05/2020 – מציצים – סיכום חודש

1Shir

New member
רק תיקון אחד

אני דווקא זוכרת את Sunny Came Home
&nbsp

&nbsp
אבל ברור ש- Don't Speak היה אמור לזכות
מסוג השירים שתמיד אזכור את הרגע ששמעתי אותם לראשונה
סוף 1996 ברמה"ש
שיר נצחי

LeAnnDylan

Well-known member
נשבעת שהתכוונת לכתוב בסוגריים ״חוץ משיר״

האמת היא שגם אני זכרתי אותו אחרי שנכנסתי לקישור, אבל הענין הוא שביחס לשירים האחרים ממש לא מגיע לו לזכות. גם לא אז.

didalf

Well-known member
"טרשת"

דווקא אני מכירה את השיר השני שכן זכה אבל לא את זה של ליאן.

LeAnnDylan

Well-known member
מה? באיזה שנה נולדת??

איך את לא מכירה את השיר של ליאן

כאילו בסדר שלא מכירה את המילים וזה, אבל כשהיא מגיעה לפזמון זה לא נשמע לך מוכר?

לא הכרתי בחיים מישהו שלא מכיר את השיר הזה. היו הרבה שכשאני אומרת להם את השם הם כזה "אין לי מושג מה זה" אבל אז אם אני משמיעה להם את זה, כל פעם שהיא מגיעה לקטע שלפני הפזמון "and tell me now" הם כזה "אההה כן, מכירים"

וואו, זה חתיכת סיפור

ואני ממש לא מבין במוזיקה אז את רוב השמות בכלל לא הכרתי - אני כן יודע מי הם נו דאוט, סלין דיון ואירוסמית'.
דיאן וורן נשמע כמו שם מוכר אבל אני לא מצליח לשייך
&nbsp
אבל זה נשמע מרתק.
אני כן מזהה לרוב שירים ששמעתי וSunny Came Home הוא מצויין. אני שמח שהוא זכה כי Don't Speak לא היה צריך לזכות בשום דבר כדי שאני אזהה ואזכור אותו רק מהשם.
&nbsp
עכשיו החלק הלא נעים... מצאתי את הגרסה של "טרשת" לשיר how do I live (שבאופן כללי נשמע מוכר, אבל לא זכור לי שהותיר רושם עלי) ו... לא אהבתי אותו יותר מהגרסה של ליאן ריימס, אבל גם לא אהבתי אותו פחות.
תכלס ציפיתי לאיזה הבדל משמעותי בין הגרסאות, אבל הן נשמעות מאוד מאוד דומות.
אולי הגרסה של "טרשת" הצליחה פחות כי היא הייתה קשורה לסרט של ניקולאס קייג'?
&nbsp
*ורגע ליאן בקליפ הזה היא בת 15? זה מסוג הדברים האלו שאתה רואה סדרת תיכון וחושב וואו בחרו בשחקנית שממש לא נראית בגיל תיכון, ואז אתה מגלה שהיא בעצם באמת בגיל תיכון. (זה קרה בדוסון קריק די באותם שנים)
**ועוד רגע, היא הייתה בת 15 ובטקס הענקת פרסים יחד עם ר' קלי... זה לא נשמע טוב.
&nbsp
אבל וואו איזה עשור מעולה למוזיקה זה היה. ומה יש לנו עכשיו לכל הרוחות?

LeAnnDylan

Well-known member
בסדר השמות לא בהכרח מוכרים

דיאן וורן היא כותבת שירים, לרוב האוכלוסיה לא אכפת מי כותב את השיר שהם אוהבים אז אנשים לא מכירה את השם שלה.
אבל אני לא רוב האוכלוסיה, ובתור ילדה החלום שלי היה להיות כותבת שירים ודיאן הייתה מושא ההערצה שלי. אולי אתה לא מכיר את השם שלה, אבל אתה בטוחה מכיר את היצירות שלה.
ליאן ריימס וטרשת הן זמרות קאנטרי אז הגיוני שלא בהכרח תכיר אותן. למרות שבארץ זה תמיד "ליאן? אהה זאת מחופשיות על הבר" אז כן, היא זו ששרה את ארבעת השירים המקוריים של הסרט (ודיאן וורן אגב היא זו שכתבה אותם)
&nbsp
טרשת האמת נחשבת רויאלטי בארה"ב כי היא נשואה לאיזה זמר קאנטרי סופר אהוב (גארת' ברוקס) אבל שניהם מזעזעים ורפובליקנים אז אנחנו לא אוהבים אותם.
&nbsp
בת ה-15 שבי סביר להניח הייתה מזמינה אותך לדו קרב עד המוות על ההערה על הגרסאות של שתיהן. אבל היום הונסטלי באמת לא אכפת לי. אני עדין מתעבת את טרשת כי היא גנבה את השיר לליאן. אבל ליאן זמרת פי מיליון יותר טובה ממנה אז לא משנה לי מה חסרי טעם אחרים חושבים.
&nbsp
וכן, היא בת 15 בקליפ. וזה בסדר, היא נראתה ככה בטקס הענקת הפרסים. אני בטוחה ששום פדופיל לא מצא את זה מושך

LeAnnDylan

Well-known member
וגם חשוב לי לציין

שלמרות שהיא נראתה בת 200 פעם, היום (בגיל 37) היא נראית נורמלי

didalf

Well-known member
חחחח בדיוק

אני גם מכירה אותה רק מחופשיות על הבר

וגם טיילור אוהבת אותה והיא נתנה לה השראה לרצות להיות זמרת ולהופיע.

LeAnnDylan

Well-known member
כולם צריכים לאהוב אותה! היא מהממת

בדיוק השבוע ראיתי את התוכנית אירוח של קלי קלרקסון ובראיון עם אליזבת' מוס (ההיא מסיפורה של שפחה, זה השם שלה?
) קלי שאלה אותה מה גרם לה להיכנס למשחק והיא אמרה שכשהייתה בת איזה 11 היא רצתה להיות זמרת קאנטרי ואז בדיוק ליאן פרצה עם Blue (בגיל 13) והיא אמרה לעצמה, טוב, יש כבר כזאת אז אני אבחר במשחק

וקלי קלרקסון גם אמרה שזה בערך הסיפור שלה כי היא וליאן מאותו מקום בטקסס (לא בדיוק באותה עיירה, אבל באותו מחוז בדאלאס) ואחרי שהיא ראתה שליאן פרצה היא הייתה כל כך מיואשת כי חשבה שאין שום סיכוי בעולם ששתי ילדות מאותו איזור נידח יהיו זמרות

&nbsp

מילי08

Well-known member
את sunny came home תמיד אהבתי

שיר סתמי וחמוד ונעים באוזן.
וכמה שצפיתי פעם ב MTV, אני לא בטוחה שראיתי את הקליפ אי פעם.

LeAnnDylan

Well-known member
כשחושבים על זה אני גם לא חושבת שראיתי את הקליפ של זה אף פעם

זה שיר כזה של מסיבת כיתה בבית ספר יסודי.

1Shir

New member

אמא שלי קנתה כזה רק "מעודן" בדיוק דיברתי איתה על זה
אבל אני לא שותה כאלה (דורי שכותב כאן שותה כאלה ויש לו יחס מאוד אמביוולנטי אליהם משום מה)
אני שותה של מכונות ברד למשל אייס ארומה או בתי קפה אחרים ולפעמים בחנויות תחנות דלק (אצל מנטה יש קפה ג'ו) או גם במקומות אחרים
&nbsp
היה טעים? :)

limors2

Well-known member
כן, ממש טעים!

אבל יש לי סטנדרטים שונים- זו הייתה הפעם הראשונה בשנה+ ששתיתי קפה שהיה בו סוכר, ומתתי מעייפות

dory391

New member
לא שתיתי חודשיים, עד לפני שבוע
אני אמביוולנטי כמעט לגבי כל מה שאני מכניס לגוף.ברור לי שלא מדובר במוצר המומלץ של משרד הבריאות.

מנסה

שם: Mister Miracle
מקצוע: אמן בריחה.
אני חושב על מספר שלם בין אחד לאלף, נחשו: 62

סדרת החודש: המשרד, למרות הטבח שנעשה בג'ים ופאם בתחילת עונה 9.
סרט החודש: The Night Comes For Us.
ספר החודש: Doom Patrol, Book 1, של גראנט מוריסון.
שיר החודש: אגדודו.
דמות החודש: דווייט שרוט.
למה אתם מצפים בחודש הקרוב? לסדרה החדשה של סטיב קארל (Space Force), עוד פרקים של The Last Dance, ולחזרה של בתי הקולנוע.

מה עדיף – עוד ישיבת זום או ללכת על גחלים? ללכת על גחלים. כי אם פאם יכולה, גם אני יכול.

איזה שחקן טלוויזיה ישחק אותכם (או מישהו אחר מהפורום) בעיבוד הטלוויזיוני של הפורום שלנו? (זה רק עניין של זמן עד שלא ישארו להם רעיונות אחרים) ג'ון קרסינסקי.

האם אתם מכירים את הינשוף הזה שעושה קול כמו אזעקה שממשיכה כל הלילה? (כי הוא מטריף אותי לפעמים) דווקא מאז שקניתי רובה אוויר הוא בשקט.

מה הסדרה שאתם הכי... (שיט, אני בבעיה כי אני לא רוצה להרוס שאלות שאיגור אולי ירצה להשתמש בהם) ההיא שמשחק בה ההוא.

מה יקרה בפרק ל"ג בעומר של אחת הסדרות האהובות שלכם?
די פשוט - לזלי תנסה להרים מדורה לכל פאוני, רון יהיה זה שיבעיר (ואולי גם ישרוף לעצמו את השפם והגבות בגלל גרי/ג'רי/לארי/טרי/לני), טום ימציא מוצר חדש "חליפה נגד עשן מהמדורה", אפריל תעמוד בצד ותשכנע אנשים להיכנס לתוך האש, דונה תשב במרצדס מרחוק עם שייק כלשהו, כריס ירוץ מסביב למדורה 223958 פעמים, בן לא יבין מה המטרה של כל הדבר הזה, ואן תטפל בכוויות של אנדי.

האם מישהו יכול להזכיר לי מה בכלל הקטע של שבועות?
7 שבועות שעברו מאז יציאת מצרים למתן תורה.
לגביי ל"ג בעומר - מועד סיום מנהגי האבלות שהונהגו עקב מועד סיום מותם של המונים מתלמידי רבי עקיבא.

לפי חוק בינלאומי אתם חייבים להיות ניצב בסדרת טלוויזיה כלשהי בהווה – באיזו סדרה תבחרו?
הארלי קווין. לא מעניין אותי שזה לא אפשרי טכנית.

האם אתם חושבים שיהיה גל שני?
בוודאי. השאלה מתי וכמה.

באיזו סדרה אתם הכי מצפים לראות איך יתייחסו לעניין הקורונה? (לא יכול להיות סדרה תיעודית) האורוויל. מעניין לראות את ההסתכלות של סת' מקפארלן "מהעתיד" על זה.

חוטב עצים מצליח ללחטוב 40 עצים ביום הראשון בעבודה. אבל בכל יום נוסף הוא מצליח לחטוב פחות עצים למרות שהוא מתאמץ באותה מידה או אפילו יותר.
למה?
כי מציקים לו.
מי ישחק את חוטב העצים המדובר בעיבוד הטלוויזיוני? ניק אופרמן.

מילי08

Well-known member
תשובות לעניין

התקבלת.
&nbsp
לגבי לג בעומר בפאוני - אני לגמרי רואה את זה כמו שכתבת

didalf

Well-known member
יאא הפרק של פארקס נפלא

יותר טוב משלי. אבל חלק מהרעיונות דומים

ניק אופרמן לגמרימתאים להיות חוטב עצים.

למעלה