלה הזאת
מי ישחק את חוטב העצים המדובר בעיבוד הטלוויזיוני? ליאם המסוורת'