יש לי זכרון של בוטן אז מזל ששמתם פה את שרשורי החודש
מנסה למלא כמה שיותר, יש סדרות שחוזרות על עצמן ואני לא הגבלתי אותי לסדרה אחד לתשובה
חלק א'
הסדרה "הנטפליקסאית" הטובה ביותר שיטת קומינסקי
הסדרה "הנטפליקסאית" המאכזבת ביותר
הסדרה הישראלית הטובה ביותר חזרות ומותק בול באמצע שלא מדברים עליה מספיק והיא פשוט היתה מעולה
הסדרה הישראלית החלשה ביותר הסדרה הזו עם גורי אלפי, בלאקספייס או משהו כזה. לא עפתי עליה
העונה הטובה ביותר (מבין סדרות מתמשכות/2 עונות ומעלה) עונה 4 של הכתר
העונה החלשה ביותר (מבין סדרות מתמשכות/2 עונות ומעלה) העונה האחרונה של אמהות עובדות, עונה 5. פחות עפתי על העונה הזו מאשר שאר העונות
הסדרה הזרה (ספרדית/גרמנית/שוודית וכו'...) הטובה ביותר לא בשבילי
הסדרה הזרה (ספרדית/גרמנית/שוודית וכו'...) המאכזבת ביותר לא בשבילי
הבינג' המהנה ביותר (2 עונות ומעלה) מסע אגדי,lovesick, צפייה רביעית בברוקלין 99 והצפייה החוזרת של פארקס,קומיוניטי (בזמנו הפסקתי בעונה 4)
הבינג' שלא-ברור-איך-שרדתי-אבל-סיימתי/פרשתי (לאחר 2 עונות ומעלה) התחלתי את לוציפר ופרשתי לפני סיום העונה הראשונה (בבקשה לא להרוג אותי כאן)
מיני-סדרה הטובה ביותר (עד 8 פרקים) העונה הראשונה שלstaged נחשב????
מיני-סדרה החלשה ביותר (עד 8 פרקים) גמביט המלכה, נשאר לי עוד פרק וחצי לראות והחלטתי שזה לא מעניין אותי מספיק כדי לסבול את הסוף
סדרת-קונספט המעניינת ביותר אז כמובן שיש את וונדהויזן שציינו כבר (שהיא פשוט מכתב אהבה לטלוויזיה האמריקאית), יש גם את lovesick שכל פרק מתמקד בחברה אחרת ויש גם את רק רציחות בבנין שכל פרק מזווית של דמות אחרת
סדרת-קונספט החלשה ביותר לא זכור לי עוד סדרות קונספט, או שהן היו ממש גרועות והיוצרים לא הצליחו להעביר את הקונספט
*רצוי לציין גם מהו הקונספט המיוחד של כל סדרה
הסדרה הכי אנדרייטד שאהבתי
הסדרה הכי אוברייטד שלא-הבנתי-איך-הצליחה גמביט המלכה, ראה למעלה
סדרת הדרמה/מתח הטובה ביותר
סדרת הדרמה/מתח המאכזבת ביותר היום השלישי (עם ג'וד לאו), היה לה הרבה פונטיציאל
"לא רוויתי" (סדרה שהסתיימה העונה/השנה אך הייתה צריכה להמשיך עוד) - כל יום מחדש, סדרה ממש חמודה שסבלה מהקורונה וביטלו אותה (בלי אפילו פרק סיום סופי)
"הגיעו מים עד נפש" (סדרה שהייתה צריכה להסתיים העונה/השנה אך ממשיכה)- סברי מרנן
סדרה קומית המוצלחת ביותר staged, ברוקלין 99, הוקאיי
סדרה קומית המאכזבת ביותר
באתי-נדלקתי (סדרה שלא תכננתם לצפות, והופתעתם לחיוב) הצלצול הגואל , הריבוט. אני שונאת ריבוטים, אבל משהו פה פשוט עובד. יש מספיק עלילה בתור סדרה בפני עצמה ועם זאת יש מלא נוסטלגיה לסדרה המקורית. ויש לסדרה הזו המון מודעות עצמי , העונה ה2 היתה ממש טובה
כגודל הציפייה-גודל האכזבה
guilty pleasure (נהניתם מסדרה שלא נחשבת איכותית/טובה)- ג'ולי והפאנטום
Innocent Pain (צפיתם בחוסר חשק/הנאה מסדרה, מתוך אילוץ/סיבה X)- הלוטוס הלבן, צפיתי בזה סופ"ש אחד כי היה משעמם, באמת שאף פעם לא שנאתי סדרה כמו שאני שונאת אותה, זה לא רגש של לא אהבתי את הסדרה אלא יש לי לסדרה רגש כמו שיש כלפי אדם שאתה ממש שונא
הריאליטי שהכי נהניתי ממנו השנה- הזמר במסכה
הריאליטי שהכי התאכזבתי ממנו השנה-
ולסיום- TOP3 הכי טובות שצפיתן בהן השנה (רצוי לפי דירוג, אך לא חובה) :

וונדהויזן

רק רציחות בבנין

מסע אגדי
חלק ב' -בחסות עדי:
אלו סדרות חדשות שיצאו אהבתם את השנה? ואיזה הכי? אלו של מארוול....וstaged, girsl5ever
אלו סדרות ישנות השלמתם השנה? ואת מי הכי אהבתם? קומיונטי ראיתי פעם ראשונה את 2 העונות האחרנות
סדרות שנגמרו השנה ותגעגעו אליהן? ברוקלים 99
סדרות שפרשתם מהן? מניחה שלוציפר
למה מצפים בטלוויזיה בשנה הבאה? העונה האחרונה של this is us
מה הטופ 3 סדרות (חדשות וישנות) שעשו לכם את השנה? זה שאלה כמו הtop3 , לא?