04.04.04

THE gray

New member
04.04.04

בתאריך זה עולה השאלה הבאה- איזה יסוד הייתם מתאימים לכל בן- החכם? הרשע? התם? וזה שאינו יודע לשאול? אני הייתי נותן לחכם את יסוד האדמה כי חוכמה נוצרת רק רכאשר מישהו יציב וחזק מספיק כדי להגיע להחטה הנכונה. את התם הייתי נותן ליסוד המים מכיוון שתמימות היא תופע של התחשבות הרגשות בלבד והתעלמות מהצד השכלתני שבנו. עכשיו את האוויר ואת האש לא יודעל אן להתאים כי זה נורא קל להגיד שהרשע הוא האש כי הוא רושף הכל אבל האש גם מחממת אותנו ככה שלא נראה לי בסדר לייחס לה תכונות של רשע, וגם לא לאוויר כי למרות שהוא לפעמים מייבש ולא מתחשבת הוא נושא איתו את החמצן שגורם לנו לחיות.. מה אתם אומרים?

RainBird

New member
דווקא הייתי הולך אחרת: חכם: אוויר, יסוד של מחשבה ומנטליות לתם: אדמה, הבסיס. יסוד יציב שאינו מושחת. לרשע: אש כי זה פועל לפי תשוקות ליבו,(למרות שאני לא מאמין שיש אנשים רעים, יש רק אנשים לא מתחשבים ואינטרסנטים שמרוויחים על חשבון אחרים.) ולזה שאינו יודע לשאול את המים: הרגש והאינטואיציה: כי מזה מורכב עולמו, ולא מה סמלי המילים. עולמו טהור כמו המים. ארדן.

THE gray

New member
אכן...

נשמע לי הגיוני יותר ממה שחשבתי.. עוד אנשים?

גם אני אהבתי את הרעיון של ארדן...

והאפור,קבל ח"ח על הרעיון להקבלה. חביב הקסם

THE gray

New member
זה לא רעיון..

זה מסר אלוהי... אני אפרט בהמשך... אני שיכור מדיי כדי להיכנס לרעיונות פילוסופים שלא נדבר על מאגיים... אתם האנשים הכי טובים שיש אל תשכחו את זה לעולם!!נבחרתם

P o M i K i

New member
יש:)

האפור שיכור זה בין הדברים היותר מצחיקים שיש:) איזה מסר אלוהי קיבלת הפעם? שישנו את כל הריצוף של החדר אוכל?:) חוץ מזה אני צריך לדבר איתך, למה אתה אף פעם לא ניכנס לאי סי?

THE gray

New member
עבודה עבודה...

המסר הפעם היה שעינתוש עוזבת את חבר שלה... חבל... חבוב אני גם מחפש אותך כבר כמה זמן.. היום יש סדר מחר אני חוזר ונדבר לנו:)

למעלה