💚🏆לוקי פרק ראשון!!!!😍

didalf

Well-known member
האחד והיחיד, אל התעלולים, הכניסות הדרמטיות והשיער השמנוני מגיע סופסוף!!!!|מאוהב|

כןכן זה מחר אבל הגאונים שמו את זה ביום רביעי מה שאומר יום עבודה מה שאומר שאני אגיע לפרק כ"כ מאוחררררר;-(
אבל אני רוצה לפתוח את השרשור ולכן פתחתי כבר מעכשיו!
לכבוד ברי המזל שביניכם שיוכלו לראות את הפרק כבר בצהריים.

*כמובן שמסמנים הכל בתיבת ספוילר אבל מבקשת לפחות ב24 שעות הראשונות גם לא לעשות כותרות טיזריות לתיבות ספוילר, תודה:-]

בינתיים מתנות לכסוס איתן ציפורניים בציפיה:
1623176480425.png

https://lokihiddleston.tumblr.com%2Fpost%2F651719513203752960

didalf

Well-known member
טום במשחק אסוציאציות חמוד (שנראה לי נעשה עבור אתר הודי8-*) (כולל עקיצה לטום השני:-P:)

מילי08

Well-known member
יששששששששששששששששששששששששששש |מאוהב||מאוהב||מאוהב|
(עכשיו רק נשאלת השאלה מתי אני אגיע לזה)

Lhuna3

Well-known member
ראשונה?
יסססססס :-D
אז זאת הולכת להיות סדרה עם מסעות בזמן ואני אוהבת את זה.
לוקי יעזור לשוטרי הזמן לעצור ואריאנט זמן של עצמו שהורג אותם?
Like!
כבר מעכשיו אני מבואסת שזה רק 6 פרקים.
אני רוצה בפרק הבא לראות את הואריאנט "הרע" שהורג אותם.

איזה כיף לראות את כל הנוקמים בהתחלה! |מאוהב|
כמובן רק בסצינות שראינו כבר בסוף המשחק, אין לי ציפיות אחרות, אבל עדיין מגניב.

הסצינה הראשונה היתה טובה... בעיקר please sign this to verify this is everything you've ever said :-D
והסרטון הדרכה, והקטע עם הכרטיס עם המספר.
הם מאוד שם יעילים שם ב-TVA.
המשפט קצת הזכיר לי דברים מ"המקום הטוב". ושוטרי הזמן מדוקטור הו.
ויש להם אבני אינסוף :eek: במגירה... חחחח

didalf

Well-known member
מההה איך בסוף אני ראשונה יגרועים??

לוקי פרק ראשון!

אעהאהההה ההתחלה עם הקטע מאנדגיים ורואים את כולם אני כבר מתרגשת|מאוהב| והפעם עם קלוזאפים על לוקי.
ואז הפתיח של מארוול משתנה לירוק זהב|מאוהב|

לוקי נוחת באיזה מדבר ואיזה 3 מקומיים באים לבדוק מה קרה אז הוא קופץ לאבן קטנה שזאת הבמה הראשונה שהוא מצא ומיד מכריז שהוא "לוקי אוף אסרגד ברדן ויט' גלורייס פרופוס":-D:-D דרמה קווין|לב|

ואז מגיעים מדלת משומקום חיילים ושמים לו קולר. חוצפה. מסתבר שהם סוכני זמן מסוכנות לשמירת הזמן. אוקי כל הקטע של הסוכנות הזאת מאדדדדד דומה לאקדמיית המטריה. זה שיש סוכנות כזאת שזה תפקידה, הניגוד בין הטירוף שבזה לסטייל המשרדי כולל סרטונים מטופשים, המראה המיושן והעתידני בו זמנית. אבל מרגיש לי שהסוכנים פה מתנהלים יותר בחוכמה. למשל זה שיש להם ריסט לזמן!! תמיד הטריף אותי במטריה שהסוכנים שלהם עושים יותר בלגן ממה שהיה קודם ואיך זה תורם לשמירת הזמן? אניוואי לא באנו לדבר על אקדמיית המטריה.

לוקי מנסה להיות האל המאיים שהוא אבל לאף אחד זה לא מזיז ולוקחים אותו למעצר. הו לא הפרידו אותו מאהובתו הטסקרט!
הוא נכנס למעלית שיש שם מכונה שמפשיטה אותו טנקיו ורי מאץ':-P:

ואז מקבל מדים של אסיר וצריך לחתום על מה שהוא אמר אי פעם. ואז מגיע למכונה שמצלמת אותו או משהו אבל לפני זה צריך לאשר שהוא לא רובוט - "כמה אנשים הם רובוטים ולא יודעים את זה?":-D טוב שויז'ן לא שם. ואז "האם אני בעצם רובוט?":-D ואז הוא הולך למשפט. שם עונים לי על השאלה - למה לוקי במשפט על בלגון הזמן והנוקמים לא???? מסתבר שהחזרה שלהם בזמן היא חלק מהטיימליין. אוקי. עכשיו אני תוהה האם סטיב נעצר כשהוא חזר לחיות עם פגי??? או שגם זה נועד לקרות?

גברת זמן או משהו בסרטון מספרת לנו וללוקי שפעם היה מולטיוורס וזה גרם לצרות ואז שומרי הזמן שאלה חייזרים מוזרים איחדו אותו לטיימלין האחד הקדוש והסוכנות הזאת שומרת עליו. כל סטייה ממנו יוצרת ענפים שעלולים להביא צרות. ובכן ובכן מארוול פותחים לעצמם כיוון אמיתי למולטיוורס? דווקא אני לא כזה בעד.

במקביל אוון וילסון הוא בלש זמן או משהו וחוקר מקרי רצח של החיילים שלו ברחבי ההיסטוריה.

אוון וילסון מגיע למשפט ולוקח את לוקי כי יש לו תוכנית בשבילו. קוראים לו הסוכן מוביוס על שם הרצועה.

מוביוס לוקח את לוקי לחדר כלשהו והם צופים בנוקמים הראשון. איזה כיף להם בא לי גם. לוקי הוא עדיין לוקי של הנוקמים הראשון מדבר על רצונו לשלוט במיגרד ואסגרד וכל הממלכות ולשחרר את בני האדם מהחופש, כמו שהוא אמר בנאום הזכור שלו בסרט הזה. (אפילו הראו את הקטע הזה אח"כ).
אולסו מסתבר שלוקי הוא דיבי קופר (שמעתי על הסיפור הזה פעם) וזה כי הוא הפסיד בהתערבות עם ת'ור:-D:-D
מוביוס מנסה לרדת לשורש של לוקי, למה הוא מתנהג כמו שהוא? האם הוא נהנה לפגוע באנשים?
הוא מראה לו קצת את העתיד. הוא מראה לו איך אמא שלו מתה בגללו אעעהאההההההההההההה;-( יאוו לוקי על הרצפה בעיניים דומעות שבר אותי;-(
ואז הוא אמר ללוקי משהו יפה ועצוב: "לא נולדת להיות מלך, נולדת כדי לגרום כאב וסבל ומוות כדי שאחרים יהפכו לגרסאות הטובות ביותר של עצמם". אאוץ'.

מוביוס נקרא לאנשו ולוקי מנצל את זה כדי לברוח ולהציל את אהובתו הטסקרט. על הדרך הוא מגלה מגירה מלאה אבני אינסוף. איך לוקי יודע מה זה אם רק באולטרון ת'ור הבין מה זה???? וחוצמזה מזה כל האבנים האלה???? סתם שוכבות שם??? האבנים שלקח לנו 22 סרטים, עשור שלם ודם יזע דמעות וגיבורים מתים כדי להשיג??? ומה המשמעות של אבנים קיימות יחד עם הפוטנציאל למולטיוורס? האמת ככל שאני חושבת על זה קצת מתסכל אותי שיש להם אבנים ככה זה מוציא את המשמעות מהסרטים האחרים קצת.

לוקי כמעט נתפס אבל מצליח לברוח שוב וחוזר לחדר להמשיך בבינג' מארוול שלו. הוא מזפזפ קדימה בחייו ורואה איך אודין בסוף קיבל אותו. איך הוא ותור חזרו להיות אחים ונלחמו אחד ליד השני אעהאהההההה;-( והוא בוכה;-( ואני גם כמעט. ואז הוא רואה איך תאנוס הורג אותו:-0:-0 איזה פחד זה לצפות במוות של עצמך. והוא מזועזע מסכן.

ואז הוא מבין שאין לו לאן לחזור. הוא מודה בפני מוביוס שהוא לא נהנה לפגוע באחרים (אבל אבל אני אוהבת את לוקי הסייקו. בוא לוקי דקרת את ת'ור כשהייתם בני שמונה בשביל הצחוקים על מי אתה עובד?) סתם אבל זה היה יפה ומרגש כשהוא אמר שזה הכל הצגה, כלי של החלש להשיג שליטה.
ואז הוא מחליט לעזור למוביוס לתפוס את הוריאנט הסורר שמטיל אימה ביקום? יופי, כי מסתבר שזה לוקי. וואט?:-0

ממש אהבתי את הפרק הראשון מוזר מעניין מצחיק ומרגש.

Lhuna3

Well-known member
חחח התחלתי לפנייך אבל אני חופרת יותר:-D
ברור! חחח (אבל לא בטוח שהתחלת לפני, כי למרות שלא חפרתי הרבה, אני כן התעכבתי באמצע לבדוק כמה דברים ואפילו לראות שוב חלק מהסצינה בסוף המשחק כדי להיות בטוחה שאכן ראינו את כל מה שהיה בפרק ממנה)

אבל את רוצה להגיד לי שאפילו את זה לא ידעת?
לא צפיתי בשום טריילר ולא קראתי כלום עד כמה שהצלחתי (חוץ מספוילר מסויים שנחשפתי אליו כאמור בטעות).

הוא נכנס למעלית שיש שם מכונה שמפשיטה אותו טנקיו ורי מאץ':-P:
:-D |מאוהב|

עכשיו אני תוהה האם סטיב נעצר כשהוא חזר לחיות עם פגי??? או שגם זה נועד לקרות?
:eek: אבל לא, בטוח שזה מהדברים ש"נועדו לקרות".
ובכן ובכן מארוול פותחים לעצמם כיוון אמיתי למולטיוורס? דווקא אני לא כזה בעד.
אני הייתי מאוד בעד אם הייתי מאמינה שזה אומר שאולי יחזירו לנו דמויות שהלכו/מתו כבר, אבל אני בטוחה שזה לא יקרה ולכן פחות.
אבל אני לא נגד, סומכת עליהם שזה יהיה יותר מעניין מריבוי העולמות של DC או לפחות הקצת שראיתי ממנו.
איך לוקי יודע מה זה אם רק באולטרון ת'ור הבין מה זה????
שאלה מעניינת.
וחוצמזה מזה כל האבנים האלה???? סתם שוכבות שם??? האבנים שלקח לנו 22 סרטים, עשור שלם ודם יזע דמעות וגיבורים מתים כדי להשיג???
כן, זה היה ממש מוזר, גם היו שם יותר מ-6, לא? חשבתי שאמרו לנו שנוצרו רק 6 כאלה.
זה גרם לי לחשוב באותו רגע שאולי באמת כל המקום הזה (שנראה סוריאליסטי מכל מיני בחינות) הוא אשליה מסוג כלשהו, אבל אח"כ זה לא נראה ככה. (וגם לא סביר שיעשו משהו שכבר עשו בוונדהויז'ן).
אבל זה כן עדיין טיפה גורם לי לאיזה פקפוק קטן (נגיד 5%) של האם הדברים הם כמו שהם נראים.

didalf

Well-known member
חחח התחלתי לפנייך אבל אני חופרת יותר:-D

יסססססס :-D
אז זאת הולכת להיות סדרה עם מסעות בזמן ואני אוהבת את זה.
אני שמחה שאת מרוצה|לב|
האמת אני לא חובבת מסעות בזמן אבל זה נראה מעניין מספיק. וזה לוקי.
אבל את רוצה להגיד לי שאפילו את זה לא ידעת?

הסצינה הראשונה היתה טובה... בעיקר please sign this to verify this is everything you've ever said :-D
כן ואז כל מילה שהוא אומר יוצא עוד דף:-D

המשפט קצת הזכיר לי דברים מ"המקום הטוב".
לא חשבתי על המקום הטוב אבל יש בזה משהו.

didalf

Well-known member
לא צפיתי בשום טריילר ולא קראתי כלום עד כמה שהצלחתי (חוץ מספוילר מסויים שנחשפתי אליו כאמור בטעות).
מרשים.
למרות שלאדעת אני כן מעדיפה להיות מוכנה בערך למה יהיה. נגיד שיהיו סיטקומים בוונדהויז'ן, שסאמבקי יותר בסגנון חייל החורף ושלוקי מגיע לסוכנות זמן מוזרה.
לא יותר מזה אבל כן טיפה רקע.

אני הייתי מאוד בעד אם הייתי מאמינה שזה אומר שאולי יחזירו לנו דמויות שהלכו/מתו כבר, אבל אני בטוחה שזה לא יקרה ולכן פחות.
דווקא זה אחת הסיבות שאני מתנגדת כי ראיתי כתבה והסכמתי איתה - אם אפשר להחזיר דמויות כל הזמן זה די מוריד מהמשמעות של המוות שלהן (וגם ככה מארוול די על הקצה עם זה).

כן, זה היה ממש מוזר, גם היו שם יותר מ-6, לא? חשבתי שאמרו לנו שנוצרו רק 6 כאלה.
ממ כן אבל זה כמו נגיד שהיו שתי נבולה בקו זמן מסוים, אם מישהו משחק בזמן ולוקח את האבנים איתו והם מחרימים אותן כדי שתהיה רק אבן אחת בציר המרכזי אז בינתיים אצלם הם אוספים.
אשכרה יש להם אבן נשמה סתם יושבת במגרה. בשביל זה הקרבנו את נטשה????????????????

Lhuna3

Well-known member
דווקא זה אחת הסיבות שאני מתנגדת כי ראיתי כתבה והסכמתי איתה - אם אפשר להחזיר דמויות כל הזמן זה די מוריד מהמשמעות של המוות שלהן (וגם ככה מארוול די על הקצה עם זה).
זה נכון... אבל אני עדיין רוצה שיחזירו :-(
ובכל מקרה לא יחזירו.
ממ כן אבל זה כמו נגיד שהיו שתי נבולה בקו זמן מסוים, אם מישהו משחק בזמן ולוקח את האבנים איתו והם מחרימים אותן כדי שתהיה רק אבן אחת בציר המרכזי אז בינתיים אצלם הם אוספים.
אה אוקיי.

didalf

Well-known member
טום אצל ג'ימי קימל (מכיל ספוילרים לפרק הראשון)

-טום כזה חמוד|מאוהב|
-איזה חמוד איך הוא התרגש מהצעיף:-D וג'ימי לא זכר בכלל:-D (אני כן)
-לול שכחתי מהקטע של ג'ימי ומאט דיימון מתה על זה:-D
-רואים ממש הבדלים בין ראיונות לטוקשואוס לעומת כל מיני מראיינים אינטרנטים, זה הרבה יותר זורם אצל הגדולים.

didalf

Well-known member
אוקי אוקי סליחה על ההצפה אבל יש עכשיו פאנל של כל האנשים האהובים עליי!!!|מאוהב|
ובינתיים יצא (דלף?) מתוכו קטע שבו כולם כועסים על טום שלא הזמין אותם להרצאת לוקי שלו:-D
יאאא אני צריכה את הפאנל המלאאאא|מאוהב| טום ליזי וסב באותו מסך|מאוהב|

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לוקי יעזור לשוטרי הזמן לעצור ואריאנט זמן של עצמו שהורג אותם?
WTF?
מאיפה יש וריאנט זמן אחר של לוקי? האם זה מהעבר שלו או מהעתיד שלו? ומה התוכנית שלו?
ולמה שהם יסמכו על לוקי לעזור להם לנצח את לוקי? האם הם לא חוששים שלוקי ינצל הזדמנות כלשהי כדי להצטרף ללוקי האחר?
אתם יודעים למה אני מתכוון?

אגב, אני בכלל לא חשבתי על הדימיון לסוכנות הזמן באקדמיית המטרייה, אבל יש דברים כאלו בכל מיני סדרות אחרות (דוקטור הו, אגדות המחר)
ובעיה קבועה שיש עם הדברים האלו זה - מה הזמן שבו הם חיים? כלומר מה קובע את סדר האירועים עבורם? למה הוריאנט לוקי האחר הרג כבר כמה פעמים סוכנים שלהם לפני שהם תפסו את לוקי "שלנו" בתחילת הפרק ואז עוד כמה פעמים אחרי.
מה בכלל זה אומר כשהם רואים שיש מישהו שהופך לוריאנט זמן? הרי הם מסתכלים על כל הזמן כל הזמן? האם הם לא אמורים לראות את הכל בבת אחת?

אני שמח שמהר מאוד ענו על השאלה המתבקשת - למה שלוקי יאסר על יציאה מהזמן, אבל לא הנוקמים. כלומר לא דווקא הסבר מעולה, אבל אולי זה קשור בכך שהנוקמים החליטו להחזיר את אבני הזמן למקום שהם מצאו אותם בעוד שלוקי כנראה לא היה עושה את זה עם הטסרקט.
אני גם חושב שזה מגניב שלוקי מהר מאוד הבין שהנוקמים חזרו בזמן כי הוא הריח את הקולון של טוני סטארק השני. (למרות המסכה על הפנים שלו)

אולסו מסתבר שלוקי הוא דיבי קופר (שמעתי על הסיפור הזה פעם) וזה כי הוא הפסיד בהתערבות עם ת'ור:-D:-D
גם אני מכיר את הסיפור. גם ראיתי לפחות שתי סדרות אחרות ששילבו את הסיפור הזה בעלילה שלהם (נמלטים וjustified)
קצת מוזר שלוקי אומר שהוא היה צעיר כשהוא עשה את זה. הרי זה רק לפני כמה עשרות שנים והוא בן איזה אלף. אז זה כמו שאני אגיד שמשהוש עשיתי כשהייתי בן 35 זה כי הייתי צעיר.
אבל נחמד שזה משהו שת'ור גרם לו לעשות כי זה מזכיר שת'ור היה די חרא קטן לפני הסרט הראשון שלו.
על הדרך הוא מגלה מגירה מלאה אבני אינסוף. איך לוקי יודע מה זה אם רק באולטרון ת'ור הבין מה זה???? וחוצמזה מזה כל האבנים האלה???? סתם שוכבות שם??? האבנים שלקח לנו 22 סרטים, עשור שלם ודם יזע דמעות וגיבורים מתים כדי להשיג??? ומה המשמעות של אבנים קיימות יחד עם הפוטנציאל למולטיוורס? האמת ככל שאני חושבת על זה קצת מתסכל אותי שיש להם אבנים ככה זה מוציא את המשמעות מהסרטים האחרים קצת.
דווקא נראה לי הגיוני שלוקי יודע על אבני האינסוף.
קודם כל זה הגיוני לחלוטין שכבר בזמן עלילת ת'ור 1 לוקי יודע הרבה דברים שת'ור לא יודע עליהם כי הוא חוקר דברים. הוא למשל יודע קסמים.
חוץ מזה שלוקי של הנוקמים 1 זה כבר אחרי שהוא משרת את ת'אנוס תקופת זמן כלשהי (מספיק כדי שת'אנוס יתן לו את המשימה של לכבוש את כדור הארץ). אז הגיוני שהוא ידע משהו על המטרה הסופית של ת'אנוס. הגיוני גם שהוא ידע שבשרביט שהוא קיבל יש עוד אבן אינסוף.

לגבי זה שיש שם הרבה אבנים - זה בערך אומר שהTVA הוא כוח הרבה יותר חזק מאבני האינסוף. הייתה לי היום שיחה עם אלמוג על זה והוא אמר שזה נראה לו די מתסכל שהדבר הזה שהציגו בתור כל כך חזק מתברר כאן פתאום כחלש יחסית למשהו אחר.
לא אישית זה ממש לא הפריע כי לי ברור היה תמיד שיכול להיות שנגלה בהמשך משהו חזק יותר. (זה קצת כמו בסדרה עם עלילה עונתית - כל עונה יבוא איזה משהו גדול יותר ממה שהיה בעונה הקודמת)

לגבי הפוטנציאל למולטיוורס - דווקא להפך לדעתי. אם הTVA דואגים לכך שיש קו זמן אחד קדוש זה אומר שאין מולטיוורס כי יש רק קו זמן אחד שמותר שיהיה קיים.
זה ממש מוזר כי כמעט כל ההנחות לגבי המשך הMCU אומרים שכן יהיו התייחסויות למולטיוורס.

למקרה שפיספסתם יש כאן קשר ברור אל וונדה ואל הסדרה וונדהויז'ן - בפרסומת האחרונה נקסוס זאת התרופה שהיא קונה

כאן נקסוס זה איך שקוראים לזה כשמישהו סוטה מהמסלול שלו.

האם וונדה סטתה מהמסלול שלה?
או שהמטרה שלה היא לסטות מהמסלול וליצור עוד קוי זמן?

באופן כללי יכול להיות שהסרטון הדרכה שיקר וכן יש קוי זמן אחרים.

באותה מידה ייתכן שמוביוס שיקר והוריאנט שהם מנסים לתפוס הוא לא לוקי.
ואז הוא מבין שאין לו לאן לחזור. הוא מודה בפני מוביוס שהוא לא נהנה לפגוע באחרים (אבל אבל אני אוהבת את לוקי הסייקו. בוא לוקי דקרת את ת'ור כשהייתם בני שמונה בשביל הצחוקים על מי אתה עובד?) סתם אבל זה היה יפה ומרגש כשהוא אמר שזה הכל הצגה, כלי של החלש להשיג שליטה.
ועד כמה שאהבתי את הוידוי של לוקי שם בסוף לגבי הסיבה שהוא פוגע באחרים - ייתכן שגם זה שקר.
תכלס מאוד הגיוני כי הוא אוהב לשקר.

באופן כללי היו הרבה דברים טובים לגבי הפרק, אבל גם הרבה דברים שאני ידעתי שעומדים לקרות כי אני די ראיתי כמעט את כל הטריילרים והטיזרים (לא כולם, אבל הרבה).
אני לא יותר מידי מודאג כי אני עשיתי את זה גם עם וונדהויז'ן ועדיין היה המון המון המון שהפתיע אותי. אני די סומך על מארוול שהם יודעים איך לחשוף כאילו הרבה, אבל להסתיר הרבה יותר.
דברים שלא ידעתי ואהבתי - מוביוס חוקר את לוקי על הסיבות למעשים שלו.
הסוכן המסכן שלא ידע מה זה דג :-D
זה שלוקי הצליח להשתחרר בשלב מסוים (אם כי זה די צפוי בכל מקרה)
וזה שיש וריאנט ספציפי שבגללו מגייסים את לוקי
וזה שהוריאנט הספציפי הזה הוא גם לוקי.

יש המון לאן ללכת לגבי מה ומי ולמה הוריאנט של לוקי
ויש המון שאפשר לעשות ולגלות לגבי הTVA

והדבר הכי מתסכל הוא שאם אני מבין נכון יש רק עוד 5 פרקים :-(

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תוספת
התמונה מוונדהויז'ן:
1623275348208.png

התמונה מלוקי:
1623275307534.png

רוב הזמן נח

Well-known member
התחילו כאן משהו שיהיו חייבים אחר כך להמשיך בסרטים. זה היה נראה בהתחלה קצת מטופש מה שהמציאו כאן.

Lhuna3

Well-known member
WTF?
מאיפה יש וריאנט זמן אחר של לוקי? האם זה מהעבר שלו או מהעתיד שלו? ומה התוכנית שלו?
ולמה שהם יסמכו על לוקי לעזור להם לנצח את לוקי? האם הם לא חוששים שלוקי ינצל הזדמנות כלשהי כדי להצטרף ללוקי האחר?
אתם יודעים למה אני מתכוון?
אני לא יודעת אם אני יודעת למה אתה מתכוון. (אז כנראה שלא)
בכל אופן - אני לא יודעת אם אתה פשוט מעלה שאלות שעלו לך בעקבות הפרק או שה-WTF אומר שאתה קצת עצבני כי הדברים לא נראים לך הגיוניים.
זה פרק 1.
זה לגמרי סבבה ואפילו רצוי בעיני, שהוא יעלה שאלות שאין לי מושג מה התשובות עליהן. אם אחרי פרק 6 עדיין לא יהיו לי תשובות, זה סיפור אחר.
מה שנראה לי הכי הגיוני כרגע לאור המידע המצומצם שידי, זה שהואריאנט הוא מהעתיד שלו (אחרת הוא היה יודע עליו, לא?) ושהוא יווצר כתוצאה ממה שקורה עכשיו ועוד יקרה בסדרה, כלומר זה לוקי מהעתיד של לוקי הזה, שחוזר בזמן איכשהו. (שזה פרדוקס כמובן אבל ככה זה.)
ולגבי זה שהם לא חוששים וסומכים עליו, ראינו שיש להם אמצעים מאוד חזקים להחזיק אותו קצר ולציית (כמובן שזה הולך להשתבש).

לגבי הפוטנציאל למולטיוורס - דווקא להפך לדעתי. אם הTVA דואגים לכך שיש קו זמן אחד קדוש זה אומר שאין מולטיוורס כי יש רק קו זמן אחד שמותר שיהיה קיים.
זה ממש מוזר כי כמעט כל ההנחות לגבי המשך הMCU אומרים שכן יהיו התייחסויות למולטיוורס.
כן אבל זה בהנחה שהם ימשיכו למלא בהצלחה את המשימה שלהם... מה שאולי לא יהיה המצב עד סוף הסדרה הזאת.
למקרה שפיספסתם יש כאן קשר ברור אל וונדה ואל הסדרה וונדהויז'ן - בפרסומת האחרונה נקסוס זאת התרופה שהיא קונה
כאן נקסוס זה איך שקוראים לזה כשמישהו סוטה מהמסלול שלו.
מגניב, סחתיין על הזכרון שלך.
האם וונדה סטתה מהמסלול שלה?
או שהמטרה שלה היא לסטות מהמסלול וליצור עוד קוי זמן?
לא הייתי בהכרח מרחיקה לכת בפרשנות של זה מעבר לקריצה למעריצים... אבל אולי.

didalf

Well-known member
ובעיה קבועה שיש עם הדברים האלו זה - מה הזמן שבו הם חיים? כלומר מה קובע את סדר האירועים עבורם?
כן זה תמיד מבלבל אותי זה חלק מהסיבות שבגללו אני לא אוהבת מסעות בזמן.

אני גם חושב שזה מגניב שלוקי מהר מאוד הבין שהנוקמים חזרו בזמן כי הוא הריח את הקולון של טוני סטארק השני. (למרות המסכה על הפנים שלו)
חחח ואיכשהו רק שקראתי את התגובה שלך נזכרתי שזה קולאבק לאנדגיים שאנטמן צוחק על טוני "זה אקס בודיספריי?":-D

גם אני מכיר את הסיפור. גם ראיתי לפחות שתי סדרות אחרות ששילבו את הסיפור הזה בעלילה שלהם (נמלטים וjustified)
כן אני גם ראיתי בכל מיני סדרות. אני זוכרת בודאות בעוקץ.

קצת מוזר שלוקי אומר שהוא היה צעיר כשהוא עשה את זה. הרי זה רק לפני כמה עשרות שנים והוא בן איזה אלף. אז זה כמו שאני אגיד שמשהוש עשיתי כשהייתי בן 35 זה כי הייתי צעיר.
הוא היה צעיר בכמה עשרות שנים. אם תשאל אותי הייתי צעירה לפני שנתיים.

דווקא נראה לי הגיוני שלוקי יודע על אבני האינסוף.
קודם כל זה הגיוני לחלוטין שכבר בזמן עלילת ת'ור 1 לוקי יודע הרבה דברים שת'ור לא יודע עליהם כי הוא חוקר דברים. הוא למשל יודע קסמים.
חוץ מזה שלוקי של הנוקמים 1 זה כבר אחרי שהוא משרת את ת'אנוס תקופת זמן כלשהי (מספיק כדי שת'אנוס יתן לו את המשימה של לכבוש את כדור הארץ). אז הגיוני שהוא ידע משהו על המטרה הסופית של ת'אנוס. הגיוני גם שהוא ידע שבשרביט שהוא קיבל יש עוד אבן אינסוף.
אוקי זה נכון.
אגב זה שהוא כבר הכיר את תאנוס כשהוא ראה שתאנוס הורג אותו קיוויתי שיגידו משהו לגבי התיאוריה שלי שלוקי שטוף מוח בעצמו בנוקמים הראשון או על זה שהוא מפחד מתאנוס. כאילו אני לא בטוחה אם הזעזוע שלו היה מזה שהוא מת או מזה שאכן תאנוס תפס אותו בסוף. הייתי רוצה שיהיו יותר ספציפים.

לגבי זה שיש שם הרבה אבנים - זה בערך אומר שהTVA הוא כוח הרבה יותר חזק מאבני האינסוף. הייתה לי היום שיחה עם אלמוג על זה והוא אמר שזה נראה לו די מתסכל שהדבר הזה שהציגו בתור כל כך חזק מתברר כאן פתאום כחלש יחסית למשהו אחר.
לשם שינוי מסכימה עם אלמוג. זה בעיקר מתסכל כי זה מרגיש שנאט ו-ויז'ן מתו לשווא. וככל שאני רואה יותר ממים זועמים בנושא אני מתוסכלת יותר.

עד עכשיו זה בכלל לא היה דבר, עכשיו אישרו לנו שכן. נראה לי שסביר שלוקי יעשה מספיק בלגן כדי לפצל אותו.

אני שמתי לב|זורו|

ועד כמה שאהבתי את הוידוי של לוקי שם בסוף לגבי הסיבה שהוא פוגע באחרים - ייתכן שגם זה שקר.
תכלס מאוד הגיוני כי הוא אוהב לשקר.
מממ לא נראה לי הוא היה די שבור מכל מה שהוא ראה זה נראה אמין. זה נראה שנמאס לו והוא מפסיק עם ההצגה. קצת כמו לוקי המיואש שנחשף בתור העולם האפל אחרי שת'ור אומר לו "מספיק עם האשליות".

באופן כללי היו הרבה דברים טובים לגבי הפרק, אבל גם הרבה דברים שאני ידעתי שעומדים לקרות כי אני די ראיתי כמעט את כל הטריילרים והטיזרים (לא כולם, אבל הרבה).
פויה ילד רע.

Lhuna3

Well-known member
לשם שינוי מסכימה עם אלמוג. זה בעיקר מתסכל כי זה מרגיש שנאט ו-ויז'ן מתו לשווא. וככל שאני רואה יותר ממים זועמים בנושא אני מתוסכלת יותר.
למה נובע מזה שהם מתו לשווא?
לשוטרי הזמן יש כוח חזק יותר מאבני האינסוף, אבל גם יש להם מטרה מאוד מסויימת שרק לשמה הם פועלים והתערבות במלחמת האינסוף לא היתה חלק מזה, אז כן כדי לעצור את ת'אנוס נאט היתה צריכה למות. (ויז'ן כן אפשר להגיד מת לשווא, אבל מסיבות אחרות).

didalf

Well-known member
למה נובע מזה שהם מתו לשווא?
לשוטרי הזמן יש כוח חזק יותר מאבני האינסוף, אבל גם יש להם מטרה מאוד מסויימת שרק לשמה הם פועלים והתערבות במלחמת האינסוף לא היתה חלק מזה, אז כן כדי לעצור את ת'אנוס נאט היתה צריכה למות. (ויז'ן כן אפשר להגיד מת לשווא, אבל מסיבות אחרות).
כי יש אבני אינסוף יושבות להן חסרות מעש במשרדים האלה כאילו כלום, והידיעה שהם הקריבו את חייהם בשביל להשיג אותן כשיש כאלה בשפע רק מחכות שיקחו אותם גורמת למוות שלהם להרגיש לשווא.
ברור לי למה הסוכנים האלה מהצד שלהם לא התערבו ולא תרמו את האבנים שלהם אבל עצם הידיעה עכשיו שזה היה שם כל הזמן הזה מתסכלת.

מילי08

Well-known member
אני עייפה מדי כדי לכתוב או לחשוב, רק מציינת שראיתי.
אוון ווילסון.. לא ציפיתי. נראה לי שהוא רזה. זיהיתי אותו רק לפי האף השבור… לא מתה עליו כשחקן

לא יודעת מה דעתי על הפרק והעלילה. אני אקרא (מתישהו : -/) את מה שכתבתם ואולי זה יעזור לי לגבש את דעתי. אבל לפי הקרדיטים בסוף נראה ששותלים כל מיני רמזים.

למעלה