מנסה
שם: Mister Miracle
מקצוע: אמן בריחה.
אני חושב על מספר שלם בין אחד לאלף, נחשו: 62
סדרת החודש: המשרד, למרות הטבח שנעשה בג'ים ופאם בתחילת עונה 9.
סרט החודש: The Night Comes For Us.
ספר החודש: Doom Patrol, Book 1, של גראנט מוריסון.
שיר החודש: אגדודו.
דמות החודש: דווייט שרוט.
למה אתם מצפים בחודש הקרוב? לסדרה החדשה של סטיב קארל (Space Force), עוד פרקים של The Last Dance, ולחזרה של בתי הקולנוע.
מה עדיף – עוד ישיבת זום או ללכת על גחלים? ללכת על גחלים. כי אם פאם יכולה, גם אני יכול.
איזה שחקן טלוויזיה ישחק אותכם (או מישהו אחר מהפורום) בעיבוד הטלוויזיוני של הפורום שלנו? (זה רק עניין של זמן עד שלא ישארו להם רעיונות אחרים) ג'ון קרסינסקי.
האם אתם מכירים את הינשוף הזה שעושה קול כמו אזעקה שממשיכה כל הלילה? (כי הוא מטריף אותי לפעמים) דווקא מאז שקניתי רובה אוויר הוא בשקט.
מה הסדרה שאתם הכי... (שיט, אני בבעיה כי אני לא רוצה להרוס שאלות שאיגור אולי ירצה להשתמש בהם) ההיא שמשחק בה ההוא.
מה יקרה בפרק ל"ג בעומר של אחת הסדרות האהובות שלכם?
די פשוט - לזלי תנסה להרים מדורה לכל פאוני, רון יהיה זה שיבעיר (ואולי גם ישרוף לעצמו את השפם והגבות בגלל גרי/ג'רי/לארי/טרי/לני), טום ימציא מוצר חדש "חליפה נגד עשן מהמדורה", אפריל תעמוד בצד ותשכנע אנשים להיכנס לתוך האש, דונה תשב במרצדס מרחוק עם שייק כלשהו, כריס ירוץ מסביב למדורה 223958 פעמים, בן לא יבין מה המטרה של כל הדבר הזה, ואן תטפל בכוויות של אנדי.
האם מישהו יכול להזכיר לי מה בכלל הקטע של שבועות?
7 שבועות שעברו מאז יציאת מצרים למתן תורה.
לגביי ל"ג בעומר - מועד סיום מנהגי האבלות שהונהגו עקב מועד סיום מותם של המונים מתלמידי רבי עקיבא.
לפי חוק בינלאומי אתם חייבים להיות ניצב בסדרת טלוויזיה כלשהי בהווה – באיזו סדרה תבחרו?
הארלי קווין. לא מעניין אותי שזה לא אפשרי טכנית.
האם אתם חושבים שיהיה גל שני?
בוודאי. השאלה מתי וכמה.
באיזו סדרה אתם הכי מצפים לראות איך יתייחסו לעניין הקורונה? (לא יכול להיות סדרה תיעודית) האורוויל. מעניין לראות את ההסתכלות של סת' מקפארלן "מהעתיד" על זה.
חוטב עצים מצליח ללחטוב 40 עצים ביום הראשון בעבודה. אבל בכל יום נוסף הוא מצליח לחטוב פחות עצים למרות שהוא מתאמץ באותה מידה או אפילו יותר.
למה? כי מציקים לו.
מי ישחק את חוטב העצים המדובר בעיבוד הטלוויזיוני? ניק אופרמן.