💎טלנובלות מקסיקניות - חדשות ועדכונים🎬

lili1992

Active member
באהבה מנצחת לא צפית?
לא. אני חושבת שיש ממש מעט סדרות מקסיקניות שצפיתי בהן במלואן. חוץ מברזיל, מקסיקו הייתה המדינה המועדפת עליי מבחינת הסדרות. ברובן הכרתי את העלילה די טוב ואפילו צפיתי בעקביות למשך תקופה, אבל בשלב מסויים תמיד נטשתי מחוסר עניין או כי קרה משהו שלא אהבתי.
וגם זה נעצר בשלב מסוים, ורק התעניינתי במה משודר, ולדעת בגדול על מה הסדרה.
אני עדיין צריכה לסיים את מלון הסודות המקסיקנית, זה כן.

lili1992

Active member
לא. אני חושבת שיש ממש מעט סדרות מקסיקניות שצפיתי בהן במלואן. חוץ מברזיל, מקסיקו הייתה המדינה המועדפת עליי מבחינת הסדרות. ברובן הכרתי את העלילה די טוב ואפילו צפיתי בעקביות למשך תקופה, אבל בשלב מסויים תמיד נטשתי מחוסר עניין או כי קרה משהו שלא אהבתי.
רק אוסיף שצפיתי בטרילוגיית התקופתיות של פרננדו קולונגה במלואה, ולא מזמן כשהחזירו את "המתחזה" לויוה, צפיתי גם בה עד הסוף כי בזמנו יצא לי לצפות רק ב - Mas Alla de La Usurpadora.

Hadar 169

Well-known member
|כן|מקסיקו וברזיל מובילות גם בתקופתיות|מאוהב|
אז את כרגע עדיין צופה רק בתשוקת הנצים? מה עם להיוולד מחדש?
איזה מבאסים עם הקוריאניות:-/

evglev1

Well-known member
מנהל
אבל בכל סדרה קוראים דברים שאנחנו לא מרוצים מהם, גם בתשוקת הנצים היית מאוד לא מרוצה מכמה דברים, בעצם זה אולי מסביר מדוע את משלימה אותה רק עכשיו בעוד היא שודרה מזמן אפילו במשבצות וינטג'.

lili1992

Active member
אבל בכל סדרה קוראים דברים שאנחנו לא מרוצים מהם, גם בתשוקת הנצים היית מאוד לא מרוצה מכמה דברים, בעצם זה אולי מסביר מדוע את משלימה אותה רק עכשיו בעוד היא שודרה מזמן אפילו במשבצות וינטג'.
בדיוק.

Hadar 169

Well-known member
הפתיח של AMANECER שהתחילה השבוע במקסיקו🤩
מסצנות נוספות שיצא לי להציץ נראה שהדמות של פרננדו/לאונל שומרת עד כה על קו מסויים שלא נחצה שזה טוב מאוד|!|
פירוט ב
|ספוילר||למטה|

נראה שהוא מחייב את הראשית אלבה להתחתן איתו והוא בקטע של "נקמה", אבל למרות שבהתחלה זה נראה ככה הוא בסוף לא כופה את עצמו עליה בליל הכלולות ולבסוף "מוותר" לה. בנוסף, הוא לא מפעיל עליה אלימות, ורואים שהוא באמת אוהב אותה זה בא לידיי ביטוי בסיטואציות שונות והרגש יוצא ממנו בעיקר כשהוא מדבר עם הבן שלו/האומנת. רואים שהוא כן מלמד את הבן שלו להיות בן אדם טוב בניגוד למה שאבא שלו עשה איתו. ולפי הציטוטים שלו עצמו נראה שה"שנאה" וה"טינה" הם רק כלי הישרדותי שלו אחרי הטרגדיה האישית שלו. החשש היחיד שלי זה שלא יהיה סוף טראגי כי נראה שהשריפה השפיעה על המצב הבריאותי הכללי של לאונל|סיוע| אבל חוץ מזה בהחלט נראה מבטיח אהבתי גם את הצילומים|שמח||כתר|

נערך לאחרונה ב:

Hadar 169

Well-known member
|חדש|Hermanas, Un Amor Compartido
מקסיקנית חדשה של טלויסה שתעלה בקרוב במקסיקו בהפקתה של סילביה קאנו
העלילה מספרת את סיפורן של שתי אחיות: רבקה(דנה גרסיה) ומוניקה(אדריאנה לובייר)שתמיד היו מאוחדות,
עד שיום אחד הן נאלצות להיאבק על חיבתה של אאורה בתה הביולוגית של רבקה, שאחותה מוניקה גידלה.
הקאסט המלא|למטה|

lili1992

Active member
|חדש|Hermanas, Un Amor Compartido
מקסיקנית חדשה של טלויסה שתעלה בקרוב במקסיקו בהפקתה של סילביה קאנו
העלילה מספרת את סיפורן של שתי אחיות: רבקה(דנה גרסיה) ומוניקה(אדריאנה לובייר)שתמיד היו מאוחדות,
עד שיום אחד הן נאלצות להיאבק על חיבתה של אאורה בתה הביולוגית של רבקה, שאחותה מוניקה גידלה.
הקאסט המלא|למטה|
ממש ממש בגדול אבל זה מזכיר לי קצת את העלילה של הסדרה הברזילאית "בזמן שישנת" (A VIDA DA GENTE), בה יש שתי אחיות שאוהבות ותומכות זו בזו.
הצעירה הופכת לאם חד הורית, ואז מתרחשת תאונה וכתוצאה מכך היא נכנסת לתרדמת.
אחותה מגדלת את בתה ואף נישאת לאביה של הילדה.
לאחר חמש שנים, כשהאם מתעוררת - מהר מאוד מתגלות מחלוקות בין האחיות, גם בגלל הבת וגם בגלל האב.
(כמעט סיימתי את הסדרה בזמנו, אבל הפסדתי את 13 הפרקים האחרונים, יום אחד אשלים).

Hadar 169

Well-known member
ממש ממש בגדול אבל זה מזכיר לי קצת את העלילה של הסדרה הברזילאית "בזמן שישנת" (A VIDA DA GENTE), בה יש שתי אחיות שאוהבות ותומכות זו בזו.
הצעירה הופכת לאם חד הורית, ואז מתרחשת תאונה וכתוצאה מכך היא נכנסת לתרדמת.
אחותה מגדלת את בתה ואף נישאת לאביה של הילדה.
לאחר חמש שנים, כשהאם מתעוררת - מהר מאוד מתגלות מחלוקות בין האחיות, גם בגלל הבת וגם בגלל האב.
(כמעט סיימתי את הסדרה בזמנו, אבל הפסדתי את 13 הפרקים האחרונים, יום אחד אשלים).
|כן|אחת הברזילאיות הטובות! גם טיאגו לסרדה שיחק שם|מאוהב|

lili1992

Active member
|אקשן||כוכבירוק|סוזנה גונזלס דוד צ'וקרו ואנדרס פלאסיוס מדברים על הצילומים של MI VERDAD OCULTA
הכפרית החדשה של קרלוס מורנו שתעלה בחודש הבא במקסיקו|לב||כתר|
וואו זה מבוסס על סדרה צ'ילאנית שנתקלתי בה ביוטיוב בזמנו (2016-2017 כנראה), וממנה אני זוכרת כמה דברים מרכזיים (וזהו).

Hadar 169

Well-known member
אכן רימייק לצ'יליאנית|V||שמח|
מתחילה במקסיקו ב-10 לחודש|!|
מוסיפה את הפתיח בביצועה של לוסרו|כתר||תו|+טריילר נוסף ועלילה|למטה|
העלילה בכללי-איטנה(סוזנה גונזלס)שנוצלה בעברה על ידי האחים ליסרגה,
חוזרת לחווה אחרי שנים בזהות אחרת כדי לעשות צדק|!|

דוד צ'וקרו הוא הראשי(לוסיאנו)
אנדרס פלאסיוס הוא הצלע השלישית(זכריאס)אבל הוא לא יהיה דמות רעה
|מלאך|

Hadar 169

Well-known member
וואו זה מבוסס על סדרה צ'ילאנית שנתקלתי בה ביוטיוב בזמנו (2016-2017 כנראה), וממנה אני זוכרת כמה דברים מרכזיים (וזהו).
במקור לוסיאנו באמת היה אחד מהאנסים?
כי לפי מה שהבנתי הגרסה הנוכחית יותר מעודנת

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
במקור לוסיאנו באמת היה אחד מהאנסים?
כי לפי מה שהבנתי הגרסה הנוכחית יותר מעודנת
כל גרסה לטינית של מדינה אחרת מעודנת לעומת גרסה צ'יליאנית. הצי'ליאנית לא מכבדים את כללי הז'אנר של סוף טוב ואצלם הסוף הטראגי נפוץ כמעט כמו אצל הטורקים.

Hadar 169

Well-known member
כל גרסה לטינית של מדינה אחרת מעודנת לעומת גרסה צ'יליאנית. הצי'ליאנית לא מכבדים את כללי הז'אנר של סוף טוב ואצלם הסוף הטראגי נפוץ כמעט כמו אצל הטורקים.
במקור הטלנובלה נקראת "אמנדה", ולפחות לפי מה שהעלו ליוטיוב נראה ש..|ספוילר|ספוילר|למטה|
אכן היה שם סוף טראגי כשהראשית מתה😮 אבל לפי כתבות שקראתי על החידוש נתנו להבין שעידנו את העלילה וזה לא בדיוק אחד לאחד כמו המקור אלא "הותאם לטעם של הקהל המקומי"..בלי שהם מרמזים על שום דבר ספציפי:p

lili1992

Active member
|חדש|טריילר ראשון ל-DOMENICA MONTERO:love:

הם עשו משהו "משעשע" בסדרה הזו:
לקחו את זוג השחקנים הראשיים של הגרסה המקסיקנית של "הכלה מאיסטנבול", שיהיו זוג גם בסדרה הזו (גם אם באופן זמני).
הם קראו לאישה פאולה (כמו ב"אהבה נצחית") ורק את השם של הגבר שינו למשהו אחר, והוא יהיה גם הראשי לצד אנז'ליק.
ספויילר: פאולה נפטרה מסרטן, בעוד יש אישה פונדקאית שבהריון עם הבן שלה ושל הדמות הראשית - לואיס פרננדו.

אם ויוה יחזירו יום אחד את המקסיקניות מחדש, יש להם הרבה להשלים: גם את זו, גם את הסדרה עם פרננדו קולונגה, ואלה בכלל החדשות, יש קצת יותר "ישנות" שהם טרם שידרו.

למעלה