חייבים לחסום את הילודה הדתית

צריך להבין שהדתיים ובמיוחד החרדים הם כת,

מטרת הכת היא להגדיל את ההון וההשפעה של המנהיגים של הכת(כולל עסקנים ומרויחים מזה).

בדרכים רבות משכנעים את המאמינים להוליד הרבה ילדים.

אם יש להם מספיק כסף הם יולדים הרבה ילדים.

כמובן יש להם מספיק כסף לא רק בגלל חסכנות - הם שומרים כסף

לגידול ילדים לפעמים עד הדירה - אלא בגלל תרומות מחו"ל ומהארץ וכספים של השלטון.

עדיין רוב הכסף מגיע מהשלטון ולא מתרומות.

ז"א גם חיסכון הוצאות(למשל הנחה בארנונה) וגם גידול הכנסות(מי שלומד בכולל) וכד'.

לסיכום עד שהדתיים יבינו שעובדים עליהם וזה רק כת על החילונים להגן על עצמם כספית.

evglev1

Well-known member
מנהל
שרשור מיותר. היטלר כבר ניסה את זה. נחש מה? הוא נכשל. נחש מה יקרה לקריאתך?
היטלר ניסה יותר מזה הוא הרג גם את אלה שכבר נולדו בכל הגילאים. זה דומה למה שפרעה עשה שהוא אסר על הולדת זכרים ודרש להשליך כל יהודי זכר שנולד.

Harrington

Well-known member
מנהל
היטלר ניסה יותר מזה הוא הרג גם את אלה שכבר נולדו בכל הגילאים. זה דומה למה שפרעה עשה שהוא אסר על הולדת זכרים ודרש להשליך כל יהודי זכר שנולד.
אותו דרעק. מי שמתחיל עם זה יסיים עם זה. ברגע שהשנאה טבועה כל כך עמוק בבן אדם כלפי חברו שהוא קורא לביצוע המהלכים האיומים ביותר שעשו אויבי העם היהודי לאורך הדורות, שום לוגיקה או מוסר לא יעצור בעדו מלהציע בהמשך הצעות איומות נוספות.

certified.woke

Well-known member
שרשור מיותר. היטלר כבר ניסה את זה. נחש מה? הוא נכשל. נחש מה יקרה לקריאתך?
אה, עושה שמוש ב- Godwin's Law, מה?!

המומחה אך הביע, אמנם באפן גס למדי, את החשש מפני שנוי אופי המדינה מליברליזם מסוים ופתיחוּת, לקלריקליזם, שמרנות, לאומנות, הצקה ל"מינים אנדמיים" ונסיון להחליפם ב"מין פולש", באופן המאיים על אורח חייו ועל סכויי המדינה לשרוד...כלכלית...

"שנאה זה מה שמאחד את המחנה שלנו" (נתן אשל)

Harrington

Well-known member
מנהל
אה, עושה שמוש ב- Godwin's Law, מה?!
חחח, מפי גדול משתמשי ומוזילי השואה בפורום :cool:.
אבל מה לעשות, הקריאה מזכירה בדיוק את זה. כמו גם עוד אירועים דומים מההיסטוריה של עם ישראל שאחרים כבר הזכירו.

עזוב אותי מפרשנויות וצידוקים לדברי הבלע הנלוזים למעלה. כתבתי לך בעבר, אני לא בקטע של התדיינות עם נאציסטים.

certified.woke

Well-known member
אבל מה לעשות, הקריאה מזכירה בדיוק את זה. כמו גם עוד אירועים דומים מההיסטוריה של עם ישראל שאחרים כבר הזכירו.

עזוב אותי מפרשנויות וצידוקים לדברי הבלע הנלוזים למעלה. כתבתי לך בעבר, אני לא בקטע של התדיינות עם נאציסטים.
...Jawohl Reichsjurist, מה שתגיד...מה שתגיד...

certified.woke

Well-known member

טרם שמעתי הסבר הגיוני לשואה, זולת הקשקוש התדיר שהשואה היא תוצאת "תנועת ההשכלה" של המאה ה- 19.
מילא, אלהיך המצוי אך בתבן אשר בין שתי אזניך, לשיטתך אינו אחראי לפרט, אלא אך לעַם, אולם מה עם ששה מליון פרטים?!

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה עשית שמוש בטקטיקת Godwin, לא אני.
החול יכסה הכל בסופו של דבר...כולל ה- case שלך, אשר כבר מצוי מתחת לאבן שאין לה הופכין...
טרם שמעתי הסבר הגיוני לשואה, זולת הקשקוש התדיר שהשואה היא תוצאת "תנועת ההשכלה" של המאה ה- 19.
מילא, אלהיך המצוי אך בתבן אשר בין שתי אזניך, לשיטתך אינו אחראי לפרט, אלא אך לעַם, אולם מה עם ששה מליון פרטים?!
לא אמרתי לרגע שלא השתמשתי בחוק גודווין :). רק ציינתי שאתה גדול העושים זאת כאן. מה לעשות, מציאות.

הסבר הגיוני לשואה? אמרתי לך כבר. פתח על זה שרשור/דיון ואשמח להתייחס. לדחוף את הנושא האהוב עליך לכל שיח ודיון שלא קשור כהוא זה לענין, פחות בשבילי הקטע. כמו כן הפניתי אותך לפוסט ארוך שכבר כתבתי בענין בעבר. מניח שאתה יודע לחפש כשאתה רוצה.

לא מצאתי סיבה להתעמק מעבר לכך (קראתי מרוב המשפטים כאן רק את מילות ההתחלה) או לפתח את הנושא רק בגלל שאתה לא מסוגל להעביר יממה מחייך בלי לייחס נאציזם ליהודים שהשקפתם מעט שונה משלך או שאר מרעין בישין.

בריאות ופורים שמח.

certified.woke

Well-known member
לא אמרתי לרגע שלא השתמשתי בחוק גודווין :). רק ציינתי שאתה גדול העושים זאת כאן. מה לעשות, מציאות.

הסבר הגיוני לשואה? אמרתי לך כבר. פתח על זה שרשור/דיון ואשמח להתייחס. לדחוף את הנושא האהוב עליך לכל שיח ודיון שלא קשור כהוא זה לענין, פחות בשבילי הקטע. כמו כן הפניתי אותך לפוסט ארוך שכבר כתבתי בענין בעבר. מניח שאתה יודע לחפש כשאתה רוצה.

לא מצאתי סיבה להתעמק מעבר לכך (קראתי מרוב המשפטים כאן רק את מילות ההתחלה) או לפתח את הנושא רק בגלל שאתה לא מסוגל להעביר יממה מחייך בלי לייחס נאציזם ליהודים שהשקפתם מעט שונה משלך או שאר מרעין בישין.

בריאות ופורים שמח.
הדגשתך החוזרת ונשנית "לא טרחתי להתעמק" מרמזת על ההיפך.
זה שאתה אך מציין כי כבר טפלת בנושא מסוים, מבלי להפנות אליו הוא בחזקת התחמקות...

על אורח חייו ועל סכויי המדינה לשרוד...כלכלית...
לא אמרתי שזה מאיים כלכלית אלא שהמודל לא בר קיימא,ז"א כנראה מוקדם מאשר מאוחר

הקיצבאות ירדו(או לפחות לא יעודכנו לאינפלציה) מחוסר ברירה.

אני לא מאמין שהמדינה תחריב את עצמה בשביל שעוד כמה חרדים ישרדו,אני מאמין

שפשוט יגמר הכסף ולאט לאט יצומצמו ההטבות הכלכליות לחרדים.

evglev1

Well-known member
מנהל

מטרת הכת היא להגדיל את ההון וההשפעה של המנהיגים של הכת(כולל עסקנים ומרויחים מזה).

כדי שתהיה ילודה מוסלמית כמו של שפנים ונהפוך לח'ליפות בלי שאף יהודי יעזוב את ביתו במהלך התהליך?

marabo

Well-known member

אתה בחברה טובה
פרעה, המן, היטלר,
לכולם לא באה טוב הילודה של היהודים.
לא יאומן לאן הדרדרתם שם בשמאל

evglev1

Well-known member
מנהל
אתה בחברה טובה
פרעה, המן, היטלר,
לכולם לא באה טוב הילודה של היהודים.
לא יאומן לאן הדרדרתם שם בשמאל
מסתבר שגם אנטיוכוס, אנטיוכוס אישית לא דיבר על זה, אבל לסופרים ומשוררים הלניסטיים הילודה היהודית לא באה בטוב.

מסתבר שגם אנטיוכוס, אנטיוכוס אישית לא דיבר על זה, אבל לסופרים ומשוררים הלניסטיים הילודה היהודית לא באה בטוב.
זה סימן ראשון שהיהודים לא רצויים וצריכים לעבור מקום.

במקרה שלנו?

אני רוצה לאזן בין דתיים לחילוניים.

מבחינה כלכלית נטו אין היתכנות למצב כזה(לא בר קיימא).

ז"א השלטון יבצע את זה בכל מקרה אם זה ימשיך,

אני רק רוצה להקדים.

למעלה