📖the story OFF us📚

limors2

Well-known member
חחחחח מה? למה היא צופה בסרטי מארוול ולמה בלעדייך ולמה לפנייך?:-D
מסתבר שהיא ובעלה הולכים לסרטים והם החליטו ללכת ללכת לזה, בזמן שאני חיכיתי שחברת המארוול הקבועה שלי תתפנה. ועוד הלכנו לסינמה סיטי כי פספסנו איימקס, איכס.

(אבל ראינו באולם Onyx, שאם כבר סינמה סיטי אז רק שם)

didalf

Well-known member
מסתבר שהיא ובעלה הולכים לסרטים והם החליטו ללכת ללכת לזה
איזה חמודים:-D
, בזמן שאני חיכיתי שחברת המארוול הקבועה שלי תתפנה. ועוד הלכנו לסינמה סיטי כי פספסנו איימקס, איכס.
פיי מה לקח לה שבועיים? תפטרי אותה תקחי חברת מארוול חדשה!
טוב אני בוחרת את ההקרנה הכי פשוטה תמיד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה זה אולם Onyx? זה בסינמה סיטי גלילות?
אני מכיר שם את האיימקס ואת הסינמה תיאטרון שבו אני ראיתי את הסרט הזה (שזה ממש לא שווה לדעתי כי זה כמו אולם תיאטרון שבו המושבים לא מוגבהים מספיק מול השורה שמלפניהם)

אוקי, אני רואה שממש צריך לבחור בזה כאילו זה קולנוע אחר. אני אנסה את זה מתישהו.

1747597456185.png

מסתבר שהיא ובעלה הולכים לסרטים והם החליטו ללכת ללכת לזה, בזמן שאני חיכיתי שחברת המארוול הקבועה שלי תתפנה. ועוד הלכנו לסינמה סיטי כי פספסנו איימקס, איכס.
איזה חמודים:-D
זה מזכיר לי שלפני כמה חודשים אבא שלי ביקש ממני להשיג לו איזו קומדיה רומנטית ספציפית משנות ה90 שהיא לחלוטין לא מתאימה לאבא שלי לראות ואז הוא הסביר שזה סרט שחברה שלו מאוד אוהבת והיא רוצה שהם יראו יחד.

האמת שהוא ראה איתי (ועם אחיינים שלי) בקולנוע את איירון מן 3. וגם לא סבל. אבל זה לא ממש מתאים לו. תכלס לא מתאים לו בכלל לראות סרטים. או סדרות.

*זה יכול להיות רעיון לשרשור - אילו סרטים וסדרות ההורים שלנו אוהבים לראות (או אהבו)

LeAnnDylan

Well-known member
זה מזכיר לי שלפני כמה חודשים אבא שלי ביקש ממני להשיג לו איזו קומדיה רומנטית ספציפית משנות ה90 שהיא לחלוטין לא מתאימה לאבא שלי לראות ואז הוא הסביר שזה סרט שחברה שלו מאוד אוהבת והיא רוצה שהם יראו יחד.

האמת שהוא ראה איתי (ועם אחיינים שלי) בקולנוע את איירון מן 3. וגם לא סבל. אבל זה לא ממש מתאים לו. תכלס לא מתאים לו בכלל לראות סרטים. או סדרות.

*זה יכול להיות רעיון לשרשור - אילו סרטים וסדרות ההורים שלנו אוהבים לראות (או אהבו)
נראה לי שהסרט הראשון והאחרון שראיתי עם ההורים שלי ביחד היה Face/Off של ג׳ון טרבולטה, שהייתי מאוהבת בו בזמנו. אחרי הסרט הזה הבנתי שאני לא רוצה ללכת עם ההורים שלי לשום סרט. לא שאני זוכרת למה. ז״א, לא זכור לי שהם עשו איזה משהו מפדח או משהו אבל מיציתי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נראה לי שהסרט הראשון והאחרון שראיתי עם ההורים שלי ביחד היה Face/Off של ג׳ון טרבולטה, שהייתי מאוהבת בו בזמנו. אחרי הסרט הזה הבנתי שאני לא רוצה ללכת עם ההורים שלי לשום סרט. לא שאני זוכרת למה. ז״א, לא זכור לי שהם עשו איזה משהו מפדח או משהו אבל מיציתי.
מצד אחד נשמע לי מטריד לראות סרט כל כך אלים עם ההורים שלי.
מצד שני זה בהחלט עדיף מאשר לראות סרט עם מין עם ההורים.

לא ראיתי הרבה סרטים עם ההורים שלי וגם לא הרבה סדרות. אבל היו כמה. (אבל עכשיו אני שומר את זה לשרשור)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני ממש לא מחשיבה את הסרט הזה לסרט אלים.
האמת שאני לא זוכר ממנו שום דבר חוץ מזה שהאויב הגדול והנוראי של שוטר לוקח את הפרצוף שלו ושוכב עם אשתו. בעצם אני גם לא בטוח אם זה קורה, אבל זה בערך מה שזכור לי.
אבא שלי ואחותי ראו משחקי הכס ביחד:-D
חחחח יש לי חבר שסיפר לי שהוא ראה איזה פרק אחד כשאמא שלו הייתה בחדר ובשלב מסויים זה היה מאוד מאוד מוזר.

אני ראיתי פרק עם אחותי התאומה והיה כל כך מפחיד שישבנו מחובקים קרוב קרוב...

didalf

Well-known member
חחחח יש לי חבר שסיפר לי שהוא ראה איזה פרק אחד כשאמא שלו הייתה בחדר ובשלב מסויים זה היה מאוד מאוד מוזר.
הם צפו ביחד בהכל וגם ניהלו דיונים על הפרק אחרי זה.
ניקולס|פנים|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הם צפו ביחד בהכל וגם ניהלו דיונים על הפרק אחרי זה.
אני מניח שזה טוב שיש להם מערכת יחסים חזקה כזאת :rolleyes:
:p

אבל יכול להיות גם שאני אקסטרה מתוסבך בעניינים כאלו כי כשהייתי צעיר והייתי רואה עם מישהו סצנות רומנטיות בסרט או סדרה אז הייתי מאוד בראש שלי לגבי איך אני אמור להגיב בתור סטרייט.

איך למשל אני אמור להגיב לזה?

(האמת שיצאתי מהארון כשהסרט הזה בדיוק יצא לקולנוע)

LeAnnDyIan

Well-known member
האמת שאני לא זוכר ממנו שום דבר חוץ מזה שהאויב הגדול והנוראי של שוטר לוקח את הפרצוף שלו ושוכב עם אשתו. בעצם אני גם לא בטוח אם זה קורה, אבל זה בערך מה שזכור לי.
(עימות חזיתי) אומנם ראיתי את הסרט הזה איזה מאה פעמים, הפעם האחרונה שראיתי הייתה לפני לפחות 3 שנים וכאמור האלצהיימר שלי מתקדם. אבל ממה שזכור לי-

אז כן, זה אכן קורה כמו שזכרת.
הדמות של ניקולאס קייג׳ ניסתה להרוג את ג׳ון טרבולטה, אבל כשהוא ירה בו, הכדור פיספס את הלב של ג׳ון ופגע במקום בילד שלו והרג אותו. מאז ג׳ון שהיה שוטר או סוכן פדרלי או משהו כזה שלונה לא אוהבת רדף אחרי ניקולאס ואיכשהו אחרי הרבה יריות ופיצוצים הדמות של ניקולאס נכנסה לקומה אבל אז הם גילו שיש איזה פצעה או משהו שצריך את ניקולאס בשביל לבטל. את הקטע הזה אני לא בדיוק זוכרת, רק שהיה ממש דחוף (מבחינת זמנים) להתחזות לניקולאס. ואז הם החליפו את הפנים וג׳ון היה צריך להעמיד פנים שהוא ניקולאס והוא גילה שיש לניקולאס ילד. ובינתיים ניקולאס קם, גילה שאין לו פרצוף, התעצבן ולקח את הפרצוף של ג׳ון ששחה שם במים. ואז הוא (ניקולאס) הלך לבית של ג׳ון ואיכשהו [בכוונה] שכב עם אישתו של ג׳ון.
ועכשיו כשאני כותבת את כל זה אני מניחה שזה לא נשמע כמו סרט הולם לילדה בת 12, אבל אמא שלי ידעה שאני אוהבת את ג׳ון טרבולטה וכשהיא ראתה תמונה של הסרט בעיתון היא שאלה אותו אם אני רוצה ללכת לראות ולייק, ברור שכן!!

חח כמו ששיכנעתי את המשפחה של בת דודה שלי לראות כולם ביחד את Poor Things כאילו זה הולם לראות עם ההורים שלך, והבן של בת דודה שלי הרגיש ממש לא נעים😂
יש לך אחות תאומה או שזה איזה רפרנס שאני אמורה להבין?
כי עד כמה שזכור לי יש לך שתי אחיות גדולות (אבל שוב, אלצהיימר. אז אולי לא..?)
איכשהו זה הזכיר לי את הסרט משחקי פיתוי (בהקשר שלך בגלל שמ״ג) וזה נראה לי מאוד לא הולם שתעשה דברים כאלה עם אחותך!!

limors2

Well-known member
מה זה אולם Onyx? זה בסינמה סיטי גלילות?
זה עולה כמו אולם רגיל, אבל במקום להיות מסך הקרנה רגיל זה לד באיכות 4k, אז במקום לראות במסך קצת מטושטש ועמום כמו שאר האולמות שם (או אולמות ישנים אחרים) רואים תמונה חדה ויפה. עדיין לא משתווה לאיימקס מבחינת הנאת צפייה, אבל זה במקום השני מבחינתי.

(ופה אין סיכוי שיסתירו לך כי המסך נורא גבוה, ברמה כזו שאם יושבים בשורות הראשונות חוטפים צוואר תפוס)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
(עימות חזיתי) אומנם ראיתי את הסרט הזה איזה מאה פעמים, הפעם האחרונה שראיתי הייתה לפני לפחות 3 שנים וכאמור האלצהיימר שלי מתקדם. אבל ממה שזכור לי-

אז כן, זה אכן קורה כמו שזכרת.
הדמות של ניקולאס קייג׳ ניסתה להרוג את ג׳ון טרבולטה, אבל כשהוא ירה בו, הכדור פיספס את הלב של ג׳ון ופגע במקום בילד שלו והרג אותו. מאז ג׳ון שהיה שוטר או סוכן פדרלי או משהו כזה שלונה לא אוהבת רדף אחרי ניקולאס ואיכשהו אחרי הרבה יריות ופיצוצים הדמות של ניקולאס נכנסה לקומה אבל אז הם גילו שיש איזה פצעה או משהו שצריך את ניקולאס בשביל לבטל. את הקטע הזה אני לא בדיוק זוכרת, רק שהיה ממש דחוף (מבחינת זמנים) להתחזות לניקולאס. ואז הם החליפו את הפנים וג׳ון היה צריך להעמיד פנים שהוא ניקולאס והוא גילה שיש לניקולאס ילד. ובינתיים ניקולאס קם, גילה שאין לו פרצוף, התעצבן ולקח את הפרצוף של ג׳ון ששחה שם במים. ואז הוא (ניקולאס) הלך לבית של ג׳ון ואיכשהו [בכוונה] שכב עם אישתו של ג׳ון.
ועכשיו כשאני כותבת את כל זה אני מניחה שזה לא נשמע כמו סרט הולם לילדה בת 12, אבל אמא שלי ידעה שאני אוהבת את ג׳ון טרבולטה וכשהיא ראתה תמונה של הסרט בעיתון היא שאלה אותו אם אני רוצה ללכת לראות ולייק, ברור שכן!!
כן זה בערך מה שזכרתי.
נראה לי שבעצם לא ממש ראיתי את הסרט אלא רק הבנתי מה העלילה שלו מהטריילר או תקציר.
מה שנראה לי לא הגיוני לחלוטין זה איך בן אדם מתעורר מתרדמת ללא פרצוף ופשוט לוקח פרצוף שמונח שם. כלומר היו חייב להיות מנתח שיחבר לו את הפרצוף הזה באופן מספיק טוב. אני מניח שהוא איים על מנתח, אבל איך הוא עושה את זה בזמן ניתוח? והאם לא היו שם עוד סוכנים פדרליים שגם ידעו לומר שאופס האדם הלא נכון יצא עם פרצוף של שוטר.
חח כמו ששיכנעתי את המשפחה של בת דודה שלי לראות כולם ביחד את Poor Things כאילו זה הולם לראות עם ההורים שלך, והבן של בת דודה שלי הרגיש ממש לא נעים😂
אוי הסרט זה פשוט לא נעים לצפייה בלי קשר למי רואה איתך. אני לפחות לא הצלחתי להחזיק בו יותר מ20 דקות.
יש לך אחות תאומה או שזה איזה רפרנס שאני אמורה להבין?
כי עד כמה שזכור לי יש לך שתי אחיות גדולות (אבל שוב, אלצהיימר. אז אולי לא..?)
איכשהו זה הזכיר לי את הסרט משחקי פיתוי (בהקשר שלך בגלל שמ״ג) וזה נראה לי מאוד לא הולם שתעשה דברים כאלה עם אחותך!!
זה הייתה בדיחה בהקשר למשחקי הכס כי שם אח ואחות תאומים שוכבים יחד.
*במשחקי פיתוי באמת יש את הקטע בין אח ואחות, אבל הם חורגים.
אני לא יודע אם זה היה יותר מצחיק או פחות מצחיק אם אור הייתה עושה את הבדיחה הזאת (כי לה יש אח תאום)

ודווקא זכרת לא רע - יש לי שלוש אחיות גדולות.

זה עולה כמו אולם רגיל, אבל במקום להיות מסך הקרנה רגיל זה לד באיכות 4k, אז במקום לראות במסך קצת מטושטש ועמום כמו שאר האולמות שם (או אולמות ישנים אחרים) רואים תמונה חדה ויפה. עדיין לא משתווה לאיימקס מבחינת הנאת צפייה, אבל זה במקום השני מבחינתי.

(ופה אין סיכוי שיסתירו לך כי המסך נורא גבוה, ברמה כזו שאם יושבים בשורות הראשונות חוטפים צוואר תפוס)
אני אנסה

It's Always Sunny

Well-known member
היי חברים, מה שלום כולם?
רציתי לעדכן קצת על שלומי, במיוחד כשקצת השארתי אתכם בחוסר ידיעה.
לצערי, המצב לא משתפר, היום היה ממש גרוע, אני מקווה שלא גרמתי לטראומה לאחד החברים כשהתפרקתי ואמרתי שאין לי חשק לחיות. אנחנו צוחקים על הנושא הרבה אבל הרגע שבו התחלתי לבכות היה רגע קשה, מניחה שבשבילו אבל גם בשבילי, כי אני כבר לא מסוגלת להחזיק את הרגשות האלה בשליטה.
כמו שאמרתי, אני צוחקת על הנושא הרבה אבל נשברתי מהעצם העובדה שהייתי פגיעה וחסרת יכולת לשלוט ברגשות שלי. ואני חושבת שזה כואב שכל יום מחדש אני מגיעה למסקנה שמיציתי את החיים, עצם העובדה שדואגים לי כל כך גורמת לי להרגיש אשמה, כי אני לא חושבת לאכזב את האנשים שכל כך רוצים בטובתי בזמן שאני רק רוצה לשקוע :-(

didalf

Well-known member
היי חברים, מה שלום כולם?
לצערי, המצב לא משתפר, היום היה ממש גרוע, אני מקווה שלא גרמתי לטראומה לאחד החברים כשהתפרקתי ואמרתי שאין לי חשק לחיות. אנחנו צוחקים על הנושא הרבה אבל הרגע שבו התחלתי לבכות היה רגע קשה, מניחה שבשבילו אבל גם בשבילי, כי אני כבר לא מסוגלת להחזיק את הרגשות האלה בשליטה.
כמו שאמרתי, אני צוחקת על הנושא הרבה אבל נשברתי מהעצם העובדה שהייתי פגיעה וחסרת יכולת לשלוט ברגשות שלי. ואני חושבת שזה כואב שכל יום מחדש אני מגיעה למסקנה שמיציתי את החיים, עצם העובדה שדואגים לי כל כך גורמת לי להרגיש אשמה, כי אני לא חושבת לאכזב את האנשים שכל כך רוצים בטובתי בזמן שאני רק רוצה לשקוע :-(
אוף אורוש|נחמה||נחמה|
הלוואי והייתי יודעת מה המילים הנכונות כדי לעזור לך.
אני יודעת שאמרת שגם זה שאנחנו אומרים לך שאנחנו אוהבים אותך גורם לך להרגיש אשמה אבל אני אעשה את זה בכל זאת כי זה חשוב - אני אוהבת אותך ומקווה שתמצאי את הכוחות ללכת לטיפול שיעזור לך|חיבוק|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היי חברים, מה שלום כולם?
|נחמה|
אני מאוד מצטער לשמוע.
אבל אני שמח שאת משתפת אנשים ברגשות שלך. גם אותנו וגם את החבר הזה. אני מקווה שאת גם משתפת את המשפחה שלך.
ברגעים הקשים שלנו זה טוב להישען על אנשים שקרובים אלינו, לומר להם מה אנחנו צריכים.
ואני מכיר את התחושה הזאת שאנחנו מאכזבים אותם ואני לא בטוח מה לעשות לגבי זה. הייתי רוצה להגיד שזאת שטות, אבל אני גם הרגשתי את זה הרבה פעמים.
אבל כשמישהו קרוב אלי נשבר ומספר לי הרגש שעולה לי הוא לא אכזבה. יש עצב. אבל עדיף עצב שנובע מלדעת מה אדם אחר חווה מאשר להיות בעלטה לגבי הקושי של האדם האחר.

keren or5

Well-known member
אבא שלי ואחותי ראו משחקי הכס ביחד:-D
אני עדיין זוכרת את ההרגשה שהייתה לי כשקייט ווינסלט מתפשטת בטיטאניק בצפייה ביחד עם אבא שלי, נראה לי שכל סצנות הסקס במשחקי הכס יהיו פי מליון יותר קרינג'יות מזה לראות עם אבא שלי
יש לך אחות תאומה? :-0
מעניין אותי אם הפחיד אותכם שתהיו ביחד פתאום כמו סרסי וג'יימי
אומג! איזה גיף יפה |מאוהב||מאוהב||מאוהב|
אוי הסרט זה פשוט לא נעים לצפייה בלי קשר למי רואה איתך. אני לפחות לא הצלחתי להחזיק בו יותר מ20 דקות.

זה הייתה בדיחה בהקשר למשחקי הכס כי שם אח ואחות תאומים שוכבים יחד.
אז אין לך אחות תאומה?
אויש ממש עצוב לי שאת מרגישה ככה. ;-(|נחמה| את רוצה לפרט יותר מה קורה?

dilly snake

Well-known member
היי חברים, מה שלום כולם?
אני באמת חושבת שאת חייבת לדבר עם ההורים שלך או אחיך(או אח/אחות גדולים?) או כל מבוגר אחר שאת סומכת עליו על איך שאת מרגישה. אנחנו אוהבים אותך, אבל יש דברים שחברת זרים באינטרנט לא יכולה לעשות למרות שאנחנו סוג של משפחה חצי מתפקדת.

את לא תאכזבי אף אחד, בדיוק בשביל זה יש לנו יש לנו משפחה וחברים. וההורים שלך ירצו לדעת שמשהו לא בסדר ואולי ידעו איך לתת לך את הכלים להרים את עצמך ולהשיג את העזרה שאת צריכה.

ואם לא, יש כל מיני קווי תמיכה עם אנשים מקצועיים שאת יכולה להתכתב איתם או רק לדבר איתם בטלפון . המון(כל?) קופות החולים תגברו את מערך בריאות הנפש שלהם מאז שפרצה המלחמה. יכול להיות שאפילו שיחת טלפון אחת תעשה לך פלאים.

Lhuna3

Well-known member
היי חברים, מה שלום כולם?
אוי ממש עצוב לי גם לשמוע |נחמה|
אני מצטרפת גם לכך שכדאי מאוד לשתף יותר את ההורים, ושתדעי שמי שאוהב אותך לא יתאכזב, זה לא קל אבל הם יעדיפו את זה שאת נותנת להם את האפשרות לנסות לעזור. אפשר לשאול אם את בטיפול? (אני זוכרת שסיפרת על קבוצת תמיכה, אבל אני לא יודעת אם את עדיין שם, או בטיפול אחר)
והכי חשוב שתדעי שאת לא אשמה בכלום!! |נחמה||נחמה||נחמה|
אוהבת אותך, ואם תרצי גם לכתוב בפרטי, אני כאן בשבילך (כמובן שלא תרגישי חייבת, רק אם בא לך, והכל בסדר אם כן או לא).
תהיתי מה קורה איתך בימים האחרונים... אז בכל מקרה תודה ששיתפת אותנו |לב|

למעלה