🤮🤮

אפרת10512

Well-known member
פושעים, רוצחים, חסרי תקנה, נמאסתם - וכל מי שמכיר אותי יודע שאני בעד לחיות יחדיו ובשלום, אבל מי שקם להורגי, אני כאן להחזיר לכאלה שמבזבזים את החיים ומפריעים לחיים התקינים כאן ובעולם בכלל, וחבל שהם בכלל חיים - ומי שרוצה לחיות בשלום מוזמן מי שלא טוב יאלה ללכת מכאן!!!!! הראמאן הוא חג של נתינה, אהבה וטוב אז מה קורה כאן ?!!!!
וכן כל אחד כזה שרוצה לפגוע בנו שיחנק לפני שהוא יוצא לרצוח ואנחנו כאן על אפכם וחמתכם!!!!!!!! וכן יש לפעול ביד קשה לגמרי בלי רחמים כלפי הפושעים האלה שיוצאים מהחושך והאופל שהם חיים בו - אין לכם רוצחים מקום בעולם הזה ולא משנה אם הוא אזרח ישראלי או ערבי מהגדה ומעזה ומכל מקום אחר בעולם !!!!!!!

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
פושעים, רוצחים, חסרי תקנה, נמאסתם - וכל מי שמכיר אותי יודע שאני בעד לחיות יחדיו ובשלום, אבל מי שקם להורגי, אני כאן להחזיר לכאלה שמבזבזים את החיים ומפריעים לחיים התקינים כאן ובעולם בכלל, וחבל שהם בכלל חיים - ומי שרוצה לחיות בשלום מוזמן מי שלא טוב יאלה ללכת מכאן!!!!! הראמאן הוא חג של נתינה, אהבה וטוב אז מה קורה כאן ?!!!!
וכן כל אחד כזה שרוצה לפגוע בנו שיחנק לפני שהוא יוצא לרצוח ואנחנו כאן על אפכם וחמתכם!!!!!!!! וכן יש לפעול ביד קשה לגמרי בלי רחמים כלפי הפושעים האלה שיוצאים מהחושך והאופל שהם חיים בו - אין לכם רוצחים מקום בעולם הזה ולא משנה אם הוא אזרח ישראלי או ערבי מהגדה ומעזה ומכל מקום אחר בעולם !!!!!!!
השאיפה של כולנו הייתה תמיד לחיות עם שכנינו בשלום.
אבל מסתבר שזה לא הולך ולעניות דעתי זה גם לא יילך.
אז בואו באמת נשים את הפוליטיקה בצד, ביבי, זיבי, זה כבר לא צריך לעניין את אף אחד.
בואו נתחיל לאהוב אחד את השני, נפסיק לשנוא זה את זה.
וכשאנחנו נהיה שוב מאוחדים אז אף ערבי לא יוכל לנו יותר. |דגל|

מקסים 45

Well-known member
אפרת
חבל שתומכי לחיות יחדיו בשלום, היו צריכים לחטוף שוק כדי להבין שאי אפשר לחיות בשלום עם ערבים. הערבים המוסלמים רוצים את המדינה לעצמם. שמעת איך במסגדים בתוך ארצנו היללו את המחבלים? אות מובהק שבהוסלמים לא רוצים אותנו כאן.

למעלה