בכל אופן - אני לא יודעת אם אתה פשוט מעלה שאלות שעלו לך בעקבות הפרק או שה-WTF אומר שאתה קצת עצבני כי הדברים לא נראים לך הגיוניים.
זה פרק 1.
אוקי את לחלוטין לא הבנת אותי.
זה היה לחלוטין WTF בסגנון שהיה לי כל הזמן בוונדהויז'ן.
יש מיליון שאלות לגבי מה שקורה שם, אבל כמובן שזה דבר טוב. זה לא שאני מצפה לתשובות כרגע. תכלס אני אהיה בסדר בסופו של דבר אפילו עם הדברים שלא יקבלו תשובה גם בסוף הסדרה (כמו שהיו כמה דברים בוונדהויז'ן)
כן אבל זה בהנחה שהם ימשיכו למלא בהצלחה את המשימה שלהם... מה שאולי לא יהיה המצב עד סוף הסדרה הזאת.
המחשבה הראשונית שלי הייתה שגם אם הם עכשיו לא מצליחים לעמוד במשימה שלהם, אז עד כמה כבר קוי זמן שונים יכולים להיווצר בזמן הקצר הקרוב.
אבל בעצם הם מחוץ לזמן אז ברגע שהם לא עומדים במשימה שלהם זה כאילו יש קוי זמן שונים משחר ההיסטוריה.
לא הייתי בהכרח מרחיקה לכת בפרשנות של זה מעבר לקריצה למעריצים... אבל אולי.
הנטיה המחשבתית שלי היא שאין סיכוי שזה רק קריצה.
אבל אז אני נזכר שטעיתי בגדול בעניינים כאלו בוונדהויז'ן (או לפחות כך נראה בנתיים...)
חחח ואיכשהו רק שקראתי את התגובה שלך נזכרתי שזה קולאבק לאנדגיים שאנטמן צוחק על טוני "זה אקס בודיספריי?"
אה, אני לא זכרתי את זה
הוא היה צעיר בכמה עשרות שנים. אם תשאל אותי הייתי צעירה לפני שנתיים.
וואלה? אני זקן כבר איזה עשור לפחות (שזה רבע מהחיים שלי)
מממ לא נראה לי הוא היה די שבור מכל מה שהוא ראה זה נראה אמין. זה נראה שנמאס לו והוא מפסיק עם ההצגה. קצת כמו לוקי המיואש שנחשף בתור העולם האפל אחרי שת'ור אומר לו "מספיק עם האשליות".
אני רוצה להאמין שהוא אמר את האמת בשלב הזה. אבל אני לא משוכנע
גם על זה את מסכימה עם אלמוג
אבל לפי הקרדיטים בסוף נראה ששותלים כל מיני רמזים.
איזה קרדיטים בסוף?
נשארתי עד הסוף ורק שמעו את הקול של המיס מינטס הזאת בסוף.
אבל בהחלט ברור ששותלים כל מיני רמזים ונראה לי שיכול להיות שהסדרה תיצור תיאוריות כמעט במידה שוונדהויז'ן עשתה.
הסוכן שלא ידע מה זה דג, אני רוצה לדעת עוד עליו,
נכון! גם אני!
הוא כאילו דמות מאוד מאוד זניחה, אבל אני מקווה שהוא יופיע בכל פרק.