💚🏆לוקי פרק ראשון!!!!😍

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל אם לומר את האמת, אני לא בטוחה מהם בדיוק "החוקים" של ה-TVA לפי מה שהוסבר לנו בפרק 1.
מחקתי כבר את הפרק, אז תקנו אותי אם צריך, אבל מה שאני זוכרת שנאמר בסרטון ההדרכה זה שאם אתה "חורג מקו הזמן שלך" זה אסור.
אבל מה פירוש חורג מקו הזמן שלך?
א. חוזר אחורה בזמן? כנראה שלא בהכרח, כי יש חזרות בזמן שהם מרשים (מה שעשו הנוקמים) כי "זה מה שהיה צריך לקרות".
כלומר קו הזמן הקדוש שלהם יכול לכלול בעצמו חזרות בזמן. שזה מוזר כי זה יוצר יקומים מרובים שחשבתי שזו המטרה שלהם למנוע.
ב. חורג מ"קו הזמן הקדוש"? כלומר ה-TVA רואים את כל העתיד "הנכון" (או שהם רואים את כל העתידים האפשריים, ומחליטים בעצמם איזה מהם הוא "נכון") - ואז לחרוג פירושו לעשות משהו שאתה לא אמור לעשות בקו הזה. ואז אולי זה לא חייב להיות חזרה בזמן, אלא כל בחירה שאיננה מה שאמור לקרות לפי דעת שופטי ה-TVA.
כן, אני מסכים לגבי כל הדברים האלו שזה מרגיש לא הגיוני.
אני תוהה אם זה דבר שלא הגיוני שאנחנו פשוט אמורים לקבל, או שזה משהו שבעצם יכנסו אליו בהמשך העונה ונבין שמשהו כאן באמת לא הגיוני ואולי מסתירים משהו או משהו כזה.

רוב הזמן נח

Well-known member
אני תוהה אם זה דבר שלא הגיוני שאנחנו פשוט אמורים לקבל, או שזה משהו שבעצם יכנסו אליו בהמשך העונה ונבין שמשהו כאן באמת לא הגיוני ואולי מסתירים משהו או משהו כזה.
אני גם מקווה שיהיה איזה שינוי שיבטל את כל הארגון הזה של שומרי הזמן. כי קווי זמן מקבילים זה דווקא מעניין ומאפשר למארוול לחזור אחורה ולעשות המשכים שונים. ואני גם לא מבין למה הם מסוכנים ואיך הם בכלל יכולים להתנגש ולגרום למלחמות זמן. קווים מקבילים לא נפגשים.

רוב הזמן נח

Well-known member

מילי08

Well-known member
פרק 2 כנראה לא יקרה בקרוב :-(
כבר מעכשיו אני מבואסת שזה רק 6 פרקים.
רק 6?! מפנקים אותנו, אבל לא עד הסוף
הוא קופץ לאבן קטנה שזאת הבמה הראשונה שהוא מצא ומיד מכריז שהוא "לוקי אוף אסרגד ברדן ויט' גלורייס פרופוס":-D:-D דרמה קווין|לב|
:-D ממש |מאוהב|
אוקי כל הקטע של הסוכנות הזאת מאדדדדד דומה לאקדמיית המטריה. זה שיש סוכנות כזאת שזה תפקידה, הניגוד בין הטירוף שבזה לסטייל המשרדי כולל סרטונים מטופשים, המראה המיושן והעתידני בו זמנית.
:-O נכון! לא חשבתי על זה
הוא נכנס למעלית שיש שם מכונה שמפשיטה אותו טנקיו ורי מאץ':-P:
יססס. טוב שהיה לו זמן לעבוד על הגוף
מסתבר שהחזרה שלהם בזמן היא חלק מהטיימליין. אוקי. עכשיו אני תוהה האם סטיב נעצר כשהוא חזר לחיות עם פגי??? או שגם זה נועד לקרות?
זה מה שמעצבן אותי במסעות בזמן. כשזה נוח, אז זה חלק מציר הזמן, וכשזה לא נוח אז זה לא. בדיוק כמו בכל המקרים האלה
אולי זה קשור בכך שהנוקמים החליטו להחזיר את אבני הזמן למקום שהם מצאו אותם בעוד שלוקי כנראה לא היה עושה את זה עם הטסרקט.
אוקיי, אני מקבלת את זה כתשובה
קוראים לו הסוכן מוביוס על שם הרצועה
מה..? פספסתי כאן משהו. איזו רצועה? מה ששמו על לוקי? מה הקשר של הסוכן?
וחוצמזה מזה כל האבנים האלה???? סתם שוכבות שם??? האבנים שלקח לנו 22 סרטים, עשור שלם ודם יזע דמעות וגיבורים מתים כדי להשיג??? ומה המשמעות של אבנים קיימות יחד עם הפוטנציאל למולטיוורס? האמת ככל שאני חושבת על זה קצת מתסכל אותי שיש להם אבנים ככה זה מוציא את המשמעות מהסרטים האחרים קצת.
|כן| למרות שאני פחות בקיאה בסרטים כי צפיתי רק פעם אחת
אני הייתי מאוד בעד אם הייתי מאמינה שזה אומר שאולי יחזירו לנו דמויות שהלכו/מתו כבר, אבל אני בטוחה שזה לא יקרה ולכן פחות.
|כן|
למקרה שפיספסתם יש כאן קשר ברור אל וונדה ואל הסדרה וונדהויז'ן - בפרסומת האחרונה נקסוס זאת התרופה שהיא קונה
כאן נקסוס זה איך שקוראים לזה כשמישהו סוטה מהמסלול שלו.
וואלה. יפה שיש קשר והמשכיות
מה שנראה לי הכי הגיוני כרגע לאור המידע המצומצם שידי, זה שהואריאנט הוא מהעתיד שלו (אחרת הוא היה יודע עליו, לא?) ושהוא יווצר כתוצאה ממה שקורה עכשיו ועוד יקרה בסדרה, כלומר זה לוקי מהעתיד של לוקי הזה, שחוזר בזמן איכשהו. (שזה פרדוקס כמובן אבל ככה זה.)
הגיוני
אז קודם כל אהבתי את הסיוט הקפקאי הקטן שהעבירו אותו
|כן|
עוד לא ראיתי את הפרק ולא קראתי הודעות אז לא יודעת אם פרסמו את זה
יא, זה מהמם? פרסומת אמיתית? (לא למוצר, אלא הפרסומת עצמה) או שזה סוג של סרטון מעריצים?
כולם מרגישים נפלא עכשיו כי לא ממש רצית להכאיב להם, אבל היית "חייב"
כן... אתה די צודק

מילי08

Well-known member
אוף עם תפוז הזה, מחק לי את ההמשך של המשפט הראשון ולא מרשה לי לערוך. אין צבעים, אין הדגשות, אין כלום. רק עוד 4 מילים שהיו אמורות להיות - לפחות אני מגיבה סוף סוף לפרק 1

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פתאום נזכרתי במשהו שרציתי לומר על הפרק. ואז שכחתי מה רציתי לומר. שיט.
מה..? פספסתי כאן משהו. איזו רצועה? מה ששמו על לוקי? מה הקשר של הסוכן?
אני פחות בקיאה בסרטים כי צפיתי רק פעם אחת
:eek:
וואלה. יפה שיש קשר והמשכיות
בואי נראה אם בכלל יתייחסו לזה ואם זה לא היה במקריות
אוף עם תפוז הזה, מחק לי את ההמשך של המשפט הראשון ולא מרשה לי לערוך. אין צבעים, אין הדגשות, אין כלום. רק עוד 4 מילים שהיו אמורות להיות - לפחות אני מגיבה סוף סוף לפרק 1
מה שאפשר לעשות במקרה כזה זה להעתיק את כל הטקסט במצב עריכה - אז להדביק את הכל בחלון של תגובה חדשה, לעשות את השינוי שרצית ואז לשלוח.
ואז את ההודעה הקודמת אפשר למחוק.

מילי08

Well-known member
ואז את ההודעה הקודמת אפשר למחוק.
זה מה שבד"כ אני עושה, אבל נראה לי שאחר כך זה משבש לך את המספרים של ההודעות ואתה מתלונן שאתה לא רואה תגובה
תודה על הקישור לוויקי. לא חשבתי לחפש שם :-D אני אקרא מתישהו (עכשיו שוב עבודה :-/)
ולגבי הסרטים- נו מה, אני בפיגור משמעותי... רק לפני חודשיים שלושה ראיתי אותם

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה מה שבד"כ אני עושה, אבל נראה לי שאחר כך זה משבש לך את המספרים של ההודעות ואתה מתלונן שאתה לא רואה תגובה
לא זה בסדר גמור כשעושים את זה.
זה שאני לפעמים לא רואה את התגובה האחרונה שנכתבה זה באג לא קשור של תפוז
תודה על הקישור לוויקי. לא חשבתי לחפש שם :-D אני אקרא מתישהו (עכשיו שוב עבודה :-/)
זה די מגניב, אני עכשיו יצרתי כזה
ולגבי הסרטים- נו מה, אני בפיגור משמעותי... רק לפני חודשיים שלושה ראיתי אותם
האמת שזה ממש בסדר, העיקר שהצטרפת לכת המארוול שקיימת כאן

מילי08

Well-known member
זה שאני לפעמים לא רואה את התגובה האחרונה שנכתבה זה באג לא קשור של תפוז
אוקיי, סבבה
זה די מגניב, אני עכשיו יצרתי כזה
עשית לי חשק. אבל גם זה יחכה לפנסיה
עיקר שהצטרפת לכת המארוול שקיימת כאן
יש לנו כאן כמה כתות (וגורו אחד בלתי מעורער :-D)

[אתה כמובן, למקרה שתהית]

didalf

Well-known member
מה..? פספסתי כאן משהו. איזו רצועה?
רגע את לא מכירה את זה? זה דבר מוכר.

האמת שזה ממש בסדר, העיקר שהצטרפת לכת המארוול שקיימת כאן
זה נכון|מאוהב|

למעלה