02x04

מ י ל ר

New member
תודה רבה על התרגום! מלא זמן חפשתי.

ולא חשבתי שדווקא פה בפורום אני אמצא.. שוב תודה :]

רק עכשו השתמשתי בכתוביות של

פרק 1 לעונה השנייה, ואני יודעת שזה לא ממש קשור לכאן, אבל פשוט רציתי ממש להודות לך ולמי שתרגם איתך. זה ממש עוזר בקטעים הלא מובנים, במיוחד בקטעים שלוגן מדבר... {איך הצלחתם להבין אותו?!} באמת תודה רבה!!!!

../images/Emo122.gifאו... אז בכל מקרה- אם מי

שתרגם את פרק 1 של העונה השנייה רואה את זה- תודה רבה! וכמובן שתודה גם לכם על התרגום לשאר הפרקים!

Elijah Wood

New member
../images/Emo58.gif 204

למה לא אהבתם?:( פרק מקסים פחחח קודם כל הסוף ענק, IM YOUR FATHER
ולמה הילד אף פעם לא התעניין מי זה אבא שלו? FREEKY ומה עוד פריקי? אני אגיד לכם. למה אבא שלה יודע שהיא ישנה אצלו? וואי במקומה הייתי מפחדת.. לא פלא שהוא רואה שהיא "השתנתה" או וואטאבר הוא יודע אפילו לאיזה כיוון היא נשמה=/ מממ והקטע עם המחשב של מג.. WTF ההורים שלה ינתקו אותה מהמכונות אם הם יראו מה יש על זה? הסחפות? קצת. אה ופשוט נקרעתי מהקטע של הקולג' גירל החרמנית
היא ענקית בלשחק את הבלונדינית כאפרעליה:)

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gif 204

הוא חושב שאבא שלו מת... חחח הוא בטח התקשר בערב לבדוק מה שלומה כשהיא לא ענתה לו הוא איתר את הפלאפון שלה או משו, אבל זה באמת מפחיד חחח העיקר כשהיא נאנסה לא היה לו מושג... באמת טיפה נסחפו, אני לא חושבת שהם היו מנתקים אותה מהמכונות אולי ליזי קצת נסחפה אבל יש מצב שאם הם היו מגלים היא לא הייתה רוצה להתעורר... באמת אין על קריסטן היא הייתה כל כך קורעת!

LemonLimeLilach

New member
לא בטוח ../images/Emo58.gif

אולי יש דברים על מג שאנחנו לא יודעים... או שהם כן נסחפים.. אבל אני כבר קראתי תיאוריות על הריונות וכל מיני דברים כאלה.. דברים שיגרמו לדנקן וורוניקה להיפרד ואז יהיה שמח

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gif204

בהריון או לא הם ייצטרכו להיות ממש ממש ******* בשביל לנתק את הבת שלהם ממכונות הנשמה... אוי הלוואי שהם יפרדו! אבל תזכרו את 108 כשדיברו על זה שעם קול (שהיא הייתה איתו לפחות שנה אולי אפילו יותר) היא לא עשתה כלום, (" All right, Cole. Kissing on the lips now.") אז יכול להיות אבל לא כל כך סביר שהיא תשכב עם מישו איזה חודשיים אחרי שהם יוצאים כשהיא יודעת שהוא עדיין מאוהב בחברה שלו, ולא נראה לי שדאנקן שכב איתה בזמן שהוא ניסה להשיג את ורוניקה... מצד שני זה באמת מסביר מה היא לוקחת את הפרידה כל כך קשה... טוב אני מניחה שנראה ומה שהם יעשו, כל עוד זה יגרום לורוניקה ודאנקן להיפרד זה בסדר מבחינתי

only veronica

New member
אבל למה שזה יגרום להם ../images/Emo58.gif

להיפרד,הרי גם אם נגיד הוא שכב איתה,זה היה בזמן שדאנקן ומג יצאו,אז זה לגיטימי,וורוניקה לא יכולה לבוא לדאנקן בטענות של "למה שכבת עם מג כשהייתם זוג "

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gif204

לא התכוונתי שהם יפרדו אם הם שכבו, התכוונתי שהם ייפרדו אם היא בהריון... ואם היא בהירון 99.9% שהם נפרדים...

only veronica

New member
ספויילר 204

אוו קי,אז ראיתי את הפרק,סופסוף לא באיחור של שבוע,ודווקא היה נחמד.. באמת קליל יותר יחסית לשאר,מנותק מהתעלומות המרכזיות,נו חוץ מהטלפון מהבית של לוגן.. פרק נחמד,אה,ואיך זה שגם לאנשי המעמד הבינוני/נמוך (וואלס,וי) יש 2 מכוניות במשפחה,ו2 מכוניות שוות דווקא...הא?

SuperGirl82

New member
../images/Emo58.gif 204

גם בארץ לאנשים מהמעמד הבינוני יש 2-3 מכוניות... וחוצמזה שבארה"ב המכוניות הרבה יותר זולות מכאן. לגבי מג - כנראה יש משהו שהיא עשתה, וכתבה עליו במחשב שההורים שלה ממש לא יראו בעין יפה. אני מנחשת שהיא שכבה עם דנקן או משהו. והם כעסו על ורוניקה לא בגלל הלימוזינה, הם באמת לא היו יכולים לדעת על כך, הם כעסו עליה בגלל שמג כעסה עליה - בגלל דנקן.

Nitzan122

New member
כן אבל../images/Emo58.gif 204

הם לא נראים סוג ההורים שמספרים להם הכל, ודברים על החבר, למה שהם ידעו שהיא כועסת על ורוניקה בגלל דאנקן? וגם אם היא שכבה איתו, הם יכולים לכעוס על זה מאוד אבל לנתק אותה מהמכונות? טיפה הגזמה...

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif

אם הם לא שומרים על פרטיות ומחטטים לה בדברים אולי ככה הם יודעים שהיא כועסת על ורוניקה...

Nitzan122

New member
אני בספק../images/Emo58.gif204

שהיא מספיק מטומטמת בשביל סתם להשאיר דברים שהם יגלו את זה, ועם כל החדירה לפרטיות שלה, הם אפילו לא ידעו שיש לה מחשב נייד... היא יכולה להסתיר דברים כשהיא רוצה ולא נראה לי שזה משהו שהיא הייתה שמח לחלוק עם ההורים שלה....

פרק פחות טוב../images/Emo58.gif

מהפרקים עד עכשיו. היה מצחיק, במיוחד כשקירסטן משחקת את המפגרת, אבל לא היה מותח כל כך. הסיפור עם ג'ולי והחבר שלה לא היה הכי מעניין, ולא הייתה ממש התקדמות עם העלילה המרכזית, חוץ מהשיחה וויביל וזה, שהיה מעורפל. פרק בסדר, לא יותר.

ירדן121

New member
פרק 4

עכשיו ראיתי את פרק 4 .. פרק נחמד האחרים היו יותר מענינים.. לגיא>>>תודה על התרגום..! ויש לי שאלה: מתי יצא פרק 5..? והתרגום שלו ? מישהו יודע? לוב יווו ...

למעלה