כבר מעכשיו אני מבואסת שזה רק 6 פרקים.
רק 6?! מפנקים אותנו, אבל לא עד הסוף
הוא קופץ לאבן קטנה שזאת הבמה הראשונה שהוא מצא ומיד מכריז שהוא "לוקי אוף אסרגד ברדן ויט' גלורייס פרופוס"

דרמה קווין

ממש
אוקי כל הקטע של הסוכנות הזאת מאדדדדד דומה לאקדמיית המטריה. זה שיש סוכנות כזאת שזה תפקידה, הניגוד בין הטירוף שבזה לסטייל המשרדי כולל סרטונים מטופשים, המראה המיושן והעתידני בו זמנית.
:-O נכון! לא חשבתי על זה
הוא נכנס למעלית שיש שם מכונה שמפשיטה אותו טנקיו ורי מאץ'
יססס. טוב שהיה לו זמן לעבוד על הגוף
מסתבר שהחזרה שלהם בזמן היא חלק מהטיימליין. אוקי. עכשיו אני תוהה האם סטיב נעצר כשהוא חזר לחיות עם פגי??? או שגם זה נועד לקרות?
זה מה שמעצבן אותי במסעות בזמן. כשזה נוח, אז זה חלק מציר הזמן, וכשזה לא נוח אז זה לא. בדיוק כמו בכל המקרים האלה
אולי זה קשור בכך שהנוקמים החליטו להחזיר את אבני הזמן למקום שהם מצאו אותם בעוד שלוקי כנראה לא היה עושה את זה עם הטסרקט.
אוקיי, אני מקבלת את זה כתשובה
קוראים לו הסוכן מוביוס על שם הרצועה
מה..? פספסתי כאן משהו. איזו רצועה? מה ששמו על לוקי? מה הקשר של הסוכן?
וחוצמזה מזה כל האבנים האלה???? סתם שוכבות שם??? האבנים שלקח לנו 22 סרטים, עשור שלם ודם יזע דמעות וגיבורים מתים כדי להשיג??? ומה המשמעות של אבנים קיימות יחד עם הפוטנציאל למולטיוורס? האמת ככל שאני חושבת על זה קצת מתסכל אותי שיש להם אבנים ככה זה מוציא את המשמעות מהסרטים האחרים קצת.

למרות שאני פחות בקיאה בסרטים כי צפיתי רק פעם אחת
אני הייתי מאוד בעד אם הייתי מאמינה שזה אומר שאולי יחזירו לנו דמויות שהלכו/מתו כבר, אבל אני בטוחה שזה לא יקרה ולכן פחות.
למקרה שפיספסתם יש כאן קשר ברור אל וונדה ואל הסדרה וונדהויז'ן - בפרסומת האחרונה נקסוס זאת התרופה שהיא קונה
כאן נקסוס זה איך שקוראים לזה כשמישהו סוטה מהמסלול שלו.
וואלה. יפה שיש קשר והמשכיות
מה שנראה לי הכי הגיוני כרגע לאור המידע המצומצם שידי, זה שהואריאנט הוא מהעתיד שלו (אחרת הוא היה יודע עליו, לא?) ושהוא יווצר כתוצאה ממה שקורה עכשיו ועוד יקרה בסדרה, כלומר זה לוקי מהעתיד של לוקי הזה, שחוזר בזמן איכשהו. (שזה פרדוקס כמובן אבל ככה זה.)
הגיוני
אז קודם כל אהבתי את הסיוט הקפקאי הקטן שהעבירו אותו
עוד לא ראיתי את הפרק ולא קראתי הודעות אז לא יודעת אם פרסמו את זה
יא, זה מהמם? פרסומת אמיתית? (לא למוצר, אלא הפרסומת עצמה) או שזה סוג של סרטון מעריצים?
כולם מרגישים נפלא עכשיו כי לא ממש רצית להכאיב להם, אבל היית "חייב"
כן... אתה די צודק