🖤🔱💚לוקי פרק 6 ואחרון!🐊👑😍

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הולי שיט
אני לא מאמין שסיימו עם כזה קליפהאנגר.
ואפילו לא נתנו לנו סצנה של לאחר הכתוביות.

אני שמח שלא הלכו לכיוון שמי שעומד מאחורי הכל זה עוד וריאנט של לוקי.
וזה לכל הרוחות קאנג הכובש. לא אמרו את השם הזה - אבל מישהו מהמאה ה31 עם שאחראי על תנועה בזמן. זה בעצם היה צריך להיות ברור.
קאנג הוא לחלוטין נבל קומיקס שהגיוני שיחזור בעתיד גם בסרטים. זה יהיה מוזר אם הוא לא.

אז עכשיו שסילבי הרגה אותו זה אומר שיש התפצלות של קו הזמן ויש הרבה ממנו ולכן הTVA נשלט על ידו.
ואני מניח שבגלל שזה שינה את העבר של הTVA אז מוביוס וB15 לא זוכרים אותו.
אבל מה קרה עם רנסלייר. מה היא גילתה ולאן היא הלכה?
ומה סילבי הולכת לעשות עכשיו?
האם כל זה יתקשר גם אל הסרט של דוקטור סטריינג'?

באופן כללי יש לי תחושה של אכזבה.
כמעט כל מה שקרה בפרק זה שיחה עם קאנג ואז קרב קצר בין לוקי וסילבי. ונכון גם נשיקה סוף סוף.
אבל גם לא הסבירו למה נשיקה בינהם גורמת לאירוע נקסוס.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אה ועוד משהו
עוד סיבה שהייתי צריך לצפות שנראה את קאנג היא כי הוא החבר האחרון בYoung Avengers שעדיין לא ראינו. בזמן האחרון (ואם כוללים כבר את הסדרה של הוקאיי) אז קיבלנו כמעט כל חבר אחר בקבוצה. אבל המייסד של הקבוצה היה גרסה צעירה של קאנג.

LeR@nch

Well-known member
"לוקי" לגמרי סיפקה את הסחורה והניחה את היסודות לקראת הסרט השלישי של ספיידרמן וסרט ההמשך של דוקטור סטריינג', עכשיו כשהמולטיוורס הוא עובדה מוגמרת
והמציאות השתנתה בין רגע לעיניו של לוקי. אני לא הופתעתי שקאנג הופיע, אבל העובדה שהוא לא הקאנג שהולך לחזור בפרויקטים העתידיים הופכת את הופעת האורח הזו לטוויסט משוגע ומרתק. ובכלל שהסדרה תחזור לעונה שנייה ולמעשה טום הילדסטון נשאר עדיין ב-MCU! אני מאושר.

רוב הזמן נח

Well-known member
"לוקי" לגמרי סיפקה את הסחורה והניחה את היסודות לקראת הסרט השלישי של ספיידרמן וסרט ההמשך של דוקטור סטריינג', עכשיו כשהמולטיוורס הוא עובדה מוגמרת
והמציאות השתנתה בין רגע לעיניו של לוקי. אני לא הופתעתי שקאנג הופיע, אבל העובדה שהוא לא הקאנג שהולך לחזור בפרויקטים העתידיים הופכת את הופעת האורח הזו לטוויסט משוגע ומרתק. ובכלל שהסדרה תחזור לעונה שנייה ולמעשה טום הילדסטון נשאר עדיין ב-MCU! אני מאושר.
מארוול בכוונה או לא בכוונה, עשו בלבול גדול מאוד בכל הנושא. יקום מקביל זה לא קו זמן אחר. יקומים מקבילים קיימים אחד ליד השני ולא קשורים לקו זמן. יש לוקי ולוקי אחר מקו זמן אחר. ויש לוקי מיקום מקביל אחר שזה בכלל לא קשור לקו זמן אחר.

Lhuna3

Well-known member
אוקיי לסיכום, אני לא יודעת אם אני הכי מרוצה מאיך שהסדרה הזאת הלכה, קשה לי להסביר אבל משהו בה הרגיש לי לא לגמרי מגובש ועשוי עד הסוף (וגם לא קיבלנו תשובות לדעתי לכל השאלות שהטרידו אותנו בהתחלה).
גם לא בטוחה שאני מבינה את המניעים של כל הדמויות וזה קצת מטריד אותי.
הפער הכי גדול מבחינתי הוא לוקי עצמו.
אם לא פספסתי משהו, לוקי של הסדרה הזאת הוא אותו לוקי שרגע אחד לפני שהיא התחילה ניסה לכבוש באכזריות רבה ותאוות כוח גדולה את ניו יורק ולשעבד את אנשיה.
זה לא כל כך מתיישב לי עם האופי הדי שוחר-שלום וטוב שלו בסדרה הזאת.
זה נכון שראינו כבר בעבר את הצד הרגיש שלו, אבל זה היה בסנריואים מסוימים שזה הסתדר לי ופה המעבר לא לגמרי ברור.

אבל בצד החיובי אני כן אוהבת את מה שיצאנו ממנה איתו, כלומר את המולטיברס וכל האפשרויות שזה פותח ומרגיש מאוד משמעותי להמשך העולם של MCU.
אין לי מושג מי זה קאנג, אני מבינה שהוא דמות מוכרת מהקומיקס. בשבילי הוא היה קצת אכזבה.
אני גם לא כל כך מבינה למה להרוג אותו פותח באופן אוטומאטי את כל קווי הזמן.
נגיד עקרונית ה-TVA יכול היה להמשיך בעבודתו בלעדיו.
אני גם חוזרת לטענה שבשביל לשמור על קו זמן אחד אין צורך בביטול הרצון החופשי ואין צורך לכתוב מראש את כל העתיד, יש צורך to prune רק את מי שחוזר אחורה בזמן. מה שהופך את כל הפרמיס של הסדרה לקצת מפוקפק לי. אבל שיהיה.

didalf

Well-known member
לוקי פרק 6!!!

חחחחחחחחחחח לאאאאא אני מתה איזה מניאקיםםםם:-D:-[ הם ידעו כל הזמן!!!!!! טום אני אהרוג אותך נשבעת!!! מתי העונה השניההההההההההההההההההההההה???

יאוו ההתחלה על הלוגו של מארוול במקום המוזיקה הרגילה המוזיקה של סטיב ופגי ואז כל מיני משפטי מפתח מהMCU התרגשתי|מאוהב|

ובכן לוקי וסילבי מגיעים לטירה והדלת נפתחת בשבילם. הנה צצה לה גברת דקה המרשעת הזאת. היא מנסה להציע להם עסקה לתת להם את כל מה שהם תמיד רצו (בשביל לוקי לנצח את הנוקמים ולהרוג את תאנוס ולשלוט באסגרד) ולוקי נראה שוקל את זה ברצינות או לפחות מתרגש מהרעיון אבל הם מחליטים שהם קובעים את גורלם עכשיו? האמנם?
ואז "ההוא שנשאר" מגלה את עצמו - איש חביב וקשקשן סה"כ. הוא מזמין אותם למשרד. סילבי מנסה להרוג אותו כבר במעלית אבל הוא מתחמק.

בינתיים מוביוס חוזר לTVA להתעמת עם ריינסלייר. חשבתי שהוא בכוונה נתן לה להרביץ לו כחלק מאיזה תוכנית8-* אבל לא. והיא הולכת ל...אנשהו? לאן??? מה היא זוממת?
זה כזה מוזר שהיא נאמנה לTVA אפילו שהיא לא יודעת מי הבוס שלה ושהיא בעצמה וריאנט ושהיו לה חיים פעם. חחח זה מזכיר לי קטע מקומיונטי שהם עושים איזה סרט והדין מתחרפן ואנני היא העוזרת שלו והיא כזה "הוא גאון. הוא חייב להיות. אם הוא לא נתתי שבועיים מחיי לאידיוט וזה לא מקובל, לכן הוא חייב להיות גאון"

B15 במשימה לספר לכולם שהם ורינאטים וכדי להוכיח את זה הולכת לאיזה בית ספר שריינסלייר האמיתית מנהלת שם והחייל רואה את זה ובשוק.

"ההוא שנשאר" מושיב את לוקי וסילבי במשרד שלו ומספר על הווצרות הTVA והזמן - הוא חי במאה ה31? כאילו עוד 1000 שנה? איך הוא יצר את תחילת הזמן אם הוא נולד רק עוד 1000 שנה שזה מי יודע כמה זמן אחרי תחילת הזמן? או שלא הבנתי משהו?
הוא היה מדען שגילה את היקומים המקבילים וכך גם הוריאנטים שלו, ובהתחלה הם היו חברים אבל חלק מהוריאנטים שלו מניאקים אז נהייתה מלחמת יקומים. ואז נוצר אליות' אוכל הזמנים או משהו. והוא אילף אותו וניצח את כולם ובודד את קו הזמן המקודש שלנו. אז כאילו איפה שאנחנו ב2012 כל זה עדיין לא קרה? והיקומים בכלל לא יפגשו עוד 1000 שנה? אז מה הוא מתערב? אולסו לא יכולתי שלא לתהות בתור איש שחור למה הוא בחר בקו הזמן שבו השחורים היו עבדים ועדיין סובלים מגזענות?

ומסתבר שהגענו לנקודה שבה כל מה שכתוב נגמר. הוא אומר לסילבי ולוקי שיש להם שתי אפשרויות - להרוג אותו עכשיו, ולהתמודד עם מליון וריאנטים אחרים שלו פחות נחמדים וליצור כאוס בטיימליין, או לתת לו לפרוש ולנהל את העניין בעצמם. אני חייבת להודות שאולי משהו לא בסדר בי אבל כל מה שהוא אמר היה מאד הגיוני בעיני. סתומרת שצריך לנהל את הזמן גם במחיר של לקצור כל מה שלא מתאים כדי למנוע כאוס טוטלי בין יקומים. סתומרת אם אכן יקרה מה שהוא אומר אז נראה לי שהוא צודק.
לוקי קצת חושב כמוני אבל סילבי נקמנית ורצחנית ולא מאמינה למילה ורק רוצה להרוג את ההוא שנשאר. מרגיש לי שהיא טועה. לוקי מנסה לשכנע אותה לחשוב על זה לפחות אבל היא נלחמת בו, לשניהם יש חרבות. איזה קרב יפה. וגם אלוהים ישמור תתנשקו כבר.
לוקי מוותר על החרב ונשבע לה שהוא לא רוצה את הכתר ולא רוצה לפגוע בה, רק רוצה שהיא תהיה בסדר. והיא מנשקת אותו יאאאא חמודים|מאוהב| לוקי כ"כ רצה את זה|מאוהב| אבל הווו לאאאא היא רק הסיחה את דעתו ושלחה אותו חזרה לTVA "אבל אני לא אתה":-0 נוט קול סילבי!!

סילבי סופסוף הורגת את ההוא שנשאר ואז היא בהלם ומתיישבת על הרצפה. מה עושים אחרי שהדבר היחיד שחיית בשבילו, שזה נקמה, מסתיים? מזכיר לי את איניגו מונטויה:
"Is very strange. I have been in the revenge business so long, now that it's over, I don't know what to do with the rest of my life"
אני אוהבת את זה, חוסר התכלית הזה אחרי שביצעת את המשימה שחיית בשבילה שנים, במיוחד כשהמטרה היא להרוג מישהו.
בינתיים כל היקום מתפצל למליוני יקומים:-0

לוקי יושב לו ובוכה בTVA;-( אבל לא להרבה זמן. הוא יוצא בריצה לחפש את מוביוס להזהיר אותו. הTVA רואה את כל הענפים יוצאים מכלל שליטה. לוקי מוצא את מוביוס סופסוף!! הוא מספר לו הכל. אבל מוביוס לא מכיר אותו מההההההההההההההההההההההההההה:-0 ובמקום הפסל של שומרי הזמן יש פסל של ההוא שנשאר???? סילבי מה עשית????????????????? מה קרה שם??? ומה עושה ריינסלייר???????

ואז המניאקים האלה מכריזים על עונה 2!!! מצד אחד אני שמחה שיש עוד עונה אבל קצת כועסת שהשאירו אותנו כ"כ תלויים באוויר!

וגם איפה קרוקי??

אוקי ומה פשר תמונת הפרומו הזאת ששוחררה ולא הייתה בשום פרק??? זה היה כדי להטעות אותנו שיש עוד לוקי מאחורי הכל? הם הולכים להשתמש בזה בעונה הבאה? הם סתם מסטולים??
1626284222057.png

didalf

Well-known member
אני שמח שלא הלכו לכיוון שמי שעומד מאחורי הכל זה עוד וריאנט של לוקי.
אני גם שמחה על זה, ממש קיוויתי שלא.

כמעט כל מה שקרה בפרק זה שיחה עם קאנג ואז קרב קצר בין לוקי וסילבי. ונכון גם נשיקה סוף סוף.
אבל גם לא הסבירו למה נשיקה בינהם גורמת לאירוע נקסוס.
רגע זה מה שגרם להתפצלות הזמנים? לא זה שהיא הרגה אותו?

אם לא פספסתי משהו, לוקי של הסדרה הזאת הוא אותו לוקי שרגע אחד לפני שהיא התחילה ניסה לכבוש באכזריות רבה ותאוות כוח גדולה את ניו יורק ולשעבד את אנשיה.
זה לא כל כך מתיישב לי עם האופי הדי שוחר-שלום וטוב שלו בסדרה הזאת.
כן הוא היה כאילו הלוקי של אינפיטי וור. אולי הצפיה בעתיד שלו זרזה אצלו את התהליך הזה?

אני גם חוזרת לטענה שבשביל לשמור על קו זמן אחד אין צורך בביטול הרצון החופשי ואין צורך לכתוב מראש את כל העתיד, יש צורך to prune רק את מי שחוזר אחורה בזמן. מה שהופך את כל הפרמיס של הסדרה לקצת מפוקפק לי. אבל שיהיה.
זה גם נכון, נראה לי|תוהה|
ובכלל שהסדרה תחזור לעונה שנייה ולמעשה טום הילדסטון נשאר עדיין ב-MCU! אני מאושר.
יאססס|מאוהב| טום הידלסטון לנצח|מאוהב|

didalf

Well-known member
ניתוח יפה מקבוצת טלוויזיה בפייסבוק (כמובן ספוילרים להכל כולל פרק 6)

הכותב הוא כתב של וואלה, אבל הוא ציין שזה היה אמור להיות כתבה בוואלה ובסוף הפך לפוסט פייסבוק כי סיבות, אז אני מביאה את הפוסט, אחרת הייתי מביאה את הכתבה.
אני מקווה שאפשר לשתף פה פוסטים מקבוצות. אי אפשר להטמיע אז קישור:

מאד אהבתי את זה:
"אבל הרומן בין לוקי לסילבי יפהפה דווקא בגלל שהוא הכל מלבד נרקיסיזם. הם רואים זה בזה את הצדדים שחסרו בהם, את מה שקיוו בסתר להשיג. את הקבלה של עצמם. בפרק שש, ברגע של ייאוש יודה לוקי בפניה "את לא יכולה לסמוך על איש, ואני מישהו שאיש לא יכול לסמוך עליו". איזו תובנה מדהימה ואיזה מכשול אדיר זה לטפס עליו, מצד שניהם: לוקי כדי להתנער מטבעו לבגוד באהוביו, וסילבי כדי להאמין במישהו שאינו עצמה."
בעיקר כי האינטרנט ממש מתבכיין על זה וזה מתיש אותי אז שמחתי לראות תגובה חיובית ויפה על זה.

ואת זה כי זה טרגי ויפה ואני אוהבת:
"העובדה שלבסוף היא אינה עומדת באתגר שלה, הופכת אותה לראשונה ל...לוקי. מי שנאבקה כל כך להתנער מהתבנית הזו, מי שפיתחה זהות נפרדת וסירבה להיקרא לוקי, הפסידה לטבע האכזרי שהופך לוקי ללוקי. גם כשניתנה לה האפשרות לעצור רגע לפני, גם כשהיה מי שיילחם עליה כפי שאף לוקי לא זכה לו. טראגי, יפהפה. חכם. כתיבה משובחת. "

ודווקא על זה שהוא מתייחס כחוסר הגיון יש לי תשובה:
"(נניח, איך זה שבתוך הריק שאליו נשלחו כל הווריאנטים "המחוקים", נראים רק לוקי'ז? זה כל כך לא הגיוני)," - נראה לי כי כל מי שמגיע לשם די מהר נאכל ע"י אליות', אבל הובהר שוב ושוב שהטבע של לוקי זה לשרוד, לכן רק הלוקים שורדים שם.

נערך לאחרונה ב:

keren or5

Well-known member
באמת ניתוח יפה מאוד של הסדרה. אני אוהבת שהזוגיות בין לוקי לסלבי יכולה גם להיות מאוד ליטרלי הם התאהבו אחד בשני, וגם כמטאפורה לקבלה עצמית כי היא הרי הוא. ובעיני זה עובד בשני המובנים
בעיקר כי האינטרנט ממש מתבכיין על זה וזה מתיש אותי אז שמחתי לראות תגובה חיובית ויפה על זה.
מזל שלא הייתי באינטרנט יותר מדי כך שלא ביאסו לי את השיפ הזה. איך אפשר לראות את הפרצוף של לוקי כשהוא מדבר לסילבי ופגיע וחמוד כזה בלי לרצות לששפ אותם? :-/

למעלה