לא דיברתי על החברה החילונית אלא על החברה ההלניסטית שנטשה תינוקות בעוד היהודים של אותה תקופה לא.אני לא רואה שום נטישת ילדים בחברה החילונית,נשמע לי תעמולה.
אשמח לשמוע הוכחות.
לא דיברתי על החברה החילונית אלא על החברה ההלניסטית שנטשה תינוקות בעוד היהודים של אותה תקופה לא.אני לא רואה שום נטישת ילדים בחברה החילונית,נשמע לי תעמולה.
אשמח לשמוע הוכחות.
אסמכתא...לא דיברתי על החברה החילונית אלא על החברה ההלניסטית שנטשה תינוקות בעוד היהודים של אותה תקופה לא.
זה סימן ראשון שהיהודים לא רצויים וצריכים לעבור מקום.
במקרה שלנו?
אני רוצה לאזן בין דתיים לחילוניים.
מבחינה כלכלית נטו אין היתכנות למצב כזה(לא בר קיימא).
ז"א השלטון יבצע את זה בכל מקרה אם זה ימשיך,
אני רק רוצה להקדים.
זה בדיוק מה שרצה המן הרשע, טען שאין שווי כלכלי להחזיק את היהודים בחיים, אנחנו חוגגים עד היום על מפלתוזה סימן ראשון שהיהודים לא רצויים וצריכים לעבור מקום.
במקרה שלנו?
אני רוצה לאזן בין דתיים לחילוניים.
מבחינה כלכלית נטו אין היתכנות למצב כזה(לא בר קיימא).
ז"א השלטון יבצע את זה בכל מקרה אם זה ימשיך,
אני רק רוצה להקדים.
ממש לא:זה בדיוק מה שרצה המן הרשע, טען שאין שווי כלכלי להחזיק את היהודים בחיים, אנחנו חוגגים עד היום על מפלתו
מעניין איזה חג נחגוג אנחנו היהודים על מפלתך ומפלת חבריך לדרך.
ממש לא.אתה בחברה טובה
פרעה, המן, היטלר,
לכולם לא באה טוב הילודה של היהודים.
לא יאומן לאן הדרדרתם שם בשמאל
אולי אלכים עובדים מה דעתך? ומה מה אכפת לך מה אני מאמין יש לך קינא שלא יאמן הסיבה היחדיה שכנראה אכפת לך מזה תחייה את החים שלך ותעזוב אותנו בקשטצריך להבין שהדתיים ובמיוחד החרדים הם כת,
מטרת הכת היא להגדיל את ההון וההשפעה של המנהיגים של הכת(כולל עסקנים ומרויחים מזה).
בדרכים רבות משכנעים את המאמינים להוליד הרבה ילדים.
אם יש להם מספיק כסף הם יולדים הרבה ילדים.
כמובן יש להם מספיק כסף לא רק בגלל חסכנות - הם שומרים כסף
לגידול ילדים לפעמים עד הדירה - אלא בגלל תרומות מחו"ל ומהארץ וכספים של השלטון.
עדיין רוב הכסף מגיע מהשלטון ולא מתרומות.
ז"א גם חיסכון הוצאות(למשל הנחה בארנונה) וגם גידול הכנסות(מי שלומד בכולל) וכד'.
לסיכום עד שהדתיים יבינו שעובדים עליהם וזה רק כת על החילונים להגן על עצמם כספית.
לא ידעתי שאתה דתי(בראש שלי מי שאוהב תחבורה לא קשור לדתאולי אלכים עובדים מה דעתך? ומה מה אכפת לך מה אני מאמין יש לך קינא שלא יאמן הסיבה היחדיה שכנראה אכפת לך מזה תחייה את החים שלך ותעזוב אותנו בקשט
א. חה תתפלא מי ממונה מחוז דרום (חסיד גור)לא ידעתי שאתה דתי(בראש שלי מי שאוהב תחבורה לא קשור לדת)
א. מה אכפת לך הם לא המשפחה שלך.ולעיניין,מקבלים כסף מעבודה אבל לא מספיק בשביל לכלכל כ"כ הרבה ילדים.
יש לי חלקה בתחנת הרכבת העתידית בבינימינה ואמרו לי שברמה העקרוניתא. חה תתפלא מי ממונה מחוז דרום (חסיד גור)
ב. ואגב עשו עלי כתבה, תאמין לי אני מכיר את התחבורה הציבורית בישראל יותר טוב ממך https://www.yeshuvnik.net/mobile/המועצה-שלי/שלומי-הרטמן-מיד-בנימין-מצא-פיתרון-גאוני-איך-לפתור-את-משבר-הרכבת-במועצה-אזורית-נחל-שורק-508238
א. מה אכפת לך הם לא המשפחה שלך.
ב. אני לא יודע על מה אתה מדבר כל המשפחה שלי חיים באשור ולא חסר כסף ברוך השם
שאלה טובה במקרה הזה אני מניח שיתכננו ביחד למרות שבישראל הכל פתוח והאפשרויות פתוחותיש לי חלקה בתחנת הרכבת העתידית בבינימינה ואמרו לי שברמה העקרונית
רק שמאשרים את המחלף באזור יזיזו את התחנה מהמיקום הישן לחדש.
אני יודע עשיתי על זה ערך בוקפדיהחושבים על להזיז פיזית את תחנת הרכבת.
מתכננים ביחד אבל השאלה אם מבצעים ביחד או מחכים למשהו אחד קודם:שאלה טובה במקרה הזה אני מניח שיתכננו ביחד למרות שבישראל הכל פתוח והאפשרויות פתוחות
אני יודע עשיתי על זה ערך בוקפדיה
תחנת הרכבת אור עקיבא – בנימינה – ויקיפדיה
he.wikipedia.org
אתה לא יכול לחסום ילודהצריך להבין שהדתיים ובמיוחד החרדים הם כת,
מטרת הכת היא להגדיל את ההון וההשפעה של המנהיגים של הכת(כולל עסקנים ומרויחים מזה).
הם בנו משהו יותר זול - בלי פיקוח ממשלתי אז אפשר לקחת עובדים בלי הכשרהכמו למשל 4-5 אלפים למעון לתינוקות
מה שצריך לעשות זהצריך להבין שהדתיים ובמיוחד החרדים הם כת,
מה השטות הזו? אתה מחליט אם להוליד ילד או לא?! אני יגיד לך מה יקרה הרבה הורים יזרקו את הילדים שלהם לרחוב בגלל השיט הזהמה שצריך לעשות זה
1. המדינה לא תממן הטבות כספיות נוספות למשפחות עם יותר מ4 ילדים.
לא ממש הבנתי? צריך לעדוד את המשפחה על ידי המשכרות ומה הכוונה ב"טיפול"?2. לעודד את שני בני הזוג לצאת עבודה ע"י טיפול בחינם במוסדות חינוך.
כל ילד המשפחה יקבל מענק מידי חודש.מה השטות הזו? אתה מחליט אם להוליד ילד או לא?! אני יגיד לך מה יקרה הרבה הורים יזרקו את הילדים שלהם לרחוב בגלל השיט הזה
לילדים קטנים בגן שיעשו קקי הגננת תטפל.לא ממש הבנתי? צריך לעדוד את המשפחה על ידי המשכרות ומה הכוונה ב"טיפול"?
אוקי מקבל.כל ילד המשפחה יקבל מענק מידי חודש.
עד הילד הרביעי במשפחה.
האם אתה חשוב שלא עשוים את בגן ילדים חרדי היום? רואים שאתה לא חרדי אמא שלי ההיתה מזכירה אתה יודע כמה קקי היא החליפה?לילדים קטנים בגן שיעשו קקי הגננת תטפל.
ובהמשך הטיפול תאכיל ת'ילד ושים אותו לישון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.