05/2020 – מציצים – סיכום חודש

LeAnnDylan

Well-known member
חח כבר עניתי לניק

נראה לי מצחיק למדיי אם טיילור תהיה פאנגירל של מישהי אחרת
או שהיא סתם תתפנגירל על שיימלס ותשכח מהצד המוזיקלי של הטירוף שלך

&nbsp
וכן, מה יש לי עוד לעשות בחיים חוץ מלראות סדרות? אני לא עובדת אז זה מסתדר. למרות שבתאכלס תחשבי שחוץ ממפרשים שחורים שיש לה 4 עונות, ושתי עונות וחצי של המאה שהספקתי- שאר הסדרות זה רק עונה אחת או חלק ממנה שהייתי בפיגור וצריכה להשלים, אז זה לא כל כך נורא.
&nbsp
האמת שזו הייתה הפעם הראשונה שראיתי את Easy A, ידיד שלי חפר לי שאני צריכה לראות את, אבל לא היה באחת הפלטפורמות שאני משלמת להן במילא, והיה רק באמזון פריים בתשלום. ולא רציתי לשלם לזה. ואז ראיתי בהולו שזה אמור להיות משודר באיזה רשת ברודקאסט כלשהי אז שמתי להקלטה, אבל אז כשבאתי לראות קלטתי שגם אין לי אפשרות לשים CC וגם זה עם פרסומות שהרשת לא מאפשרת להעביר, אז התעצבנתי ופשוט שילמתי לאמזון כדי להשכיר את הסרט ב-$4. תאכלס היה שווה בשביל הנוחות וגם כי זה באמת סרט ממש חמוד. אבל עדין מעצבן. זה בערך אחד הדברים היחידים שאני מתגעגעת אליהם בארץ. למרות שמצד שני אין לי כוח להורדות לא חוקיות בכלל. אבל הייתי רוצה שתהיה לי האופציה.
&nbsp
ובספר מלמדים מילים רנדומליות בעברית לפי נושאים. הנה כמה דוגמאות:

didalf

Well-known member
שתגעי לך שהטיתי את כל הראש

כדי לראות את התמונות האלה. נראה חמוד

&nbsp
אבל אובססיה לטיילור זה חלק משמעותי בדמות שלי
טוב נראה.
&nbsp
לא הבנתי מסתומרת אי אפשר להקליט ולהעביר פרסומות?

ולמה אין לך אופציה להורדות?

LeAnnDylan

Well-known member
אוי סליחה

חברה שלי שלחה לי את התמונות האלה כי הספר אצלה ובטלפון הן מופיעות כמו שצריך, לא חשבתי להסתכל איך זה עלה בפורום
איזה משונה זה.
&nbsp
לגבי הקלטות, מכיוון שאני מקליטה דרך הולו, לפעמים יש להם הסכמים עם רשתות מסוימות או זכויות על תכנים מסוימים ואז כשאת מקליטה דברים, את יכולה להריץ קדימה ואחורה כמה שאת רוצה. אבל בדברים מסויימים, הספונסרים לא מאפשרים את זה ואת נתקעת עם פרסומות כאלה כמו ביוטיוב שזה סופר לך אחורה את השניות לפני שאת יכולה להריץ. אבל בניגוד ליוטיוב שאת יכולה להעביר את הפרסומת אחרי (לרוב) 5 שניות, כאן את נאצלת לצפות בפרסומות מלאות של 2 ד'. זה לרוב קורה עם משחקי פוטבול. שזה קצת מעצבן
או עם סרטים.
**אם תשמשי במקליט חיצוני ותקליטי בעצמך תכנים, כמובן שאת יכולה להעביר מה שאת רוצה.
&nbsp
לגבי הורדת תכנים, זה פשוט לא חוקי. ובניגוד לארץ, כאן גם יש אכיפה של זה.
אז אם פעם ראשונה הורדת משהו לא חוקי, את מקבלת אימייל אזהרה מה-FBI (והוא די מפחיד כי הם רושמים לך את כל הפרטים של ההורדה, מאיזה אתר, מה שם הקובץ, באיזה תאריך ולאיזה תיקייה במחשב הוא ירד. טוב שלא רושמים גם מה לבשתי באותו יום
)
אם התעלמת מזה והורדת שוב, ספקית האינטרנט של רשאית לבטל לך את המנוי ללא התראה, וזה יפגע לך בקרדיט, מה שאומר שאם תנסי להתחבר לספק אינטרנט אחר, הם מריצים את היסטוריית הקרדיט שלך ויופיע להם שהספקית הקודמת שלך ביטלה אותך בגלל פגיעה בזכויות יוצרים והם רוב הסיכויים לא ירצו לפתוח לך חשבון חדש.
בהנחה והצלחת לפתוח חשבון חדש (נגיד על השם של הבן זוג שלך) אבל לא עברת דירה אז את עם אותה כתובת IP עדין, בפעם השלישית שתורידי משהו לא חוקי את כבר מסתכנת במאסר.
אז כן, אין הורדות לא חוקיות בבית שלי

didalf

Well-known member
מההה זה נשמע נוראי

מזל שפה לאף אחד לא אכפת, איזה סיוט.

מילי08

Well-known member
אמא'לה! בחיים אני לא אגור במדינה המפחידה הזאת

כלומר, אני חושבת שהם צודקים לגבי זכויות יוצרים (למרות שגם אני קצת עבריינית אבל מצד שני - כמה קלטות רדיו הקלטנו פעם? [מי שעוד זוכר שהיו קלטות..] מהרדיו, מחברים... זה תמיד היה נהוג.)
אבל החדירה המטורפת לפרטיות ולמקומות האישיים מעוררת בחילה.

LeAnnDylan

Well-known member
מצד אחד כן

מצד שני הם מנסים לעשות שהכל יהיה נגיש ופשוט יותר כדי לעודד אנשים לרכוש תכנים מקוריים.
וגם ביננו, זה גם יותר משתלם פה.
בארץ להורים שלי יש חבילה טלוויזיה של YES ויחד עם האינטנרט הם משלמים הרבה יותר ממה שאני משלמת פה על אינטרנט, חבילת כבלים, נטפליקס, הולו+HBO, אמזון פריים, אפל טי-וי, דיסני+, ערוץ הסטרימינג המטופש של CBS ואפל מיוזיק.

מילי08

Well-known member
וזה מצוין וחשוב להנגיש

במקום שהכל יהיה כל כך יקר שהאופציה הסבירה שרוב האנשים יעדיפו תהיה לא חוקית.
אבל עדיין, מילא לומר לך מה הורדת ומאיזה אתר, אבל זה שיש גישה לתוך המחשב האישי ויותר מזה (מזכיר כמה פרקים שראיתי באשה הטובה/ הטובות לקרב), זה ממש האח הגדול מהסוג הגרוע ביותר.
אם היינו שומעים על זה במשטרים שהם יותר טוטליטריים במהות שלהם, כמו רוסיה, סין וכו' (שברור שגם שם זה נעשה), היינו מזדעזעים, אבל לארה"ב מותר כי הם רואים עצמם כשומרי החוק של כל העולם (ואז גם שולחים חיילים אלפי קילמוטרים הרחק מארה"ב כדי להילחם במלחמה לא להם).

וואו, זה נשמע מטורף

אבל באמת צריך לאכוף זכויות יוצרים
אני משתדל להיות חוקי כמה שאפשר יש לי מינוי לנטפליקס ואמזון.
יש לי גם מינוי לסטינג ככה שאני טכנית משלם על טכני טלוויזיה של יס. אבל יס שמים כתוביות בעברית בעוד אני מעדיף באנגלית ובכל מקרה לא נוח לצפות דרכם אז זה יותר בתקן של כבוד.

didalf

Well-known member
אני די בטוחה שאפשר להגדיר כתוביות באנגלית ביס

גם אני רוצה לדעת למה זה לא אופציה עבורך

האם בגלל שאת גרה באמריקה זה אומר שאת לא יכולה לקבל קלטות מהדודה באמריקה?
&nbsp
הספר נראה באמת מצחיק

LeAnnDylan

Well-known member
זה בדיוק מה שזה אומר

כבר הסברתי לעדי מה הבעיה עם הורדות. אבל אני רק אוסיף כאן שגם שירותי VPN בתשלום לא אפקטיביים.
ניסיתי פעם כמה מהם, לא כדי להוריד משהו לא חוקי חלילה, אלא כדי לשנות את כתובת ה-IP שלי לסיאטל כדי שאוכל לצפות במשחק בית של הסיהוקס, ולמרות שבלוח השידורים הופיע לי הלו"ז של סיאטל כאילו אני שם, ברגע שניסיתי להפעיל את המשחק עצמו זה רשם לי שאני מחוץ לטריטוריה
מה שמוזר היה שהוא לא נתן לי בשלב הזה אפילו לצפות במשחק ברשת המקומית שבה כן הייתי כי גם אותה כאילו לא זיהה לגמרי, אז זה סתם השאיר אותי במצב לימבו כזה שאני לא יכולה לצפות בשום דבר.

ממה הגיף שלך?

וואו, השקעת מאוד בשאלה על ליהוק לפורום. יפה.
אבל מי זה קנדל מזהות בדויה?
&nbsp
חגים צריכים סיפור מגניב, אחרת אני לא מתכוון להתייחס אליהם ברצינות.
&nbsp
איזה כיף שהמאה חוזרת באמת. אני גם מצפה לשיחות שלנו על כך פרק. (אם כי את בטח תעצבני אותי עם כל מיני דעות)
&nbsp
אני מרשה לך להיות ניצבה בה100. תכלס התכוונתי לכתוב שאפשר גם סדרות מהעבר.

LeAnnDylan

Well-known member
מפרשים שחורים

צירפתי קישור לסצינה ממנו הוא לקוח. זה מהפרק הראשון של העונה הראשונה ודי בהתחלה אז הוא לא מספיילר כלום.
&nbsp
קנדל זה טרי או'קווין ששיחק במלא דברים אחרים. אז אתה בטוח יודע מי השחקן.
https://www.imdb.com/name/nm0642368/?ref_=tt_cl_t11
הוא פשוט הראשון שעלה לי לראש כשחשבתי על מישהו רע בעמדת מפתח

אבל אולי הוא קצת זקן מידי לגלם אותך אז אני אבחר במקומו מישהו אחר.
אחרי מחשבה קלה החלטתי לבחור את ג'ייסון בייטמן, כי בסדרה אתה מבריח סמים עבור הנהלת תפוז כדי לשחד אותם לשמור על הפורום בחיים.
&nbsp
אני אעצבן אותך? אתה בכלל זה שמעצבן אותי עם כל ה"אני בעד הטובים" שלך כאילו אנחנו צופים בפאוור ריינג'רס

מה שמעצבן בזה במיוחד זה שאתה בכלל רשע אז אתה לא יכול להיות בעד הטובים

&nbsp
ותודה על האישור להיות ניצבת
אולי אסלח לך על זה שאתה מרשע.
&nbsp
ומצטערת שאין לי סיפורי היסטוריית חגים מגניבים. אבל אם אתה מתעקש אז אספר לך סיפור משפחתי מטומטם שמתאר את אווירת שבועות אצלנו בבית. שבועות זה החג היחיד שאנחנו חוגגים עם המשפחה מצד אמא שלי. מכיוון שאמא שלי היא כמוני ולא אוהבת אנשים במיוחד, יש לה רק 2 אחיות (מתוך איזה 30) שהיא מוכנה לחגוג איתן עדין

אז מידי שנה שתיהן באות אלינו +הילדים/נכדים שלהן ואנחנו חוגגים חג מצומצם של בערך 20 אנשים, אבל כנראה שלהן לא מספרים את זה כי הן מכינות מספיק אוכל כדי להאכיל מדינה באפריקה, וחלק מהמסורת שלהן זה להטיח עלבנות אחת בשניה. אז אחת האחיות טועמת מהפסטה שאמא שלי מכינה ואומרת "יואו ע' איזה פסטה דוחה יצאה לך" *תוך כדי שהיא ממשיכה לאכול* ואז אמא שלי בינתיים מעמיסה לעצמה בפעם השניה לצלחת איזה פסטה שאחותה הכינה ומגיבה ב"גם שלך מזה דוחה" וממשיכה לאכול.
&nbsp

זה חתיכת סיפור יפה והמסורת נשמעת לי הזויה

כי אצלי במשפחה יכולים לרדת על הרבה דברים - אבל לומר למישהו שהמנה שהוא הכין לא טובה... זה כאילו דבר נוראי לחלוטין.
אפילו אם האדם אומר בעצמו על מה שהוא הכין שזה יצא לא טוב, צריך להיות נימוסיים ולא להסכים.
&nbsp
אבל אני אוהב לעודד את האחיינים שלי הקטנים כשמנה מסויימת מגעילה להם והם עוד לא יודעים להסתיר את זה - אז אני אומר: "אסור להגיד איכס על אוכל - אז פשוט תעשו פרצוף, ותדחפו את זה הרחק מכם"
&nbsp
יש מסורת לי, לאחותי ובעלה שאנחנו מאוד אכזריים אחד עם השני כשאנחנו מרכיבים פאזלים.
&nbsp
אני אהיה בעד הטובים כמה שבא לי.
מצטער שאת רוצה שהרעים ינצחו. אם זה הקטע שלכם אז ממש הצליח לכם שם עם הנשיא.
&nbsp
ג'ייסון בייטמן הוא בחירה טובה מאוד.
אבל ראיתי את זה באיחור וכבר החתמתי את טום הולנד לתפקיד.

LeAnnDylan

Well-known member
כן, אנחנו די משונים

אבל אני רוצה לציין שקודם כל, האוכל לא באמת דוחה. למעשה שתיהן מבשלות מעולה. זה כנראה הקטע שלהן להטיח עלבונות אחת בשניה לכיף.
ושנית זה רק במשפחה מצד אמא שלי.
במשפחה מצד אבא שלי אנחנו מנומסים. אף אחד לא מעיז להגיד משהו רע על האוכל של דודה שלי. מצד שני, יש לה גם את האוכל הכי טעים בעולם אז אין סיבה למישהו להגיד שזה לא טעים.
&nbsp
אני לא באמת יודעת מי זה טום הולנד (כאילו חוץ מהעובדה שאתה חופר עליו כל הזמן. ז"א, אם אראה אותו על המסך שלי, סביר להניח שלא אדע שזה הוא, אבל אם תעלה תמונה שלו אז אני אגיד לעצמי אהה זה) ואם להודות באמת, בערך כל תמונה של בחור שני שאתה או עדי מעלים נראה לי אותו בחור. אלא אם אתם באמת מעלים על הזמן תמונה של אותו בחור
בעצם לא, אני זוכרת כמה פעמים שרשמת שני שמות שונים אבל הם כולם נראים לי באותו סגנון של בחורים בריטים רזים בני 15 עם מחסור בויטמין D.
אבל! אם כבר ליהקת אותו, אז בסדר. אוותר לך. אבל אני דורשת שגם הוא יבריח סמים כדי להשאיר את הפורום בחיים!
&nbsp
וכן, תמשיך להיות בעד הטובים כדי שימשיכו להיות לי סיבות לכעוס עליך. זה מעביר לי את הזמן יופי. וטראמפ אגב הוא לא רע, הוא סתם חמור שמוקף ב-בבונים חסרי אינטליגנציה.

מילי08

Well-known member
תודה! גם אני לא מבינה את הקטע

של הילדודס השחיפים האלה שאמורים להיות חתיכים

למעלה