📖the story OFF us📚

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז החלטתי לענות פה כדי לא להספים את שרשור ימי ההולדת.
ראיתי את ההודעה לפני כמה ימים אבל התביישתי לשתף, כי המצב לא מאוד טוב ואין סיבה ממשית לכך. השבועות האחרונים מלאים בחרדה, בעיות שינה ולחץ שמגיע לחוסר תפקוד מסוים (כשיש לי חופש, אני לא מסוגלת לראות סתם ככה פרק של סדרה, זה מכניס אותי לחרדה נוראית). הימים האחרונים לא משהו, אין לי חשק לחיות, לא יודעת מאיפה זה מגיע וזה כל כך מביך אותי שאני מרגישה משהו כזה...
|נחמה|
אני מחזק את כל מה שאמרו כאן.
אני שמח שאת מרגישה שאת יכולה לשתף אותנו כאן ואני מקווה שאת מקבלת חיזוק מאיתנו.
ואני מקווה שתתחילי להרגיש טוב יותר בקרוב, אבל כל עוד זה לא המצב אז תחזיקי מעמד.
ותרגישי חופשית לחלוטין לשתף כאן, לפעמים לפרוק רגשות יכול לעזור.

מעניין, למה טסה שבוע לפני חצי הגמר?

dilly snake

Well-known member
ראיתי את ההודעה לפני כמה ימים אבל התביישתי לשתף, כי המצב לא מאוד טוב ואין סיבה ממשית לכך. השבועות האחרונים מלאים בחרדה, בעיות שינה ולחץ שמגיע לחוסר תפקוד מסוים (כשיש לי חופש, אני לא מסוגלת לראות סתם ככה פרק של סדרה, זה מכניס אותי לחרדה נוראית). הימים האחרונים לא משהו, אין לי חשק לחיות, לא יודעת מאיפה זה מגיע וזה כל כך מביך אותי שאני מרגישה משהו כזה...
ועוד משהו, אני לא יודעת באיזו קופת חולים את נמצאת, אבל במכבי(שזו שלי) פתחו אחרי ה-7/10 קו תמיכה טלפוני שאפשר לדבר עם פסיכולוגית/עו"ס ואני חושבת שעדיין יש משהו כזה. לי הם ממש עזרו בזמנו עם החרדות והפחד לצאת מהבית.

אולי יעשה לך טוב לדבר לפחות פעם אחת עם מישהו מקצועי אחד על אחד ולשתף אותו על מה שאת עוברת וייתן לך עוד כלים להתמודד.

didalf

Well-known member
התלבטתי לאיזה שרשור זה מתאים, אבל נראה לי שכאן הכי הגיוני:
אה זה מה שזה? ראיתי ששרה העלתה תמונה שלהן לאינסטגרם אז עשיתי לייק:-D
*קצת התאכזבתי שהן לא דיברו על טיילור בתור שתי דיי הארד סוויפטיז.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אה זה מה שזה? ראיתי ששרה העלתה תמונה שלהן לאינסטגרם אז עשיתי לייק:-D
*קצת התאכזבתי שהן לא דיברו על טיילור בתור שתי דיי הארד סוויפטיז.
גם אני קצת התאכזבתי,
כי הן לא דיברו על הריבוט של באפי (חשבתי שאולי מודיעים שאליסון גם תופיע בו),
אבל זה עדיין היה מגניב כי נדיר מאוד לראות את שתיהן זו לצד זו שלא בתפקיד ווילו ובאפי. תמיד הרושם היה שהן לא קרובות בכלל.

limors2

Well-known member
רק קצת על ת׳אנדרבולטס* כי קיבלתי כבר תשובה לשאלה שלי

תהיתי בהודעה המרומזת והלא ברורה שלי בשרשור צפייה לסופ״ש על העניין בסצינת הסיום, שדיברו על זה שסאם הקים אבנג׳רס משלו, והאם זה משהו שנחשפנו אליו בפלקון אמריקה, אבל אחרי שקראתי את ההודעות שלכם הבנתי שלא. אז מעניין. גם איך זה יקרה, וגם האם זה באמת יקרה או שזה עוד קו עלילה שיזנח כי הם לא יצליחו לעשות משהו מוצלח איתו 😅 למרות שבהתחשב בזה שהסרט הזה הצליח והיה ממש טוב, משערת שלא.
בכל מקרה, מגניב. יפה. כל הכבוד. גרמתם לי להתרגש שוב מהעתיד של מארוול. בעיקר כשיהיה מלא ילנה כפרעליה :love::love::love::love::love: מהרגע שהיא הופיעה לראשונה רציתי שנקבל הרבה ממנה, ואיזה כיף שזה קורה!

ואם כבר ילנה, העלילה וה״באד גאיי״ הרשמי של הסרט, הדיכאון, היו הברקה. אפילו אמא שלי (שמסתבר שראתה את הסרט לפני) ממש נהנתה. הבאסה היחידה שלי הייתה שאיזה יומיים אחרי שהסרט יצא, קפץ לי ריל של הקאסט עומד ליד שלט של ת׳אנדרבולטס* ומוריד אותו כדי לחשוף את זה קוראים להם דה ניו אבנג׳רס. ספוילר קצת כללי ולא נורא, אבל עדיין התעצבנתי.

מעבר לזה, מסכימה עם מה שאמרתם על הסצינה שבה הם טיפסו בפיר. מצויין.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תהיתי בהודעה המרומזת והלא ברורה שלי בשרשור צפייה לסופ״ש על העניין בסצינת הסיום, שדיברו על זה שסאם הקים אבנג׳רס משלו, והאם זה משהו שנחשפנו אליו בפלקון אמריקה, אבל אחרי שקראתי את ההודעות שלכם הבנתי שלא. אז מעניין. גם איך זה יקרה, וגם האם זה באמת יקרה או שזה עוד קו עלילה שיזנח כי הם לא יצליחו לעשות משהו מוצלח איתו 😅 למרות שבהתחשב בזה שהסרט הזה הצליח והיה ממש טוב, משערת שלא.
בכל מקרה, מגניב. יפה. כל הכבוד. גרמתם לי להתרגש שוב מהעתיד של מארוול. בעיקר כשיהיה מלא ילנה כפרעליה :love::love::love::love::love: מהרגע שהיא הופיעה לראשונה רציתי שנקבל הרבה ממנה, ואיזה כיף שזה קורה!
אני נשארתי בהתלהבות כי גם כל מה שהיה בינוני היה מספיק בשבילי (אפילו קפטן אמריקה: עולם חדש שהיה בינוני בכיוון למטה) ובעיקר כי אני לרוב נוטה לאופטימיות לגבי העתיד.
אבל אני כן באמת יותר נלהב.
ואני מניח שאנחנו כן נראה את האוונג'רס של סאם בסרט הנוקמים: דומסדיי, שאמור לצאת בסה"כ עוד שנה.
תכלס סיכוי גבוה שיהיה לנו מושג לא רע לגבי מי נמצא בצוות שלו עוד לפני שהסרט ממש יצא דרך פוסטרים וטריילרים. אני מניח שיהיה לנו מושג די טוב לגבי מי בצוות אבל לפחות חבר אחד בצוות שלו יחשף רק בסרט עצמו.
(אגב, אני מהמר שזה יכלול את שאנג צ'י, אנטמן, הצרעה, הענק הירוק ות'ור)
ואם כבר ילנה, העלילה וה״באד גאיי״ הרשמי של הסרט, הדיכאון, היו הברקה. אפילו אמא שלי (שמסתבר שראתה את הסרט לפני) ממש נהנתה. הבאסה היחידה שלי הייתה שאיזה יומיים אחרי שהסרט יצא, קפץ לי ריל של הקאסט עומד ליד שלט של ת׳אנדרבולטס* ומוריד אותו כדי לחשוף את זה קוראים להם דה ניו אבנג׳רס. ספוילר קצת כללי ולא נורא, אבל עדיין התעצבנתי.
כן, הנחתי מיד שלא יחכו עם הגילוי הרחב הזה ובאמת חבל. אבל הם כאילו מניחים שכל מי שממש אכפת לו אז יראה את זה בסופש שזה יוצא. וזה באמת מעצבן כי אומנם עד כה תמיד יצא לי, אבל בעיקרון גם למעריצים הכי גדולים יכול להיות מצב שהם לא יכולים לראות בסופש שזה יוצא ונאלצים לחכות שבוע או אפילו שבועיים.
מעבר לזה, מסכימה עם מה שאמרתם על הסצינה שבה הם טיפסו בפיר. מצויין.
אוף, ממש בא לי לראות את הסרט שוב.

didalf

Well-known member
אה באמת לא הבנתי מה רצית.
ראיתי בטוויטר שמארוול אמרו שסאם יאסוף נוקמים משלו אוף סקרין ואנשים הגיבו "זאת הייתה צריכה להיות העלילה של קפטן אמריקה שלו"
אגב הסרט של סאם יגיע לדיסני+ ב28.5 להשלמות.

בכל מקרה, מגניב. יפה. כל הכבוד. גרמתם לי להתרגש שוב מהעתיד של מארוול
כן אה?
בעיקר כשיהיה מלא ילנה כפרעליה :love::love::love::love::love: מהרגע שהיא הופיעה לראשונה רציתי שנקבל הרבה ממנה, ואיזה כיף שזה קורה!
לגמרי היא מושלמת|מאוהב|

אפילו אמא שלי (שמסתבר שראתה את הסרט לפני) ממש נהנתה.
חחחחח מה? למה היא צופה בסרטי מארוול ולמה בלעדייך ולמה לפנייך?:-D

ואם כבר ילנה, העלילה וה״באד גאיי״ הרשמי של הסרט, הדיכאון, היו הברקה
|כן|

הבאסה היחידה שלי הייתה שאיזה יומיים אחרי שהסרט יצא, קפץ לי ריל של הקאסט עומד ליד שלט של ת׳אנדרבולטס* ומוריד אותו כדי לחשוף את זה קוראים להם דה ניו אבנג׳רס. ספוילר קצת כללי ולא נורא, אבל עדיין התעצבנתי.
וואי כן לא הבנתי מה הקטע שהם רצו עם זה ליטרלי יומיים אחרי שהסרט יצא?? חכו שניה תנו לאנשים לראות מה נסגר זה לא יפה?

כן, הנחתי מיד שלא יחכו עם הגילוי הרחב הזה ובאמת חבל. אבל הם כאילו מניחים שכל מי שממש אכפת לו אז יראה את זה בסופש שזה יוצא. וזה באמת מעצבן כי אומנם עד כה תמיד יצא לי, אבל בעיקרון גם למעריצים הכי גדולים יכול להיות מצב שהם לא יכולים לראות בסופש שזה יוצא ונאלצים לחכות שבוע או אפילו שבועיים.
הם לא חיכו ליום שני אפילו שיגמר הסופש זה היה ממש חוצפה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פיו, אני כבר איזה שעה וחצי מנסה לעשות משהו במחשב וכל הזמן נאלץ להגיב כאן כי אתם כל הזמן כותבים הודעות.
*כמובן שעכשיו שסוף סוף סיימתי לכתוב הודעה ואין הודעה להגיב לה אז אני מגיב על כך שלא כתבתם כלום.
ועכשיו אני קולט שלא הגבתי להודעה של עדי על תאנדרבולטס ודווקא הייתה לי תגובה נהדרת שאני פשוט נמנעתי לכתוב כי לאחרונה מעירים לי שההומור שלי שחור מידי לפעמים.

didalf

Well-known member
ועכשיו אני קולט שלא הגבתי להודעה של עדי על תאנדרבולטס ודווקא הייתה לי תגובה נהדרת שאני פשוט נמנעתי לכתוב כי לאחרונה מעירים לי שההומור שלי שחור מידי לפעמים.
אז תסתיר בספוילר לרכי הלב:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני פשוט עשיתי עכשיו פרוקרסטינייטינג עד שאני אקבל תגובה שתצדיק את התגובה שלי.

אפילו אמא שלי (שמסתבר שראתה את הסרט לפני) ממש נהנתה.
חחחחח מה? למה היא צופה בסרטי מארוול ולמה בלעדייך ולמה לפנייך?:-D
הלוואי שאמא שלי הייתה רואה סרטי מארוול איתי - או לחלופין בכלל הייתה בחיים :p

didalf

Well-known member
אני פשוט עשיתי עכשיו פרוקרסטינייטינג עד שאני אקבל תגובה שתצדיק את התגובה שלי.

הלוואי שאמא שלי הייתה רואה סרטי מארוול איתי - או לחלופין בכלל הייתה בחיים :p
במקרה הזה הומור שחור הוא נראה לי אחת הדרכים הכי טובות להתמודדות. לפחות בשבילי. ואנחנו כנראה דומים בקטע הזה.

למעלה