🖤🔱💚לוקי פרק 6 ואחרון!🐊👑😍

רוב הזמן נח

Well-known member
אפשר אבל זה לא מזהה את הקובץ פה מהנייד וזה מוזר כי זה בסך הכל הועבר אליי בווצאפ..
תעלה לאתר הזה..

ושים כאן את הלינק

LeR@nch

Well-known member
אוקיי הצלחתי! תודה לניק! אפשר להוריד את הקובץ ולחלץ מקובץ ה-ZIP.
שוב מזהיר - מדובר בסרטון (לא מאומת) על תוכן עתידי של מארוול! הצפייה על אחריותכם.

קבצים מצורפים

• WhatsApp Video 2021-07-20 at 18.45.44.zip
    4.4 MB · צפיות: 8

Lhuna3

Well-known member
בבקשה לכתוב תחת אזהרת ספוילרים מי שצופה בסרטון (אני בינתיים לא מתכוונת לצפות). וכמובן תודה לאורן על האזהרה.

didalf

Well-known member
זה מרגיש כזה teas
ממש טיזר:-D
שוב מזהיר - מדובר בסרטון (לא מאומת) על תוכן עתידי של מארוול! הצפייה על אחריותכם.
טוב רגע אבל אתה יכול לספר מה יש שם בערך? טריילר לסרט ספציפי? (איזה?) קטע מסרט ספציפי?(איזה?) עריכה של קטעים עתידיים מכל מיני סרטים? כמה הוא באמת חושף? שאני אדע אם להציץ או להתאפק.
או שזה מתיחה ובסוף זה נבר גוננה גיב יו אפ ואתה וניק מרושעים במיוחד?:-D

LeR@nch

Well-known member
ממש טיזר:-D

טוב רגע אבל אתה יכול לספר מה יש שם בערך? טריילר לסרט ספציפי? (איזה?) קטע מסרט ספציפי?(איזה?) עריכה של קטעים עתידיים מכל מיני סרטים? כמה הוא באמת חושף? שאני אדע אם להציץ או להתאפק.
טיזר שכולל שני קטעים מ״ספיידרמן: אין דרך הביתה״

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי ראיתי.
ואני לא מאמין שזה אמיתי. יש המון דברים מומצאים כאלו באינטרנט, ההבדל הוא שזה נראה כאילו צולם ממסך טלוויזיה או מחשב. אבל מישהו חכם יכול לעשות את זה ואז לצלם את זה עם הטלפון מהמסך מחשב שלו.
יש כל כך הרבה דיבורים על כך שזה יקרה וכל כך הרבה הכחשות.
אם משהו כזה היה יוצא האינטרנט היה מתפוצץ ואנחנו היינו כרגע חיים בעולם הפוסט-אפוקליפטי שנותר אחרי הפיצוץ.
ולא ממש מגיע לי קרדיט. זה לא שהיה לי מושג איך עושים את זה.
אני לא מעורב. זה רק אורן.

LeR@nch

Well-known member
אוקי ראיתי.
ואני לא מאמין שזה אמיתי. יש המון דברים מומצאים כאלו באינטרנט, ההבדל הוא שזה נראה כאילו צולם ממסך טלוויזיה או מחשב. אבל מישהו חכם יכול לעשות את זה ואז לצלם את זה עם הטלפון מהמסך מחשב שלו.
אם משהו כזה היה יוצא האינטרנט היה מתפוצץ ואנחנו היינו כרגע חיים בעולם הפוסט-אפוקליפטי שנותר אחרי הפיצוץ.
החבר שקיבל את זה אמר לי שזה צולם באולם קולנוע. הקטע המוזר הוא איך ידע לצלם את זה אם נניח זה הוקרן בטעות.. וגם המבט החלול של טום הולנד נראה לי לא הגיוני כל כך..

didalf

Well-known member
כן נכון? גם חיפשתי קצת בטוויטר ובאינסטגרם ולא ראיתי כלום.
חוצמזה אני לא כזה מזהה את הקולות אבל הם במסכה אז לאדעת אם זה מה שאנחנו חושבים שזה.
האמת אני די מקווה שלא. ואם כן אז שזה יהיה איזה קמאו חמוד ולא חלק משמעותי בסרט.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Marvel Studios Assembled - The Making of Loki - מאחורי הקלעים של לוקי.

אני חושבת שזה היה הפרק הכי מעניין בינתיים, אולי בגלל הקריינות של טום. דאממיט הקול הזה|מאוהב|
--הם התחילו לצלם יום אחרי יומולדת 39 שלו, ועשו לו עוגת טסקרט ליומולדת|מאוהב|:-D
צפה בקובץ המצורף 27718
--וואי יש לטום ואוון וילסון כימיה ממש טובה, הם ממש הצחיקו אותי כשהם דיברו ביחד:-D
--אני ממש אוהבת לראות איך דברים נראים מאחורי הקלעים עם כל המסכים הכחולים ובלי אפקטים, וגם את השחקנים צוחקים על הסט או מדברים כשהם בתוך התלבושות של הדמויות.
--מגיע להם פרס על זה שהם הצליחו לעבוד עם הכרית הכחולה הזאת בתור קרוקי:-D אני מרגישה שלא דיברו מספיק על קרוקי!
--גם מגיע לטום פרס על כל הסצנה בפרק הראשון כשלוקי רואה את העתיד שלו ובוכה. הוא ליטרלי הסתכל על קיר ריק!!
--לרוב קשה לי להעריך את ההשקעה בתלבושות ובסטים עד שאני רואה את הפרקים האלה ומבינה כמה מחשבה הושקעה בזה. זה ממש מרשים! וגם את הקונספט ארט אני אוהבת לראות.
--קטעים מאחורי הקלעים של בייבי טום מת'ור הראשון|מאוהב|
--טום הידלסטון הוא יצור מושלם|מאוהב| הוא כזה חמוד ובריטי ונעים ומקסים וחתיך והוא כ"כ אוהב את לוקי|לב|

בונוס כי כבר פתחתי הודעה: ציור:
צפה בקובץ המצורף 27719
ראיתי גם עכשיו
מאוד אהבתי את הסרט הזה. אני לא זוכר ממש, אבל לא נראה לי שהרגשתי ככה מסרטי מאחורי הקלעים של הסדרות הקודמות.
זה היה עשוי מאוד טוב עם הקרינות של טום וכל מיני קטעים ממש טובים.
גם היה ממש מעניין לשמוע כל מיני דברים שעשו וכיצד עשו.
למשל מעניין שהם לא יכלו לראות באמת את הקטעים מהחיים של לוקי בפרק הראשון.
גם היה מעניין איך קרוקי היה עשוי. (כאילו ברור שטכנית לא היו מביאים תנין אמיתי, אבל איכשהו בכלל לא חשבתי שהוא CGI)
הקטעים עם אוון ווילסון וריצ'רד אי. גרנט היו מעולים.
קצת חבל שבכלל לא דיברו על השחקנית של ליידי סיף. אומנם באמת הייתה לה הופעה די זניחה, אבל היא היחידה מסרטי ת'ור חוץ מטום עצמו.
גם חבל לי שלא התעקבו קצת לפחות על קיד לוקי ולא דיברו עם השחקן.
היה מעניין שדיברו על הקשר לסדרות אחרות של אנטי-גיבורים כמו הסופרנוס ומד מן.
גם הבמאית עשתה רושם מעניין.
היה מעניין, אבל קצת עצוב, לגלות עד כמה השקיעו בעיר הזאת שבה התרחש קטע הסיום של פרק 3 (העיר שמתרסקים אליה מטאורים בזמן שלוקי וסילבי רצים). זה פשוט מרגיש לי כל כך מיותר שהשקיעו בזה כל כך הרבה. זאת סצנה לא כל כך ארוכה. מצולמת בחושך אז גם ככה הרגשתי שלא הצלחתי לראות כל כך. ותכלס מה שהם עושים זה רצים בניסיון להגיע לחללית שאז מתפוצצת. זה בערך החלק הכי פחות מעניין בכל פרק 3. מבחינתי היו יכולים לעשות את הכל עם green screen.

גם אני מאוד אהבתי את הקטעים של טום הצעיר מאודישנים וצילומים של ת'ור הראשון.

didalf

Well-known member
גם היה מעניין איך קרוקי היה עשוי. (כאילו ברור שטכנית לא היו מביאים תנין אמיתי, אבל איכשהו בכלל לא חשבתי שהוא CGI)
אהמB-|
[הודעה 16]
קצת חבל שבכלל לא דיברו על השחקנית של ליידי סיף. אומנם באמת הייתה לה הופעה די זניחה, אבל היא היחידה מסרטי ת'ור חוץ מטום עצמו.
נכון? אני גם חשבתי.

למעלה