05/2020 – מציצים – סיכום חודש

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא בדיוק הבן אדם המתאים לשאול

אני נמשכת לגברים מסוקסים בגיל העמידה

סילבר פוקסים כאלה

נגיד, מיסטר ביג כאלה (למרות שבתור פיטר באישה הטובה הוא היה הרבה יותר
)

LeAnnDylan

Well-known member
כן, בהחלט מסכימה עם זה

אבל גם גברים שיהיו עמידים כמו גברים.
אין דבר יותר turn off מגבר שחיף או כאלה עם סקיני ג'ינס. בעצם אולי גברים עם שיער ארוך זה טיפה יותר גרוע. בעע

limors2

Well-known member
ליהוקים מושלמים

ואיזה כיף שמייגן מולאלי תשחק אותי, עכשיו יהיה לי גם קשר לפארקס

&nbsp
Easy A מושלם.

1Shir

New member
תשובות

סדרת החודש: מהפכה במטבח
סרט החודש: אצל דידי הררי הושמע Sweet Home Alabama מי זוכר באיזה סרט הוא הושמע? (סרט שהיה בחצי השני של הניינטיז)
ספר החודש: מה שבטוח שבגלל השהות בבית הרבה יותר אנשים הוציאו ספרים לרחוב החודש
שיר החודש: Offer Nissim ft. Epiphony - Believe In Me
דמות החודש: ביבי נתניהו
למה אתם מצפים בחודש הקרוב? הישרדות VIP
מה עדיף – עוד ישיבת זום או ללכת על גחלים? (זאת כמעט הייתה השאלה בפוסט הראשי) ללכת על גחלים
איזה שחקן טלוויזיה ישחק אותכם (או מישהו אחר מהפורום) בעיבוד הטלוויזיוני של הפורום שלנו? (זה רק עניין של זמן עד שלא ישארו להם רעיונות אחרים) אנדי מ"דוסון קריק" (מרדית' מונרו)
האם אתם מכירים את הינשוף הזה שעושה קול כמו אזעקה שממשיכה כל הלילה? (כי הוא מטריף אותי לפעמים) דווקא אותו לא אבל אני מכירה המון חיות
מה הסדרה שאתם הכי... (שיט, אני בבעיה כי אני לא רוצה להרוס שאלות שאיגור אולי ירצה להשתמש בהם) הזרבובים
מה יקרה בפרק ל"ג בעומר של אחת הסדרות האהובות שלכם? זה יהיה עוד אחד מפרקי האסונות העונתיים של עקרות בית נואשות ומישהו יישרף
האם מישהו יכול להזכיר לי מה בכלל הקטע של שבועות? אתה זה שעונה כאן על שאלות אין החלפת תפקידים
לפי חוק בינלאומי אתם חייבים להיות ניצב בסדרת טלוויזיה כלשהי בהווה – באיזו סדרה תבחרו? חדשות
האם אתם חושבים שיהיה גל שני? (האם ליתר ביטחון צריך להכניס לבידוד אנשים שהשם שלהם במקרה הוא "גל שני"?)
ויהיה לצערי (לאו דווקא בקרוב)
באיזו סדרה אתם הכי מצפים לראות איך יתייחסו לעניין הקורונה? (לא יכול להיות סדרה תיעודית) הישרדות נחשב סדרה?
חוטב עצים מצליח לחטוב 40 עצים ביום הראשון בעבודה. אבל בכל יום נוסף הוא מצליח לחטוב פחות עצים למרות שהוא מתאמץ באותה מידה או אפילו יותר. למה? כי קשה לו למצוא עוד עצים
מי ישחק את חוטב העצים המדובר בעיבוד הטלוויזיוני? ריאן מ"קוונטיקו"
&nbsp
תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...
&nbsp
&nbsp

LeAnnDylan

Well-known member
אני זוכרת אותו מהסרט בעל אותו השם

עם ריס וית׳רספון בגרסה של ג׳ול.
אבל הסרט יצא בתחילת שנות ה-2000 אז בטח את מתכוונת לסרט אחר.
אבל אני לא אוהבת סרטים יותר מידי אז גם לא בקיאה בהם או בפסקולים שלהם שלא דיאן וורן כתבה.
אבל ספציפית את הדיסק של הפסקול של סוויט הום אלבמה דווקא ממש אהבתי, היו שם כל מיני שירים טובים שאהבתי בזמנו.
&nbsp
יואו איזה נוסטלגיה עשית לי עם השיר הזה! ממש אהבתי אותו פעם

&nbsp
את רוצה להיות ניצבת בחדשות?
משום מה אני מדמיינת את לירן חולצה אפורה וזה מצחיק אותי ממש

&nbsp
&nbsp

1Shir

New member
אני ההפך מלירן

אבל לפעמים מצלמים ואנשים עוברים ואין ברירה אלא להצטלם אז זה נראה לי יותר הגיוני מאשר לכתוב סמוך על סול כי אין לי כוח לכל המאפיות שלהם שם

LeAnnDylan

Well-known member
אבל אז את לא ניצבת

את סתם עוברת אורח.
וכל הקטע בלהיות ניצב זה שאין לך באמת תפקיד שאת צריכה ״כוח״ אליו

מילי08

Well-known member
הזרבובים! יואו, נוסטלגית תחילת ניינטיז חזקה

"האם מישהו יכול להזכיר לי מה בכלל הקטע של שבועות? אתה זה שעונה כאן על שאלות אין החלפת תפקידים"
כל הכבוד. לא מפחד מדיקטטורה.
&nbsp
גם אני חשבתי על לירן חולצה אפורה

didalf

Well-known member
Sweet Home Alabama פעם בשבוע ברדיו בערך

אבל אני גם מכירה רק את הסרט עם ריס וויתרספון כמו דילן.
&nbsp
"אתה זה שעונה כאן על שאלות אין החלפת תפקידים"

הסרט הוא Con Air

עם ניקולאס קייג'
את מקבלת 5 נקודות על כך שהזכרת לי את הסרט הנחמד הזה
ועוד 10 נקודות על השיר היפה הזה
&nbsp
לחלוטין על עקרות בית נואשות

אני יכול לדמיין את מארי אליס יאנג מקריינת בתחילת הפרק: "כל שנה 35 ימים אחרי פסח המשפחות בוויסטיריה ליין מתאספות למדורת ל"ג בעומר המסורתית, אבל השנה לא רק קרשים ישרפו."
&nbsp
קבלי עוד 15 נקודות
&nbsp
אנדי מדוסון קריק - מצוין - קבלי עוד 7 נקודות
&nbsp
את מכירה חיות - קבלי עוד 10 נקודות (אבל מינוס 5 כי את לא מכירה את הינשוף המדובר)
&nbsp
הזרבובים - עוד 15 נקודות
&nbsp
יש החלפת תפקידים אם אני אומר שיש - אני מחסיר לך על זה 7 נקודות
&nbsp
אם יהיה גל שני אז לפחות שיהיה בקרוב. אין לי כוח לעסק הזה יותר.
&nbsp
הישרדות נחשבת סדרה ותכלס לא ציינתי שאני לא רוצה ריאליטי. אבל את לא מקבלת על זה נקודות.
*פתאום אני חושב שריאליטי בזמן הסגר יכול להיות מעניין.
&nbsp
ריאן מקוונטיקו לא שווה. מצטער את מאבדת על זה 10 נקודות.
&nbsp
עדיין יצא לך 40 נקודות שזה מכובד מאוד.

אוי רגע שכחתי

קיבלת עוד 20 נקודות על כך שאת הראשונה שבחרה בהליכה על גחלים על פני זום.
אני לא יודע אם זה כי את חווית יותר מידי זום כמוני או סתם, אבל בכל מקרה מגיע לך.

1Shir

New member
יופי אז עברתי מנכשל לעובר

זה לא כי חוויתי יותר מדי
לא רציתי להוריד את זה ולכן נמנעה נוכחותי בליל הסדר המשפחתי
ללכת על גחלים לא נשמע לי כזה נורא אנשים עושים את זה לפעמים
אני גם ככה מתקלפת בגלל השמש וזה רק יחמיר בתקופה הקרובה

זה לא ציון מתוך מאה

60 זה ציון מאוד גבוה
(לא ספרתי לאחרים כי הם בקושי מגרדים את ה30)

1Shir

New member
ידעתי שתדע (כנראה כל מי שנולד בין 9 ל-10 ביוני יודע דברים..)

אהבתי את הקריינות

1Shir

New member
אתה יודע דברים
זה לא משנה אם ידעת מקודם או בדקת בהווה

LeAnnDylan

Well-known member
אם כבר הזכרת את קון אייר והשיר

אז הנה fun fact על הפסקול.
המפיקים של הסרט ביקשו מדיאן וורן לכתוב שיר עבור הסרט, והיא כתבה את How Do I Live עם הקול של ליאן ריימס בראש. היא שלחה את השיר לליאן שהתאהבה בו מיד.
המפיקים הלוזרים של הסרט החליטו שליאן צעירה מידי (15 בזמנו אך נראתה בת 200) מכדי לסחוב את השיר ובחרו לתת אותו לטרישה יירווד (AKA טרשת עורקים נפוצה
)
ליאן החליטה שלא אכפת לה מה המפיקים אומרים, השיר ניתן לה ולכן תקליט אותו, וכך עשתה. אך טרשת הקנאית החליטה לשחרר גם היא את השיר באותו היום שליאן שיחררה את הגרסה שלה (שהייתה יותר קאנטרית מגרסת הפופ של ליאן)
באותה שנה בפעם היחידה בהיסטורית הגראמי שתי הגרסאות היו מועמדות בקטגוריית שיר השנה (אך בסופו של דבר הפסידו לאיזה שיר שהיום אף אחד לא זוכר. כשבאותה פאקינג קטגוריה היו גם השירים Don't Speak של נו דאוט ו-I Believe I Can Fly של ר' קלי).
ליאן הופיעה עם השיר בגראמי וטרשת הופיעה באוסקר (שהייתה מועמדת והפסידה לאיזה שיר נשכח בשם My Heart Will Go On. שבטח לא שמעתם עליו)
בגראמי אגב, My Heart Will Go On לא נכלל באותה שנה של How Do I Live אז לדיאן וורן הייתה שנה חדשה ושיר חדש (I Don't Wanna Miss A thing של אירוסמית') להפסיד לסלין...

שנתיים לפני כן אגב, דיאן וורן הייתה גם מועמדת לאוסקר ואז אפילו עם שיר של סלין (Because You Loved Me) אבל הפסידה גם אז

בכלל Fun Fact נוסף והאמת שיותר עצוב מכיף על דיאן זה שהיא הייתה מועמדת 11 פעמים בקריירה שלה לשיר השנה באוסקר ומעולם לא זכתה

אבל בשורה התחתונה הגרסה של ליאן ל-How Do I Live הייתה הרבה יותר פופלארית. טרשת אומנם זכתה בגראמי בפרס זמרת הקאנטרי עבור השיר. אך הגרסה של ליאן מכרה 7 מיליון עותקים ברחבי העולם בעוד שהגרסה של טרשת מכרה פחות מ-200 אלף עותקים. והגרסה של ליאן שהתה 69 שבועות במצעד הבילבורד, שיא שמאז רק עוד 3 שירים הצליחו לשבור אותו.
וגם הגרסה של ליאן פי מיליון יותר טובה וטרשת היא סתם חרא ואנחנו (כן, אתם גם!) שונאים אותה. סוף.

למעלה