💎טלנובלות מקסיקניות - חדשות ועדכונים🎬

Hadar 169

Active member
|חדש|פרומואים ראשונים לטלנובלה החדשה של גבריאל סוטו ואפריקה זבלה Monteverde
בהפקתה של לוסרו סוארז. הטלנובלה תעלה במקסיקו ב-16.6
בין היתר ישתתפו גם מרסלו קורדובה ארתורו כרמונה וסינתיה קליטבו|אקשן|
נראה טוב|מאוהב|

Hadar 169

Active member
נראה טוב|מאוהב|
עוד😀🚌

lili1992

Active member
נראה טוב|מאוהב|
נראה שבגדול זה יהיה הרבה הומור, אבל עם מקום לסצנות רציניות.
לא מזמן חיפשתי סצנות מהסדרה המקורית מצ'ילה, ונתקלתי בסצנה בין הראשיים אחרי שהוא מגלה את האמת.
ובאופן כללי, אני אוהבת סדרות עם התחזויות והחלפת זהויות (אם כי אני פחות אוהבת קומדיה בטלנובלות).

Hadar 169

Active member
נראה שבגדול זה יהיה הרבה הומור, אבל עם מקום לסצנות רציניות.
לא מזמן חיפשתי סצנות מהסדרה המקורית מצ'ילה, ונתקלתי בסצנה בין הראשיים אחרי שהוא מגלה את האמת.
ובאופן כללי, אני אוהבת סדרות עם התחזויות והחלפת זהויות (אם כי אני פחות אוהבת קומדיה בטלנובלות).
|כן|היא נחשבת לסגנון קומי אבל כן העלילה נשמעת מעניינת ומעל הכל היא כמובן כפרית:love:
אני מקווה שלפחות אחת מהמחליפות של המקסיקניות שמסתיימות פה בקרוב תהיה גם כפרית!
אולי AMOR AMARGO.. נראה לי זה עדיין מוקדם בשביל ME ATREVO A AMARTE,
ויש כמובן גם את EL PRECIO DE AMARTE..|לב|חח בקיצור אני בעד כל אחת מהשלוש:p

ואגב לגבי הברזילאיות, הצלחת להמשיך עם להיוולד מחדש? אני התחלתי השבוע את אדמה ותשוקה בשעה טובה|מזיע|
ובינתיים נהנית ממנה מאוד|אקשן| למרות שאני כבר יודעת ספויילרים מתקדמים.. התפתחויות מעניינות.

נערך לאחרונה ב:

lili1992

Active member
|כן|היא נחשבת לסגנון קומי אבל כן העלילה נשמעת מעניינת ומעל הכל היא כמובן כפרית:love:
אני מקווה שלפחות אחת מהמחליפות של המקסיקניות שמסתיימות פה בקרוב תהיה גם כפרית!
אולי AMOR AMARGO.. נראה לי זה עדיין מוקדם בשביל ME ATREVO A AMARTE,
ויש כמובן גם את EL PRECIO DE AMARTE..|לב|חח בקיצור אני בעד כל אחת מהשלוש:p

ואגב לגבי הברזילאיות, הצלחת להמשיך עם להיוולד מחדש? אני התחלתי השבוע את אדמה ותשוקה בשעה טובה|מזיע|
ובינתיים נהנית ממנה מאוד|אקשן| למרות שאני כבר יודעת ספויילרים מתקדמים.. התפתחויות מעניינות.
ב"להיוולד מחדש" פספסתי שבועיים בערך וטרם הצלחתי (או טרחתי) להשלים, והאמת שזה לא דחוף לי 🤭
שמחה שהתחלת את הברזילאית החדשה הכפרית ושאת נהנית!

Hadar 169

Active member
ב"להיוולד מחדש" פספסתי שבועיים בערך וטרם הצלחתי (או טרחתי) להשלים, והאמת שזה לא דחוף לי 🤭
שמחה שהתחלת את הברזילאית החדשה הכפרית ושאת נהנית!
יש עוד זמן עד שאגיע לזה אבל הבנתי שאגתה האמא של הראשי(קאווה ריימונד)ש"קמה לתחייה" חח רחוקה מלהיות תמימה והיא למעשה הגיעה לעשות צרות|שטן|

וסיקרנת אותי לגבי מה שכתבת על הדמות של רפאל ויטי(אליו)😜אז הבנתי שהוא למעשה גם הבן של אגתה|!|:-0

Hadar 169

Active member
|חדש|ב-2026 יעלה חידוש נוסף לטלנובלה La dueña בהפקתו של קרלוס ברדסנו. הגרסה האחרונה הייתה כזכור עם לוסרו ופרננדו קולונגה|כתר|
אנג'ליק בוייר תשחק את הראשית, גם מרקוס אורנלס ברנדון פניצ'ה וסקרלט גרובר ישתתפו|אקשן| עד כה קאסט מעניין|!|

lili1992

Active member
|חדש|ב-2026 יעלה חידוש נוסף לטלנובלה La dueña בהפקתו של קרלוס ברדסנו. הגרסה האחרונה הייתה כזכור עם לוסרו ופרננדו קולונגה|כתר|
אנג'ליק בוייר תשחק את הראשית, גם מרקוס אורנלס ברנדון פניצ'ה וסקרלט גרובר ישתתפו|אקשן| עד כה קאסט מעניין|!|
באמת ראיתי על זה משהו, ועכשיו אני מבינה שזה סופי שאנז'ליק תגלם את הראשית ב - La Duena!
מחכה כבר לפרומואים לראות איך תהיה הדמות שלה הפעם.

Hadar 169

Active member
באמת ראיתי על זה משהו, ועכשיו אני מבינה שזה סופי שאנז'ליק תגלם את הראשית ב - La Duena!
מחכה כבר לפרומואים לראות איך תהיה הדמות שלה הפעם.
לי יצא לראות אותה עד כה רק בתהום של תשוקה ואנה כפול שלוש-אחרי שהיא שיחקה שם שלוש דמויות שונות היא די יכולה לשחק כל תפקיד!|כתר|
בטח כזה שכולל אופי משתנה כמו באשת הברזל|כן|

evglev1

Well-known member
מנהל
לי יצא לראות אותה עד כה רק בתהום של תשוקה ואנה כפול שלוש-אחרי שהיא שיחקה שם שלוש דמויות שונות היא די יכולה לשחק כל תפקיד!|כתר|
בטח כזה שכולל אופי משתנה כמו באשת הברזל|כן|
אכן אחרי שלוש דמויות באנה כפול שלוש היא יכולה לשחק כל תפקיד, אז למדתי להעריך אותה, לא אהבתי אותה לא בתהום של תשוקה ולא בחיים שגנבו ממני, אבל באנה כפול שלוש היא כבשה את ליבי וצפיתי בה גם באימפריית השקרים שזה ריימק לסדרה טורקית כך שגם את התפקיד שבמקור נועד לדמות טורקית היא עשתה מעולה. התפקיד של אשת הברזל לא דומה לאף אחד מהתפקידים האלה, אה בעצם בפרקים הראשונים לפני שהארוס נוטש אותה יש לה תפקיד קצת דומה לאנה לאורה מאנה כפול שלוש, אבל רוב הסדרה התפקיד שונה לחלוטין שלא ראיתי אותה באף תפקיד דומה בסדרות אחרות, לעומת באשת הברזל את לוסרו כבר ראיתי גם כטובה בהזר וגם כרעה במחר ולתמיד.

lili1992

Active member
אכן אחרי שלוש דמויות באנה כפול שלוש היא יכולה לשחק כל תפקיד, אז למדתי להעריך אותה, לא אהבתי אותה לא בתהום של תשוקה ולא בחיים שגנבו ממני, אבל באנה כפול שלוש היא כבשה את ליבי וצפיתי בה גם באימפריית השקרים שזה ריימק לסדרה טורקית כך שגם את התפקיד שבמקור נועד לדמות טורקית היא עשתה מעולה. התפקיד של אשת הברזל לא דומה לאף אחד מהתפקידים האלה, אה בעצם בפרקים הראשונים לפני שהארוס נוטש אותה יש לה תפקיד קצת דומה לאנה לאורה מאנה כפול שלוש, אבל רוב הסדרה התפקיד שונה לחלוטין שלא ראיתי אותה באף תפקיד דומה בסדרות אחרות, לעומת באשת הברזל את לוסרו כבר ראיתי גם כטובה בהזר וגם כרעה במחר ולתמיד.
לדעתי, לוסרו הייתה מעולה כברברה הרעה ב"מחר ולתמיד".

evglev1

Well-known member
מנהל
לדעתי, לוסרו הייתה מעולה כברברה הרעה ב"מחר ולתמיד".
לוסרו בהחלט הייתה מעולה בתפקיד עד שאפילו כשהגיע אשת הברזל היו שאמרו שהיה צריך להיפך וגבריאלה ספניק הייתה צריכה לשחק את הטובה כמו את האחות הטובה במתחזה ולוסרו הייתה צריכה לשחק את הרעה כמו הרעה במחר ולתמיד.

Hadar 169

Active member
|כן|שם היא ממש התעלתה על עצמה|כתר|גם הטלנובלה הייתה מעולה אפילו יותר מתהום של תשוקה

Hadar 169

Active member
עוד קצת פרטים על הדמות של פרננדו קולונגה ב-AMANECER + פרומו נוסף!
"לאונל יהיה מוכן לסכן הכל כדי לחשוף את האמת, ובדרך ייתכן גם שימצא אהבה"|לב|
נראה שגם פה פרננדו ישחק דמות פגועה שבאה לעשות צדק אבל כדמות מחוספסת שמוכנה לסכן את הכל בשביל זה. מעניין..|אקשן|
עושה רושם ממש טוב!|מאוהב||כתר|

Hadar 169

Active member
MONTEVERDE - היום זה מתחיל!
הצצה לסצנות הראשונות|למטה|
אהבתי|כתר|

(|נצלש|מקווה שכולם בסדר! נקווה לימים שקטים יותר🙏)

למעלה