💚🏆לוקי פרק ראשון!!!!😍

Lion_Heart

Well-known member
אז קודם כל אהבתי את הסיוט הקפקאי הקטן שהעבירו אותו' את מוביוס אני כבר אוהב, וגם את היחס שלו ללוקי, למרות שאני אוהב שעימתו את לוקי עם כל הקורבנות שלו וכל הכשלונות שלו, דבר שגרם לי לצחקק קלות, זה גם עדכן אותו בקשר לקו הזמן הנוכחי, וזה נחמד כזה
הסוכן שלא ידע מה זה דג, אני רוצה לדעת עוד עליו, כל כך הרבה אבני אינסוף. אני גם רוצה סט כזה בתור משקולות נייר ! סך הכל פרק ראשון מצוין!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב... אני אמשיך למרות שכל הפורום מופיע לי בנגטיב. זאת כנראה מזימה של לוקי
בכל אופן - אני לא יודעת אם אתה פשוט מעלה שאלות שעלו לך בעקבות הפרק או שה-WTF אומר שאתה קצת עצבני כי הדברים לא נראים לך הגיוניים.
זה פרק 1.
אוקי את לחלוטין לא הבנת אותי.
זה היה לחלוטין WTF בסגנון שהיה לי כל הזמן בוונדהויז'ן.
יש מיליון שאלות לגבי מה שקורה שם, אבל כמובן שזה דבר טוב. זה לא שאני מצפה לתשובות כרגע. תכלס אני אהיה בסדר בסופו של דבר אפילו עם הדברים שלא יקבלו תשובה גם בסוף הסדרה (כמו שהיו כמה דברים בוונדהויז'ן)
כן אבל זה בהנחה שהם ימשיכו למלא בהצלחה את המשימה שלהם... מה שאולי לא יהיה המצב עד סוף הסדרה הזאת.
המחשבה הראשונית שלי הייתה שגם אם הם עכשיו לא מצליחים לעמוד במשימה שלהם, אז עד כמה כבר קוי זמן שונים יכולים להיווצר בזמן הקצר הקרוב.
אבל בעצם הם מחוץ לזמן אז ברגע שהם לא עומדים במשימה שלהם זה כאילו יש קוי זמן שונים משחר ההיסטוריה.
לא הייתי בהכרח מרחיקה לכת בפרשנות של זה מעבר לקריצה למעריצים... אבל אולי.
הנטיה המחשבתית שלי היא שאין סיכוי שזה רק קריצה.
אבל אז אני נזכר שטעיתי בגדול בעניינים כאלו בוונדהויז'ן (או לפחות כך נראה בנתיים...)
חחח ואיכשהו רק שקראתי את התגובה שלך נזכרתי שזה קולאבק לאנדגיים שאנטמן צוחק על טוני "זה אקס בודיספריי?":-D
אה, אני לא זכרתי את זה
הוא היה צעיר בכמה עשרות שנים. אם תשאל אותי הייתי צעירה לפני שנתיים.
וואלה? אני זקן כבר איזה עשור לפחות (שזה רבע מהחיים שלי)
מממ לא נראה לי הוא היה די שבור מכל מה שהוא ראה זה נראה אמין. זה נראה שנמאס לו והוא מפסיק עם ההצגה. קצת כמו לוקי המיואש שנחשף בתור העולם האפל אחרי שת'ור אומר לו "מספיק עם האשליות".
אני רוצה להאמין שהוא אמר את האמת בשלב הזה. אבל אני לא משוכנע
פויה ילד רע.
גם על זה את מסכימה עם אלמוג
אבל לפי הקרדיטים בסוף נראה ששותלים כל מיני רמזים.
איזה קרדיטים בסוף?
נשארתי עד הסוף ורק שמעו את הקול של המיס מינטס הזאת בסוף.

אבל בהחלט ברור ששותלים כל מיני רמזים ונראה לי שיכול להיות שהסדרה תיצור תיאוריות כמעט במידה שוונדהויז'ן עשתה.

הסוכן שלא ידע מה זה דג, אני רוצה לדעת עוד עליו,
נכון! גם אני!
הוא כאילו דמות מאוד מאוד זניחה, אבל אני מקווה שהוא יופיע בכל פרק.

didalf

Well-known member
אוקי אנשים חדי עין קלטו משהו בזווית הפריים שאני לא בטוחה אם זה סתם איסטר אג או משהו משמעותי או סתם דמיינו ואני אפילו לא בטוחה אם זה ספוילר עתידי או לא:

האם פגי נעצרה גם כן ע"י סוכנות הזמן?:-0
1623449272845.png

Lion_Heart

Well-known member
אוקי אנשים חדי עין קלטו משהו בזווית הפריים שאני לא בטוחה אם זה סתם איסטר אג או משהו משמעותי או סתם דמיינו ואני אפילו לא בטוחה אם זה ספוילר עתידי או לא:

האם פגי נעצרה גם כן ע"י סוכנות הזמן?:-0
מקווה שלא

Lion_Heart

Well-known member
אני זוכר שלוקי אמר שהוא לא נהנה להכאיב לאחרים ישבתי ועשיתי
FACEPALM וחשבתי , וואאוו , אני בטוח שהאדם שהוצאת לו את העין בצורה כואבת ומשפילה, בטח מרגיש יותר טוב עכשיו...אם הוא לא מת או משהו , פלוס 83 האנשים שרצחת, פלוס האנשים שהשתלטת להם על המח, כן, כולם מרגישים נפלא עכשיו כי לא ממש רצית להכאיב להם, אבל היית "חייב" , איזו פאקינג התחמקות

didalf

Well-known member
זמן ללקט אינטרנט שלי.

מארוול מתעללים בי:
1623615755287.png
ואני בתגובה:
1623615987174.png

עוד אחד לצד העצוב: הפרצוף של לוקי כש:
1623616019380.png

זאת גם אני:
1623615847520.png

1623615722606.png

1623615773729.png

1623615869864.png

1623616091624.png

1623615966911.png

והשלמנו סריה עם ממ החתול!!!
1623616057732.png

רוב הזמן נח

Well-known member
אני חייב לשאול, אבל שתאנוס השתמש באבן הזמן והחזיר לחיים את ויזן ואת האבן שהיתה עליו, הוא בעצם יצר קו זמן חדש. איפה היו אז אותם שומרי זמן בשביל לבטל את זה?

לפי ההגיון המדעי של היקום של מארוול, אם משהו קורה, אי אפשר לשנות אותו כשחוזרים אחורה. מה שאפשר לעשות זה רק ליצור קו זמן חדש ששם הדברים קורים אחרת.

מרגע שוואנדה השמידה את האבן של ויזן, תאנוס הפסיד והוא לא יכל להשיג את כל האבנים בשביל המטרה שלו. אז הוא השתמש באבן הזמן והחזיר את הזמן לאחור. משמעות הדבר שהוא יצר קו זמן חדש. וזה משהו ששומרי הזמן היו חייבים להתערב בו ולבטל אותו, לפי הסדרה החדשה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

רוב הזמן נח

Well-known member
אני חייב לשאול, אבל שתאנוס השתמש באבן הזמן והחזיר לחיים את ויזן ואת האבן שהיתה עליו, הוא בעצם יצר קו זמן חדש. איפה היו אז אותם שומרי זמן בשביל לבטל את זה?

לפי ההגיון המדעי של היקום של מארוול, אם משהו קורה, אי אפשר לשנות אותו כשחוזרים אחורה. מה שאפשר לעשות זה רק ליצור קו זמן חדש ששם הדברים קורים אחרת.

מרגע שוואנדה השמידה את האבן של ויזן, תאנוס הפסיד והוא לא יכל להשיג את כל האבנים בשביל המטרה שלו. אז הוא השתמש באבן הזמן והחזיר את הזמן לאחור. משמעות הדבר שהוא יצר קו זמן חדש. וזה משהו ששומרי הזמן היו חייבים להתערב בו ולבטל אותו, לפי הסדרה החדשה.
יש כאן נקודה מעניינית. כשהטובים הצליחו לעשות משהו, הרע החזיר את הזמן אחורה וביטל אותו. והכול המשיך כרגיל. אבל כשהרע עשה משהו, הטובים לא יכולים להחזיר את הזמן ולבטל אותו, כי אז זה יצור קו זמן אחר שלא ישנה את המציאות שלהם. חומר למחשבה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אפילו כבר יש כתוביות בעברית לפרק הראשון. מתי יוצא הפרק השני?
יהיה פרק חדש כל יום רביעי

אני יודע שרק חלק ממה שכתבת מתייחס למה שקרה בפרק, אבל זה עדיין חלק שמספלייר את מה שקורה בפרק ולכן צריך להכנס לתיבת ספוילר.

ולגבי מה שכתבת:
אני לא חשבתי על השימוש באבן הזמן בתור "מסע בזמן".
זה לא שת'אנוס חזר בזמן ללפני שוונדה השמידה את האבן, אלא הוא פשוט גרם לזמן לחזור אחורה על המעשה הזה. לכן וונדה עדיין זכרה את זה שהיא השמידה את האבן.

יכול להיות שאני טועה, ויכול להיות שזה הבדל לא משמעותי, אבל ככה אני ראיתי את זה.

רוב הזמן נח

Well-known member

אני יודע שרק חלק ממה שכתבת מתייחס למה שקרה בפרק, אבל זה עדיין חלק שמספלייר את מה שקורה בפרק ולכן צריך להכנס לתיבת ספוילר.

ולגבי מה שכתבת:
זה לא שת'אנוס חזר בזמן ללפני שוונדה השמידה את האבן, אלא הוא פשוט גרם לזמן לחזור אחורה על המעשה הזה. לכן וונדה עדיין זכרה את זה שהיא השמידה את האבן.

זה אותו דבר. לפי ההיגיון המדעי של מארוול, אם משהו כבר קרה, אי אפשר לחזור אחורה ולשנות אותו. ואם עושים את זה, זה יוצר קו זמן חדש. אבן המחשבה הושמדה. ותאנוס החזיר את הזמן אחורה בשביל לקחת אותה לפני שהיא הושמדה. זאת אומרת שתאנוס יצר קו זמן חדש.

keren or5

Well-known member
אוקי אז נכנעתי וראיתי בסוף.
החדשות הטובות- נראה הרבה יותר טוב מכל פרק בשיעמומון שהיה סאמבאקי.
החדשות הרעות- גם וונדהוויז'ן התחיל מדהים ונגמר כ"כ רע... ואני לא יודעת מה עדיף. מקווה מאוד שגם ההמשך יהיה טוב.

מעניין שהקונספט של "משטרת הזמן" או הדבר הזה מופיע בכ"כ הרבה סדרות. לי זה הזכיר את שוטרי הזמן מריק ומורטי:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה אותו דבר. לפי ההיגיון המדעי של מארוול, אם משהו כבר קרה, אי אפשר לחזור אחורה ולשנות אותו. ואם עושים את זה, זה יוצר קו זמן חדש. אבן המחשבה הושמדה. ותאנוס החזיר את הזמן אחורה בשביל לקחת אותה לפני שהיא הושמדה. זאת אומרת שתאנוס יצר קו זמן חדש.
לדעתי זה לא יצר קו זמן חדש
כי זה לא שהוא חזר אחורה בזמן, אלא הוא גרם למה שקרה לאבן להתהפך.
אני לא יודע איך להסביר את זה שזה שונה.
כלומר זה כמו אם מישהו הרס לי את הבית ואני בונה אותו מחדש, רק שאני עושה את זה בסוג של קסם שמחזיר אותו לאחור כשהוא היה בנוי.
תאנוס לא לקח את האבן לפני שהיא הושמדה, אלא הוא גרם לה להתחבר חזרה.

גם בסרט של דוקטור סטריינג' זה לא הרגיש שהאבן משמשת למסע בזמן, אלא לשיחזור של מה שהיה בעבר.
ככה למשל כשהוא גרם ללופ זמן של השיחה שלו עם הרע זה גם לא היה מסע בזמן.
אבל זה באמת דומה.

רוב הזמן נח

Well-known member
לדעתי זה לא יצר קו זמן חדש
כי זה לא שהוא חזר אחורה בזמן, אלא הוא גרם למה שקרה לאבן להתהפך.
אני לא יודע איך להסביר את זה שזה שונה.
כלומר זה כמו אם מישהו הרס לי את הבית ואני בונה אותו מחדש, רק שאני עושה את זה בסוג של קסם שמחזיר אותו לאחור כשהוא היה בנוי.
תאנוס לא לקח את האבן לפני שהיא הושמדה, אלא הוא גרם לה להתחבר חזרה.

גם בסרט של דוקטור סטריינג' זה לא הרגיש שהאבן משמשת למסע בזמן, אלא לשיחזור של מה שהיה בעבר.
ככה למשל כשהוא גרם ללופ זמן של השיחה שלו עם הרע זה גם לא היה מסע בזמן.
אבל זה באמת דומה.
האבן החזירה את הזמן אחורה. זה מה ששיחזר את האבן. כמו וידאו שמריצים הפוך. זה מה שאבן הזמן עושה.

אם טאנוס יכל לחזור אחורה ולשנות מה שכבר קרה, למה האוונג'רס לא יכלו לעשות את זה? למעשה שוואנדה השמידה את אבן המחשבה, טאנוס היה צריך להפסיד. האבן הושמדה ואי אפשר לחזור אחורה ולהשתמש בה. ואם עושים את זה, יוצרים קו זמן חדש. בדיוק כמו שהאוונג'רס לא יכלו לחזור אחורה ולמנוע מטאנוס להקליק באצבעות שלו ולהעלים חצי יקום. הם רק יכלו בהווה שלהם להחזיר את כל האנשים שנעלמו, מבלי לשנות את מה שכבר נעשה.

Lhuna3

Well-known member
לגבי האבן אני הבנתי יותר כמו ניק.

אבל אם לומר את האמת, אני לא בטוחה מהם בדיוק "החוקים" של ה-TVA לפי מה שהוסבר לנו בפרק 1.
מחקתי כבר את הפרק, אז תקנו אותי אם צריך, אבל מה שאני זוכרת שנאמר בסרטון ההדרכה זה שאם אתה "חורג מקו הזמן שלך" זה אסור.
אבל מה פירוש חורג מקו הזמן שלך?
א. חוזר אחורה בזמן? כנראה שלא בהכרח, כי יש חזרות בזמן שהם מרשים (מה שעשו הנוקמים) כי "זה מה שהיה צריך לקרות".
כלומר קו הזמן הקדוש שלהם יכול לכלול בעצמו חזרות בזמן. שזה מוזר כי זה יוצר יקומים מרובים שחשבתי שזו המטרה שלהם למנוע.
ב. חורג מ"קו הזמן הקדוש"? כלומר ה-TVA רואים את כל העתיד "הנכון" (או שהם רואים את כל העתידים האפשריים, ומחליטים בעצמם איזה מהם הוא "נכון") - ואז לחרוג פירושו לעשות משהו שאתה לא אמור לעשות בקו הזה. ואז אולי זה לא חייב להיות חזרה בזמן, אלא כל בחירה שאיננה מה שאמור לקרות לפי דעת שופטי ה-TVA.

רוב הזמן נח

Well-known member

ולגבי מה שכתבת:

אבל אם לומר את האמת, אני לא בטוחה מהם בדיוק "החוקים" של ה-TVA לפי מה שהוסבר לנו בפרק 1.
מחקתי כבר את הפרק, אז תקנו אותי אם צריך, אבל מה שאני זוכרת שנאמר בסרטון ההדרכה זה שאם אתה "חורג מקו הזמן שלך" זה אסור.
א. חוזר אחורה בזמן? כנראה שלא בהכרח, כי יש חזרות בזמן שהם מרשים (מה שעשו הנוקמים) כי "זה מה שהיה צריך לקרות".
כלומר קו הזמן הקדוש שלהם יכול לכלול בעצמו חזרות בזמן. שזה מוזר כי זה יוצר יקומים מרובים שחשבתי שזו המטרה שלהם למנוע.
ב. חורג מ"קו הזמן הקדוש"? כלומר ה-TVA רואים את כל העתיד "הנכון" (או שהם רואים את כל העתידים האפשריים, ומחליטים בעצמם איזה מהם הוא "נכון") - ואז לחרוג פירושו לעשות משהו שאתה לא אמור לעשות בקו הזה. ואז אולי זה לא חייב להיות חזרה בזמן, אלא כל בחירה שאיננה מה שאמור לקרות לפי דעת שופטי ה-TVA.

רוב הזמן נח

Well-known member

הם לא שינו את העבר. הם לקחו את האבנים ואחר כך החזירו אותם. לוקי שינה, כי ראינו מה קרה בפעם הקודמת, והפעם הוא הצליח לברוח ושינה מה שקרה.

למעלה