כעת זה רשמי, אייזנקוט יקים את ממשלת האחים המוסלמים

evglev1

Well-known member
מנהל
רק נזכיר שהמדינה קיימת קרוב ל80 שנה, מתוכם זיני ראש שב"כ בערך יומיים וחצי. לאורך כל התקופה שלפני שכיהן בתפקיד, איש לא חשב בכלל לגייס את הערבים באופן גורף והמוני. אבל למה זה לא נעשה? אה, בגלל זיני כמובן :cool:.
לא בדיוק. משה ארנס ז"ל אגב היה איש ליכוד כל חייו, ומעולם לא החליף מפלגות, דווקא כן חשב לגייס אותם באופן גורף.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא בדיוק. משה ארנס ז"ל אגב היה איש ליכוד כל חייו, ומעולם לא החליף מפלגות, דווקא כן חשב לגייס אותם באופן גורף.
לא הבנתי את הקשר למפלגתו של ארנס, אבל לגבי מה שחשב או לא, אינני יודע להתייחס לזה בלי לדעת במה בדיוק נאמר ובאיזה הקשר בדיוק נאמר ומה נאמר בדיוק. אולם עובדתית הוא לא עשה את זה ואף לא קידם, תקן אותי אם אני טועה, שום צעד בכיוון הזה.

evglev1

Well-known member
מנהל
תגיד אתה
אם הם פרודוקטיבים מה הבעיה לגייס אותם לצבא?
אתה לא רוצה אנשים פרודוקטיביים בצבא?
הם פרודוקטיביים מבחינה כלכלית, מבחינה ביטחונית אני לא סומך עליהם כי הם מגדירים את עצמם כחלק מהעם של האויב.

marabo

Well-known member
הם פרודוקטיביים מבחינה כלכלית, מבחינה ביטחונית אני לא סומך עליהם כי הם מגדירים את עצמם כחלק מהעם של האויב.
אם הם אויב אתה לא אמור לסמוך עלהפרודוקטביות שלהם, זו עלולה להיות מופנית נגדך
בקיצור יבגני, בא נפסיק את מופע הצביעות הזה. אם הם אויב החברים שלך בנט וליברמן לא אמורים לעשות איתם קואלציה
ואם הם לא אויב אתה אמור לדרוש מהם לשרת בצבא כמו שאתה דורש מהחרדים.
אל תעשה לי כאן לוליינות קרקס.

evglev1

Well-known member
מנהל
אם הם אויב אתה לא אמור לסמוך עלהפרודוקטביות שלהם, זו עלולה להיות מופנית נגדך
בקיצור יבגני, בא נפסיק את מופע הצביעות הזה. אם הם אויב החברים שלך בנט וליברמן לא אמורים לעשות איתם קואלציה
ואם הם לא אויב אתה אמור לדרוש מהם לשרת בצבא כמו שאתה דורש מהחרדים.
אל תעשה לי כאן לוליינות קרקס.
ואכן בנט וליברמן אומרים שלא ישבו איתם. וכאן אתה לא מדבר נגד ממשלה עם ערבים, אתה משתמש בפטור שיש להם כדי להצדיק את הפטור לחרדים. זה בערך כמו לדרוש שרעי חורב ישתחרר אחרי 8 שנים, כי יואב שקולניק גם רצח רק אדם אחד וישב רק 8 שנים או 12 השנים של חווה יערי ואביבה גרנות, כי זה רק אדם אחד, אז למה שירצה מאסר עולם מלא?

certified.woke

Well-known member
חה, יקי אדמקר - כיפתי, מגיש ב"קול ברמה", פאנליסט "הפטריוטים" ב- C14, חסיד גור(*), לא היה תלמיד ישיבה בעת היותו חייב-גיוס, אך לא שירת בצבא.
ואו, איזו רשימת credentials!
היש לך עוד כאלה באשפתך(**)?

(*) אין טפשים יותר מחסידים
(**) אשפה - תרתי משמע

Harrington

Well-known member
מנהל
חה, יקי אדמקר... לא שירת בצבא.
אכן, היות אדם חובש כיפה צריך להוות מדד קריטי לשאלה אם הוא צודק במשהו שהוא מדווח אם לאו. ככה ילדים, נראית אנטישמיות/גזענות...

אדמקר אגב התגייס לצה"ל לאחר ובעקבות אירועי שמיני עצרת התשפ"ד, אבל לעזאזל העובדות.

certified.woke

Well-known member
אכן, היות אדם חובש כיפה צריך להוות מדד קריטי לשאלה אם הוא צודק במשהו שהוא מדווח אם לאו. ככה ילדים, נראית אנטישמיות/גזענות...

אדמקר אגב התגייס לצה"ל לאחר ובעקבות אירועי שמיני עצרת התשפ"ד, אבל לעזאזל העובדות.
מפי הסוס עצמו - "זה חבל לי, לא גאה בכך אבל האמת היא שאני גם לא מסתובב עם נקיפות מצפון".
פטור או דחיה ניתנים מטעמי "בטלנותו אומנותו", או בצוע שרות אזרחי.
בעת היותו חייב גיוס, יקי אדמקר לא היה זה ולא היה זה.
הוא חויל בגיל 32 למסלול מקוצר ביותר המכונה "שלב ב'" ושולב לשרות מלואים.
ומכיוון שחיטטת וחירטטת אציין כי התגלה במרץ 2025, שהעלוי שלך פנה לעסקני קהילה דתית ב-2021 והציע לגנוז כתבה שעלולה הייתה לפגוע בהם תמורת תשלום של כ-12 אלף שקלים[17]. בתיעוד שהתפרסם כחלק מהתחקיר הוא נראה מקבל שטרות מבלדר שאיתו היה בקשר. בעקבות הפרסום הוא הושעה מעבודתו בוואלה והודיע על התפטרותו[18]...

Harrington

Well-known member
מנהל
מפי הסוס עצמו - "זה חבל לי, לא גאה בכך אבל האמת היא שאני גם לא מסתובב עם נקיפות מצפון".
פטור או דחיה ניתנים מטעמי "בטלנותו אומנותו", או בצוע שרות אזרחי.
בעת היותו חייב גיוס, יקי אדמקר לא היה זה ולא היה זה.
הוא חויל בגיל 32 למסלול מקוצר ביותר המכונה "שלב ב'" ושולב לשרות מלואים.
ןמכיוון שחיטטת וחירטטת אציין כי התגלה במרץ 2025, שהעלוי שלך פנה לעסקני קהילה דתית ב-2021 והציע לגנוז כתבה שעלולה הייתה לפגוע בהם תמורת תשלום של כ-12 אלף שקלים[17]. בתיעוד שהתפרסם כחלק מהתחקיר הוא נראה מקבל שטרות מבלדר שאיתו היה בקשר. בעקבות הפרסום הוא הושעה מעבודתו בוואלה והודיע על התפטרותו[18]...
שורה תחתונה, בניגוד לנאמר בפוסט הקודם שלך, אדמקר שירת בצה"ל.
כל שאר מלל הסחור-סחור מסביב, מבלי לפגוע, לא מספיק מענין כדי להתעמק. סומך עליך שהכל שם היה (לפתע פתאום) נכון ומדויק וכל מילה הייתה מילת טעם עניינית, גם אם אין בכוחה של אף אחת מהן כדי לשנות את העובדה ששיקרת/טעית למעלה.

מיצינו.

certified.woke

Well-known member
שורה תחתונה, בניגוד לנאמר בפוסט הקודם שלך, אדמקר שירת בצה"ל.
כל שאר מלל הסחור-סחור מסביב, מבלי לפגוע, לא מספיק מענין כדי להתעמק. סומך עליך שהכל שם היה (לפתע פתאום) נכון ומדויק וכל מילה הייתה מילת טעם עניינית, גם אם אין בכוחה של אף אחת מהן כדי לשנות את העובדה ששיקרת/טעית למעלה.

מיצינו.
שורה תחתונה - האיש משתמט וסחטן טפש.
בעת היותו חייב גיוס לא היה תלמיד ישיבה, לא היה מצוי בשירות אזרחי ולכן היה חייב גיוס.
גיוס בגיל 32 לטירונות קלילה ומקוצרה שלאחריה הצבה למלואים, הצבה שאולי לא ארעה בפועל מעולם - אינו משנה את התמונה.
ועל הכל - האיש סחט ותועד מקבל דמי "לא-יחרץ" תמורת גניזת כתבה לא-מחמיאה אודות עסקני קהילה מסוימת...כסף תועד מחליף ידיים.
עאלק עתונאי...

לא מפתיע שהוא איש כלבבך ולב marabo... :-D

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
שורה תחתונה - האיש משתמט וסחטן טפש.
בעת היותו חייב גיוס לא היה תלמיד ישיבה, לא היה מצוי בשירות אזרחי ולכן היה חייב גיוס.
גיוס בגיל 32 לשירות קליל ומקוצר שלאחריו הצבה למלואים, הצבה שאולי לא ארעה בפועל מעולם - אינו משנה את התמונה.
ועל הכל - האיש סחט ותועד מקבל דמי "לא-יחרץ" תמורת גניזת כתבה לא-מחמיאה אודות עסקני קהילה מסוימת...כסף תועד מחליף ידיים.
עאלק עתונאי...

לא מפתיע שהוא איש כלבבך ולב marabo... :-D
לא קראתי את המשפטים הראשונים, לאחר שמבט מרופרף ממעל הבהיר שאין לו שום קשר לדברי או לשקרך למעלה (שכעת ברור שהיה שקר ולא טעות, כשאתה מנסה בכל מאודך להצדיקו בדיעבד).

אולם לגבי סיפא דבריך, בשום מקום לא ראית התייחסות כלשהי מצידי מה דעתי על אדמקר :). אין לך שמץ של מושג ירוק אם האיש הוא אדם "כלבבי" אם לאו. כל שציינתי הוא שטעית (כך סברתי לתומי בתחילת הדברים), קרי שיקרת במצח נחושה, כשטענת משהו לגביו שפשוט עובדתית אינו נכון. אם סירוב לקבל שקרים על אדם רק מטעמי נרטיב מלמד בעיניך משהו על היות מושא הענין "כלבב" שונא השקרים, מה אומר ומה אצטדק, אתה עוד יותר אידיוט ממה שסברתי עד כה.

רות סוף, שחרר אותי מההתלבטות אם לקרוא את דבריך הבאים בתת-שרשור זה, גם אם נורא חשוב לך לצאת בעוד מניפסט של הצדקה עצמית למען 'צאן מרעיתך' המדומיין. תודה מראש.

certified.woke

Well-known member
לא קראתי את המשפטים הראשונים, לאחר שמבט מרופרף ממעל הבהיר שאין לו שום קשר לדברי או לשקרך למעלה (שכעת ברור שהיה שקר ולא טעות, כשאתה מנסה בכל מאודך להצדיקו בדיעבד).

אולם לגבי סיפא דבריך, בשום מקום לא ראית התייחסות כלשהי מצידי מה דעתי על אדמקר :). אין לך שמץ של מושג ירוק אם האיש הוא אדם "כלבבי" אם לאו. כל שציינתי הוא שטעית (כך סברתי לתומי בתחילת הדברים), קרי שיקרת במצח נחושה, כשטענת משהו לגביו שפשוט עובדתית אינו נכון. אם סירוב לקבל שקרים על אדם רק מטעמי נרטיב מלמד בעיניך משהו על היות מושא הענין "כלבב" שונא השקרים, מה אומר ומה אצטדק, אתה עוד יותר אידיוט ממה שסברתי עד כה.

רות סוף, שחרר אותי מההתלבטות אם לקרוא את דבריך הבאים בתת-שרשור זה, גם אם נורא חשוב לך לצאת בעוד מניפסט של הצדקה עצמית למען 'צאן מרעיתך' המדומיין. תודה מראש.
זה איש שלך, לא שלי...

marabo

Well-known member
אני מניח שכדאי לסמוך על שזיני יודע על מה הוא מדבר
אם כך אייזנקוט הולך לסכן את בטחון ישראל אם הוא
חה, יקי אדמקר - כיפתי, מגיש ב"קול ברמה", פאנליסט "הפטריוטים" ב- C14, חסיד גור(*), לא היה תלמיד ישיבה בעת היותו חייב-גיוס, אך לא שירת בצבא.
ואו, איזו רשימת credentials!
היש לך עוד כאלה באשפתך(**)?

(*) אין טפשים יותר מחסידים
(**) אשפה - תרתי משמע

כשלשמלאני אין תשובה עניינית הוא מסיט את הדיון לאיזוטריה.
הוא מקווה שגניבת הדעת הזו תצליח ולא ישימו לב שאין לו תשובה עניינית לגופו של נושא

Harrington

Well-known member
מנהל
כשלשמלאני אין תשובה עניינית הוא מסיט את הדיון לאיזוטריה.
אין חדש תחת השמש.
הוא מקווה שגניבת הדעת הזו תצליח ולא ישימו לב שאין לו תשובה עניינית לגופו של נושא
הקטע המצחיק הוא שהוא (ואנשים שנוהגים כך בכלל) עדיין מאמין שזה עובד לא :cool:. לך תסביר להם שכל פעם שזה קורה יש שמגיבים ומציינים את האמת ו/או מצביעים על מנהגם שהזכרת, כך שזאת מופיעה לצד חרטוטיהם באופן שרק בודדים מגמתיים עוד יאכלו את הלוקש שהם ביקשו למכור.

אדמקר מגיש דיווח עיתונאי מסודר*, אבל לך תסמוך עליו שכן הוא 'חובש כיפה ועוד חסיד רחמנא לצלן' :). חחח, אני מתפקע מצחוק כאן. זה כאילו גם הבושה אבדה, אבל הרבה יותר מזה. גם התובנה שלא כל הקוראים אהבלים כפי שמאמינים כותבים (כ)אלו :).

* לא, זה כמובן לא הופך את הדיווח שלו לנכון או מדויק. אולם זאת שאלה שצריכה להיבחן עניינית ולא על סמך השאלה אם העיתונאי המדווח חובש כיפה אם לאו, או חבר בחסידות כלשהי או אתאיסט.

certified.woke

Well-known member
אין חדש תחת השמש.

הקטע המצחיק הוא שהוא (ואנשים שנוהגים כך בכלל) עדיין מאמין שזה עובד לא :cool:. לך תסביר להם שכל פעם שזה קורה יש שמגיבים ומציינים את האמת ו/או מצביעים על מנהגם שהזכרת, כך שזאת מופיעה לצד חרטוטיהם באופן שרק בודדים מגמתיים עוד יאכלו את הלוקש שהם ביקשו למכור.

אדמקר מגיש דיווח עיתונאי מסודר*, אבל לך תסמוך עליו שכן הוא 'חובש כיפה ועוד חסיד רחמנא לצלן' :). חחח, אני מתפקע מצחוק כאן. זה כאילו גם הבושה אבדה, אבל הרבה יותר מזה. גם התובנה שלא כל הקוראים אהבלים כפי שמאמינים כותבים (כ)אלו :).

* לא, זה כמובן לא הופך את הדיווח שלו לנכון או מדויק. אולם זאת שאלה שצריכה להיבחן עניינית ולא על סמך השאלה אם העיתונאי המדווח חובש כיפה אם לאו, או חבר בחסידות כלשהי או אתאיסט.
התמודד עם זה...

נערך לאחרונה ב:
למעלה