📖the story OFF us📚

didalf

Well-known member
חח כן הן היו נודניקיות. אבל נו שיהיה. אני אוהבת אנשים שאשכרה נהנים בהופעות. והן שרו את כל המילים גם אז נראה שהן באמת מעריצות ולא סתם קרציות.
טובנו אז שיהנו

חברה שלי לא הייתה מרוצה מזה אבל לא היה בא לי לעמוד במעבר שאני לא יכולה לראות בו כלום. הלכנו למושבים שלנו. אחרי איזה כמה דקות הבנות חוזרות והמעצבנת מבניהם עושה לי בעצבים כזה ״מה, עוד פעם החזירו אתכן לפה??״ אמרתי לה שתראה לי את הכרטיס שלה ואז האהבלה הזאת מראה לי. אנחנו בשורה B והיא בשורה P, שדירגה את עצמה 14 שורות על חשבוננו|שפם| ועוד רשום לה Rear C כלומר את בפאקינג הסוף של הסקשן, באיזה קטע באת לשבת בקדימה שלו|שפם|
וואו חצופות ממש:-0:-0
גם חוטפות מושבים, גם מאחרות להופעה. היו צריכות להשאר בחוץ בכלל!|שפם|

במיוחד ביוניברסל סטודיו לא היה לי יותר מידי כוח להעלות דברים. אבל הכי חשוב- פאנצ׳ו!!😂
איך ששמתי אותו ישר התלהבתי וצעקתי פאנצ׳ו!! המבטים של כל האנשים מסביבי הוכיחו לי שהם חסרי תרבות|שפם| אפילו חברה שלי שלא ראתה פארקס הבינה את הרפרנס|שפם|
חסרי תרבות גועל נפש אני זיהיתי מיד!
למרות שכמה אנשים החמיאו לי על חולצת האוברי שלי, אז אני מניחה שיש עוד תקווה לעולם הזה🤣
מזל|מזיע|

אה, את שלך אני תמיד רואה כי את מעלה סטוריז פעם בחודש ואת לא חופרת😆
תודה תודה|זורו|

אני מעדיפה את המיקי הזה- |מאוהב|
בהחלט מיקי עדיף|מאוהב|

didalf

Well-known member
בדיוק היום לפני שנה היה היום המאושר בחיי וראיתי את טיילור בלייב🥹;-(|מאוהב|
קחו אותי חזרההההההההההההה
IMG_8381.JPG

רוצים עוד קצת אניוורסריס?
החודש לפני 5 שנים היה סיכום חודש יוני הגורלי שבו אני ודילן עשינו את העסקה ששינתה לנצח את חיי וגרמה לי לראות המאה!|מאוהב|
איך כבר עבר חצי עשור מזה??
מה שאומר שעוד כחודש יעבור גם חצי עשור מאז שעברנו לפורומים החדשים האלה, כאילו לא רק אתמול התבכיינו על המעבר.

Lhuna3

Well-known member
החודש לפני 5 שנים היה סיכום חודש יוני הגורלי שבו אני ודילן עשינו את העסקה ששינתה לנצח את חיי וגרמה לי לראות המאה!|מאוהב|
מה שאומר שעוד כחודש יעבור גם חצי עשור מאז שעברנו לפורומים החדשים האלה, כאילו לא רק אתמול התבכיינו על המעבר.
o_Oo_Oo_O

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מעדיפה את המיקי הזה- |מאוהב|
אוי באמת הייתי צריך לבחור בו.
אם למישהו מכם היה כינוי Ian אז בטוח הייתי הולך לכיוון השיימלסי.

רוצים עוד קצת אניוורסריס?
מגניב מאוד,
אבל איפה הקישור?

didalf

Well-known member
מגניב מאוד,
אבל איפה הקישור?
בהצלחה להתמצא בדבר הענק הזה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי, זה באמת סיוט נוראי לנסות לקרוא את זה.
אבל איזה נחמד לראות כל מיני אנשים ישנים שם.

דורי 1981

Well-known member
מומלץ לגלות עירנות לגבי מכשירי חשמל שמתקלקלים. בשבועות האחרונים המקרר עשה בעיות, שלשום המזגן עשה קצר כשהפעלתי אותו לראשונה (והמחשב של אבא שלי, הוא במו"מ לקנות חדש). היום זה המדיח. החום משגע אותם.

keren or5

Well-known member
וואי הזמן זז כ"כ מהר. שמעתי תיאוריה על זה שמאז שהתחיל המילניום אנחנו חווים את הזמן שונה, כי בעבר החלוקה לזמנים (אם כי שרירותית בסופו של דבר) נעשתה ע"י העשורים, הנייטיזי, האייטיז וכו'. אבל בגלל שאין לנו שם לעשות לעשור בין 2000-2010 ולעשור בין 2010-2020 אז זה הכל מתקוצץ' לנו במוח כזה. נגיד אם מדברים על אופנה של שנות ה-90 לכולם ישר עולה תמונה בראש של דבר שקשורים, אבל מעט מאוד אנשים יודעים סתם בקטע אסויאציאטיבי להבדיל בין העשור הראשון לשני מבחינת אופנה או סתם מבחינת מגמות כאלה וכו'. זה עדיין ממשיך הקטע המבלבל הזה, כי העשור הזה עוד לא נגמר אז אין עוד סיבה להתייחס לעשור הזה כ-שנות ה-20, אבל אני מקווה שאחרי שהוא יסתיים נחזור לקטע הזה. אמרו גם משהו מעניין שכדי בכל זאת להבדיל בין זמנים אנחנו יותר שמים עכשיו דגש על דורות, וזה מרגיש לי דיי נכון, כאילו מי דיבר בדורות פעם? כאילו המציאו דור פעם בדור (אני יודעת שבומרים נקראו בומרים מזמן), אבל עכשיו זה כזה כל 5 שנים דור חדש- ויש תתי דורות, נגיד בין הבומרים למילאניאז פתאום יש דור ה-x, ועכשיו אחרי המילניאלז יש כבר את דור ה-Z, ויש מקומות שאומרים שיש כבר דור חדש- דור ה-אלפא (אל תשאלו אותי לאיזה שנים זה מכוון). אבל זה יותר מבאס ככה, כי עדיף לחלק את הזמן באמת לפי עשורים ולא לפי דורות.
זה נשמע כמו משהו שבהתחלה יהיה לי כוח לעשות אבל בשלב כלשהו אני אתייאש אם אני לא אמצא את זה מספיק מהר. אבל זה באמת קצת מעניין.

didalf

Well-known member
וואי הזמן זז כ"כ מהר. שמעתי תיאוריה על זה שמאז שהתחיל המילניום אנחנו חווים את הזמן שונה, כי בעבר החלוקה לזמנים (אם כי שרירותית בסופו של דבר) נעשתה ע"י העשורים, הנייטיזי, האייטיז וכו'. אבל בגלל שאין לנו שם לעשות לעשור בין 2000-2010 ולעשור בין 2010-2020 אז זה הכל מתקוצץ' לנו במוח כזה.
נכון? כאילו 2020 הייתה אתמול איך 5 שנים?
אני חושבת אבל שזה קשור גם לקורונה איזה שנה וחצי-שנתיים פשוט נמחקו לנו מהחיים ואנחנו לא מתייחסים אליהם.
נגיד אם מדברים על אופנה של שנות ה-90 לכולם ישר עולה תמונה בראש של דבר שקשורים, אבל מעט מאוד אנשים יודעים סתם בקטע אסויאציאטיבי להבדיל בין העשור הראשון לשני מבחינת אופנה או סתם מבחינת מגמות כאלה וכו'.
אוהו דווקא כן האופנה של תחילת שנות ה2000 זה אחד הדברים המזעזעים אי פעם:-D
זה עדיין ממשיך הקטע המבלבל הזה, כי העשור הזה עוד לא נגמר אז אין עוד סיבה להתייחס לעשור הזה כ-שנות ה-20, אבל אני מקווה שאחרי שהוא יסתיים נחזור לקטע הזה. אמרו גם משהו מעניין שכדי בכל זאת להבדיל בין זמנים אנחנו יותר שמים עכשיו דגש על דורות, וזה מרגיש לי דיי נכון, כאילו מי דיבר בדורות פעם? כאילו המציאו דור פעם בדור (אני יודעת שבומרים נקראו בומרים מזמן), אבל עכשיו זה כזה כל 5 שנים דור חדש- ויש תתי דורות, נגיד בין הבומרים למילאניאז פתאום יש דור ה-x, ועכשיו אחרי המילניאלז יש כבר את דור ה-Z, ויש מקומות שאומרים שיש כבר דור חדש- דור ה-אלפא (אל תשאלו אותי לאיזה שנים זה מכוון). אבל זה יותר מבאס ככה, כי עדיף לחלק את הזמן באמת לפי עשורים ולא לפי דורות.
יכול להיות שזה באמת יותר לפי דורות היום. ודור אלפא זה הילדים שעכשיו מי שנולדו אחרי 2012 אני חושבת.
בעקרון "דור" אמור להיות 25 שנה אבל יש תתי דורות. כאילו יש מילנאלים מבוגרים ומילנאלים צעירים שהם בגבול עם דור Z והם די שונים.

זה נשמע כמו משהו שבהתחלה יהיה לי כוח לעשות אבל בשלב כלשהו אני אתייאש אם אני לא אמצא את זה מספיק מהר. אבל זה באמת קצת מעניין.
אה אם אתם רוצים את ההודעה הספציפית של ה-עסקה זאת הודעה 203 עמוד 9
הקישור כנראה יקח אתכם למקום אחר אבל הנה

LeAnnDyIan

Well-known member
מה זה תת דור. מאיפה הבאתן את זה?😂
דור x תמיד היה קיים. למעשה מילינאלים הם דור Y (בגלל זה אחרינו זה דור Z) ואחרי שסיימנו את האותיות חזרנו שוב להתחלה אבל כדי לא לחזור על אותן אותיות מתחילים לספור בספרות יווניות לכן הדור החדש הוא אלפא ולא דור A
למרות שטכנית כבר קיים דור בטא (נגיד התינוקת החדשה של הבוסית שלי שנולדה לפני שבוע שייכת כבר לדור בטא)

Lhuna3

Well-known member
וואי הזמן זז כ"כ מהר. שמעתי תיאוריה על זה שמאז שהתחיל המילניום אנחנו חווים את הזמן שונה, כי בעבר החלוקה לזמנים (אם כי שרירותית בסופו של דבר) נעשתה ע"י העשורים, הנייטיזי, האייטיז וכו'. אבל בגלל שאין לנו שם לעשות לעשור בין 2000-2010 ולעשור בין 2010-2020 אז זה הכל מתקוצץ' לנו במוח כזה.
תיאוריה מעניינת. אני לא בטוחה שזה ממש גורם לנו לחוות את הזמן אחרת, אבל אני מסכימה שקשה ליחס דברים ספציפית ל-2 העשורים הקודמים, כאילו לכל אחד מהם במובחן מהשני.
נגיד אם מדברים על אופנה של שנות ה-90 לכולם ישר עולה תמונה בראש של דבר שקשורים, אבל מעט מאוד אנשים יודעים סתם בקטע אסויאציאטיבי להבדיל בין העשור הראשון לשני מבחינת אופנה או סתם מבחינת מגמות כאלה וכו'.
כן זהו.
זה עדיין ממשיך הקטע המבלבל הזה, כי העשור הזה עוד לא נגמר אז אין עוד סיבה להתייחס לעשור הזה כ-שנות ה-20, אבל אני מקווה שאחרי שהוא יסתיים נחזור לקטע הזה.
עברנו כבר כחצי עשור, נראה לי שכבר הגיע הזמן לדבר על העשור הזה במונח המתאים.
זה גם עשור ספציפית שקל כרגע להבדיל אותו, כי הוא ממש התחיל עם אירוע שהשפיע לכולנו על החיים ובהיקף גלובלי - הקורונה.
אני בתכלס בעיקר חושבת על מאורעות של נגיד 10 השנים האחרונות בתור "לפני הקורונה" או "אחרי הקורונה" (או "בקורונה" כמובן).
יש מצב שהחלוקה הזאת כרגע תופסת את המקום של להגיד "בשנות ה-20".
אמרו גם משהו מעניין שכדי בכל זאת להבדיל בין זמנים אנחנו יותר שמים עכשיו דגש על דורות, וזה מרגיש לי דיי נכון, כאילו מי דיבר בדורות פעם? כאילו המציאו דור פעם בדור (אני יודעת שבומרים נקראו בומרים מזמן), אבל עכשיו זה כזה כל 5 שנים דור חדש- ויש תתי דורות, נגיד בין הבומרים למילאניאז פתאום יש דור ה-x,
אמממ לא פה אני חייבת לתקן אותך, סורי! |חיבוק|
על דור ה-X דובר הרבה קודם, בשנות ה-80.
המילניאלז נקראו במקור דור ה-Y, וזה מונח שהומצא בעקבות המונח דור ה-X.
ועכשיו אחרי המילניאלז יש כבר את דור ה-Z, ויש מקומות שאומרים שיש כבר דור חדש- דור ה-אלפא (אל תשאלו אותי לאיזה שנים זה מכוון).
דור האלפא זה באמת כבר מונח מקובל מאוד לדור שאחרי Z.
אבל זה יותר מבאס ככה, כי עדיף לחלק את הזמן באמת לפי עשורים ולא לפי דורות.
זה לא סותר, זה הקשרים שונים.
כל הדיבור שבאמת התחיל במיוחד עם דור ה-X נוצר במקור (וברובו גם עכשיו מדבר על זה) בהקשר של שוק העבודה (האמריקאי בעקרון, למרות שזה כבר לא רק).
נכון שהיום מדברים על זה באופן יותר כללי.

Lhuna3

Well-known member
דור x תמיד היה קיים. למעשה מילינאלים הם דור Y (בגלל זה אחרינו זה דור Z) ואחרי שסיימנו את האותיות חזרנו שוב להתחלה אבל כדי לא לחזור על אותן אותיות מתחילים לספור בספרות יווניות לכן הדור החדש הוא אלפא ולא דור A
למרות שטכנית כבר קיים דור בטא (נגיד התינוקת החדשה של הבוסית שלי שנולדה לפני שבוע שייכת כבר לדור בטא)
עכשיו אני מבינה למה בהמון סרטונים יש רק בומרים ואז דור Y ודור Z:
המילניאלים הכה מרוכזים בעצמם חושבים שהכל התחיל איתם :-D |פנים| אתם פשוט לא מודעים לקיומם של דברים לפניכם. אתםבטח גם חושבים שהיקום נוצר כשנולדתם ואז יצרו את העבר בזכרונות של כולם... ג'יזס |פנים|

(ערכתי את הפוסט בהתאם כשנזזכרתי שגם את מילניאלז למרות שאת יצאת בסדר מהבחינה הזאת)

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDyIan

Well-known member
עכשיו אני מבינה למה בהמון סרטונים יש רק בומרים ואז דור Y ודור Z:
המילניאלים הכה מרוכזים בעצמם חושבים שהכל התחיל איתם :-D |פנים| אתם פשוט לא מודעים לקיומם של דברים לפניכם. אתםבטח גם חושבים שהיקום נוצר כשנולדתם ואז יצרו את העבר בזכרונות של כולם... ג'יזס |פנים|

(ערכתי את הפוסט בהתאם כשנזזכרתי שגם את מילניאלז למרות שאת יצאת בסדר מהבחינה הזאת)
חח בהופעה של אימי וטינה, לאיימי היה מונולוג נרחב על בדיוק זה. היא התחילה לדבר על דורות, והתחילה מהסיילנט ג׳ן ואז עברה לבומרים ואז למילאניילים ואז לג׳ן זי.
ואז היא כזה שכחתי מישהו? כמובן שהיא אמרה את זה בצחוק כי היא ג׳ן X ואז היא התחילה באיזה מכתב אהבה לדור הכי טוב ותיארה למה הם הדור הכי מוצלח😂😂
(הלוואי שהייתי זוכרת בדיחות ספציפיות מהמונולוג הזה כי הוא היה משובח, אבל האלצהיימר מתקדם ואני לא זוכרת😢)

didalf

Well-known member
יש כבר בטא?
דור אמור להיות 25 שנים היא עדיין צריכה להיות אלפא
זה הגדרה של האינטרנט נגיד כאלה שהם בגבול של דור הZ ודור הY נניח ילידי 95-98 כזה ראיתי קוראים להם קספרים שזה אלה שייכים קצת לזה וקצת לזה.
אבל זה באמת כבר הגדרות של דור האינטרנט לא משהו רשמי.

אני בתכלס בעיקר חושבת על מאורעות של נגיד 10 השנים האחרונות בתור "לפני הקורונה" או "אחרי הקורונה" (או "בקורונה" כמובן).
לגמרי

אתם פשוט לא מודעים לקיומם של דברים לפניכם. אתםבטח גם חושבים שהיקום נוצר כשנולדתם ואז יצרו את העבר בזכרונות של כולם... ג'יזס |פנים|
לאאא זה יותר דור Z החצופים האלה. יום אחד ראיתי סרטון שבו הם גילו את .... הקליפס לשיער!!!

LeAnnDyIan

Well-known member
זה הגדרה של האינטרנט נגיד כאלה שהם בגבול של דור הZ ודור הY נניח ילידי 95-98 כזה ראיתי קוראים להם קספרים שזה אלה שייכים קצת לזה וקצת לזה.
אבל זה באמת כבר הגדרות של דור האינטרנט לא משהו רשמי.
זה לא מונח רשמי.
זה כמו שנגיד שלונה שייכת לדור X אבל מתנהגת כמו בומרית. אין קשר לשנת לידה שלה ולאיזה עשור היא קרובה יותר.
(ולמען הסר ספק, גם אני identify כבומרית).

Lhuna3

Well-known member
זה לא מונח רשמי.
זה כמו שנגיד שלונה שייכת לדור X אבל מתנהגת כמו בומרית. אין קשר לשנת לידה שלה ולאיזה עשור היא קרובה יותר.
(ולמען הסר ספק, גם אני identify כבומרית).
חצופה, את מתנהגת כמו בומרית!!!!!!!!!!
אני הכי פה מבינה בטכנולוגיה ועניינים, יותר ממך |שפם|
לאאא זה יותר דור Z החצופים האלה.
אבל לא, החצופים הראשונים זה אתם, עובדה שחשבתם שהכל מתחיל איתכם.
ואתם חושבים עוד הרבה דברים כאלה.

LeAnnDyIan

Well-known member
חצופה, את מתנהגת כמו בומרית!!!!!!!!!!
אני הכי פה מבינה בטכנולוגיה ועניינים, יותר ממך |שפם|
באתי לשים הערה בסוגריים שמכירה בזה שלמרות שאת בומרית את משתלטת יפה על ענייני הAI אבל אז חשבתי שלעצבן אותך יהיה מצחיק יותר אז לא הוספתי.
חוץ מזה שעדין יש לך מנטליות של בומרית אז זה לא באמת משנה אם את חברה של רובוטים.

למעלה