🔥ה100 עונה 6 חלק 2🩸

reasonforall

Active member
בדרך לאנומליה, דיוזה מבינה שקסאבייר הוא בעצם - גבריאל. מודה שלא היה לי מושג. מסתבר שהוא עזב לפני לא כל כך הרבה זמן כמו שחשבתי.
אוקטביה נראית רע מאוד, אבל אחרי שהיא נכנסת ויוצאת מהאנומליה - היא מבריאה. יאיי. אבל מה עם דיוזה? לאאאא

אבי מורידה את המוח של קיין לאחד המקומיים, שהתנדב לתהליך. WTF!

מרפי ואמורי עוזרים לג'וזי להיפטר מקלארק, אך אמורי מתעשתת. בלאמי קושר את ג'וזי ויוצא מהמתחם.

מאדי יוצא למסע נקמה, הורגת פריים, וג'ורדן הדביל מנסה למנוע בעדה ונדקר. יופי גאון.
שאר הרפיימס מגלים שראסל עקף בתור והפך את קלארק לג'וזי.

יאללה בלאגן

didalf

Well-known member
לגמרי|חבול|

מאדי יוצא למסע נקמה, הורגת פריים, וג'ורדן הדביל מנסה למנוע בעדה ונדקר. יופי גאון.
וואי שני כשלונות|פנים|

יאללה בלאגן
לגמרי:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בדרך לאנומליה, דיוזה מבינה שקסאבייר הוא בעצם - גבריאל. מודה שלא היה לי מושג. מסתבר שהוא עזב לפני לא כל כך הרבה זמן כמו שחשבתי.
אני זוכר שגם אני הופתעתי שהוא עזב יחסית לפני מעט זמן. כלומר הוא כנראה שיתף פעולה עם עניי האלים די הרבה זמן.
לחלוטין WTF
שאר הרפיימס מגלים שראסל עקף בתור והפך את קלארק לג'וזי.
ג'ורדן באמת דביל שם.
אבל אני בעיקר שמתי את הציטוט הזה כי אני שמח שעברת לקרוא להם פריימס ולא "אצילים" או משהו כזה.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
אני זוכר שגם אני הופתעתי שהוא עזב יחסית לפני מעט זמן. כלומר הוא כנראה שיתף פעולה עם עניי האלים די הרבה זמן.

לחלוטין WTF

ג'ורדן באמת דביל שם.
אבל אני בעיקר שמתי את הציטוט הזה כי אני שמח שעברת לקרוא להם פריימס ולא "אצילים" או משהו כזה.
מישהו פה שכח את הספוילר:-0

reasonforall

Active member
קיין לא מרוצה שקיבל גוף חדש ואבי ממשיכה לעצבן אותי. הם מעירים את אינדרה (הלא מזועזעת), והם מחליטים להרחיף את הנייטבלאד. קיין מחליט להרחיף את עצמו.

אוקטביה מקבלת סם אנומליה, ובוחרת בקופסא האדומה (ברור שהיא תבחר באדומה), ועכשיו היא צריכה להתמודד עם השדים שלה.
היא חוזרת לנקודת המפנה בחיים שלה, זו ששינתה אותה - המוות של לינקולן. המוות הזה חשף בפנינו אוקטביה חדשה, אחת חסרת רחמים ורודפת נקמה.
הפעם היא בוחרת לא להרוג את פייק, ובכך היא השלימה עם עצמה בדרך לכפרה.

קלארק וג'וזי ממשיכות בקרב המוחות לשליטה על הגוף של קלארק.

אני אוהב את קלארק וג'וזי, הן אדירות יחד. קרב המוחות ממשיך.
קלארק אומרת שצריך להיפתר מהזכרונות כדי להפריד את המוחות, אני מקבלים ג'וזי מעט אנושית.

ראסל מחליט להוציא להורג את אחד מהחבר'ה שלנו, ומרפי הוא הבחירה הברורה.
סנקטומי ממורמר שמגלה שהכל שקר, הורג את סימון :-D, אך בעקבות זה ראסך מחליט להוציא להורג את כולם, פרט למאדי.
אקו נשארת מאחור כדי להתנקש בחייו של ראסל, אבל רייקר המעצבן מונע בעדה. מה הקטע שלו? דמות מחורב**
מרפי אומר שעדיין אפשר לייצר נייטבלאד ממח עצמם, וראסל מונע את המוות שלהם. רק הממומר מועלה על המוקד כמו מכשפה מימי הביניים. כיף.

שיידהאדה "משתלט" על מאדי העצבנית, ולרייבן יש רעיון להיפטר ממנו - פשוט למחוק את הקוד. קל.

קלארק נפתרת מכל הזכרונות של ג'וזי שמסרבת ללכת. גבריאל ואוקטביה מצילים את ג'וזי שמתעוררת ומצילה אותם.
שומרים מגיעים אך בלאמי ביניהם והורג אותם.
גביראל מנסה להפריד את ג'וזי מקלארק על ידי הסרה של הדרייב, אך בשביל זה צריך לעצור את הלב. הדרייב מוסר וקלארק לא מתעוררת.
בלאמי השבור מנסה להחיות אותה, וקלארק שומעת אותו ונלחמת בג'וזי. היא מצליחה להיפתר ממנה וקלארק מתעוררת. יאיי.

ועוד...
- העלימו את דיוזה כאילו כלום לא קרה. זה לא לעניין בכלל. הלוואי היא תחזור. אולי היא תחזור עם התינוקת על הידיים או עם ילדה?
כשאוקטביה הייתה בפנים היא יצאה כאילו עבר זמן מסויים. אולי ככה יהיה עם דיוזה?
- גבריאל בעצם עזב את סנקטום כדי לא לקחת חלק ביחס שלהם ל'אלים'? והאנשים שלו הם גם אנשים שמאסו סנטקום או גורשו?
ומה העניין של הילדים/תינוקות? הוא מציל אותם. מרגיש לי כאילו פספסתי משהו (אולי פספסתי, כי למען האמת הייתי מעט לא מרוכז העונה).

didalf

Well-known member
אבי ממשיכה לעצבן אותי. הם מעירים את אינדרה (הלא מזועזעת), והם מחליטים להרחיף את הנייטבלאד. קיין מחליט להרחיף את עצמו.
בזבוז של גוף|שפם| וכן אבי נהייתה ממש מעצבנת.

אני אוהב את קלארק וג'וזי, הן אדירות יחד. קרב המוחות ממשיך.
לגמרי|כתר||כתר|

בלאמי השבור מנסה להחיות אותה, וקלארק שומעת אותו ונלחמת בג'וזי. היא מצליחה להיפתר ממנה וקלארק מתעוררת. יאיי.
|לב|

העלימו את דיוזה כאילו כלום לא קרה. זה לא לעניין בכלל
נכון:-(

ומה העניין של הילדים/תינוקות? הוא מציל אותם. מרגיש לי כאילו פספסתי משהו (אולי פספסתי, כי למען האמת הייתי מעט לא מרוכז העונה).
כן. ג'וזי מקריבה אותם ליער כי הם NULL - כלומר לא יכולים ללדת נייטבלאדים ובכך מייצרים עוד NULL ולא תורמים לאוכלוסיה כי ככה שיש יותר כאלה הסיכוי שיוולדו נייטבלאדים נמוך ויש להם פחות מארחים. גבריאל מציל את הילדים האלה ואלה ילדי גבריאל שלו.

(אולי פספסתי, כי למען האמת הייתי מעט לא מרוכז העונה).
זאת עונה שמצריכה ריכוז, והבאה אפילו עוד יותר. תתרכז בבקשה!!

למעלה