02x04

Nitzan122

New member
הוא ישודר

ביום רביעי בארה"ב הוא יגיע לרשת ביום חמישי, בקשר לתרגום אין לי מושג

snoop cat

New member
שאלות לגבי הפרק... ../images/Emo58.gif

אני הבנתי שוויביל קיבל שיחה "אנונימית" (מהבית של לוגן משום מה...) שאומרת שקרלי היה אחראי לתאונת האוטובוס. ואמרו שקרלי נשכר ע"י מש' פיצפטריק כדי להתנקם בסרבנדו.סרבנדו זה מישהו מחבורת האופנוענים? ולמה שהפלה של אוטובוס מהצוק תהווה נקמה באחד האופנוענים? כאילו בגלל שמצאו את העגיל של וויביל זה מרמז שהוא מעורב/אשם?...

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gif204

סרבנדו זה אחד מהאופנוענים דיברו עליו כבר ב202 כששתי בנות מדברות על זה שהוא היה גם אופנוען קשוח וגם מצטיין בלימודים או משו... אבל וויבל גם אמר שזה לא הגיוני שזאת הסיבה לזה... לא יודעת גם לי הקטע הזה לא היה כל כך ברור...

dalida1988

New member
../images/Emo58.gifשלום לכולםםם../images/Emo58.gif

טוב עשיתי מרתון אתמול לכל הפרקים של ורוניקה לכלללללל הארבעה ונהנתי מכל רגע תגובות...
ספוילר בהמשךךךך
אז ממש אהבתי את העונה השנייה העלילה ממש טובה... מה שקרה עם האוטבוס מזעז ואיך שורוניקה מגלה שזה בכלל מיועד לה עוד יותר מפחיד...חמוד וויבל שהציל את המצב איך אני אוהבת אותו חתיך מושלם---ולחזור לנושא...וולס ממש היה חמוד בפרקים כמו חבר אמיתי..אבל הפרק האחרון שהוא מתחיל להתפתות ע"י ג'קי...מעצבן ביותר היא בטח תהיה ביץ' ותנסה להתנקם בורוניקה ..רק חסר לי שורוניקה וולס יריבו כי אז אני אמות.... בקשר לזוגות... אני אהבתי בהתחלה יותר את לוגן וורוניקה אבל עכשיו בפרקים האחרונים הם מראים את ורוניקה ודאנקן בצורה טובה...אז אני אוהבת גם אותם בקשר לאבא של וורניקה..חרם איך אמא של וולס שיקרה לו זה לא יפה!!! בסה"כ עד כאן העונהה הזאת ממש טובההההההה הא שכחתי איה חצופיםםםםםםםם ההורים של מג כאילו זה באשמתם של דאנקן וורניקה שזה קרה... וכל הכבוד לוורוניקה שלא חיטטה בקבצים של מג למרות שהייתה לה אפשרות טוב די מספיק חפרתי חג שמח! וורניקה שולטת כבר אמרתי??

shira245

New member
../images/Emo58.gif פרק 4 ולכל העונה:]

באיחור קל,סיימתי היום לצפות בפרקים החדשים של העונה השנייה. ואני לא מאוכזבת בכלל
.אנחנו מקבלים ורוניקה די שונה מורוניקה של העונה הראשונה וזה לאו דווקא שינוי חיובי.כלומר,יש צדדים חיוביים אבל מה לעשות,ורוניקה היא לא גירלפריינד מאטריאל והיא ודנקן זה בלעעע אחד גדול. לא,אני לא LOVE מובהקת אבל משהו בהם לא מסתדר לי.קודם כל,דאנקן הוא פשוט דובון קטן,והוא פשוט אדיש.הוא ומג מושלמים ביחד-היא תתלווה אליו לנשפים והוא יחזיק לה את היד.אבל,כל פעם שאני רואה את ורוניקה מתרפסת בפניו ,מתעוררת בי בחילה קלה. נפטון של העונה השנייה,הרבה יותר אפלה ומעניינת.היא מזכירה לי את גותאהם סיטי מסרטי באטמן
. נראה שרוב תומאס התגבר בהצלחה על הריק שנוצר בסדרה ע"י פענוח תיק הרצח של לילי קיין.נראה שהעונה,נזכה לראות את ורוניקה עובדת על תיק רציני ביותר ואותי זה מסקרן לאללה
. נראה גם שוואלאס זוכה לעלילה משלו וזה בכלל מצויין.בקשר לדמות הגברית שתיפרד מאיתנו בקרוב,אין לי מושג מזה אבל אני בונה על דאנקן:X.משהו בדמות שלו ובשחקן פשוט לא דופק. אולי אם נזכה ליותר דאנקן-לוגאן אקשן ובכלל,שיעשה משהו עם עצמו
בקיצור,הולך להיות מעניין..

למעלה