💎טלנובלות מקסיקניות - חדשות ועדכונים🎬

Hadar 169

Well-known member
AMANECER פרומו נוסף + עלילה!
הטלנובלה מספרת את סיפורו של לאונל(פרננדו קולונגה)בעל חווה, שמחפש נקמה וצדק לאחר שאישתו נטשה אותו וביתו מתה בשריפה.
הוא מאשים את אלבה(ליביה בריטו)ומשפחתה(ששקועה בחובות)וכופה עלייה נישואים ללא אהבה. אבל בהמשך הם יגלו שהטינה יכולה לפנות את מקומה לרגש הרבה יותר עמוק! סבסטיאן(דניאל אלביטר)רופא עם סודות אפלים יאיים גם הוא על הקשר שלהם, וילחם גם על השליטה באחוזה-כמו גם אחותו של לאונל(אנה בלנה).
נשמע מעולה|!|יהיה מעניין לראות שוב גם את השילוב של ליביה בריטו ודניאל אלביטר אחרי ששיחקו יחד גם בחסרת לב!|לב|

lili1992

Active member
AMANECER פרומו נוסף + עלילה!
הטלנובלה מספרת את סיפורו של לאונל(פרננדו קולונגה)בעל חווה, שמחפש נקמה וצדק לאחר שאישתו נטשה אותו וביתו מתה בשריפה.
הוא מאשים את אלבה(ליביה בריטו)ומשפחתה(ששקועה בחובות)וכופה עלייה נישואים ללא אהבה. אבל בהמשך הם יגלו שהטינה יכולה לפנות את מקומה לרגש הרבה יותר עמוק! סבסטיאן(דניאל אלביטר)רופא עם סודות אפלים יאיים גם הוא על הקשר שלהם, וילחם גם על השליטה באחוזה-כמו גם אחותו של לאונל(אנה בלנה).
נשמע מעולה|!|יהיה מעניין לראות שוב גם את השילוב של ליביה בריטו ודניאל אלביטר אחרי ששיחקו יחד גם בחסרת לב!|לב|
צפיתי בפרק בראשון, אכתוב בקרוב רשמים.

lili1992

Active member
צפיתי בפרק בראשון, אכתוב בקרוב רשמים.
נראה שהסדרה מלאה בדמויות מאוד רעות, כל אחת בדרכה.
הכי גרוע - נראה שיהיה רוצח סדרתי.
אבל יש גם רעה של מניפולטיבית ונצלנית, יש רעה קנאית ונקמנית שמסוגלת לגרוע מכל, ועוד ועוד.
יש רמה "נמוכה" יותר של דמויות שהן לא רעות במהותן, אבל חלשות אופי ולרוב מקבלות החלטות שגויות, שמסבכות את האחרים מסביבן.
לא התייחסו בכלל לגיל של קולונגה, והוא אבא לילדים קטנים.
הראשית לצידו היא ליביה בריטו, אבל גם לדמות של אחותו ליהקו שחקנית צעירה ממנו בהרבה.

הפרק הראשון נפתח בבגידה רומנטית כפולה - בגידה בדמות של פרננדו ("לאונל"), ובגידה בדמות של ליביה ("אלבה") - אבל אין קשר בין הבגידות.
כאן לא מסתיימות הצרות של הראשיים, וכבר בפרק 4 לאונל הולך לסבול שוב, עוד יותר.
מה שנראה מעניין והזכיר לי קצת את "אנה כפול שלוש", הוא פלאשבקים לעבר של כל אחת מהדמויות הראשיות, אבל בעיקר של לאונל.
הוא נזכר בדברים שאמר לו אביו המתעלל, ובינתיים ראו כמה הוא מתאמץ לא להיות ולא לחיות כמוהו.
אחרי הטרגדיה שתפקוד אותו בפרק 4, מעניין אם לאונל יהפוך להיות רע ממש או מתעלל אפילו, כי לפני הטרגדיה הראו שהוא פשוט יותר קשוח אבל עדיין הגון והגיוני.
השאלה היא אם במידה מסויימת הוא יתחיל ללכת בדרכי אביו או לא.

אני חושבת שהסדרה תגיע בסופו של דבר לארץ, גם כי זה פרננדו וגם בגלל הסדרה עצמה.

Hadar 169

Well-known member
נראה שהסדרה מלאה בדמויות מאוד רעות, כל אחת בדרכה.
הכי גרוע - נראה שיהיה רוצח סדרתי.
אבל יש גם רעה של מניפולטיבית ונצלנית, יש רעה קנאית ונקמנית שמסוגלת לגרוע מכל, ועוד ועוד.
יש רמה "נמוכה" יותר של דמויות שהן לא רעות במהותן, אבל חלשות אופי ולרוב מקבלות החלטות שגויות, שמסבכות את האחרים מסביבן.
לא התייחסו בכלל לגיל של קולונגה, והוא אבא לילדים קטנים.
הראשית לצידו היא ליביה בריטו, אבל גם לדמות של אחותו ליהקו שחקנית צעירה ממנו בהרבה.

הפרק הראשון נפתח בבגידה רומנטית כפולה - בגידה בדמות של פרננדו ("לאונל"), ובגידה בדמות של ליביה ("אלבה") - אבל אין קשר בין הבגידות.
כאן לא מסתיימות הצרות של הראשיים, וכבר בפרק 4 לאונל הולך לסבול שוב, עוד יותר.
מה שנראה מעניין והזכיר לי קצת את "אנה כפול שלוש", הוא פלאשבקים לעבר של כל אחת מהדמויות הראשיות, אבל בעיקר של לאונל.
הוא נזכר בדברים שאמר לו אביו המתעלל, ובינתיים ראו כמה הוא מתאמץ לא להיות ולא לחיות כמוהו.
אחרי הטרגדיה שתפקוד אותו בפרק 4, מעניין אם לאונל יהפוך להיות רע ממש או מתעלל אפילו, כי לפני הטרגדיה הראו שהוא פשוט יותר קשוח אבל עדיין הגון והגיוני.
השאלה היא אם במידה מסויימת הוא יתחיל ללכת בדרכי אביו או לא.

אני חושבת שהסדרה תגיע בסופו של דבר לארץ, גם כי זה פרננדו וגם בגלל הסדרה עצמה.
ראיתי את סצנת השריפה סצנה לא קלה ממש עצוב על הבת שלו שלא שרדה:cry:
לפי העלילה הכללית הוא בהחלט הולך להשתנות בעקבות הטרגדיות אבל אני לא מאמינה שהוא יהיה חסר מעצורים עד כדי כך.
וכן גם אני חושבת שהסדרה בטוח תגיע ויוה לא יוותרו על פרננדו🤩

lili1992

Active member
יש!! הפרומו!! אבל הוא קצר מדי ולא הבינו הרבה...

נראה שכמו הגרסה הקודמת עם חורחה סלינס, הדמות הראשית של פרננדו לא בהכרח תהיה "טובה" אלא "שנוייה במחלוקת" לכיוון ה"רעה" בדברים מסויימים, עם שיפור הדרגתי במהלך הסדרה.

Hadar 169

Well-known member
יש!! הפרומו!! אבל הוא קצר מדי ולא הבינו הרבה...

נראה שכמו הגרסה הקודמת עם חורחה סלינס, הדמות הראשית של פרננדו לא בהכרח תהיה "טובה" אלא "שנוייה במחלוקת" לכיוון ה"רעה" בדברים מסויימים, עם שיפור הדרגתי במהלך הסדרה.
|כן|משהו כזה, נראה שבהתחלה הוא סוג של דמות קורבן ואז הוא הופך להיות נקמן אבל נרמז שלבסוף הוא בוחר באהבה ולא בנקמה..! בהחלט מסקרן|מאוהב||אקשן|

lili1992

Active member
ועכשיו זה רשמי|!| מרקוס אורנלס יהיה הראשי בגרסה החדשה של La dueña וישחק לצדה של אנג'ליק בוייר
זה שילוב מעניין...
בכל גרסה שכזו הם יוצרים רקע ונסיבות שונות, תוך שמירה על הבסיס מהגרסה המקורית, אז מעניין מה יהיה הפעם ואיך הדמות תשתנה לאדם קשוח ומריר.

והערה כללית - באופן טבעי, מסדרה לסדרה אני מכירה פחות ופחות שחקנים. אני מזהה את רוב המבוגרים וחלק מבני ה-30-40+, אבל מבין הצעירים - בקושי.
דמות שזכרתי אותה כראשית או כמשנית חשובה היא פתאום אמא/אבא לאנשים בני 20+.
כמובן שזה הגיוני כי הזמן חולף, פשוט תיארתי את התחושה האישית שלי בעניין 🫥

Hadar 169

Well-known member
והערה כללית - באופן טבעי, מסדרה לסדרה אני מכירה פחות ופחות שחקנים. אני מזהה את רוב המבוגרים וחלק מבני ה-30-40+, אבל מבין הצעירים - בקושי.
דמות שזכרתי אותה כראשית או כמשנית חשובה היא פתאום אמא/אבא לאנשים בני 20+.
כמובן שזה הגיוני כי הזמן חולף, פשוט תיארתי את התחושה האישית שלי בעניין 🫥
כן גם אני הרגשתי ככה בהתחלה עוד כשהתחברתי לואמוס,
הפער הזה שהעלימו מאיתנו את המקסיקניות ועד שזה חזר..
אבל עכשיו אני מרגישה שאני מכירה יותר|V|

lili1992

Active member
אנג'ליק בוייר ומרקוס אורנלס באימוני רכיבה לקראת הטלנובלה החדשה|אקשן||למטה|

איזה חמודים!

חוץ מחידוש ל - La Dona, ראיתי שהחלו או יתחילו לצלם עוד שתי סדרות חדשות שהן גרסות לסדרות עבר:

1. Los Hilos del Pasado - "נפתולי העבר" - גרסה מחודשת ל"הזכות לאהוב" (El privilegio de Amar) מ-1998 ול"אהבה מנצחת" מ-2010.
בסדרה יככבו יאדירה קריז'ו, דוד זפדה ועוד.

2. Mi Rival - "היריבה שלי" - חידוש ל"אקאסיה" (La Malquerida) בכיכובם של סבסטיאן רולי ואלחנדרה בארוס.

Hadar 169

Well-known member
חוץ מחידוש ל - La Dona, ראיתי שהחלו או יתחילו לצלם עוד שתי סדרות חדשות שהן גרסות לסדרות עבר:

1. Los Hilos del Pasado - "נפתולי העבר" - גרסה מחודשת ל"הזכות לאהוב" (El privilegio de Amar) מ-1998 ול"אהבה מנצחת" מ-2010.

2. Mi Rival - "היריבה שלי" - חידוש ל"אקאסיה" (La Malquerida) בכיכובם של סבסטיאן רולי ואלחנדרה בארוס.
(y)ועוד כפרית נוספת תעלה בקרוב במקסיקו-MI VERDAD OCULTA של המפיק קרלוס מורנו:D
עם סוזנה גונזלס דוד צ'וקרו ואנדרס פלאסיוס|טי-וי|

Hadar 169

Well-known member
Los Hilos del Pasado - "נפתולי העבר" - גרסה מחודשת ל"הזכות לאהוב" (El privilegio de Amar) מ-1998 ול"אהבה מנצחת" מ-2010.

הטריילר|למטה|
נראה נחמד אבל קשה לי להאמין שיתעלה על השילוב המנצח של ויליאם לוי מאיטה פרוני וויקטוריה רופו|גביע||כתר|

|מאוהב|

evglev1

Well-known member
מנהל
הטריילר|למטה|
נראה נחמד אבל קשה לי להאמין שיתעלה על השילוב המנצח של ויליאם לוי מאיטה פרוני וויקטוריה רופו|גביע||כתר|

|מאוהב|
את לא ראית את הגרסה של 1998 של אדלה נוריגה (בעצם לא זכית בכלל ליהנות מהשחקנית) ורנה סטליקלר, אני ראיתי רק לקראת הסוף אבל באהבה מנצחת עשו הרבה דברים שקלקלו את העלילה ונראה שבגלל רשימת הכוכבים ויליאם לוי, מאיטה פרוני, ויקטוריה רופו, אוסבלדו ריוס, דניאלו רומו, ליביה בריטו, ססר אבורה מהאמצע ועוד חשבו שפיתוח העלילה יכול להיות קצת חובבני, אבל אם בריימק יחזרו לעלילה המקורית של הזכות לאהוב או של המקור הוונצאולי קריסטל שלא צפיתי בו בכלל יכול להיות שהסדרה תתפתח יותר טוב מבחינת עלילה, מבחינת שחקנים זה בטח לא יכול לעלות כי זה פשוט היה נבחרת כוכבים בגרסה של ויליאם לוי ומאיטה פרוני.

Hadar 169

Well-known member
את לא ראית את הגרסה של 1998 של אדלה נוריגה (בעצם לא זכית בכלל ליהנות מהשחקנית) ורנה סטליקלר, אני ראיתי רק לקראת הסוף אבל באהבה מנצחת עשו הרבה דברים שקלקלו את העלילה ונראה שבגלל רשימת הכוכבים ויליאם לוי, מאיטה פרוני, ויקטוריה רופו, אוסבלדו ריוס, דניאלו רומו, ליביה בריטו, ססר אבורה מהאמצע ועוד חשבו שפיתוח העלילה יכול להיות קצת חובבני, אבל אם בריימק יחזרו לעלילה המקורית של הזכות לאהוב או של המקור הוונצאולי קריסטל שלא צפיתי בו בכלל יכול להיות שהסדרה תתפתח יותר טוב מבחינת עלילה, מבחינת שחקנים זה בטח לא יכול לעלות כי זה פשוט היה נבחרת כוכבים בגרסה של ויליאם לוי ומאיטה פרוני.
נכון בגרסאות הישנות יותר לא צפיתי אז אני לא יכולה להשוות אליהן, אבל אני זוכרת ממש לטובה את אהבה מנצחת זו אחת המקסיקניות האהובות עליי|מאוהב||אקשן| מה פחות אהבת בה?

evglev1

Well-known member
מנהל
נכון בגרסאות הישנות יותר לא צפיתי אז אני לא יכולה להשוות אליהן, אבל אני זוכרת ממש לטובה את אהבה מנצחת זו אחת המקסיקניות האהובות עליי|מאוהב||אקשן| מה פחות אהבת בה?
את הקטעים של הווירוס שכשמארק טאצ'ר היה חולה הוא היה במגע עם כולם וכשמריה נדבקה היה צריך לבודד אותה ומריה היחידה שנדבקה ממנו וכשהיא הייתה חולה לא היה צריך נשיקות היה מספיק להתקרב אליה כדי להידבק. הקטע כשהכול היה בסדר בין מריה לויקטוריה, פתאום ויקטוריה אמרה שהיא לא רוצה אותה בתור כלה, שלא לדבר על זה שהכומר התכחש להיותה בתו כשזה היה מול ויקטוריה הכול דרכים לסבך ולעכב את העלילה וגם את ההתאבדות המגוכחת של הומברטו גרסיה קנטו ודומניקה פלטה בסוף.

Hadar 169

Well-known member
את הקטעים של הווירוס שכשמארק טאצ'ר היה חולה הוא היה במגע עם כולם וכשמריה נדבקה היה צריך לבודד אותה ומריה היחידה שנדבקה ממנו וכשהיא הייתה חולה לא היה צריך נשיקות היה מספיק להתקרב אליה כדי להידבק.
פה באמת היו לא מעט אי דיוקים, אבל העלילה עצמה הוסיפה עוד מתח ועניין|כן|

lili1992

Active member
לי זכורה הישנה, היא שודרה גם בערוץ האיטלקי (בדיבוב). וכמובן עם שיר הנושא ששרים מיחארס ולוסרו, שהיו בזמנו זוג נשוי.

למעלה