לוקי יעזור לשוטרי הזמן לעצור ואריאנט זמן של עצמו שהורג אותם?
WTF?
מאיפה יש וריאנט זמן אחר של לוקי? האם זה מהעבר שלו או מהעתיד שלו? ומה התוכנית שלו?
ולמה שהם יסמכו על לוקי לעזור להם לנצח את לוקי? האם הם לא חוששים שלוקי ינצל הזדמנות כלשהי כדי להצטרף ללוקי האחר?
אתם יודעים למה אני מתכוון?
אגב, אני בכלל לא חשבתי על הדימיון לסוכנות הזמן באקדמיית המטרייה, אבל יש דברים כאלו בכל מיני סדרות אחרות (דוקטור הו, אגדות המחר)
ובעיה קבועה שיש עם הדברים האלו זה - מה הזמן שבו הם חיים? כלומר מה קובע את סדר האירועים עבורם? למה הוריאנט לוקי האחר הרג כבר כמה פעמים סוכנים שלהם לפני שהם תפסו את לוקי "שלנו" בתחילת הפרק ואז עוד כמה פעמים אחרי.
מה בכלל זה אומר כשהם רואים שיש מישהו שהופך לוריאנט זמן? הרי הם מסתכלים על כל הזמן כל הזמן? האם הם לא אמורים לראות את הכל בבת אחת?
אני שמח שמהר מאוד ענו על השאלה המתבקשת - למה שלוקי יאסר על יציאה מהזמן, אבל לא הנוקמים. כלומר לא דווקא הסבר מעולה, אבל אולי זה קשור בכך שהנוקמים החליטו להחזיר את אבני הזמן למקום שהם מצאו אותם בעוד שלוקי כנראה לא היה עושה את זה עם הטסרקט.
אני גם חושב שזה מגניב שלוקי מהר מאוד הבין שהנוקמים חזרו בזמן כי הוא הריח את הקולון של טוני סטארק השני. (למרות המסכה על הפנים שלו)
אולסו מסתבר שלוקי הוא דיבי קופר (שמעתי על הסיפור הזה פעם) וזה כי הוא הפסיד בהתערבות עם ת'ור

גם אני מכיר את הסיפור. גם ראיתי לפחות שתי סדרות אחרות ששילבו את הסיפור הזה בעלילה שלהם (נמלטים וjustified)
קצת מוזר שלוקי אומר שהוא היה צעיר כשהוא עשה את זה. הרי זה רק לפני כמה עשרות שנים והוא בן איזה אלף. אז זה כמו שאני אגיד שמשהוש עשיתי כשהייתי בן 35 זה כי הייתי צעיר.
אבל נחמד שזה משהו שת'ור גרם לו לעשות כי זה מזכיר שת'ור היה די חרא קטן לפני הסרט הראשון שלו.
על הדרך הוא מגלה מגירה מלאה אבני אינסוף. איך לוקי יודע מה זה אם רק באולטרון ת'ור הבין מה זה???? וחוצמזה מזה כל האבנים האלה???? סתם שוכבות שם??? האבנים שלקח לנו 22 סרטים, עשור שלם ודם יזע דמעות וגיבורים מתים כדי להשיג??? ומה המשמעות של אבנים קיימות יחד עם הפוטנציאל למולטיוורס? האמת ככל שאני חושבת על זה קצת מתסכל אותי שיש להם אבנים ככה זה מוציא את המשמעות מהסרטים האחרים קצת.
דווקא נראה לי הגיוני שלוקי יודע על אבני האינסוף.
קודם כל זה הגיוני לחלוטין שכבר בזמן עלילת ת'ור 1 לוקי יודע הרבה דברים שת'ור לא יודע עליהם כי הוא חוקר דברים. הוא למשל יודע קסמים.
חוץ מזה שלוקי של הנוקמים 1 זה כבר אחרי שהוא משרת את ת'אנוס תקופת זמן כלשהי (מספיק כדי שת'אנוס יתן לו את המשימה של לכבוש את כדור הארץ). אז הגיוני שהוא ידע משהו על המטרה הסופית של ת'אנוס. הגיוני גם שהוא ידע שבשרביט שהוא קיבל יש עוד אבן אינסוף.
לגבי זה שיש שם הרבה אבנים - זה בערך אומר שהTVA הוא כוח הרבה יותר חזק מאבני האינסוף. הייתה לי היום שיחה עם אלמוג על זה והוא אמר שזה נראה לו די מתסכל שהדבר הזה שהציגו בתור כל כך חזק מתברר כאן פתאום כחלש יחסית למשהו אחר.
לא אישית זה ממש לא הפריע כי לי ברור היה תמיד שיכול להיות שנגלה בהמשך משהו חזק יותר. (זה קצת כמו בסדרה עם עלילה עונתית - כל עונה יבוא איזה משהו גדול יותר ממה שהיה בעונה הקודמת)
לגבי הפוטנציאל למולטיוורס - דווקא להפך לדעתי. אם הTVA דואגים לכך שיש קו זמן אחד קדוש זה אומר שאין מולטיוורס כי יש רק קו זמן אחד שמותר שיהיה קיים.
זה ממש מוזר כי כמעט כל ההנחות לגבי המשך הMCU אומרים שכן יהיו התייחסויות למולטיוורס.
למקרה שפיספסתם יש כאן קשר ברור אל וונדה ואל הסדרה וונדהויז'ן - בפרסומת האחרונה נקסוס זאת התרופה שהיא קונה
כאן נקסוס זה איך שקוראים לזה כשמישהו סוטה מהמסלול שלו.
האם וונדה סטתה מהמסלול שלה?
או שהמטרה שלה היא לסטות מהמסלול וליצור עוד קוי זמן?
באופן כללי יכול להיות שהסרטון הדרכה שיקר וכן יש קוי זמן אחרים.
באותה מידה ייתכן שמוביוס שיקר והוריאנט שהם מנסים לתפוס הוא לא לוקי.
ואז הוא מבין שאין לו לאן לחזור. הוא מודה בפני מוביוס שהוא לא נהנה לפגוע באחרים (אבל אבל אני אוהבת את לוקי הסייקו. בוא לוקי דקרת את ת'ור כשהייתם בני שמונה בשביל הצחוקים על מי אתה עובד?) סתם אבל זה היה יפה ומרגש כשהוא אמר שזה הכל הצגה, כלי של החלש להשיג שליטה.
ועד כמה שאהבתי את הוידוי של לוקי שם בסוף לגבי הסיבה שהוא פוגע באחרים - ייתכן שגם זה שקר.
תכלס מאוד הגיוני כי הוא אוהב לשקר.
באופן כללי היו הרבה דברים טובים לגבי הפרק, אבל גם הרבה דברים שאני ידעתי שעומדים לקרות כי אני די ראיתי כמעט את כל הטריילרים והטיזרים (לא כולם, אבל הרבה).
אני לא יותר מידי מודאג כי אני עשיתי את זה גם עם וונדהויז'ן ועדיין היה המון המון המון שהפתיע אותי. אני די סומך על מארוול שהם יודעים איך לחשוף כאילו הרבה, אבל להסתיר הרבה יותר.
דברים שלא ידעתי ואהבתי - מוביוס חוקר את לוקי על הסיבות למעשים שלו.
הסוכן המסכן שלא ידע מה זה דג

זה שלוקי הצליח להשתחרר בשלב מסוים (אם כי זה די צפוי בכל מקרה)
וזה שיש וריאנט ספציפי שבגללו מגייסים את לוקי
וזה שהוריאנט הספציפי הזה הוא גם לוקי.
יש המון לאן ללכת לגבי מה ומי ולמה הוריאנט של לוקי
ויש המון שאפשר לעשות ולגלות לגבי הTVA
והדבר הכי מתסכל הוא שאם אני מבין נכון יש רק עוד 5 פרקים
