ההורים של אשתי עושים את זה.
חחחח אהבתי את הזהירות של אבא שלך.ההורים של אשתי עושים את זה.
אנחנו פשוט לא נועלים את הדלת. גרים בקריית אתא - וכל מי שרוצה להיכנס מוזמן.
רק תדאגו לא לשבור כלום.
אבא שלי בכיוון ההפוך - יש לו מצלמות מכל כיוון בבית, עם אפליקציה והתראה טלפונית.
טוב שלפחות הכריחו אותו להחזיר את הנשק, כי כשגרתי שם, כמה פעמים ירדתי לחטוף משהו באמצע הלילה - ומצאתי מולי אקדח שלוף.
אני - לא.חחחח אהבתי את הזהירות של אבא שלך.
לא נעים לראות פרצוף זראני - לא.
מה כבר אפשר לגנוב???
פעם נכנס אלינו הביתה מישהו מהחלון, גנב 200 שקל, ושבר תריסים ב600 שקל.
מאז הדלת לא נעולה.
ההורים של אשתי עושים את זה.
אנחנו פשוט לא נועלים את הדלת. גרים בקריית אתא - וכל מי שרוצה להיכנס מוזמן.
רק תדאגו לא לשבור כלום.
אבא שלי בכיוון ההפוך - יש לו מצלמות מכל כיוון בבית, עם אפליקציה והתראה טלפונית.
טוב שלפחות הכריחו אותו להחזיר את הנשק, כי כשגרתי שם, כמה פעמים ירדתי לחטוף משהו באמצע הלילה - ומצאתי מולי אקדח שלוף.
מי שיבוא אלי יכול להכנס מכול חלון, או הכי קל דרך חלון המרפסת.
שונא לנעול את הבית, אבל הבוסית החליטה לפני מספר שנים שנתחיל לעשות את זה, ומאז כולם בשוונג. בלילה כמובן אין בכך צורך בדרך כלל, אבל אם אנחנו נועלים בגלל שכולם יוצאים מהבית, אכן יושאר בדרך כלל מפתח בקרבת מקום. אמנם לא מתחת לשטיח, אבל במקום סמוך אחר, תוך שהנועל/ת יעדכן את השאר על מיקומו המדויק ועצם הנעילה.
היו ימים
כיום זו שטות לעשות.
ומה יקרה אז?כיום זו שטות לעשות.
מתחת לשטיח בוודאי שלא, המפתח מיד יתגלה ע"י מנקה חדר המדרגות.
כנראה שמשהו יחסר בדירה!!ומה יקרה אז?
למה אתה כ"כ בטוח שאותו מנקה כ"כ רוצה את החפצים המשומשים שלך?כנראה שמשהו יחסר בדירה!!
או שהיא תתרוקן.
איני בטוח, אך הפירצה קוראת לגנב!!למה אתה כ"כ בטוח שאותו מנקה כ"כ רוצה את החפצים המשומשים שלך?
זה רק עקב הנחה שלך - שהמנקה שלך הוא גנב (או שותף של עבריינים). ושהוא חומד את חפציך המשומשים.איני בטוח, אך הפירצה קוראת לגנב!!
אולי אפילו הוא ישכפל מפתח וישמור להזדמנות טובה או ימכור/ימסור לעבריין.
מעל ל 50 שנה שאני נוהג ולא נזקקתי להשתמש באקדח גז מדמיע,זה רק עקב הנחה שלך - שהמנקה שלך הוא גנב (או שותף של עבריינים). ושהוא חומד את חפציך המשומשים.
ומה קורה אצלנו?
כבר 10 שנים שנועלים את הדלת רק בלילות, כשכולם בבית,
ביום כשהבית ריק - הדלת לא נעולה.
מאז הוחלפו כמה מנקים בחדר המדרגות
ואף אחד מהם מעולם לא חשב שכדאי לו להיכנס כדי לגנוב חפצים משומשים.
מצד שני, אם עוקבים אחרי כתיבתך ודבריך, התחושה שמתקבלת היא שכל נהג נתקל לפחות ב5 תאונות דרכים פוטנציאליות מידי נסיעה ורובם המוחלט של נהגי ישראל או שלא יודעים לנהוג או שהם סתם נבלות שלא אכפת להם מחייהם ו/או מחיי אחרים.מעל ל 50 שנה שאני נוהג ולא נזקקתי להשתמש באקדח גז מדמיע,
והנה השבוע נזקקתי לו על מנת להרגיע רוצח בפוטנציה מאחורי ההגה.
למה אתה כ"כ בטוח שאותו מנקה כ"כ רוצה את החפצים המשומשים שלך?
תודה רבה עבור עזרתך בתשובה מושלמת!!מנקים לרוב לא שייכים לחתך סוציואקונומי גבוה, ובהחלט ייתכן שישמחו לקבל גם חפצים משומשים , במיוחד משומשים במצב טוב (מחשב נייד, טלוויזיה וכו'). חוץ מזה יש כאלה שמחזיקים מזומן בבית, ואותו מנקה לא יודע מי מחזיק מזומן ומי לא.
גם אם אין לך, מספיק לחזור הביתה ולראות את כל הדירה הפוכה - זה לא כיף.
בנוסף , כמו שנכתב , הוא יכול לשכפל את המפתח ולחכות להזדמנות לעשות פעולת ריקון יותר יסודית.
השאלה היא - למה ליצור סיטואציה בעייתית כשכל כך קל להימנע ממנה ?
תודה רבה עבור עזרתך בתשובה מושלמת!!![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.