עונה
שם: עדי
(זה לא משתנה אף פעם
).
מקצוע: מזכירה רפואית
.
אני חושב על מספר שלם בין אחד לאלף, נחשו*:1.
*הכי קרוב מקבל אדום לכמה ימים
סדרת החודש: זה בין בוש לFBI MW.
סרט החודש:
.
ספר החודש: חוק ומסג של ברנדון סנדרסון (קריאה בפעם שנייה).
שיר החודש:אין לי.
דמות החודש: מרי מבאטוומן.
למה אתם מצפים בחודש הקרוב? שייגמר החרא של הקורונה ושמשקפי השמש שלי יחזרו מהאופטומטריסט ואז אני אצטרך למצוא תירוץ חדש למה אני לא מתחילה לעשות ספורט.
מה עדיף – עוד ישיבת זום או ללכת על גחלים? (זאת כמעט הייתה השאלה בפוסט הראשי) לא עשיתי אף פעם ישיבה בזום, אבל ללכת על גחלים לא נשמע כיפי במיוחד.
איזה שחקן טלוויזיה ישחק אותכם (או מישהו אחר מהפורום) בעיבוד הטלוויזיוני של הפורום שלנו? (זה רק עניין של זמן עד שלא ישארו להם רעיונות אחרים) הדמות שלי תהיה נחשה מדברת ומי שתובב אותה זו קריסטין ריטר(ג'סיקה ג'ונס) או רובי רוז (זה היה אחד הקשים, חפרתי לעצמי חור עם התשובה הזאת כי הייתי צריכה למצוא שחקנית שאני אוהבת את הקול שלה.)
האם אתם מכירים את הינשוף הזה שעושה קול כמו אזעקה שממשיכה כל הלילה? (כי הוא מטריף אותי לפעמים) לא.
מה הסדרה שאתם הכי... (שיט, אני בבעיה כי אני לא רוצה להרוס שאלות שאיגור אולי ירצה להשתמש בהם) הכי מה?
מה יקרה בפרק ל"ג בעומר של אחת הסדרות האהובות שלכם?
*עדי
- אני בוחר בשבילך את באטוומן, גם את צריכה לענות.
איזה כיף שמקדישים שאלה במיוחד עבורי
. בבאטוומן זה ממש קל, אליס ומאוס יציתו שריפות בכול העיר והפרק ייגמר בזה שקייט ומרי ולוק ישבו וישתו אלכוהול מסביב למדורה או חבית כזאת.
האם מישהו יכול להזכיר לי מה בכלל הקטע של שבועות?
(לא שאני בעצם זוכר את הקטע של ל"ג בעומר – יש איזה משהו עם רובין הוד יהודי?) אין לי מושג
לפי חוק בינלאומי אתם חייבים להיות ניצב בסדרת טלוויזיה כלשהי בהווה – באיזו סדרה תבחרו?
*(אני מבהיר שאי אפשר לומר שאתם לא רוצים, כי זה חוק, אם לא תבחרו אז יענו אותם עד שתגידו מה הסדרה שהכי לא הייתם רוצים להיות ניצב בה וישימו אותכם בה)
למה אני מרגישה שיש לך משהו נגדי?
NCIS לוס אנג'לס למרות שאני כבר לא כזה אוהבת אותה אבל אני אוכל להיות באותה סצנה עם כריס אודונל או סתם לשבת בבר הזה שלהם וגם לא אכפת לי להיות גופה באיזו סדרת משטרה, כמה קשה זה כבר יכול להיות?
האם אתם חושבים שיהיה גל שני?
(האם ליתר ביטחון צריך להכניס לבידוד אנשים שהשם שלהם במקרה הוא "גל שני"?)
כן וכן.
באיזו סדרה אתם הכי מצפים לראות איך יתייחסו לעניין הקורונה? (לא יכול להיות סדרה תיעודית) חוק וסדר מדור מיוחד, אני בטוחה שבשנה הבאה יהיה פרק שיתרחש פרק בזמן המגיפה או שלא קוראים לי עדי
.
חוטב עצים מצליח ללחטוב 40 עצים ביום הראשון בעבודה. אבל בכל יום נוסף הוא מצליח לחטוב פחות עצים למרות שהוא מתאמץ באותה מידה או אפילו יותר. למה?
מי ישחק את חוטב העצים המדובר בעיבוד הטלוויזיוני? כי העצים חכמים יותר מהחוטב וגם עקשנים יותר ולא נותנים לו לחטוב אותם. ומישהו חתיך צריך לגלם את החוטב, אולי מה שמו שמשחק את ת'ור?